×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš za zahtevne

Elementi 65 do 96 od 280 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Steel Belted Chastity Device with Ball Divider

    S to kletko za čistost iz visokokakovostnega nerjavnega jekla hranite ptico pod ključem. Poleg tega, da zaklene penis, tudi elegantno razdeli moda in bo videti zelo čudovito za nošenje! Njegova uporabna velikost je približno 7 cm in ne pozabite, da v njem zagotovo ne boste dobili erekcije.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Silicone Gag 4cm Black-Rose Gold

    Eleganten gag v elegantnem dizajnu! Ta gag je čudovito seksi in njihov videz usnja v kombinaciji s kovinskimi detajli v rožnato zlati barvi dodaja njegov čar. Na notranji strani je pas prijetno oblazinjen s plišasto, zato je udoben za nošenje. Žogica je nato trda okrogla in narejena iz silikona.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

    Thin Finn je dolg in gladek dilatator sečnice za elektroseks. Popolnoma se prilega za posebno stimulacijo penisa.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Thai Double Stick 12cm

    2 akrilni tajski palici za različne igre! Idealne so za bradavice in druge dele telesa. Dolge so 12,5 cm in jih je mogoče enostavno nastaviti z obročki. Uživajte v nežnem prilagajanju in izjemno robustnem užitku!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sex & Mischief Enchanted Spreader Bar

    Zavežite si zapestja ali gležnje in uživajte v nenavadnih erotičnih igrah za nocoj. Enchanted Spreader Bar je močna in močna palica, ki povezuje udobne lisice, ki bodo vaši koži videti res žametne. Lisice se zelo enostavno zapnejo z Velcro in imajo nastavljivo velikost. Torej, komaj čakate, da daste prostor svoji domišljiji ali dobite nasvet od nas in svojo partnerko vklenete z dvignjeno noto, da ji lahko pokažete raj skozi njeno G-točko?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    So bile vaše igre v zadnjem času nekoliko ekstremne? V tem primeru potrebuje tudi ekstremne dodatke, kot sta to dobro izdelano leseno zapestje in moda. Zagotovo ga lahko tudi zaklenete, zato ne oklevajte in vdihnite življenje svojim fantazijam!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket M

    Bi svojega pohotnega submisivnega dvojnika raje zvezali v vrečo? No, kakor želite! Ta prisilni jopič bo izpolnil vaše želje, na katere morda niti pomislili niste. Izdelana je iz kakovostnega PVC materiala, enostavna za obuvanje, zapenjanje z zadrgo, vlečenje navzdol s trakovi. Ima 2 dihalni odprtini in nos, tako da je zagotovljena tudi varnost.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Leg Belt Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Vsekakor ne smete zamuditi tega kompleta za vklepanje in iskanje popolnega položaja za penetracijo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Hunteria Cuff & Chocker

    Se želite navihano zabavati? In kdo ne bi! Za vročo vzdušje v spalnici bodo poskrbeli pikantni dodatki iz kolekcije Hunteria. Sestavljen je iz igrivega ovratnika in lisic, ki bodo obudile vaše divje erotične fantazije. Želite doživeti noro noč, polno navdušenja? Ni vam treba več čakati!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Plush Leather Hand Cuffs Black

    Iščete kakovostne lisice, ki so hkrati udobne za nošenje? Ta od Ouch! v notranjosti so čudovito plišasti in zato zelo prijetni za nošenje in v njih ne boste čutili pritiska ali drgnjenja. Nastavljivo velikost prilagodite svojemu zapenjanju in po želji spojite manšete skupaj.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Japanese Drip Candles 3 pack

    Ali imate radi avanture v spalnici? Te japonske sveče vas bodo res ogrele s svojim kapljajočim voskom. Topel vosek super draži in draži, zato bodo vsa doživetja popolnoma nepozabna. V paketu boste našli 3 sveče različnih barv in so namenjene bolj izkušenim ljubiteljem.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set with Adjustable Rings Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo lepih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Vsekakor ne smete zamuditi tega kompleta za zadrževanje postelj!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel 5 Wheels

    Luksuzni mavrični zobnik s 5 kolesi. Je veliko intenzivnejša od drugih tovrstnih pripomočkov, vendar bo predvsem od vas odvisno, koliko pritiska boste izvajali na partnerjevo kožo. Izdelan je iz 100% nerjavečega jekla prvovrstne kakovosti. Zavežite oči partnerju in mu popeljite kožo, živčna stimulacija bo maksimalna!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Ankle and Wrist Cuffs & Hogtie Set Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Vsekakor ne smete zamuditi kompleta za zadrževanje rok in nog!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar and Wrist Cuffs

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta dodatek v obliki zapestnih manšet, povezanih z ovratnikom, ima čudovit črno-rdeč dizajn, ki vas bo očaral na prvi pogled! Privežite svojega nasprotnika vanj in prisluhnite svojim željam!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Noir Silky Blinkfold Black

