×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Bondage kompleti telo

Elementi 129 do 150 od 150 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos BDSM Bowties 8 Item Kit Black

    Predstavljamo BDSM Bowties 8 Item Kit v črni barvi, modno kolekcijo, zasnovano za popestritev vaše BDSM izkušnje. Ta komplet vključuje torbo za shranjevanje, bič, ovratnico, ščipalko za usta, prevezo za oči, povodec, lisice in manšete za gležnje, vse je izdelano s skrbno pozornostjo do podrobnosti in s poudarkom na stilu, udobju in užitku.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Pink

    Predstavljamo BDSM Deluxe 5 Item Kit v roza barvi, obsežno zbirko, zasnovano za izpolnitev vaših najbolj divjih BDSM želja. Ta komplet vključuje posebej izdelano zaobljeno torbico/torbico, ovratnik, verižico, lisice in manšete za gležnje, vse je izdelano s skrbno pozornostjo do detajlov in s poudarkom na estetiki in funkcionalnosti.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Doggy Style Strap Black

    Pas TABOOM Doggy Style Strap je popoln dodatek za ljubitelje pasjega stila. Z namestitvijo traku okoli pasu svojega partnerja in uporabo udobnih prijemov ga lahko usmerite v idealen položaj za intenziven užitek. Nastavljiva dolžina zagotavlja popolno prileganje in enostavno uporabo. Izkusite globljo penetracijo in povečano zadovoljstvo s tem inovativnim trakom. Sprostite svoje želje s trakom TABOOM Doggy Style še danes!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Kink Bind & Tie Initiation 5-piece Hemp Rope Kit

    Vrv je prvotno orodje za vezanje in omejevanje in iskanje pravih vrvi za to delo je bistveno za varno in prijetno igro. Ta celoten komplet iz zbirke Kink by Doc Johnson vključuje vse, kar je potrebno za varno in vznemirljivo vezavo z vrvjo.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Bliss Lover's Restraints Set Black

    Več podrobnosti o tem izdelku kmalu.

    139 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Bliss Lover's Restraints Set Red

    Več podrobnosti o tem izdelku kmalu.

    139 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Hanging Leather Strap Cage Black

    Ta neverjetna naprava za vezanje je izdelana iz močnih usnjenih trakov, zasnovanih tako, da ovijejo, objamejo in ujamejo vaš subjekt. Trdna platforma omogoča vašemu partnerju, da stoji v notranjosti. Ko stopijo na leseno ploščad, obdano z usnjem, teža potegne prepletene usnjene trakove navzdol in vaš subjekt ujame v notranjost. Mehanizem je podoben delovanju kitajske pasti za prste. Ko je notri, je vaš partner ujet in prepuščen na vašo milost. Usnjeni trakovi se bodo ovijali okoli vašega ljubimca in objemali njegovo telo, ko se spiralno dvigajo navzgor in se združijo na vrhu, kjer se trakovi pritrdijo na čvrst, v usnje ovit kovinski obroč.

    1.229 €

    769 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Fantasies Hog Tie Black

    Oživite svoje lastne ali partnerjeve fantazije s to vznemirljivo kravato! Preprosto pritrdite svoje lastne lisice in manšete za gležnje z zaponkami. Kravata je izdelana iz umetnega usnja, zaradi česar je zelo trpežna. Po uporabi ga enostavno očistite z vlažno krpo.
    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Fantasies Hog Tie Cross Bar Black

    S to prečko za kravato ste popolnoma pripravljeni na ultimativno BDSM izkušnjo! Palica je izdelana iz aluminija in kovine, zaradi česar je čvrsta, a lahka. Snemljive manšete za zapestja in gležnje so izdelane iz sintetičnega usnja in so enostavno nastavljive. Zvežite jih v najzahtevnejših položajih in pustite, da vaša najbolj dominantna stran zasije!
    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Frisky Pink Bedroom Restraint Kit Pink

    Zadrževalni komplet za spalnico Frisky je prenosljiv in ga je enostavno pritrditi s trakovi v obliki črke H, ki se prilegajo pod katero koli velikost postelje in segajo naokoli, da varno pripnejo gležnje in zapestja ter omejujejo gibanje. Čvrste manšete iz neoprena so mehke in udobne, vendar se varno zaprejo z močnim ježkom. Vrtljive sponke pritrdijo manšete na trakove pod vzmetnico. Uživajte v postavljanju partnerja v kompromisne položaje, ko ga dražite in mu ugajate, dokler se ne odločite, da ga izpustite!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Guilty Toys Mattress Bondage Set Black

    Prižgite novo iskrico navdušenja v svoji spalnici! Ta eleganten črn komplet za vezanje je popoln za to. Omogoča vam, da izkusite igro BDSM na ravni, ki vam je ljubša. Črni trakovi se hitro in enostavno pritrdijo na vzmetnico, nato pa lahko partnerja pripnete v poljubne položaje, ki vam jih povedo vaše nagajive fantazije. S tem kompletom raziščite nove meje in doživite veliko novih izkušenj.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Acquire Easy Access Thigh Harness Black

    Vaš podložni ljubimec želi biti še bolj ranljiv za vaše želje! Namestite jih v ta pas za pozicioniranje, da bodo njihove noge razprte in bodo zapestja ostala ujeta za hrbtom.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict XL Bondage Board Black

    Večja in boljša kot prej, XL Bondage Board vam predstavlja 21 dodatnih palcev in 18 pritrdilnih točk D-ringa, ki jih lahko združite z vašimi najljubšimi zadrževalci in svojo domišljijo spremenite v resničnost!

    699 €

    539 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth BDSM Sex Bondage Set for Bed Q01-0001 Black

    Vse, kar potrebujete, da svojega nasprotnika pripnete na posteljo in ga malce dražite! Začinite svoje igre s čutnostjo, prebudite vse živčne končiče in zgradite razburljivo pričakovanje.

    30,90 €

    18,90 €

    Ni na zalogi

  • OhMama Fetish Mini Nurse Bondage 3 Pieces Set

    Igranje pri zdravniku še nikoli ni bilo tako seksi kot s tem kompletom! Vsebuje opremo, ki jo potrebuje vsaka nevarna medicinska sestra. Manšete za zapestja in gležnje ter maska za oči. Bodite pripravljeni na dejstvo, da bo ta turneja razburljiva in se bo verjetno končala z nečim zelo nespodobnim.

    49,90 €

    17,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • LateToBed BDSM Line Nylon Bed Bondage Restraints System without Hook Black

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    14,90 €

    10,90 €

    Ni na zalogi

  • Bad Kitty Neck Restraint Set with Handcuffs & Waist Strap Black

    Za užitek BDSM iger! Ta komplet lisic vključuje ovratnik, lisice in ledveni trak, vse je seveda povezano. Je pas, ki povezuje vse dele, ki je opremljen z 9 D-obročki, s katerimi lahko pritrdite lisice s kavlji. Uživajte v svojih erotičnih idejah!

    57,90 €

    37,90 €

    Ni na zalogi

  • Bad Kitty Waist Restraint with Handcuffs Black

    Za hitro in učinkovito vpenjanje! Ta komplet vključuje trak okoli trebuha, na katerega pritrdite lisice. Oba dela sta mehko oblazinjena in ju je mogoče prilagoditi z Velcro. Izbirate lahko med 4 obročki, kamor pritrdite lisice, ali pa jih uporabite ločeno.

    53,90 €

    33,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 129 do 150 od 150 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.