×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš moda

Elementi 129 do 160 od 172 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Transparent

    Tukaj je prvi ergonomsko oblikovan nosilec za žoge, ki ga bodo vaša jajca vzljubila.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Black

    Z-BALLS je edinstveno oblikovan in izjemno mehak nosilec za moda ali obroček za penis, odvisno od tega, za kaj ga želite. Oprijel se bo na vašo moškost, izgledal bo popolnoma odlično, zahvaljujoč kakovostnemu materialu FLEXtpr, iz katerega je izdelan, pa vam bo čudovito prijeten.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 20mm

    Pritrjen je modni nosilec iz luksuznega jekla za nekadilce, blagovna znamka Kiotos.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis Strap with Ball Divider 7414

    Luksuzen pripomoček za penis in moda iz kvalitetnega usnja, ki bo vašo moškost naredil še bolj zabavno! Zapenja se z zadrgami, širši del pa raztegne moda navzdol. Izgleda elegantno in čutno ter seksi videza bo navdušila vas in vaš kolega.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    Želite malo motiti svoje ali svoje kolege? Ta nosila za žoge Spike bo popolna za to! Je čudovito sijoča in ima na notranji strani nastavljive konice, ki dražijo in mučijo hkrati. Lahko ga tudi zaklenete na grad in uživate v pogledu na ukleščena moda v razkošnem, a tudi nevarnem dodatku.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Morph Ball Stretcher Black

    Morph je neverjeten silikonski nosilec za moda, zasnovan za genialno raztezanje vaših krogel. Narejen je iz visokokakovostnega silikona Pure Platinum, zato je čudovito mehak, gladek in dovolj močan hkrati. Doživite intenzivne orgazme in prijeten razteg z enim najdaljših in najbolj priljubljenih nosilk za žogo!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Ball Cage with Butt Plug

    Razburljiva igrača za penis, testise, anal in presredek hkrati! Ball Cage with Anal Plug proizvajalca Black Velvets združuje erekcijski obroč z obročkom za moda, ki sta s trdno verižico povezana s prijetno oblikovanim analnim čepom. Uživajte v udobni nošnji, odličnem videzu in popolni podpori za erekcijo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Clear

    Z-BALLS je neinformirana in mehka modna nosilka ali obroček za penis, odvisno od tega, kaj želite. Zanaša se na vašo sposobnost iskanja celovitega, visokokakovostnega materiala kakovosti FLEXtpr, iz katerega je izdelan, če je nenavadno sprejet.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Glow in the Dark Ball Sack

    Vam je zadnje čase malo dolgčas? Naredite temu konec z izdelki iz edinstvene kolekcije Glow in the Dark znamke Ouch!. Z njimi boste vse dneve spremenili v posebne, saj bodo dobesedno zasijali. Samo prižgi, izklopi in uživaj v tem, kar ti je všeč, s to vrečko za moda. Je izjemno prilagodljiv in vam bo med drugim pomagal preprečiti prezgodnji izliv. Z njim odkrijte nova doživetja in uživajte v tem, kako se vaši testisi svetijo v temi!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Metal Penis/Scrotum/Breast Squeezer 8cm

    Ali hrepenite po res dražeči in morda rahlo boleči stimulaciji? In si upate preizkusiti ta kovinski ožemalnik znamke Rimba? Uporabite ga lahko na penisu, modih ali prsih. Samo privijte ga in prilagajajte pritisk, dokler ne dosežete maksimuma!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs CLONE DUO 2-pack Ballstretcher Black-Black

    Oxball obožuje moda in orodja zanje. Zato ni čudno, da tudi ta natezalec za moda prihaja iz njene delavnice. Ta genialni kos silikona, imenovan Clone, močno in vznemirljivo stisne in raztegne vašo torbo! Želite preizkusiti ta občutek? Imate priložnost!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Glans Ring with Spikes

    Ali vam je všeč mučenje penisa? Ja! S tem prstanom bo še bolj zabavno (razumeti bolj grobo) kot kdajkoli prej! Moč konic vas bo spravila čez mejo prenašanja in ta zelo boleča (in tudi prijetna) izkušnja vam bo segla globoko pod kožo. S priloženim ključem nastavite konice tako, da se obroč drži na mestu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Privijte, dokler ne boli! Ta trdna "igrača" zgrabi vaša moda in jih čutno obremeni. Poleg tega ima tudi notranje tope konice. Ne ostanite samo pri modih, prosim uporabite tega čednega moškega na penisu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Neo Tall Ballstretcher Black