    Odkrijte! Z razkošno satenasto masko Noir Blindfold pokrijete oči svojega ljubimca ali ljubimca in tako okrepite ostala čutila. Videti manj pomeni čutiti več!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Ali želite svojim analnim igram dati nepremagljivo dimenzijo? Ta analni čep iz prvovrstnega kirurškega jekla vam bo dal okus ne le občutka polnjenja, ampak tudi občutka odpiranja. Po vstavitvi v analni del lahko s pomočjo vzvodov razširite zatič in ga pravilno zategnete! Ali resno razmišljate o svojih analnih igrah? Če je tako, ne smete zamuditi tega luksuznega izdelka!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Želite vedeti svoje meje? Ta teža moda bo kot nalašč za to! Zemljina gravitacija bo delovala in trpežni kovinski material bo terjal svoj davek. Ali lahko celo dodate končne kroglice verigam? Preizkusite, kam lahko greste zdaj!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penis Plug 14-Piece Dilator Set

    Luksuzni komplet za vse ljubitelje sondiranja, torej stimulacije sečnice od znotraj. Vsebuje 14 dilatorjev znamke Penisplug iz visokokakovostnega nerjavnega jekla v čudoviti torbici za shranjevanje. Vsi dilatatorji so gladki, polirani in neposredno ustvarjeni za užitek. Vsak od njih ima vgraviran premer za boljši pregled in zagotovo boste cenili zaobljene konice za enostavno vstavljanje in ravne ročaje za enostavno rokovanje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Dog Mask

    Ukrotite svojega psa in mu pokažite, kdo je tukaj gospodar. Pasja glava z ušesi, gobcem in zadrgo čez gobček, ki se lahko odpre. Spredaj je tudi D-obroček, za katerim lahko psa na primer pritrdite na povodec.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Flogger 2040573 Black

    Bič za grenko sladek užitek! Je majhen in prijeten za rokovanje. Njegov ročaj je okrašen s čudovitimi zatiči in ima veliko vrvic iz mehkega usnja. Če ste začetnik, je popolnoma idealen za vas. Z njim lahko prenašate nežne udarce in vroče udarce.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Fantasy Long Leather Flogger Black

    Ali imate radi nežnosti ali grobe udarce? Ta bič vam bo kot delavcu bolj všeč in vam bodo izpolnile vse želje. Poročen bo in jezen, tako kot ti. Končni uporabnik je ogrožena snov, ki jo je mogoče enostavno uporabiti za kavo ali posteljnino in s tem povečati njeno stabilnost pri njenem vnosu. Ali želite reči "gospod" ali "gospa"? Njena cena je ugodna, vendar jo natisnite z njimi v košarico!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB6000S Chastity Cage Solid Pink

    Nič ne izpolni vaše potrebe po feminizaciji kot princeska-rožnata ključavnica. CB-6000S v roza barvi je popoln pripomoček, ki vam bo pomagal, da se iz moškega spremenite v sissy.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Lid Head Harness Gag Black

    Izgleda nevarno, kajne? In prav to je namen! Ta naglavni pas je samo za tiste, ki vedo, kaj hočejo in kako to doseči. Ima poseben ustnik za čep. Enostavno in udobno ga je namestiti na glavo in izgleda super brutalno!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Liebe Seele Bound You Bondage Set Black 12 Pieces

    Vse, kar potrebujete, da uresničite svoje BDSM sanje! Ta komplet je idealen za vse novince, pa tudi za bolj izkušene ljubitelje, ki morajo zamenjati opremo. Dodatki so elegantno črni in v kompletu jih boste našli 12. S čim boste začeli?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Kot ta spominjajoča kača, ki bo vašemu sužnju omejevala svobodo, ki si je še vedno ne zasluži. Zaklenete ga v to kovinsko kletko in preprečite, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Wax Play Candle Rose Scented

    Želite doživeti novo avanturo? Ta sveča bo za to popolnoma idealna. Narejen je iz voska, ki se topi tudi pri nizkih temperaturah in v stiku s kožo, zato ne zažge. Z njimi boste doživeli intenzivne občutke in z njimi uživali v neprimerljivem vznemirjenju.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar Nipple Clamps

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Te očarljive sponke za bradavice z ovratnikom imajo čudovit črno-rdeč dizajn, ki vas bo očaral na prvi pogled! Oblecite jih svojemu nasprotniku in prisluhnite svojim željam!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Big Lips Penis Gag Black

    Vam bo ta gaga narisala nasmeh na obraz? No, raje boš imel v ustih malo penisovo kopačo in velike ustnice čez usta! Nekaj pa je gotovo, tiho bo in glasno bo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Flogger Beginner 2040565 Black

    Premium bič za nagrade in kazni! Ta visokokakovostni bič znamke Zado ima očarljiv črno-kraljevsko modri dizajn, njegov ročaj pa se udobno prilega vaši roki zahvaljujoč praktični končni zanki. Široki mehki naramnice zagotavljajo, da dobite točno tisto, o čemer sanjate – trde ali nežne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Robustna jeklena palica, zasnovana za vpenjanje rok in nog blagovne znamke Kiotos. Palica ima ušesce in vponke, ki so pritrjeni na trpežne usnjene manšete za zapestja in gležnje, ki so del paketa. Lisice so črno-rdeče, udobno prileganje pa je rahlo podloženo. Ali imate vse vrste fantazij, ki bi jih lahko izvajali s to palico? Ne čakajte in jim vdihnite življenje, zdaj ali nikoli!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Anal Spreader Device

    Odkrijte nove analne izkušnje! S to napravo boste doživeli čutno odpiranje anusa. Vstavite 3 zobce in obračajte matico, dokler se zadnjica ne odpre po želji. Napravo za raztezanje lahko uporabljate tudi vaginalno! Izdelan je iz 100% gladko poliranega nerjavečega jekla.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 280 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.