×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Bondage kompleti telo

Elementi 97 do 128 od 150 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • You2Toys Bondage Board 2.0

    Bolečina, ponižnost, očarljive izkušnje. Omejitev svobode, poslušnost, nepozaben orgazem. Si ga želiš? Si želite izpolniti tudi svoje najbolj skrivne sanje in uživati v malce bolj surovi zabavi kadarkoli in kjerkoli? Bondage Board z vsemi dodatki bo vdihnila življenje vsem tvojim fantazijam! Poleg tega je praktičen tudi za potovanja, vedno pripravljen, močan, udoben in večnamenski. Pustite se torej vezati in podlezite ...

    799 €

    499 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Nevarni dodatki in pripomočki za BDSM so točno to, kar iščete v naši e-trgovini? Zato imamo to leseno škatlo za tablete za genitalije samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Padded Thigh Sling with Hand Cuffs Black

    Ste pripravljeni na užitek naslednje stopnje? Ta sprememba igre vam omogoča, da popolnoma postavite svoje telo za globoko, zadovoljivo penetracijo in se prepustite vznemirjenju omejitev. Z nastavljivimi zapestnimi in stegenskimi manšetami je ta BDSM dodatek popoln za dinamiko izmenjave moči.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Fantasies Total Restraint Complete Set Black

    Imate v glavi pogosto poželjive divje fantazije? Spremenite jih v resničnost! Edinstvena kolekcija Bedroom Fantasies bo uresničila vse vaše želje in vam omogočila vrhunsko izkušnjo BDSM igre.
    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Door/Bed Restraints 538434 Black

    Set za seksi lisice na vrata ali na posteljo! S tem kompletom lahko vsako posteljo ali vrata spremenite v profesionalno suženjsko igrišče doma in na poti. Vključuje 2 dolga trakova, 1 pas za pas in 4 lisice. Trakovi so nastavljivi in trpežni, lisice so zelo udobne in se zapenjajo z ježkom. Nosita jih lahko tako on kot ona!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Xtreme Body Bag with Nylon Straps Black

    Želite zakleniti svojo podmornico in jim pokazati, kdo je glavni? Pozdravi tega negativca.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Set for Couples Number 7 Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pravite na ta komplet? Vključuje masko za oči, gag, bič in okraske za bradavice. Se boste odločili bolj nežno ali povsem grobo?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Bound Neck to Wrist Restraints Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Vsekakor ne smete zamuditi ovratnice z lisicami na zapestju!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bondage Bar Hands

    Robustna jeklena palica, zasnovana za lisice na rokah znamke Kiotos. Palica je zaključena z velikimi obroči, na katere so pritrjene trpežne usnjene lisice na zapestju. Lisice imajo ključavnice, tako da lahko domiselno vklenete svojega sužnja in preprečite premike rok. Ali imate vse vrste fantazij, ki bi jih lahko izvajali s to palico? Ne čakajte in jim vdihnite življenje, zdaj ali nikoli!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Padded Thigh Sling Black

    Iščete več užitka med vami in vašim partnerjem? Ta podložena zanka za stegna, izdelana iz PU usnja, je zasnovana tako, da zagotavlja največji užitek. Podložena opora za vrat in stegna zagotavlja, da lahko s partnerjem preživita vso noč brez kakršnega koli nelagodja.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Hook Up 10-Piece Plush Bondage Set Black

    Vse, kar potrebujete, da svojo BDSM igro dvignete na višjo raven! Manšete na gležnjih in na zapestjih s prijetnim krznom in PU usnjem se vam bodo udobno prilegale in težko boste našli bolj udobno. Ovratnica s povodcem vzbuja želeno spoštovanje in to zagotovo še ni vse!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Introductory Bondage Kit #4 Black

    Se vaše erotične fantazije vrtijo okoli podložnosti in prevlade? Izpolnite svoje sanje, življenje je kratko! In ta komplet je kot nalašč za to, pomagal vam bo zapeljati, določiti svoje vloge in prisluhniti svojim strastem. Zahvaljujoč lepi embalaži je komplet primeren tudi kot darilo in verjemite, da bo nepozabno darilo, ki se ne bo le dolgočasilo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Hanging Strap Cage Black

