×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš dekorativni

Elementi 129 do 160 od 206 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Master Series Collared Temptress Collar with Nipple Clamps

    Uživajte v pogledu na svojega podrejenega dvojnika s to super ovratnico s črno verižico, ki sega vse do sponk za bradavice. Ovratnica je nastavljiva in ima D-obroče, tako da ji lahko po želji dodate več dodatkov. Na sredinski obroč je pritrjena verižica, ki se zaključi z nastavki, katerih pritisk je mogoče enostavno nastaviti s pomočjo vijakov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Rose Ball Gag

    Ko gre lepota z roko v roki s strastjo in željo po nežnem BDSM-ju, nastanejo tako lepe stvari, kot je ta razkošen gag z odstranljivo vrtnico. Zahvaljujoč visokokakovostnemu silikonskemu materialu bo gep v ustih prijeten in tudi radovedni prsti lahko poskusijo luknjo na vrtnici. Uživajte v novih in nepozabnih razsežnostih strasti s tem čudovitim gagom.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati ključ v visokokakovostnem polikarbonatu in silikonu, ki je zelo lahek, odporen in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Black

    Prva ergonomsko oblikovana nosilka za moda, v katero se bodo zaljubila vaša jajca.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Nipple Jewellery Shiny Star 053943 Black

    Grenko-sladki okraski za bradavice, ki ne zahtevajo prebadanja bradavic. So čudovite, izredno lahke in nastavke pripnejo s 4 vijaki. Uživajte v razponu občutkov od nežnih do izjemno razburljivih!

    80,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Nipple Jewellery 0539422 Gold

    Grenko-sladki okraski za bradavice, ki ne zahtevajo prebadanja bradavic. So čudovite, izredno lahke in nastavke pripnejo s 5 vijaki. Uživajte v razponu občutkov od nežnih do izjemno razburljivih!

    80,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beauty Night Eve Mask

    Čutna čipkasta preveza za oči, s katero boste odkrivali nove erotične dogodivščine. Izdelan je iz nežne čipke v kombinaciji s satenom in je zapakiran v očarljivo škatlico z logotipom Beauty Night, zato je popoln tudi kot seksi romantično darilo.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Rimba Penis-Ball Straps 7435

    Luksuzen usnjen dodatek, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna! Zapenja se z zadrgami, dolžino pa prilagodite svojim potrebam, tako da se vaš penis umakne po želji. Hkrati pa čutno razdeli moda in seksi videz bo navdušil vas in vašo kolegico.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Cage

    Ujeti kroglice za rešetkami! Ta jeklena kletka vam bo služila kot zapor. Na pogled je čudovita, a verjemite ji, da je še lepša, ko je polna. Uživajte v intenzivnih izkušnjah s 500 g na modih, ki se bodo čutno spustili!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Marabou Duster Purple

    Če menite, da če želite v svojo spalnico vnesti malo divjine in narediti svoje igre posebne, sprejmite naše priporočilo in si oglejte očarljive izdelke Secret Play. Najprej poskusite te očarljive zaloge, ki vas bodo pepele na področju javnih zadev.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Roussy Bunny Mask Adjustable Black

    Odkrijte svoj novi jaz ter najbolj intenzivne in najtemnejše izkušnje BDSM. Potopite se v svoje strasti in s to masko dodajte pridih skrivnostne čutnosti. Izdelan je ročno iz najkakovostnejših materialov, zato je udoben za nošenje in izgleda naravnost odlično. Postanite seksi zajček in če želite, se poročite z neugasljivimi željami svojega zajčka!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Ball Gag

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta očarljiv gag ima čudovit črno-rdeč dizajn, ki vas bo očaral na prvi pogled. Postavite ga na svojega nasprotnika in poslušajte svoje želje!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Black Feather

    Ali ste vedeli, da je lahko tudi žgečkanje nepozabno razburljivo doživetje? Poskusite tudi s pomočjo tega čudovitega šimrata s praktično zanko. Morda je sestavni del vaše uverture in morda si boste poskušali zakriti oči.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Masks Fleur De Lis Eyemask Silver

    Kakšne intrige se skrivajo pod to masko? Zvečer vas čaka skrivno in neverjetno veselje! Ta očarljiva maska ustvarja obilo gladkosti in nepremičnosti. Prilegal bo vašemu najljubšemu spodnjemu perilu ali kostumu. Pokrijte sliko in razkrijte novo dimenzijo erotike.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Chastity Cage Stainless Steel

    Zaupanje je dobro, preventiva pa je še boljša! S tem ključem boste svojega sužnja držali zaklenjenega in ne bo vam treba skrbeti za njegovo zvestobo. Njegov ud se udobno prilega ključu, zahvaljujoč 3 obročkom različnih velikosti, higienske luknje pa mu omogočajo izpolnjevanje fizioloških potreb, tako da ga boste lahko zaklenili za daljše časovno obdobje. Zato ga zakleni in obdrži ključe!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coquette Fantasy Vegan Leather Collar Black

    Kaj ne sme manjkati v opremi za ljubitelje BDSM-ja? No, ovratnica s povodcem! Ta znamka Coquette ima kovinsko verigo brez niklja, je trpežna, varna in popolnega videza. Ne glede na to, ali želite biti dominantni do svojega ljubimca ali pa mu raje padate k nogam, je seksi ovratnik Coquette Fantasy popoln dodatek.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Foxssy Fox Mask Adjustable Black

