×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Bondage kompleti Črna

Elementi 65 do 96 od 165 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Ouch! Introductory Bondage Kit #1 Black

    3 nujne stvari za vse, ki želijo počasi, a zanesljivo začeti odkrivati svet BDSM! Sveta Trojica - ukori, poraščene lisice in maska za oči vam bodo dale okus novih izkušenj. Kdo od vas bo podrejen in kdo dominanten? Začnite uresničevati svoje erotične želje!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set with Adjustable Rings Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo lepih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Vsekakor ne smete zamuditi tega kompleta za zadrževanje postelj!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Ankle and Wrist Cuffs & Hogtie Set Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Vsekakor ne smete zamuditi kompleta za zadrževanje rok in nog!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Liebe Seele Bound You Bondage Set Black 12 Pieces

    Vse, kar potrebujete, da uresničite svoje BDSM sanje! Ta komplet je idealen za vse novince, pa tudi za bolj izkušene ljubitelje, ki morajo zamenjati opremo. Dodatki so elegantno črni in v kompletu jih boste našli 12. S čim boste začeli?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Bondage Set

    Pas za popolne igre z ropstvom! Seksi ovratnik, lisice, verige, vponke, različne uporabe in kakovostna izdelava, kaj bi si še želeli? Ovratnik in lisice so iz usnja, imajo nastavljivo dolžino in se vam zato čudovito prilagajajo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed BDSM Line 7 Bondage Pieces Set Black

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Temptasia Safe Word Bondage Kit With Suitcase Black

    Čudovit črno-zlat kovček, ki vsebuje vse, kar potrebujete, da se prepustite svoji najljubši BDSM skušnjavi! Odprite razkošno aktovko in občudujte pregledno razporejene vzdržljive dodatke iz visokokakovostnega veganskega usnja. Zaklenite svojo aktovko, da ne bo kršena vaša zasebnost.

    359 €

    219 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Soft Bondage Under The Mattress Soft Restraint Set 7006

    Komplet za privezovanje pod posteljo ali na vzmetnici, v mehki vezavi z enostavnim velcro zapenjanjem.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Frisky 4 Cuff Adjustable Hog Tie Restraint Strap

    S tem prefinjenim sistemom zadrževanja zapeljite svojega partnerja v seksi položaj kravate, v katerem bosta oba uživala.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Body Harness with Thigh and Hand Cuffs Black

    To bo divja vožnja! Široko razširite noge in primite ta zapestja za resno čudno igro BDSM. Hrbtni trak lahko enostavno nastavite tako, da partnerjeva zapestja dvignejo ali spustijo po hrbtu.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Floor Pillory

    Popoln set zabojnikov za tabletke ne le za začetnike! Set je postavljen na tla in je zelo enostaven za sestavo. Nato le pritrdite ovratnik ter manšete za zapestje in gležnje. Okvir je nastavljiv po dolžini tako kot vse lisice, ki imajo zaponko. Uresničite svoje nevarne sanje!

    619 €

    379 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Sweet Sensations

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je postala tudi navdih za to škatlo s 7 okni, od katerih vsako obljublja neverjetno čutno izkušnjo. 7 dni celo v tednu, zato pridite doživite najbolj seksi teden svojega življenja, ne bo vam žal!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Očarljiv način za uresničitev vaših BDSM fantazij. Ta pas z odstranljivimi manšetami je v celoti izdelan iz visokokakovostnega usnja. Lisice so nastavljive in opremljene s karabini. Zgoraj omenjeni pasovi ali stegenski trakovi zagotavljajo trdno podlago. Prilagodite ga svojim potrebam in uresničite svoje sanje!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Soft Spreader Bar Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Tega kompleta lisic vsekakor ne smete zamuditi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Pripnite se v posteljo za dolge večere doma in odkrijte svoje želje in strasti! Ta igrača za odrasle ni nič drugega kot komplet za privezovanje zapestja in gležnja na posteljo. Opremljen je s priročnim ježkom za univerzalno in udobno uporabo. Nastavljivi naramnice se prilegajo skoraj vsaki velikosti vzmetnice in vam bodo prinesle obilo seksi erotičnega napetostnega užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Fetish Set 7 pieces

    Veliki začetni set!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bed Shackles Set 0527955

    Ali je treba koga od vas kaznovati? Uporabite tudi ta trpežen komplet, ki se pritrdi pod vzmetnico. 4 lisice iz mehke pene bodo prijetne za vaše gležnje in zapestja in osredotočili se boste lahko le na razburjenje. Aplikacija je enostavna, cena pa ugodna, kaj torej še čakate?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Vogue Hogtie Black-Gold

    Predajte se v stilu s TABOOM Hogtie. Ta privlačen dodatek vam omogoča, da zadržite roke in noge za hrbtom, kar Domu omogoča popoln nadzor in povečuje užitek Suba do novih višin.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Sling Stand Kit

    Ali želite znova in znova doživeti najboljši seks svojega življenja? Samo s tem Brutovim zamahom. To je popoln komplet, ki vključuje vse, kar potrebujete za popoln užitek. Ni vam treba vrtati v stene ali strop, ne boste slišali žvenketanja verig, veselite se minimalnega hrupa in s tem diskretnosti. Še več, nastavitev je hitra in zelo priročna, zato izvolite!

