×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Bondage kompleti Črna

Elementi 129 do 160 od 165 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Master Series Bow Luxury BDSM Set with Travel Bag

    Obožujete vznemirljive BDSM igre in hkrati luksuzne dodatke? Ta čudovit komplet osnovnih stvari vas bo očaral na prvi pogled. Vsebuje številne čudovite predmete iz kakovostnega veganskega usnja v seksi rdeče-črno-zlati barvi in z elegantnimi navihanimi pentljami. V paketu je tudi očarljiva torbica za shranjevanje, ki bo praktičen dom za vse izdelke v kompletu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bondage Barrel Black

    Ali vaša želja po suženjstvu ne pozna meja? Spoznajte s tem očarljivim kompletom Bondage Bareel iz Bad Kitty. Vsebuje vse, kar potrebujete za uživanje v prijetnih in razburljivih bondage igrah in različnih spolnih položajih.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Bliss Lover's Position Strap

    Pripravite se na globljo penetracijo in več nadzora v spalnici! S tem Lover's Strap lahko zgrabite svojega partnerja za ročaje in povlečete njegov zadnji del k sebi v pozi Doggy Style! Obrnite jih na hrbet in dosežete globljo penetracijo z dvignjenimi nogami! Široka, oblazinjena sredina traku je udobna in plišasta, tako da ublaži njuno telo, ko se oba tolčeta! Najlonski trakovi so vzdržljivi in močni, tako da lahko prenesejo vsak vlek in poteg. Trakove je zelo enostavno nastaviti za popolno dolžino! Enostavno jih je tudi vzdrževati čiste! Po vsaki uporabi ga samo vrzite v pralni stroj ali po potrebi očistite na kraju samem.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Black

    Najpomembnejša stvar, ki jo potrebuje, da izpolni vaše vznemirljive BDSM želje! Ta luksuzni set vas bo očaral s svojim čudovitim in elegantnim dizajnom. Diskretna in očarljiva črna torbica/torbica skriva ovratnico, povodec, povezovalno verižico ter manšete za zapestja in gležnje. Vse je skrbno izdelano s pozornostjo do detajlov in s poudarkom na razkošju in funkcionalnosti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bondage-Set 2493470 Black

    Izpolnite svoje suženjske fantazije! Ta visokokakovosten 6-delni komplet znamke Bad Kitty bo popoln za to. Sestavljen je iz elegantnih dodatkov v videzu usnja v elegantnem dizajnu. Čudovita temno modra barva in kovinsko zlati detajli so preprosto čudoviti!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Bed Bindings Restraint System Black

    Vsako posteljo spremenite v čudežno deželo in uresničite svoje sanje! Ta komplet vključuje trpežne najlonske trakove, ki se povežejo s 4 mehkimi in udobnimi lisicami. Naramnice enostavno in hitro pritrdite pod vzmetnico, v paketu pa boste našli tudi seksi igralne kocke in masko za oči.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Bliss Lover's Bed Restraint System

    S sistemom za zadrževanje postelje Deluxe pripeljite svojega partnerja tja, kjer ga želite! Ta preprosta postavitev je narejena iz trpežnih najlonskih trakov, ki lahko prenesejo moč partnerjevega zvijanja in igrivega spopadanja!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Fantasies Kinky Bondage Set 5-piece Black

    Naj vse vaše najbolj divje fantazije oživijo s tem čudnim kompletom za vezanje! Izdelan iz trpežnega umetnega usnja in velikodušno nastavljiv za dobro prileganje. V kompletu so lisice, manšete za gležnje, preveza za oči, flogger in dve BDSM svečki. Kombinirajte po svojih željah z nalepkami za bradavice ali seksi spodnjim perilom za vrhunsko BDSM izkušnjo!
    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bed Restraints Black

    Luksuzna zbirka elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. Sem spada ta komplet nastavkov, ki ni primeren samo za igre s sužnji, ampak tudi za nežna božanja. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Kits Bed Bindings Restraint System Limited Edition Gold

    Ko vaše želje vztrajno prosijo za izpolnitev, jim prisluhnite! Ali sanjate, da ste vklenjeni? Spremenite svojo posteljo v razburljivo kraljestvo in se prepustite čudovitemu občutku, ki ga doživite le ob uresničevanju svojih skrivnih erotičnih fantazij.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bondage Set 2493420 3-pcs Black