    Kaj pa draženje testisov? Neo TALL je raztezalec visokih mod za vse s penisom, ki že imajo nekaj izkušenj z raztezanjem. Izdelan je iz visokokakovostnega čistega platinastega silikona, zato je dovolj močan in hkrati prijetno mehak in gladek. Uživajte v tem, kako čudovito se prilega in v vseh odličnih občutkih, povezanih z njim!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Airballs Electro Air-Lite Ballstretcher Clear Ice

    Sanjate o udobni nosilki in strastnem mučenju testisov? Airballs Electro je prijetno mehak prstan za moda, ki je udoben za nošenje, saj je lahek in upogljiv. Ima več lukenj, ki ne le preprečujejo hitro obrabo, temveč služijo tudi za pritrditev dveh 4 mm elektrostimulacijskih kontaktov, ki ju lahko priključite na vir in tako dražite moda z dražečimi elektrošoki.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Balldo Single Spacer Ring Pink

    Je začetni set Balldo postal vaša najljubša erotična oprema? V tem primeru je tudi Single Spacer Ring, ki je čudovito mehak, izdelan iz visokokakovostnega, posebej fleksibilnega silikona. Kombinirajte ga poljubno ali pa ga uporabite kot sperni ring.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Bent 2 Ball Stretcher Black

    Bent je domiselno ukrivljena nosilka za moda, ojačana z industrijsko teksturo. Narejen je iz visokokakovostnega silikona Pure Platinum in je zato zelo prožen, mehak in gladek za udobno raztezanje mod. Spustite se malo in odkrijte nove izkušnje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Night Edition

    Ballstretcher Squeeze je izdelan iz popolnega materiala, ki je izjemno lahek, udoben, gladek in kompakten. Svojemu uporabniku prinaša še bolj prijetne in intenzivne občutke. Stiskalnica je ergonomsko oblikovana, kar zagotavlja tudi popolno prileganje in udobje.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Airballs Air-Lite Ballstretcher Clear Ice

    Ali sanjate o udobnem mod raztegovalcu? Airballs Air-Lite je prijetno mehak modni prstan, ki je udoben za nošenje, saj je lahek in upogljiv. Ima več odprtin, ki preprečujejo hitro predelavo in poskrbijo za še udobnejše nošenje.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Extreme Ballstretcher Cage

    Težka in učinkovita raztegovalka mod v najbolj luksuzni obliki, izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Všeč vam bo njegov očarljiv videz! Vaša jajca bodo dobesedno za rešetkami in to bo res lep prizor. Intenzivni občutki ne bodo trajali dolgo, kletka vam bo s svojo težo res potegnila moda.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher with Ankle Restraints

    Obožujete mučenje testisov? Takšna igrača je popolno zlo za poredne žogice! Kombinirajte raztezalnik mod in manšete za gležnje. Napenjalec se zatakne s priloženim imbus ključem, lisice pa so nastavljive za popolno prileganje, imajo tudi 3 D-obročke in luknjo v zaponki za ključavnico, ki ni priložena v paketu. Da se bojite, da ne boste imeli dovolj napenjalca? Brez stresa, lahko ga dodatno obtežite, saj ima dve stranski pritrdilni točki.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs ULTRACORE Core Ballstretcher + Axis Ring Blue Ice

    Ali sanjate o prstanu za penis ali o modi z dobrim oprijemom? Preizkusite CORE - udobno se razteza, prilega in stisne. Ima teksturo znotraj in zunaj, kar je zelo praktično. Gre pravzaprav za dva obroča v enem, najprej natakneš spodnji, širši obroč Core, nato pa mu dodaš obroč Axis Power. To vam bo povzročilo največji pritisk in občutek!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Ball Clamp

