×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš dekorativni

Elementi 65 do 96 od 206 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NS Novelties Sinful Collar Black

    Pregrešna in seksi, takšna je ta novost v priljubljeni zbirki za vse, ki imajo radi kakovostne in rahlo nevarne erotične igre.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Deluxe Bondage Collar Black

    Razkošen usnjeni ovratnik priljubljene znamke Kiotos je nepogrešljiv pripomoček za vse BDSM igre.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Satinia Mask Black

    Želite igrati vlogo skrivnostnega zapeljivca? Ne potrebujete meča, konja ali celo kapuce. Vaše seksi telo in ta čarobna maska sta vse, kar potrebujete! Sveta verjetno ne boste rešili, boste pa svojega dragega rešili dolgčasa in postali njegova kraljica!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Hunteria Cuff & Chocker

    Se želite navihano zabavati? In kdo ne bi! Za vročo vzdušje v spalnici bodo poskrbeli pikantni dodatki iz kolekcije Hunteria. Sestavljen je iz igrivega ovratnika in lisic, ki bodo obudile vaše divje erotične fantazije. Želite doživeti noro noč, polno navdušenja? Ni vam treba več čakati!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Whip Necklace Gold

    Dotik kovinske ogrlice prebudi vašo domišljijo ... Ogrlica, ki je primerna za vsako priložnost. Bič, ki kaznuje z užitkom. Dobrodošli v svetu lahkih spon.

    34,90 €

    25,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Bondage Hook Attached To Colar

    Jemljete malo bolj divje ropske igre in trpite zaradi kakovostnih dodatkov? Ne smete zamuditi te Bondage Hook! Sestavljen je iz ovratnika iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ki je povezan s kavljem s kroglico, ki se ve kam zatakne.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Handcuffs Gold

    Dotik kovinske zapestnice prebudi vašo domišljijo ... Elegantna zapestnica in lisice za vsako priložnost, ki bodo izpolnile vaše skrivne sanje. Poslušajte svoja čutila!

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Rebel Glans Ring Black

    Nakit in erotična igrača hkrati! Ta odprt prstan iz nerjavečega jekla vas bo očaral s svojima 2 kroglicama in okrasil tako obrezane kot neobrezane penise. Pritrdi se neposredno na želod in njegova tesnost povzroči rahlo zamašitev tega občutljivega predela, ki postane debel in občutljiv na dotik. Preizkusite tudi, kako je, ko žoge stimulirajo uzdo in nosite prstan za veselje, vznemirjenje in okras!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Masks White Mask

    Kaj se bo zgodilo? Kakšna skrivnost se skriva pod masko? To bo super noč! Svojim erotičnim igram dodajte pridih skrivnostnosti s to seksi in morda malce morbidno brezizrazno masko. Ustrezal bo tudi vašemu najljubšemu seksi spodnjemu perilu ali kostumu, klasično ni omejitev!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Masks Black Diamond Eyemask Grey

    Kakšne intrige se skrivajo pod to masko? Čaka vas v tajnosti in neverjetna sreča zvečer! Ta očarljiva maska povzroča obilico gladkosti in kratkovidnosti. Prilegal bo vašemu najljubšemu spodnjemu perilu ali kostumu. Pokrijte sliko in razkrijte novo dimenzijo erotike.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish PU Eye Mask

    Ali ste vedeli, da lahko rahlo pokritje povzroči veliko razburjenja? Ta maska je dokaz za to! Gre za čuten dodatek iz kakovostnega materiala, ki bo odlično izgledal v kombinaciji z vašim najljubšim spodnjim perilom ali kostumom. Uživajte v svoji najljubši igri fetiša z masko, ki bo poudarila strast v vaših očeh.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Forced Orgasm Belt

    Usnjen pas za prisilni ali neželeni orgazem! Ta praktičen pripomoček je kompatibilen z vsemi masažnimi glavami standardnih dimenzij, ima nastavljivo nastavljivo dolžino in ima obročke za pritrditev lisic.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Roseberry Mask

    Pokrijte si oči in ... začnite igrati poredne igre! Pustite se pobožati s to svilnato tkanino na vašem obrazu in odkrijte popoln užitek. Danes ne boste potrebovali oči - uporabite svojo domišljijo! Torej? Ali vaša domišljija začne delovati?

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Adjustable Vibrating Clamps Silver

    Bradavice so najbolj občutljiv del prsi. Vsebujejo veliko živčnih končičev in so nedvomno pomembna erogena cona. Bodite pozorni na svoje bradavičke, ki si jih zaslužijo z elegantnimi, seksi in elegantnimi sponkami TABOOM z vibrirajočo funkcijo.Idealne so za začetnike, imajo lahko nastavljiv obroč za možnost eksperimentiranja z različnimi stopnjami stresa. Izbirajte med 10 načini vibriranja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Masks Venetian Eyemask 230039 Copper

    Kakšne intrige se skrivajo pod to masko? Zvečer vas čaka skrivno in neverjetno veselje! Ta očarljiva maska ustvarja obilo gladkosti in nepremičnosti. Prilegal bo vašemu najljubšemu spodnjemu perilu ali kostumu. Pokrijte sliko in razkrijte novo dimenzijo erotike.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Head Mask 2493110 Black-Red

