×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš telo

Elementi 97 do 128 od 586 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • NS Novelties Cosmo Bondage Wrist Cuffs Rainbow

    Imate radi lepe stvari? Bodi previden! Nova holografska kolekcija Cosmo je mehak mavrični sijaj v kombinaciji z razkošno rožnato-zlato kovino. Vsebuje orodja, potrebna za BDSM igro, vključno s temi čudovitimi manšetami za zapestje. Uživajte v vseh občutkih z njim in se čudite, kako lepo izgledajo.

    68,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Bedroom Fantasies Hogtie with Hand & Ankle Cuffs Black

    Dokončajte svojo igro vezanja s tem zabavnim kompletom! Komplet je sestavljen iz lisic, manšet za gležnje in kravate, ki jih lahko uporabljate poljubno. Manšete so pritrjene na kravato s sponkami, tako da jih lahko enostavno snamete in uporabite ločeno ali jih pritrdite na druge igrače za vezanje, kot so pasovi ali ovratnice.
    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Bondage Set 0525278 4 pack

    Ali sanjate o vznemirljivih suženjskih igrah? Brez tega kompleta se vaše sanje ne bodo nikoli uresničile! Sestavljen je iz manšet za roke in noge ter 115 cm dolgih trakov z zankami. Vse manšete so mehko podložene in jih je mogoče nastaviti z ježkom. Izdelana iz sintetičnih vlaken, odpornih na trganje. Dajte prostor svoji nagajivi domišljiji!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Crop Polished Leather 023 Black-Red 66cm

    Iščete iznajdljiv bič, ki vam bo pomagal enkrat za vselej ukrotiti svojega podrejenega kolega? Biči Devil Sticks vas bodo očarali s svojim elegantnim črno-rdečim dizajnom, dolgo dolžino in nezgrešljivo kakovostjo. Izdelane so iz pravega usnja in se bodo kot rokavica prilegale vaši dlani. Pripravite se na premagovanje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Magnus Magnetic Orbs

    Enostavno, okusno, elegantno, a popolnoma učinkovito, prav to sta ti dve ultra magnetni kroglici.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Manila Skinned Rubber Grip Cane 10mm

    Zelo izvirna in domiselna brazilska Manila bo postala vaš bistveni pripomoček v vseh BDSM igrah.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set Vegan Leather

    Fetish Submissive predstavlja kolekcijo boljših in kakovostnih dodatkov za BDSM iz veganskega usnja! Ste si zaželeli grozne večerje, ki bi jo delili s svojimi priseljenci in spoznali skrivnost prave afere? Sploh ne morete pozabiti tega posteljnega kompleta!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silky Ribbon Black

    Prevzemite nadzor nad svojim ljubiteljem svilenih trakov Ouch in odkrijte navdušenje prevladujočih iger. Uporabite svojo domišljijo in se odločite, kako vkleniti svojega sužnja.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bamboo Cane Thin

    Je kdo tukaj? To bo vaše najboljše vprašanje, če ste s to bambusovo palico priskrbeli svojo zbirko BDSM orodij. Ima usnje z boljšo črno-belo obdelavo in je tudi praktičen. Je enostaven, vzdržljiv in pripravljen za uporabo vašega prevoda.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy BDSM Starter Kit

    Začetni komplet BDSM je odlično darilo za ljubitelje avanture. Komplet ponuja vse, kar potrebujete za igrivo in varno odkrivanje. Vključuje masko za oči, bič, zatiče za bradavice, gag, cvetne liste vrtnic in vrv.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Soft Collar with Strap to Soft Handcuffs 7004

    Komplet iz mehkega in udobnega materiala, ki vsebuje ovratnik, odstranljiv trak in lisice z Velcro zapenjanjem.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Advanced Bondage Black

    Ta komplet bo zadovoljil tudi najbolj napredne ljubitelje bondage, saj je namenjen tistim parom, ki želijo izboljšati svojo igro bondage. Vsebuje dihajoči žvekalnik, usnjene manšete za roke in noge, satenasto masko za oči, bič, 11-palčni žgečkalec, 10-metrsko japonsko svileno vrv, vezni člen, sponke za bradavičke, usnjeno ovratnico in povodec, 12-palčno veslo, masko za preobrat, seks kocke, gugalnik za vrata in popoln sistem za omejevanje v postelji!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Cuff Hinged Steel

    Pustite se, da vas zavežejo te unikatne lisice iz delavnice Mister B! Lepo se svetijo in vam ponujajo majhno priložnost za premikanje zahvaljujoč zgibni povezavi. In kako izstopiti iz njih? Edini način je ključ!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Grey Box

    Komplet za odkrivanje skrivnosti S/M, bodisi nežnega ali bolj grobega, vsebuje vse, kar potrebujete po neprekosljivi ceni v kakovostnem dizajnu.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bondage Collar 2490404 Black

    Bondage ovratnik iz črne imitacije usnja. Z majhnim obročkom na sredini. Dvoslojni material z zašitimi robovi. Velikost: 49 x 2,5 cm. S poliuretansko površino.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Mask Shiny Wet Look Black