    Triune Ball Clamp je odlično orodje za ljubitelje BDSM in fetiša, ki uživajo v igrivi in boleči zadržanosti. Ni nič drugega kot nevaren drobilec testisov iz trpežnega materiala. Intenzivnost stiska lahko prilagodite in s tem prilagodite pritisk stiska, da dosežete maksimalno razburjenje. Je odlično orodje za širjenje vaših meja, izboljšanje vaše erotične izkušnje in doseganje novih ravni stimulacije.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Bullballs-2 Ball Stretcher Black

    Moda po vsem svetu obožujejo nosila Bullballs! Narejena je iz visokokakovostnega silikona, prijetno mehka in gladka ter tako zagotavlja udobno nošenje in nošenje. Elegantna industrijska oblika vas bo s preprostostjo očarala že na prvi pogled. Potisnite svoja jajca iz telesa in doživite intenzivnejše orgazme.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hünkyjunk GYROBALL Ballstretcher Bronze Metallic

    Prilagodljiv in udoben raztezalnik testisov! Gyroballs je zelo mehak in prožen ter ima 8 super raztegljivih reber, ki zagotavljajo maksimalno raztegljivost in oprijem. Je precej visok in širok, vendar je tudi čudovito oprijemljiv in zelo udoben za nošenje. Izdelan je iz materiala flexTPR in ima čudovito sijajno površino s pridihom luksuza. Zato uživajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Neo Angle Ballstretcher Black

    Kaj pa draženje testisov? Neo SHORT je visoko raztezalo za moda za vse s penisom, ki želijo vrečko potisniti navzgor in ven, saj je model SHORT zožen. Izdelan je iz visokokakovostnega čistega platinastega silikona, zato je dovolj močan in hkrati prijetno mehak in gladek. Uživajte v neverjetnem prileganju in vseh odličnih občutkih, ki prihajajo z njim!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hünkyjunk FRACTAL Ballstretcher Clear Ice

    Popoln raztezalec mod, ki se ga boste radi dotaknili! Narejen je iz neverjetno gladke in prožne mešanice Plus+Silikon, ki se je boste radi dotaknili. Odlična in inovativna oblika se razteza, da se vam udobno prilega, tako da lahko uživate v najboljših možnih občutkih.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Ergo Balls Black 50mm

    Izjemen ergonomsko oblikovan raztezalnik testisov, ki ga bodo oboževala vaša jajca. Izdelan je iz vrhunskega materiala, tako imenovanega tekočega silikona, ki je neverjetno prijeten in žametno mehak na dotik. Ergo Balls je prilagodljiv, a hkrati dovolj močan in vzdržljiv. Hkrati pa je tudi zelo udoben in ga boste radi nosili.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Balldo Single Spacer Ring Grey

    Je začetni set Balldo postal vaša najljubša erotična oprema? V tem primeru vam bo morda prav prišel tudi ta Single Spacer Ring, ki je čudovito mehak, saj je narejen iz kakovostnega, predvsem pa upogljivega silikona. Kombinirajte ga poljubno ali pa ga uporabite kot rezervni prstan.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Neo Short Ballstretcher Black

    Kaj pa draženje testisov? Neo SHORT je visoko raztegovalnik mod za vse s penisom, ki še nimajo izkušenj z raztezanjem. Izdelan je iz visokokakovostnega čistega platinastega silikona, zato je dovolj močan in hkrati prijetno mehak in gladek. Uživajte v neverjetnem prileganju in vseh odličnih občutkih, ki prihajajo z njim!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Airballs Air-Lite Ballstretcher Black Ice

    Ali sanjate o udobnem raztegovalcu mod? Airballs Air-Lite je prijetno mehak prstan za moda, ki je udoben za nošenje, saj je lahek in upogljiv. Ima več lukenj, ki preprečujejo hitro obrabo in naredijo nosila še bolj udobna.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hünkyjunk GYROBALL Ballstretcher Tar Ice

    Prilagodljiv in udoben raztezalnik testisov! Gyroballs je zelo mehak in prožen ter ima 8 super raztegljivih reber, ki zagotavljajo maksimalno raztegljivost in oprijem. Je precej visok in širok, vendar je tudi čudovito oprijemljiv in zelo udoben za nošenje. Narejen je iz materiala Plus+Silicon in ima mat površino, ki vas bo navdala s toplim občutkom. Zato uživajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 172 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.