    1.229 €

    689 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Bound 4-Way Hogtie Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Vsekakor ne smete zamuditi Hogtie Crossa!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Masters St. Andrew's Cross Black

    Ali sanjate, da vas nekdo pribija na križ in nato muči? Ali pa, nasprotno, želite biti tisti, ki nekoga muči? Tako ali tako brez križa ne bo šlo! Kaj pa ta Andrejev križ? Je prijetno podložena in primerna tudi za manjše prostore. Sestavljen je iz 5 ločenih kosov in ga lahko enostavno in hitro sestavite po svojih željah, le vzemite vrtalnik za pomoč.

    1.049 €

    649 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bondage Set BDSM Starters Kit

    Začni svoje pustolovščine v suženjstvu s tem privlačnim začetnim kompletom, ki ima vse!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Kennel Adjustable Bondage Cage

    Ali želite svojega podrejenega kolega spraviti točno tam, kjer si zasluži biti? Ja, govorimo o kletki in vaše želje se lahko končno izpolnijo. Nastavljiva kletka z oblazinjeno ploščo in pozicionirnimi palicami bo podpirala vašo ustvarjalnost. Ali pustiš, da ti glava štrli? Boste kaznovali svojega ljubljenčka? Ali ga podpirate v kakšnem posebnem položaju? S to kakovostno kletko lahko poskusite karkoli!

    1.149 €

    919 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Blaze Bed Restraint Set

    Se radi igrate z lisicami in vsem ostalim, kar spada zraven? Ta komplet bo slišal vaše želje in izpolnil vaše strastne želje! Trakove vstavite pod vzmetnico in jo enostavno in hitro prilagodite določenim dimenzijam. Nato si nadenite manšete iz umetnega krzna, ki so mehke in zračne ter se prepustite strasti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou BDSM Line Diannia Bondage Breast Harness Black

    Ali veste, kakšen je občutek, če se počutite privlačno in močno? Lahko poskusite s tem prsnim pasom Diannia! Naredil vas bo še bolj dominantnega in dinamičnega ter vaše bedno dolgočasno spolno življenje spremenil v nekaj, na kar boste lahko ponosni!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Luxury 9 Item Kit Black

    Vse, kar potrebuje, da izpolni vaše vznemirljive BDSM želje! Ta luksuzni komplet vas bo očaral s svojim čudovitim in elegantnim dizajnom. Diskretna črna torbica vsebuje klofuto, ovratnico, zatič, masko za oči, križ s kravato, povodec ter manšete za roke in gležnje. Vse je skrbno izdelano s pozornostjo do detajlov in s poudarkom na razkošju in funkcionalnosti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Intermediate Bondage Kit Black

    Nič vas ne peče tako kot BDSM igre? In ali imate vse, kar potrebujete? S tem kompletom boste svoje strasti raziskovali še intenzivneje, saj vsebuje vse potrebno v kakovostnem in zapeljivem dizajnu. Pridite, uživajte v vsem naenkrat!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Neck-Wrist-Ankle Restraint 0538540 Black

    Za učinkovito vklenitev celega telesa! Ta kombinirana naramnica znamke Bad Kitty se prilega vašemu vratu in se poveže z manšetami za gležnje in zapestje. Prijetno polnilo z mehkim plišem zagotavlja maksimalno udobje in močne velcro zadrge ter popolno prileganje. Trakovi, ki vodijo do manšet na gležnju, se lahko nastavijo na želeno dolžino, zapestne manšete pa so s pomočjo karabinov odstranljive. V paketu je tudi maska za oči!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Under The Bed Binding Restraint Kit Black

    Ko vaše želje nenehno zahtevajo izpolnitev, jim prisluhnite! Ali sanjate o lisicah? Spremenite svojo posteljo v razburljivo kraljestvo in se prepustite čudovitemu občutku, ki ga boste doživeli šele, ko boste uresničili svoje skrite erotične fantazije.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Thigh and Wrist Cuff Set Black

    Poseben set lisic za vse tiste, ki obožujete bondage! Samo s temi lisicami lahko povežete zapestja in stegna ter dosežete nove seksi položaje. Prevzemite popoln nadzor nad erotično BDSM situacijo in uživajte v občutku, ko je usoda vašega podrejenega partnerja samo v vaših rokah!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Complete Arm Restraints Black

    Ta popolna omejevala za roke vam dajejo popolno oblast nad partnerjevimi rokami, zaradi česar se ne morejo premikati. Ta hud jermen za suženjstvo se ovije okoli njihovih nadlahti in hrbta ter drži njihove roke varno na mestu.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Bondage Board

    Bolečina, ponižnost, očarljive izkušnje. Omejevanje svobode, poslušnost, nepozaben orgazem. Ali ga želite? Si želite izpolniti tudi najbolj skrivne sanje in uživati v malo bolj ostri zabavi kadarkoli in kjerkoli? Bondage Board z vsemi dodatki bo vdahnil življenje vsem vašim fantazijam! Poleg tega je praktičen na cesti, vedno pripravljen, trden, udoben in večnamenski. Pustite se torej zvezati in podleči ...

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 165 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.