×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš za zahtevne

Elementi 129 do 160 od 280 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Fifty Shades of Grey Bound to You Flogger

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta ročno izdelan bič v slogu biča bo izpolnil svoj namen zahvaljujoč razkošno mehkim strunam, ki lahko udarjajo in pobožajo ali žgečkajo. Zato zgrabi in se pusti svoji želji odnesti.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Under Mattress Restraint Set

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Te očarljive lisice s povezovalnimi trakovi pod vzmetnico imajo čudovit črno-rdeč dizajn, ki vas bo očaral na prvi pogled. Oblecite jih svojemu nasprotniku in prisluhnite svojim željam!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Riding Crop Black

    Razkošna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse ljubitelje lepih, prefinjenih in kvalitetnih stvari. Sem sodi tudi ta očarljiv in nevaren bič. Narejen je iz veganskega usnja in je nepogrešljiv kos vaše BDSM opreme. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cock Cage Pink

    Gospod. CB-X's Stubb je naslednja raven igre, ki vam je všeč! Preveril bo vaše meje, saj vas še bolj zaklene. Tako kot druge kletke za čistočo je tudi ta varna in kakovostna. Zaupajte ključe svoji ljubici ali gospodarju in uživajte v občutku, ko pobeg ni mogoč!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Teasing Wax Candles Parafin 4-pack Black

    Ta komplet sveč ne bo le ekscentrična elegantna dekoracija, ampak tudi dodatek za vaše BDSM igre. Odkrijte čutno nevarne igre z ognjem in vročim voskom. Svečo usmerite v partnerjev hrbet, ramena, zadnjico, stegna ali trebuh in pokapajte vroč vosek.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Nutter Ball Sling Black

    Revolucionarna prevleka za žoge svetovno znane blagovne znamke Oxballs. Zajel vas bo s svojim dizajnom, najbolj prijetnim materialom in občutki, ki jih boste doživeli ob nošenju.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bizarre Nipple Pullers

    Kiotosovi jekleni izdelki so izdelani iz 100 % nerjavečega jekla, kar zagotavlja najvišjo kakovost jeklenih izdelkov, ki so danes na voljo.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Bondage Board

    Bolečina, ponižnost, očarljive izkušnje. Omejevanje svobode, poslušnost, nepozaben orgazem. Ali ga želite? Si želite izpolniti tudi najbolj skrivne sanje in uživati v malo bolj ostri zabavi kadarkoli in kjerkoli? Bondage Board z vsemi dodatki bo vdahnil življenje vsem vašim fantazijam! Poleg tega je praktičen na cesti, vedno pripravljen, trden, udoben in večnamenski. Pustite se torej zvezati in podleči ...

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim Python Ball Torture Board

    2 pozlačeni električni kontaktni blazinici in nastavljiv pritisk, kaj mislite, kaj bo to naredilo s penisom in modi? Samo predstavljajte si! Python lahko odlično stisne in še vedno daje elektrostimulativne udarce. Je nevarno orodje, zato bodite previdni, da ne boste večno mučili svojega ponosa ali nasprotnika!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Transparent

    Dajte svojim modom neverjeten šok z Nutter Electro Sacksling. Ta genialna naprava prinaša najboljše iz različnih svetov in tako ustvari eno popolnoma fantastično seks igračo.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Latrine Extreme Funnel Gag

    Ime tega izdelka natančno ustreza njegovemu namenu! Napolni usta svojemu sužnju s tekočino, ki si jo zasluži, in naj pogoltne vsako kapljico. Ta nenavaden in inovativen gag se udobno prilagaja velikosti glave, lahko ga samo pravilno zategnete in tudi zaklenete. Prilagodljiv lijak bo držal pokonci zahvaljujoč zadrževalnemu traku, zato prebudite svoj sadizem in nam sporočite, s kakšno tekočino ste kaznovali svojega sužnja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-3000 Chastity Cock Cage Pink

    Sladki rožnati kalčki za vašo ptico! Samo vaš gospodar ali gospodarica vam bo omogočila, da osvobodite ptico in dosežete erekcijo. Zahvaljujoč luknjicam ne preprečuje fizioloških potreb in je zato primeren za dolgotrajno nošenje. Tako lahko mučenje traja res dolgo. Pridi v roke ključe.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Je mučenje penisa vaša najljubša disciplina? Torej je ta naprava za mučenje prava za vas! Združuje bolečino in užitek in je namenjen predvsem naprednim ljubiteljem BDSM-ja. Na notranji strani ima 4 točke, s katerimi lahko s priloženim imbus ključem povečate stopnjo bolečine.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Bodi slab. Bodi res slab, to bo res bolelo. Ali na modih ali na penisu, je vseeno. Ostre konice se zarijo v kožo in če uporabite ključavnico, izhoda ne bo. Uživajte v bolečini, trpljenju in nevarnosti točno tako, kot vam je všeč!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Rope 5m Black

    Silikonska vrv dolžine 5 m! Izdelan je iz visokokakovostnega silikona in je zelo prijeten in mehak na dotik. Popoln za vaše najljubše bondage igre, poleg tega je črna barva super seksi.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Fantasy Long Leather Flogger Red

    Ali imate radi nežno božanje ali grobe udarce? Ta bič se vam bo kot rokavica prilegal v roko in vam bo izpolnil vsako željo. On bo nežen in zloben, tako kot ti. Zahvaljujoč končni zanki ga lahko enostavno obesite na kavelj ali povlečete čez zapestje in tako boste dobili še večjo stabilnost v njegovem oprijemu. Ali želite, da reče "gospod" ali "gospa"? Njegova cena je ugodna, zato ga potisnite z njim v košaro!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sportsheets Edge Hand Grip Wrist Cuffs