    Razpon občutkov od bolečih do občutljivih in obratno! Ta bondage set znamke Bad Kitty izstopa po svoji kakovosti in očarljivem dizajnu. Sestavljen je iz ovratnice, povodca in lisic, vse v realističnem videzu usnja s finimi naborki in kovinskimi elementi v zlati barvi. Lisice in ovratnik so udobni in nastavljivi ter opremljeni s praktičnimi karabini.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty 8-piece Fetish Set with Bag Black

    Lep in kvaliteten komplet navihanih dodatkov za vaše razburljive fantazije! V njej boste našli 7 esencialnih kosov + luksuzno torbico v elegantnem videzu usnja s kovinskimi elementi v zlati barvi. Vanj pospravite vse, kar potrebujete, in se odpravite na erotično srečanje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed BDSM Line 3 Pieces Set Mask, Handcuffs and Feathers Black

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in temačnih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Bowties 8 Item Kit Black

    Predstavljamo BDSM Bowties 8 Item Kit v črni barvi, modno kolekcijo, zasnovano za popestritev vaše BDSM izkušnje. Ta komplet vključuje torbo za shranjevanje, bič, ovratnico, ščipalko za usta, prevezo za oči, povodec, lisice in manšete za gležnje, vse je izdelano s skrbno pozornostjo do podrobnosti in s poudarkom na stilu, udobju in užitku.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Fort Troff Hammock Hangar Sling

    Igranje s fračo je boljše od spanja v postelji VSAK dan. Pojdite z dvignjenimi nogami, popolnoma podprti, v čisti BLAŽENOSTI. Zaženite to vožnjo z e-vozovnicami z našim FT Hammock Hangarjem. Vse se začne z NAJBOLJ stabilnim okvirjem, kar jih je bilo kdaj zgrajeno.

    1.349 €

    1.039 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Doggy Style Strap Black

    Pas TABOOM Doggy Style Strap je popoln dodatek za ljubitelje pasjega stila. Z namestitvijo traku okoli pasu svojega partnerja in uporabo udobnih prijemov ga lahko usmerite v idealen položaj za intenziven užitek. Nastavljiva dolžina zagotavlja popolno prileganje in enostavno uporabo. Izkusite globljo penetracijo in povečano zadovoljstvo s tem inovativnim trakom. Sprostite svoje želje s trakom TABOOM Doggy Style še danes!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Bliss Lover's Restraints Set Black

    Več podrobnosti o tem izdelku kmalu.

    139 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series St. Andrew's Cross Deluxe

    Več podrobnosti o tem izdelku kmalu.

    1.149 €

    879 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Hanging Leather Strap Cage Black

    Ta neverjetna naprava za vezanje je izdelana iz močnih usnjenih trakov, zasnovanih tako, da ovijejo, objamejo in ujamejo vaš subjekt. Trdna platforma omogoča vašemu partnerju, da stoji v notranjosti. Ko stopijo na leseno ploščad, obdano z usnjem, teža potegne prepletene usnjene trakove navzdol in vaš subjekt ujame v notranjost. Mehanizem je podoben delovanju kitajske pasti za prste. Ko je notri, je vaš partner ujet in prepuščen na vašo milost. Usnjeni trakovi se bodo ovijali okoli vašega ljubimca in objemali njegovo telo, ko se spiralno dvigajo navzgor in se združijo na vrhu, kjer se trakovi pritrdijo na čvrst, v usnje ovit kovinski obroč.

    1.229 €

    769 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes Ultimate Sex Swing Stand

    Sanjate o gugalnici za odrasle, a ne želite vrtati lukenj v stene ali okvirje vrat? To stojalo je rešitev! Je samostoječa, izdelana iz težkega jekla in ima vgrajene obroče za namestitev dodatkov, ki niso vključeni v paketu. Enostavna montaža ne traja več kot 10 minut, enako je tudi demontaža. Privoščite si popolno svobodo gibanja in spolnih položajev.