    V tej maski bo na kateri koli fetiš zabavi za zvezdo! Pade na glavo kot druga koža in je narejena iz čudovite kombinacije črnega in rdečega kakovostnega materiala. Odprtine za oči in usta so okrašene z robovi, maska pa ima tudi majhne oči za udobno dihanje skozi nos. Na voljo je v eni velikosti in je primeren zanj in zanjo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Stainless Steel Collar

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa ta ovratnica s ključavnico? Zagotovo bo videti odlično na vašem vratu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Nipple Clamps Rounded Special

    Ste nori na stimulacijo bradavic? Anooo! Zato pridite in uživajte v teh vznemirljivih stimulatorjih bradavic s priročnimi vijaki. Izgledam res čudovito, imajo okroglo obliko in imajo tudi ostre zobe in vijake, s katerimi jih lahko zategneš po želji. Uživajte v napetosti, bolečini in čutni milosti in milosti skozi bradavice.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Jewel Tweezer Silver

    Bradavice so najbolj občutljiv del prsi. Vsebujejo veliko živčnih končičev in so nedvomno pomembna erogena cona. Bodite pozorni na svoje bradavice, ki si jih zaslužijo z elegantnimi, seksi in elegantnimi TABOOM sponkami s čudovito dekoracijo. Idealne so za začetnike, imajo lahko nastavljiv obroč za možnost eksperimentiranja z različnimi napetostnimi nivoji.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Scandal Wide Open Mouth Gag Black

    Včasih morajo usta ostati odprta. Je praktičen in okusen. In s tem gagom bo okusno podvojen! Je popolnoma eleganten in očarljiv, hkrati pa boste z njim obudili vse svoje navihane fantazije. Ustni obroč je izdelan iz medicinskega silikona, dolžina paščkov pa je nastavljiva za maksimalno udobje. Potopite se v svojo pustolovsko željo in uživajte v vseh svojih drznih sanjah v živo.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Monarch Noir Nipple Vice

    Osupljiv par sponk za bradavice, povezanih z verigo, vse v črni barvi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Golden Kitty Collar with Cat Bell Pink

    Ali si vaš ljubek mucek zasluži darilo? S tem ovratnikom se boste še bolj crkljali! Je nežno roza in je okrašena s ljubko pentljo z zvončkom. Narejen je iz trpežnega in udobnega PU usnja, zato ne čakajte na nič in ga nataknite na vrat svojega pokornega mucka!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Collar with Dog Leash 7531

    Ovratnica iz pravega usnja, okrašena z estetskimi kovinskimi zakovicami in pripetim čudovitim srebrnim povodcem.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive A710 Mask Black

    Pozabite na dolgčas in uživajte v spogledljivem dodatku znamke Obsessive. Ne oklevajte ali čakajte. Z dolgčasom se obrnite v spalnici in presenetite svojega nasprotnika z vznemirljivim pogledom skozi to edinstveno masko, ki se ji komaj uprete!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rianne S Mask V Zouzou

    Čudovita maska Rianne S v Bene Glogueu je narejena za ženske na nivoju. Maska je izdelana iz mehkega materiala, ki se prilagaja obrisom slike.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rianne S Mask IV Violaine

    Čudovita maska Rianne S v Bene Glogueu je narejena za ženske na ravni. Maska je izdelana iz mehkega materiala, ki se prilagaja obrisom slike.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Gretia Studded Crop Black

    Ste bili malo poredni? Nocoj se ne boste izognili kazni. Ampak ne skrbite, to bo zelo prijetna kazen, uživali boste in vam bo všeč. In potrebovali boste ta očarljiv bič Gretia iz Obsessive.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Heavy Duty Adjustable Clamps Black

    Bradavice so najbolj občutljiv del prsi. Vsebujejo veliko živčnih končičev in so nedvomno pomembna erogena cona. Bodite pozorni na svoje bradavice, ki si jih zaslužijo z elegantnimi, seksi in elegantnimi sponkami TABOOM z verižico. Idealne so za bolj izkušene posameznike, ki želijo svojim igram z bradavicami dati novo divjo dimenzijo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Ali imate radi igre BDSM? Čas je, da jih popeljete na naslednjo raven! Pri tem vam bo v pomoč ta ključ za čistočo iz visokokakovostnega polikarbonata in silikona, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Ročaji so sestavljeni iz 3 delov, ki se odlično prilegajo skupaj in tako tvorijo lep, eleganten in okusen dodatek.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Head Mask 2493128 Black

    Skrivnosten in seksi videz! Ta maska je zelo prilagodljiva in udobna za nošenje, saj je narejena iz polprozornega materiala, imenovanega powernet. Prilega se kot druga koža, ustnice in odprtine za oči pa so okrašene z robovi.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anais Afra Blindfold Black

    En majhen pripomoček lahko naredi veliko zabave, kot je ta. c Kombinirajte ga s svojim najljubšim perilom in poudarite svojo seksi obleko.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    Želite nekaj nenavadnega za svoj penis? Ta iznajdljivi pripomoček obdaja korenino penisa in tudi moda, ki jih celo razcepi. Okrašena je s srebrnimi čepki, opazili boste tudi dve priročni očesci, na katera lahko obesite uteži. Oborožite se!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 206 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.