    Lisice iz kravje kože, pritrjene na ročaje in vponke z nosilnostjo do 90 kg. Privoščite si ta učinkovit dodatek in napolnite svoje seksualne igre. Celoten izdelek se odlikuje po visoki kakovosti, saj je bila pri izdelavi uporabljena samo goveja koža in tudi kovina brez niklja. Velikost lisic je nastavljiva.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Thai Single Stick 40cm with Hook White

    1 POW Single Stick s kavljem in dolžino 40 cm. Ima prosto gibljive gumijaste obroče, tako da lahko prilagodite pritisk glede na svoje potrebe. Njegov premer in 5 mm ter končni kavelj se uporabljajo za obešanje uteži. Izdelek je hipoalergen in idealen za predel prsnega koša.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Noir Soft Feather Tickler Black

    Odkrijte! Razkošen Noir Feather vam bo pomagal pri vaših najljubših draženjih. Udobno se prilega roki, je enostaven za držanje in je več kot prijeten za uporabo. Božajte kožo svojega nasprotnika in se ne pozabite izgubiti na občutljivih predelih.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Teasing Wax Candles Parafin 4-pack Red

    Ta komplet sveč ne bo ekscentrična barvna dekoracija, ampak obstaja tudi dodatek za vaše BDSM igre. Odkrijte zelo nevarne igre z ognjem in letnim voskom. Žogo usmerite v partnerjev hrbet, ramena, hrbet, kljukice ali stebla in nakapajte vosek.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Vader Round Tip

    Uživajte v svojih strastih in izpolnite svoje želje s to visokokakovostno napravo za penis iz nerjavečega jekla. Penisstick čep iz Kiotosa je lep na pogled, saj je neverjetno sijoč in tudi precej dolg. Enostavno ga je predstaviti in neposredno spodbuja poredne igre, zato naj vas ne prepričujejo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bondage Bar Feet Small Black

    Razširite noge svoje druge polovice in jih pritrdite na to palico, da bodo ostale razprte, kolikor dolgo želite! Ta priročna palica za širjenje ima manšete za gležnje, ki udobno držijo noge in bodo zaradi visokokakovostnega PU usnja udobne tudi pri daljšem nošenju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Ali veliko potujete in vam je všeč? Ne smete zamuditi tega čudovitega dodatka, ki so ga izkusili izkušeni strokovnjaki iz Sport Fuckerja. To orodje je kompaktno, se prilega v kovček ali nahrbtnik in je tudi neverjetno zmogljivo, praktično in z njim se boste zelo zabavali.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Black Adjustable Spreader Bar

    Maska za širjenje vedno pride prav! Poleg tega je tako zelo lep in izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla s črno površino za popoln BDSM vtis. Ima 4 fiksne obroče, na katere lahko pritrdite svoje najljubše lisice. Pridobite vse zbirke BDSM!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    Kletka za penis Black Label Black Chastity brutus iz nerjavečega jekla vam in vašemu spolnemu partnerju zagotavlja ure užitkov. Zaradi rahlo navzdol ukrivljene oblike je takoj jasno, da erekcija tu skoraj ni mogoča.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro

    Ali menite, da vaše grlo ni dovolj globoko? In ste že slišali, da usposabljanje naredi mojstra? Postanite profesionalni strokovnjak za globoko grlo s tem kompletom! Poleg tega je tudi neverjetno orodje za igre BDSM. Lahko zaklenete zaklep in vaš podrejen kolega vam ne bo mogel zapreti ust. Si upaš?

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Je mučenje penisa vaša najljubša disciplina? Torej je ta kletka za čednost prava za vas! Združuje bolečino in užitek in je namenjen predvsem naprednim ljubiteljem BDSM-ja. Njegova uporabna velikost je približno 7 cm, na notranji strani pa ima 4 točke, s katerimi lahko s priloženim imbus ključem povečate stopnjo bolečine.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Vibrating Urethal Sound 2413 30cm

    Občutite razburjenje, ki vam ga lahko povzroči stimulacija sečnice.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 34mm

    Ta jekleni prstan za penis ni primeren za občutljivo in nežno naravo. Idealen je za tiste, katerih namen življenja je mučenje penisa in se ničesar ne bojijo! Obroč ima na notranji strani 6 točk, katerih stopnjo vpenjanja lahko popravite s priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Rope 5m Red

    Silikonska vrv dolžine 5 m! Narejena je iz visokokakovostnega silikona in je zelo udobna in mehka na dotik. Idealno za vaše najljubše podrejene igre, poleg tega je rdeča barva super ekscentrična.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Cockring with Rubber Ring and Ballstrap 7425 40mm

    Želite nekaj nenavadnega za svoj penis? Ta dodatek je sestavljen iz usnjenih naramnic in gumijastega obročka ter ima tudi zaponko, s katero ga lahko prilagodite velikosti, ki jo potrebujete. In najboljše od vsega - čutno razdelite moda!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Liebe Seele Vivid Rainbow Soft Bondage Set 8 Pieces

    Iščete komplet za vezanje? Opaziti! Dodatki iz tega kompleta Laibe Seele vas bodo očarali s svojo nenavadno lepo barvo! Vsak od izdelkov je udoben za nošenje in živahno mavričen. Uživajte v vseh 8 sijočih kosih, ki vam bodo pomagali uresničiti vse vaše BDSM fantazije, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen ljubimec.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 280 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.