    1.479 €

    919 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Fantasies Hog Tie Black

    Oživite svoje lastne ali partnerjeve fantazije s to vznemirljivo kravato! Preprosto pritrdite svoje lastne lisice in manšete za gležnje z zaponkami. Kravata je izdelana iz umetnega usnja, zaradi česar je zelo trpežna. Po uporabi ga enostavno očistite z vlažno krpo.
    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Fantasies Hog Tie Cross Bar Black

    S to prečko za kravato ste popolnoma pripravljeni na ultimativno BDSM izkušnjo! Palica je izdelana iz aluminija in kovine, zaradi česar je čvrsta, a lahka. Snemljive manšete za zapestja in gležnje so izdelane iz sintetičnega usnja in so enostavno nastavljive. Zvežite jih v najzahtevnejših položajih in pustite, da vaša najbolj dominantna stran zasije!
    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Guilty Toys Mattress Bondage Set Black

    Prižgite novo iskrico navdušenja v svoji spalnici! Ta eleganten črn komplet za vezanje je popoln za to. Omogoča vam, da izkusite igro BDSM na ravni, ki vam je ljubša. Črni trakovi se hitro in enostavno pritrdijo na vzmetnico, nato pa lahko partnerja pripnete v poljubne položaje, ki vam jih povedo vaše nagajive fantazije. S tem kompletom raziščite nove meje in doživite veliko novih izkušenj.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Acquire Easy Access Thigh Harness Black

    Vaš podložni ljubimec želi biti še bolj ranljiv za vaše želje! Namestite jih v ta pas za pozicioniranje, da bodo njihove noge razprte in bodo zapestja ostala ujeta za hrbtom.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Bareback Submission Horse Black

    Spremenite svoj prostor tako, da dodate klasično klop za suženjstvo kot središče svojega užitka. Klasičen dizajn in gladko, črno, veganom prijazno usnje z drznimi kovinskimi poudarki izstopata in vas vabita, da se prepustite temnejšim željam. Gladko umetno usnje je božansko na goli koži, ko se prepustite zvijačni igri s svojim partnerjem!

    1.349 €

    1.039 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Extreme Obedience Chair Black

    Naslonite se nazaj, dvignite noge in uživajte v vrhunskem, čudnem razkošju s tem nastavljivim bondage stolom. Sedaj lahko postavite sebe ali svojega partnerja pod kot, ki je popoln za oba. Ta stol ima močno ogrodje, ki zdrži do 440 lbs (199 kg).

    1.499 €

    1.149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Leg Spreader Obedience Chair Black

    Ta bondage stol, izdelan iz trpežne, trdne, robustne železne kovine in lesa, je kot nalašč za podrejene in nizke, ki se radi iztegnejo in držijo nekoliko bolj odprte poze.

    1.999 €

    1.539 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Throne Adjustable Sex Sling with Stand Black

    Ta zanka je drugačna od drugih. Za tiste, ki želijo oporo in oblazinjeno, a trdno površino, je ta zanka lebdeči stol ali miza za suženjstvo, zaradi katere je vaša izkušnja breztežna. Ko kljubujete gravitaciji in premikate robove svojega čudnega območja udobja v intenzivnih ali spodbudnih prizorih, se znajdite varno nad tlemi na tej zanki za stole, obešeni na vzdržljiv jeklen okvir, ki lahko zdrži do 330 lbs.

    1.499 €

    1.149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Ultimate Obedience Chair with Sex Machine Black

    Naslonite se nazaj, dvignite noge in uživajte v vrhunskem, čudnem razkošju s tem nastavljivim bondage stolom in združljivim nastavkom za seks stroj! Sedaj lahko postavite sebe ali svojega partnerja pod kot, ki vam obema ustreza.

    1.949 €

    1.499 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict XL Bondage Board Black

    Večja in boljša kot prej, XL Bondage Board vam predstavlja 21 dodatnih palcev in 18 pritrdilnih točk D-ringa, ki jih lahko združite z vašimi najljubšimi zadrževalci in svojo domišljijo spremenite v resničnost!

    699 €

    539 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth BDSM Sex Bondage Set for Bed Q01-0001 Black

    Vse, kar potrebujete, da svojega nasprotnika pripnete na posteljo in ga malce dražite! Začinite svoje igre s čutnostjo, prebudite vse živčne končiče in zgradite razburljivo pričakovanje.

    30,90 €

    18,90 €

    Ni na zalogi

  • LateToBed BDSM Line Nylon Bed Bondage Restraints System without Hook Black

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    14,90 €

    10,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 129 do 160 od 165 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.