×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš dekorativni

Elementi 33 do 64 od 206 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Master Series Jolt Electro Puppy Trainer Shock Collar

    Ta zvita naprava poskrbi za veliko šokov za vašega kužka. Ponuja učinkovito usposabljanje z elektrostimulacijo, vibriranjem, zvočnimi toni in vizualnimi signali.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Butterfly Nipple Clamps

    Doživite neverjeten užitek z metuljastimi sponkami za bradavice. Izdelane so iz trpežne kovine in primerne za začetnike. Stopnja pritiska na bradavičke je nastavljiva in zahvaljujoč metuljčkom, ki se nenehno premikajo, se bradavice stimulirajo.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Furry Handcuffs Pink

    Ali razlikujete svoje ljubezenske igre? Preizkusite nežne in nezdrave stiskalnice! Uporabi domačo nalogo, prevzame nadzor nad hišnim ljubimcem in če ubiješ ključe, jih ne opraskaj, tisk bo ostal brez njih!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Ring Silver

    Nakit in erotične igre grlo! Ta odprt prst iz neravnega jekla vas bo očaral s svojima 2 vranama in ga tako obrezanega okrasil kot neobrezan penis. Takojšnje delovanje in njegova tesnost bo povzročila hitro kvarjenje tega blaga, kar bo otežilo in otipljivo na dotik. Preizkusite tudi, kako stimulirajo uzdo in nosite prstan za zabavo, vadbo in okras!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Silky Sensual Handcuffs

    Zapestnice bodo primeren pripomoček za vse, ki skrbite za elegantne dodatke.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fever Embroidered Lace Filigree Eyemask 44282

    Popoln dodatek ne samo za maske.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Tweezers with Pearls Silver

    Bradavice so najbolj občutljiv del prsi. Vsebujejo veliko živčnih končičev in so nedvomno pomembna erogena cona. Dajte svojim bradavičkam pozornost, ki si jo zaslužijo z elegantnimi, seksi in elegantnimi sponkami TABOOM s perlicami. Idealne so za začetnike, imajo lahko nastavljiv obroč za možnost eksperimentiranja z različnimi napetostnimi nivoji.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Collar Spikes Punk Collar

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, ampak tudi kakovostni in okusni. Kako se imenuje ta ovratnica s trni? Ga boste nosili kot kazen ali bolje rečeno kot nagrado? To je verjetno vaš prevladujoči kolega!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fever Embroidered Lace Filigree Heart Eyemask 45628

    Črna vezena čipkasta maska bo odličen dodatek k vsakemu kostumu. Zapeljivo prekriva del vaše identitete in nanj boste z žogo naredili popoln vtis.

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Spandex Open-Mouth Hood

    Ta udobna kapuca z odprtimi usti je zasnovana tako, da se popolnoma raztegne čez glavo, zaradi tanke lahke tkanine pa je dihanje in poslušanje povsem enostavno. Najboljše od vsega je, da ima vaš subjekt še vedno dostop do ust!

    18,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Butt Plug Set 3 pack with a Leash

    Čudovit analni nakit v kompletu s povodcem You2Toys. Uživajte v nošenju 3 žebljičkov različnih velikosti in ne pozabite povabiti praktičnega kovinskega povodca. Vsak od zatičev ima očarljivo dekoracijo v obliki 2 majhnih zvončkov in podstavek v romantični obliki srca. Uporabite vponko za pritrditev povodcev in začnite najbolj strastno igro vseh časov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sex & Mischief Satin Blindfold Black

    Razkošna dvoslojna satenasta preveza za oči z okrasjem in tankim dvojnim elastičnim trakom za udobno prileganje.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Mouth Gag Black Mouth

    Polne črne ustnice in gag hkrati? Ja! Ta igrača vam bo zagotovila odprta in vedno pripravljena usta, kaj boste naredili z njimi, je odvisno od vas. Igraj Sissy Play, vznemirljivo izmenjavo vlog, kjer partnerka v vlogi ženske prevzame vse ženske stereotipe in je v svoji BDSM vlogi zelo čustvena. Zmagajte z gagom s seksi ustnicami!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Testicle Straps 7467

    Luksuzen pripomoček iz cepljenega usnja, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna. Zahvaljujoč dvema praktičnima zaponkama se prilagodi vaši velikosti, umakne penis ter obkroži in razdeli moda. Privoščite si kakovostno in učinkovito dekoracijo, ki bo navdušila vas in vašega kolega.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Nipple Enlargers with 8 Rings Black

    Bradavice so najbolj občutljiv del prsi. Vsebujejo veliko živčnih končičev in so nedvomno pomembna erogena cona. Posvetite svojim bradavičkam pozornost, ki si jo zaslužijo z elegantnimi, seksi in učinkovitimi priseski TABOOM, ki povečajo pretok krvi. Uživajte v večji občutljivosti in izbirajte med 8 obročki za udobno prileganje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Leash Black S

    Elegantno, robustno vodilo, ki ga je mogoče enostavno pritrditi s praktičnim vrtljivim vponkom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Roseberry Cuffs Pink

