×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš telo

Elementi 33 do 64 od 586 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bad Kitty Hand/Leg Restraints Red

    Najbolj elegantne rdeče lisice vseh časov! Znamka Bad Kitty je izdelana iz rdečega umetnega usnja, ki ga dopolnjujejo kovinski detajli v zlati barvi. Lisice na zapestjih in stegnih so rahlo podložene in nastavljive. Trakovi za povezavo so odstranljivi in imajo vponke.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Limited Edition Feather Crop

    Z enim udarcem tega Fantasy Feather Cropa bo vaš ljubimec vedel, kdo je glavni! Najprej ga dražite s perjem, nato pa ga zadovoljite z udarcem. Tako dobro boli!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Bondage Adjustable Separator Bar 4 Pieces Black

    Nastavljiva palica za širjenje s 4 zapestnimi trakovi znamke FETISH SUBMISSIVE na novo definira erotično izkušnjo s svojo modularno in vsestransko zasnovo. Ta palica, ki je snemljiva in enostavna za transport, se prilagodi vašim potrebam kjer koli.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Toyjoy Furry Fun Cuffs Pink

    Povečajte svojo strastno igro z malo omejevanja s temi čudovitimi krznenimi zapestnicami iz Toy Joy je rdeč pliš.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy D Ring Harness

    Vaš suženj vas bo prosil, da ga privežete v ta neverjetni nabor suženj iz Fetish Fantasy. To je zelo izpopolnjen sistem zadrževanja, ki vam bo omogočil veliko različnih položajev vezave.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Mini Faux Flogger Polished Leather

    Črno-rdeči bič za SM vadeče iz kvalitetnega usnja z resicami. Ta bič ima zelo vsestransko uporabo, od nežnega trepljanja do močnega udarca. Za kaj ga torej uporabljate? Bodite dobri in slabi!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Cuff & Tether Set

    S tem vsestranskim kompletom manšet in povodca boste zagotovo zadovoljili svojega ljubimca. Nastavljive povodce lahko pripnete na karkoli, tako da pustite domišljiji, da vam postavi meje.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Luxury BDSM Spurs 2pcs Red

    Oblecite te soparne športne copate (niso vključeni) in se pripravite na cvrčeč rodeo s temi TABOOM luksuznimi BDSM ostrogami. Ne glede na to, ali ste poznavalka fetiša ali modna zapeljivka, so te super gladke ostroge vaša vstopnica, da sprostite neustavljivo privlačnost, ki vam vliva samozavest.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sportsheets Midnight Lace Collar and Leash

    Elegantna ovratnica in povodec znamke SportSheets bosta navdušila vse ljubitelje drznejših iger. Udoben podložen ovratnik iz mehke in udobne tkanine s fino čipko se odlično prilega vsakemu vratu in je s karabinom pritrjen na kovinski povodec, s katerim boste uresničili vse svoje drzne fantazije. Barva verižice je črna in v kombinaciji z ovratnikom tvori lepo in razkošno kombinacijo.

    34,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Maze Wide Choker Black

    Popolna ogrlica za vaše najbolj drzne obleke. S čutnostjo se odpravite na ulice! Ogrlico pritrdite na povodec in jo spremenite v igračo za igre podrejanja ali dominacije.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Tease Silky Smooth Tickler

    Dovolite svojemu partnerju, da uživa v mamljivem dotiku mehkega perja! Ta elegantni šimer iz kolekcije Petdeset odtenkov sive bo postal vaš najljubši pripomoček za navihane uverture.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Toyjoy Furry Fun Cuffs Red

    Te čudovite malinove plišaste lisice so čudovito mehke, tako da vam ni treba skrbeti za neželene modrice in druge poškodbe.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Fetish Erotic Playset 1 With Handcuffs, Blind Mask & Flogger Black

    Erotični komplet INTENSE FETISH je očarljiv ansambel, zasnovan za raziskovanje globin užitka v svetu odraslih. Ta komplet združuje bistvene elemente vznemirjenja in čutnosti: lisice, prevezo za oči in bič, vse je izdelano iz visokokakovostnega veganskega usnja.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Paddle with Wooden Handle

    Predstavljamo vam naše veslo z lesenim ročajem, klasičen in vsestranski dodatek k vaši liniji izdelkov za intimno nego. To veslo, izdelano z mislijo na natančnost in vzdržljivost, ponuja zadovoljiv učinek za tiste, ki cenijo obliko in funkcijo.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    Pripravite se na deset neverjetnih dni spolnih spletk in užitkov s to zapeljivo darilno škatlo. Vsak dan s svojim ljubimcem odkrijte skrivnostna vrata in odkrijte čutno ali bondage poslastico, v kateri boste našli predmete zanj, zanjo in za oba.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Short Whip

    Predstavljamo BDSM Silicone Short Whip, močan in vsestranski dodatek vaši izbiri izdelkov za intimno nego. Ta bič, izdelan za udarec in natančnost, je namenjen tako začetnikom kot navdušencem.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Fetish Collection Leather Collar With Nipple Chains

    Bodite res dominantni in nataknite to ovratnico na to dvojko s sponkami za bradavice in povodcem ter uživajte v prevzemu nadzora. Ovratnik je izdelan iz umetnega usnja, ki mu daje razkošen videz, njegov notranji del pa je podložen z mehko peno. Ima nastavljivo velikost, zato se popolnoma prilega. Ovratnik in sponke so povezani s kovinsko verigo. In eno je gotovo, najbolj vznemirljiva SM doživetja boste okusili le s to ovratnico s sponkami in vodilom.
    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Whip 0254223 45cm