    Divja maska, ki razkrije le oči in usta! Narejena je iz čudovitega zelo sijočega wet look materiala, ki je prijetno prožen, se lepo prilega in udoben za nošenje. Okoli vratu je našit elastičen rob, celotna zasnova maske pa je presenetljivo dobre kakovosti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Flogger Corduroy 2040557 Black

    Bič, kot je treba, ne samo za profesionalce! Ta eleganten usnjeni bič znamke ZADO je res trden in ima nešteto ozkih usnjenih naramnic s koničastim koncem za intenziven udarec. Njegovo visoko kakovost potrjuje uporabljeno usnje, ki je uporabljeno tudi na ročaju. Zato ga primite in uporabite tudi praktično končno oko, ki je primerno na primer za obešanje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold Nouveau BDSM Set

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Všeč vam bo nova kolekcija čudovitih erotičnih igrač Rosa Gold! Oboževali boste to elegantno 9 delavnico BDSM, saj vam bo omogočila veliko nepozabnih in vznemirljivih izkušenj! Ne oklevajte, prepustite se.
    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Cuff Couble Lock Chain Steel

    Naj vas zavežejo te elegantne lisice iz delavnice Mister B! So čudovito svetleči in zahvaljujoč povezovalni dvočlenski verižici tudi očarljivi. In kako izstopiti iz njih? Edini način je ključ!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Tako sladko, a hkrati nevarno. Takšen je tale roza komplet BDSM pripomočkov, ki ga bodo cenili ne le romantični pari, ki želijo doživeti nekaj več. 11 vključenih pripomočkov zagotavlja noč, polno strasti, a tudi bolečine, katere obseg boste izbrali sami. Igrajte se in odkrijte nov razburljiv svet.
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Black Bondage Set

    Usnjene in kovinske lisice in noge za domače ropstvo in S/M igre. Velcro zapenjanje, polne kovinske vponke in osrednji obroč, vse povezano v suženj križ.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Fetish Bag

    Se morate pripraviti na vsako privlačno priložnost? Ta elegantna torba skriva več različnih pripomočkov za fetiš, od lisic do povodca do biča. Zahvaljujoč praktični torbi je komplet primeren ne samo za izlete in obiske. Naj bodo vaši vitalni dodatki lepo urejeni skupaj v diskretni in čudoviti torbici!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Fetish Collection Black Leather Hogtie

    S tem vsestransko uporabnim križem za kravato iz trdega umetnega usnja bodo vaše igrice z vezanjem še bolj razburljive kot kdaj koli prej. Lahko ga povežete na primer z zapestnimi manšetami, gležnji, ovratniki ali različnimi verižicami. Bodite ustvarjalni in pustite, da vas prevzame vaša divja domišljija.
    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Paddle Black

    Elegantna imitacija usnja za poželjivo šeškanje!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Fetish Bondage Rope 10m Black

    Pri vezanju ni pomembno, ali ste profesionalec ali amater, ta vrv bo služila vsem. Je super mehka, ker je narejena iz bombaža, z njo pa boste uresničili svoje fantazije, povezane ne le z japonskim bondage stilom shibari. Vrv je dovolj dolga, močna, vzdržljiva in udobna, da lahko z njo zmagujete ves večer.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Blaze Ultimate Bondage Set

    Ali nameravate začeti BDSM in nenadoma potrebujete ogromno stvari? Prihranite in jih kupite v tem priročnem kompletu, ki vključuje 10 osnovnih stvari: manšete za zapestja, manšete za gležnje, masko za oči, batiško, bič, paralizator, ovratnico za povodec, gazo, sponke za bradavice in vrv.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Black Shadow Detachable Rigid Spreader Bar and 4 Detachable Neoprene and Vegan Leather Cuffs Black

    Vstopite v strasten svet BDSM! Vsak ljubitelj tovrstne igre je rad vezan. S tem drogom za širjenje dobite vse, kar potrebujete! Je čudovito močan in ima 4 nastavljive lisice (za roke in noge). 4 zelo trpežne kljukice bodo poskrbele, da se lisice ne bodo premaknile, kakovostno vegansko usnje pa bo kar se da prijetno vaši koži.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Cosmo Bondage Flogger Rainbow

    Imate radi lepe stvari? Bodi previden! Nova holografska kolekcija Cosmo je mehak mavrični sijaj v kombinaciji z razkošno rožnato-zlato kovino. Vsebuje orodja, potrebna za igro BDSM, vključno s tem čudovitim bičem v obliki cevi. Uživajte v vseh občutkih z njim in se čudite, kako lepo izgledajo.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Devil Sticks Strong Leather Paddle Black

    Izjemno močan udarec iz črnega usnja, primeren za vaše dodatne igre.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Whip 2040344

    Vrhunski usnjeni bič z mehkimi usnjenimi resicami in črno-rdečim ročajem.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Désir Métallique Collar Black

    Slasten zmaj, ki elegantno poudari vašo lepoto! Lahko se nosi na motnih, spodnjih perilih ali delih telesa, v vseh primerih bo viden prijetno in na veliko. Pripeljite svojega partnerja na nežne erotične igre!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Sting - Riding Whip

    S tem prilagodljivim in močnim jahalnim pripomočkom lahko kaznujete svojega partnerja in uživate v malce porednem ploskanju.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 586 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.