    Kaj si naredil, draga? Izgleda, da si bil res poreden, tako da ... ti bom zvezal roke! Ampak ne skrbite, razburljivo, seksi in veselo bo!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Gold Magnetic Clamps

    Vznemirljiv užitek in seksi eleganten videz hkrati! Te razkošne magnetne sponke za bradavice v zlati barvi so okrašene s čudovitimi bleščečimi kamni. Objemke so izdelane iz kakovostne kovine, so ročno polirane do popolnosti in imajo higienski zaključek. Preizkusite jih in okrasite svoje bradavice s seksi nakitom!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Maze H Harness Black

    Pas, ki ga navdihuje strast do BDSM-ja priljubljene blagovne znamke Bijoux Indiscrets. Odlično bo videti v kombinaciji s katerim koli vašim najljubšim spodnjim perilom, oblačili ali celo na goli koži. Vaše igre s sužnji bo okrepil in jim dal pridih, šarm in pristnost. Še več, 100% je vegansko.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Désir Métallique Collar Gold

    Čuten dragulj, ki elegantno poudari vašo lepoto! Lahko ga nosite na oblačilih, spodnjem perilu ali golem telesu, v vsakem primeru bo videti popolnoma razkošno in veličastno. Privabite svojega partnerja k nežnim erotičnim igricam!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey No Peeking Eye Mask 2 pack

    Par luksuznih prevez za oči je idealen za pare, ki želijo v spalnico vnesti lahkotno igro vezanja in izživljanje.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silky Ribbon Black

    Prevzemite nadzor nad svojim ljubiteljem svilenih trakov Ouch in odkrijte navdušenje prevladujočih iger. Uporabite svojo domišljijo in se odločite, kako vkleniti svojega sužnja.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Maze Single Choker Black

    Odkrijte svojo skrito temno plat in prebudite svoje sprevržene jaze s to ogrlico po navdihu BDSM-ja, v katero se ne bodo zaljubili samo vegani.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Masks Opaque Classic Eyemask Black

    Kakšne intrige se skrivajo pod to masko? Zvečer vas čaka skrivno in neverjetno veselje! Ta očarljiva maska ustvarja obilo gladkosti in nepremičnosti. Prilegal bo vašemu najljubšemu spodnjemu perilu ali kostumu. Pokrijte sliko in razkrijte novo dimenzijo erotike.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Mouth Gag Red Mouth

    Polne rdeče ustnice in gag hkrati? Ja! Ta igrača bo držala vaša usta odprta in vedno pripravljena, kaj boste naredili z njimi, je odvisno od vas. Igraj Sissy Play, vznemirljivo izmenjavo vlog, kjer partnerka v vlogi ženske prevzame vse ženske stereotipe in je v svoji BDSM vlogi zelo čustvena. Zmagajte z gagom s seksi ustnicami!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Collar Slave 9114

    Popoln ovratnik za pravega sužnja.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Masks Greek Eyemask

    Kakšne intrige se skrivajo pod to masko? Zvečer vas čaka skrivno in neverjetno veselje! Ta očarljiva maska povzroča obilico gladkosti in kratkovidnosti. Prilegal bo vašemu najljubšemu spodnjemu perilu ali kostumu. Pokrijte sliko in razkrijte novo dimenzijo erotike.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Golden Kitty Collar with Cat Bell Black-Gold

    Ali si vaš ljubek mucek zasluži darilo? S tem ovratnikom se boste še bolj crkljali! Je elegantno črne barve in je okrašena s ljubko pentljo z zlatim zvončkom. Narejen je iz trpežnega in udobnega PU usnja, zato ne čakajte na nič in ga položite na vrat svojega podrejenega mucka!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Silicone Gag 4cm Black-Rose Gold

    Eleganten gag v elegantnem dizajnu! Ta gag je čudovito seksi in njihov videz usnja v kombinaciji s kovinskimi detajli v rožnato zlati barvi dodaja njegov čar. Na notranji strani je pas prijetno oblazinjen s plišasto, zato je udoben za nošenje. Žogica je nato trda okrogla in narejena iz silikona.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Tweezers with Pearls Gold

    Bradavice so najbolj privlačen del prsi. Vsebujejo veliko število živalskih repov in so trajnega pomena za erogeno cono. Dajte svojim bradavicam pozornost, ki si jo zaslužijo z elegantnimi, seksi in elegantnimi sponkami TABOOM z biseri. Idealno za začetnike, zlahka prilagodijo obseg za možnost eksperimentiranja z različnimi napetostnimi nivoji.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Désir Métallique Collar Black

    Slasten zmaj, ki elegantno poudari vašo lepoto! Lahko se nosi na motnih, spodnjih perilih ali delih telesa, v vseh primerih bo viden prijetno in na veliko. Pripeljite svojega partnerja na nežne erotične igre!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sex & Mischief Masquerade Mask

    Želite malo spremeniti ali prikriti svojo identiteto? Preizkusite to čudovito okrašeno masko z metuljčkom. Na prvi pogled je razkošen in očarljiv, poleg v spalnico pa ga lahko nosite tudi na maskenbal.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 206 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.