    Naj udari ljubezen! Kakovosten usnjeni bič s popolno oblikovanim ročajem bo odličen za ljubitelje mehkejših udarcev in tiste, ki prenašate hujše užitke! Skupna dolžina biča je 45 cm, dolžina ročaja pa 11 cm.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Spreader Bar with Shackles Black

    Želite doživeti razburjenje zaradi omejevanja gibanja? Ta pripomoček ne bo le idealen, ampak tudi potreben! Z njim si zavežete roke na gležnje. Palica je obložena z mehko krpo in vsebuje kovinsko jedro, zato je močna. Lisice so nastavljive z Velcro, zahvaljujoč priročnim pritrdilnim elementom pa jih je mogoče tudi hitro pritrditi in odstraniti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Magic Gloves

    Elektroprevodne rokavice, idealne za čutno mravljinčenje, kjer koli želite. Za izolacijo lastnih rok jih nosite v kombinaciji z vinilnimi rokavicami. Vaš partner se lahko veseli čutne električne in erotične masaže, ki si jo lahko privoščite kjerkoli po telesu.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Anklecuffs Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja zbirko čudovitih in kakovostnih BDSM pripomočkov iz veganskega usnja! Ste hrepeneli po strastnem večeru, ko si boste s svojim partnerjem delili vloge in odkrivali skrivnosti čutnega suženjstva? Ta komplet okovov vam bo pokazal, kako je izgubiti svobodo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Duster and Riding Crop Black-Fuchsia

    Ko pomislite, bi rad v vašo spalnico vnesel malo divjine in naredil vaše igre posebne, sprejmite naše priporočilo in si oglejte očarljive izdelke Secret Play. Poskusite na primer ta črno-roza bič z domiselno klofuto na eni strani in mehkim perjem na drugi, ki združuje nežno in nevarno.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Sexy Feather Tickler Purple

    Okusite poredne žgečkljive igre s tem očarljivim dodatkom! Sexy Feather Tickler je nežna, igriva in strastna, tako kot vi in komaj čaka, da postane del vaše romantične uverture. In če si želite nekaj bolj divjega, boste to kombinirali s plišastimi lisicami in se podlegli nadležnim igram, ki vas ali vašega kolega ne bodo pustile pri miru.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Stisnite partnerjeve roke skupaj za hrbtom in jih popolnoma omejite za svojo zabavo! Ta polni rokav je edinstven kos opreme za bondage, ki bo vašo sceno učinkovito dvignil na višjo raven. V eleganten in privlačen rokav vstavite roke svojih igralcev, pritrdite vezalke in nastavite vse štiri trakove tako, da bodo ujeti, a udobni ... če je to vaša želja! Z zaklepanjem zaponk lahko še bolj povečate njihovo stisko in zagotovite, da ne bodo imeli upanja za pobeg. D-obroček na dnu vam celo omogoča, da ste ustvarjalni z drugimi pripomočki BDSM. Poslužujte se tega ranljivega telesa, medtem ko se bo zvijalo v bolečini in užitku!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Fetish Collection Black Leather Handcuffs

    Zavežite roke svojega podrejenega kolega drug na drugega ali na posteljo, odvisno je od vas. Glavna stvar je, da vam bodo pri tem v pomoč te razkošne zapestne manšete iz čvrstega umetnega usnja. Na notranji strani so obložene z mehko peno, ki zagotavlja udobje, zahvaljujoč trdno pritrjenim vponkam pa jih lahko povežete celo z drugimi najljubšimi dodatki. Nastavljiva velikost potem zagotavlja popolno prileganje.
    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Fetish Collection Hogtie With Hand and Anklecuffs

    Dopolnite svojo zbirko vezivnih igrač s tem iznajdljivim kompletom EasyToys. V kompletu so zapestne manšete, manšete za gležnje in križ za kravato. Od vas bo odvisno, ali boste uporabljali vse dodatke naenkrat ali jih uživali ločeno. Lisice so na križ pritrjene preko trdnih vponk in jih lahko uporabljate v kombinaciji z drugimi igračami, vse je seveda odvisno samo od vaše domišljije.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Whips & Flagger Vegan Leather

    Fetish Submisive Origin predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Za to vsekakor ne smete zamuditi opominov!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Fetish Erotic Playset 2 With Handcuffs, Blind Mask & Tickler Black

    Erotični komplet INTENSE FETISH je očarljiv ansambel, zasnovan za raziskovanje globin užitka v svetu odraslih. Ta komplet združuje bistvene elemente vznemirjenja in čutnosti: lisice, prevezo za oči in žgečkanje, vse je izdelano iz visokokakovostnega veganskega usnja.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Privoščite sebi in svojemu partnerju ta vznemirljivi komplet BDSM. V tem 10-delnem kompletu boste našli različne izdelke za bondage in sadomazohistične pripomočke za razburljivo noč v spalnici. Ta komplet je zelo primeren za pare, ki jih zanima BDSM, vendar z njim še nimajo veliko izkušenj.
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Beaded Cat-O-Nine Tails Black

    Naj vaš suženj mijavka in cvili pod taktirko tega očarljivega biča.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Fury BDSM Kit Black

    Očarljiv nabor vseh potrebščin za navihano BDSM igro. Kaj boste našli v njem? Veselite se lahko 10 kosov, od katerih noben ni neuporaben. Manšete za zapestja in gležnje, ovratnica, povodec, gaga, klofuta, bič, vrv, maska, objemke za bradavice in kocka.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Jolt Electro Puppy Trainer Shock Collar

    Ta zvita naprava poskrbi za veliko šokov za vašega kužka. Ponuja učinkovito usposabljanje z elektrostimulacijo, vibriranjem, zvočnimi toni in vizualnimi signali.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 586 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.