    Odkrijte svoj novi jaz ter najbolj intenzivne in najtemnejše izkušnje BDSM. Potopite se v svoje strasti in s to masko dodajte pridih skrivnostne čutnosti. Izdelan je ročno iz najkakovostnejših materialov, zato je udoben za nošenje in izgleda naravnost odlično. Postanite pametna lisica!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Ball Straps 7420

    Luksuzen usnjen dodatek, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna! Zapenja se z zadrgami, dolžino pa prilagodite svojim potrebam, tako da vas penis vleče navzdol po želji. Hkrati bo čutno potegnila moda navzdol, vi in vaša kolegica pa boste uživali v seksi videzu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis Tube with Nails Inside Ballstrap and Buckel 7463 M/L

    Nepozabni trni od znotraj! Ste vznemirjeni? To je tako nevarno kot stene na prvi pogled. Pritrjen je s sponkami v mestu na modi, ima kovinske obročke s premerom 3 in 4 cm in tudi lepo razporeditev mode!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coquette Fantasy Nipple Clamps

    Kaj ne sme manjkati v opremi za ljubitelje BDSM-ja? No, sponke za bradavice! Ti znamke Coquette so elegantno zlati in primerni zanj in zanjo. Povezani so z verigo, ki jo lahko poskusite in potegnete! Izdelane so iz kovine brez niklja in so primerne za kombiniranje z drugimi dodatki.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Pinch Japanese Clover Clamps with Chain

    Z B PINCH bo tako lepo bolelo! Te japonske sponke za bradavice z verigo so zasnovane za popolno bolečino. Navdihujejo jih ribiška industrija in se bodo odlično prilegale vašim bradavičkam. Potegnite verigo in razumejte, zakaj so tako priljubljeni.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Crop BITCH Small Black

    Ali želite, da vaša nova klofuta nekaj pusti na vašem nasprotniku? Ta lepotica znamke Ouch! bo izpolnila vaše želje! Samo ena velika klofuta in beseda "PISICA" na koži bo ostala na prijetno boleč način. Zasnova slapperja je elegantna in enostavna za rokovanje, zato pridite in sesekljajte svoja dekleta pravilno.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Wrist Cuffs

    Ali imate radi elegantne in elegantne dodatke? Prav takšne so te čutne lisice iz prijetnega satena iz kolekcije Petdeset odtenkov sive. Okrašene so s črno čipko in so očarljive in modne. Doživite občutek zvezanih rok in se prepustite vsem svojim strastem.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Nipple to Labia Clamps with Chain 7683

    Občutite dvojni oprijem s temi sponkami za bradavice, ki so povezane z elegantno verižico s sponkami za sramne ustnice.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Metal Cockrings Tube with Ball Ring 7446

    Edinstven dodatek vaši moškosti! Serija kovinskih obročev v usnjenem pasu s končnim obročem za modi in petimi obročki, ki segajo čez penis. Oblecite se in uživajte v seksi videzu svojega ponosa.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Weighted Disc Nipple Clamps

    Meja med bolečino in užitkom je zabrisana z verižnimi in utežnimi sponkami za bradavice. Z njimi boste raziskovali različne občutke in prilagodili oprijem po svojih željah. Poleg tega so zaradi kombinacije srebrne in črne videti res čudovite. Uživajte v razburljivem igrivem draženju.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Watersport Strap-On Gag Black

    Tekoče sanjske igre? Ja! Ta gag bo zagotovil, da vaš suženj ne bo mogel uiti vašim tekočinam. Na obraz pade kot rokavica, tako kot v usta, kamor iz mini pisoarja vodi cev. Pridite in uživajte v igrah piss, ki bodo zdaj še bolj grobe kot prej!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Crop SLUT Large Black

    Ali želite, da vaša nova klofuta nekaj pusti na vašem nasprotniku? Ta lepotica znamke Ouch! bo izpolnil vaše želje! Samo ena velika klofuta in beseda "SLUT" na koži bo ostala na prijetno boleč način. Zasnova slapperja je elegantna in enostavna za rokovanje, zato pridite in pravilno nasekljajte svojo kurba.

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Leash Black L

    Elegantno, robustno vodilo, ki ga je mogoče enostavno pritrditi s praktičnim vrtljivim vponkom.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Pain Classic Designer Round Sparkling Handle Black

    Ali v svoji zbirki erotičnih pripomočkov SM shranjujete samo dodatke vrhunske kakovosti in videza? Ti očitki ne smejo uiti vaši pozornosti! Združujejo tradicionalne usnjene vrvice in izrezan ročaj v obliki steklene krogle. Užitek za ogled in uporabo!

    179 €

    66,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • NS Novelties Bondage Couture Wrist Cuff

    Boste obudili svoje skrite želje in iščete prave lisice? V Bondage Couture se boste zaljubili! Izdelane so iz prvovrstnih materialov in imajo čudovite detajle, ki skupaj tvorijo popolnoma eleganten kos. Naj jih uporablja vaš sogovornik in mu dovolite, da jih poveže skupaj zahvaljujoč vponki.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cat Mask Open Mouth Black

    Nevarno dražeča mačja maska za izpolnitev vaših divjih sanj in fantazij. Igrajte in uživajte v pravi pustolovščini! Narejen je iz umetnega usnja in z njim prihaja na trg kakovostna blagovna znamka Kiotos.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 206 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.