    Naj vaš podrejeni nasprotnik zadiha v tej kletki! Znamka Bad Kitty se je domislila genialne novosti – viseče kletke iz trakov. Je čudovito močan in ne ponuja možnosti pobega. Zahvaljujoč karabinu ga lahko pritrdite na trdno okroglo leseno podlago. Štirje navpični trakovi iz blaga so odporni na trganje in pritrjeni na karabin, ki ga lahko obesite na stropni kavelj (ni priložen) ali celo na drevo, kot želite!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Bed Bindings Restraint Kit Black

    Ko vaše želje nenehno zahtevajo izpolnitev, jim prisluhnite! Ali sanjate o lisicah in vročem vosku ali mravljinčenje? S tem kompletom vaše sanje postanejo resničnost, pustite se, da vas prevzame čudovit občutek, ki ga boste doživeli šele, ko boste uresničili svoje skrivne erotične fantazije.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Bondage Couture 6 Piece Kit Blue

    Boste obudili svoje skrite želje in iščete prava orodja? V Bondage Couture se boste zaljubili! Izdelane so iz prvovrstnih materialov in imajo čudovite detajle, ki skupaj tvorijo popolnoma eleganten komplet. Prepustite se temu, kaj in kako želite uporabiti, možnosti je veliko!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Bow Luxury BDSM Set with Travel Bag

    Obožujete vznemirljive BDSM igre in hkrati luksuzne dodatke? Ta čudovit komplet osnovnih stvari vas bo očaral na prvi pogled. Vsebuje številne čudovite predmete iz kakovostnega veganskega usnja v seksi rdeče-črno-zlati barvi in z elegantnimi navihanimi pentljami. V paketu je tudi očarljiva torbica za shranjevanje, ki bo praktičen dom za vse izdelke v kompletu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bondage Barrel Black

    Ali vaša želja po suženjstvu ne pozna meja? Spoznajte s tem očarljivim kompletom Bondage Bareel iz Bad Kitty. Vsebuje vse, kar potrebujete za uživanje v prijetnih in razburljivih bondage igrah in različnih spolnih položajih.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Bliss Lover's Position Strap

    Pripravite se na globljo penetracijo in več nadzora v spalnici! S tem Lover's Strap lahko zgrabite svojega partnerja za ročaje in povlečete njegov zadnji del k sebi v pozi Doggy Style! Obrnite jih na hrbet in dosežete globljo penetracijo z dvignjenimi nogami! Široka, oblazinjena sredina traku je udobna in plišasta, tako da ublaži njuno telo, ko se oba tolčeta! Najlonski trakovi so vzdržljivi in močni, tako da lahko prenesejo vsak vlek in poteg. Trakove je zelo enostavno nastaviti za popolno dolžino! Enostavno jih je tudi vzdrževati čiste! Po vsaki uporabi ga samo vrzite v pralni stroj ali po potrebi očistite na kraju samem.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Glow In The Dark Cuffs & Hogtie Set

    Predstavljamo naš komplet Glow In The Dark Cuffs Hogtie 3 – vznemirljivo kombinacijo zadržanosti in vizualne spletke za tiste, ki hrepenijo po kančku vznemirjenja v svojih intimnih dogodivščinah. Ta komplet vključuje lisice z nastavljivo velikostjo od najmanj 18 cm do največ 26 cm, manšete za gležnje v razponu od najmanj 18 cm do največ 32 cm in posebej oblikovano kravato.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Black

    Najpomembnejša stvar, ki jo potrebuje, da izpolni vaše vznemirljive BDSM želje! Ta luksuzni set vas bo očaral s svojim čudovitim in elegantnim dizajnom. Diskretna in očarljiva črna torbica/torbica skriva ovratnico, povodec, povezovalno verižico ter manšete za zapestja in gležnje. Vse je skrbno izdelano s pozornostjo do detajlov in s poudarkom na razkošju in funkcionalnosti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Kit Reptile Neon

    Iščete popoln komplet za svoje najljubše BDSM igre? Ta iz Kiotosa ima vse, kar potrebujete za raziskovanje in odkrivanje svojih porednih strasti. Vseh 10 izdelkov se ponaša z visoko kakovostnim umetnim veganskim usnjem in nezmotljivim neonsko sijočim zaključkom s kačjim vzorcem in srebrnimi odtenki.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bondage-Set 2493470 Black

    Izpolnite svoje suženjske fantazije! Ta visokokakovosten 6-delni komplet znamke Bad Kitty bo popoln za to. Sestavljen je iz elegantnih dodatkov v videzu usnja v elegantnem dizajnu. Čudovita temno modra barva in kovinsko zlati detajli so preprosto čudoviti!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Bed Bindings Restraint System Black

    Vsako posteljo spremenite v čudežno deželo in uresničite svoje sanje! Ta komplet vključuje trpežne najlonske trakove, ki se povežejo s 4 mehkimi in udobnimi lisicami. Naramnice enostavno in hitro pritrdite pod vzmetnico, v paketu pa boste našli tudi seksi igralne kocke in masko za oči.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Bliss Lover's Bed Restraint System

    S sistemom za zadrževanje postelje Deluxe pripeljite svojega partnerja tja, kjer ga želite! Ta preprosta postavitev je narejena iz trpežnih najlonskih trakov, ki lahko prenesejo moč partnerjevega zvijanja in igrivega spopadanja!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Fantasies Kinky Bondage Set 5-piece Black

    Naj vse vaše najbolj divje fantazije oživijo s tem čudnim kompletom za vezanje! Izdelan iz trpežnega umetnega usnja in velikodušno nastavljiv za dobro prileganje. V kompletu so lisice, manšete za gležnje, preveza za oči, flogger in dve BDSM svečki. Kombinirajte po svojih željah z nalepkami za bradavice ali seksi spodnjim perilom za vrhunsko BDSM izkušnjo!
    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Servant Kit

    Kaj pa, če bi vam vaš suženj ljubezni postregel točno po tem, po čemer hrepenite? Igrajte se služabnik in gospodar s tem edinstvenim kompletom kot noben drug. Vključuje rdeč lesen pladenj, lisice in ovratnico, ki ju lahko povežete skupaj, da ustvarite položaj strežnega natakarja ali preprosto služabnika s pladnjem. Ali že razmišljate o kakšnem erotičnem scenariju, v katerem bi ta nabor imel glavno vlogo? Poskusite ga uresničiti!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Leopard Print Bondage Set

    Ali je lahko kaj bolj seksi kot leopardji vzorec? Ta 7-delni bondage set je dokaz za to. Osredotoča se na mačke in je zato idealen tako za začetnike BDSM kot tudi za izkušene ljubitelje. Odkrijte vse, kar potrebujete za svoje najljubše igre, v tem čudovitem leopardjem kompletu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Kits Bed Bindings Restraint System Limited Edition Gold

    Ko vaše želje vztrajno prosijo za izpolnitev, jim prisluhnite! Ali sanjate, da ste vklenjeni? Spremenite svojo posteljo v razburljivo kraljestvo in se prepustite čudovitemu občutku, ki ga doživite le ob uresničevanju svojih skrivnih erotičnih fantazij.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bondage Set 2493420 3-pcs Black

    Razpon občutkov od bolečih do občutljivih in obratno! Ta bondage set znamke Bad Kitty izstopa po svoji kakovosti in očarljivem dizajnu. Sestavljen je iz ovratnice, povodca in lisic, vse v realističnem videzu usnja s finimi naborki in kovinskimi elementi v zlati barvi. Lisice in ovratnik so udobni in nastavljivi ter opremljeni s praktičnimi karabini.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Malibu Hogtie Pink

    Sprostite prevlado in željo s Taboom Malibu Hogtie. Ta dodatek, izdelan iz roza veganskega PU usnja in okrašen s pozlačenimi kovinskimi detajli, izžareva prefinjenost.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sex & Mischief Sex and Mischief Brat Kit

    Ali sanjate o razburljivi kazni? S tem kompletom se bodo vaše sanje uresničile in boste zvezani in tepeni! Komplet vsebuje zapestne manšete, okraske za bradavice, masko za oči in mini bič. Pojdi k milosti!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty 8-piece Fetish Set with Bag Black

    Lep in kvaliteten komplet navihanih dodatkov za vaše razburljive fantazije! V njej boste našli 7 esencialnih kosov + luksuzno torbico v elegantnem videzu usnja s kovinskimi elementi v zlati barvi. Vanj pospravite vse, kar potrebujete, in se odpravite na erotično srečanje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 150 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.