×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš za zahtevne

Elementi 33 do 64 od 280 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Black

    Čudovit vibrirajoči dilator, zasnovan za vse bolj priljubljeno sondiranje, torej stimulacijo penisa od znotraj.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Discretion Breathable Ball Gag Black

    Se vam zdi vznemirljiva čarovnija tišine? S tem gagom vaš kolega ne bi čakal! Spodbujanje hitrosti gaga bo dobro in z njim še dolgo. Adrenalin se pokvari in si ga želite sami? Potem kupi!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Andreaskreuz BDSM Cross

    Ali še vedno nekaj pogrešate, da bi vaše bdsm igre dvignile na profesionalno raven? Prisluhnili smo vašim željam in vključili ta edinstven križ, posebej zasnovan, da poudari vse vaše grobe igre in jim zagotovi raven, ki si jo zaslužijo!

    379 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Japanese Style Bondage Cotton Cuffs Wrist or Ankle Black

    Obožujete vezanje? Ta praktična vrv bo poskrbela za varne in prijetne ropske igre, saj je narejena iz 100% bombaža in je primerna tako za začetnike kot za bolj izkušene ljubitelje. Enostavna zasnova z nastavkom proti zdrsu ne zahteva zapletenih vozlov in se hkrati prilagaja vašim potrebam. Mehka bombažna vlakna so prožna, prijetna za kožo in udobna za uporabnika.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Fancy Black Flogger with Glass Handle

    Imate radi elegantne in elegantne kose? Na tem biču boste lahko imeli oči! Ima čudovit steklen ročaj, ki deluje kot dildo in je ročno izdelan. Lahko ga segrejete ali ohladite in odkrijete čare temperaturnih iger. Prameni so izdelani iz visokokakovostnega semiš usnja in njihov dotik je lahko nežen in boleč!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Testicle Straps 7467

    Luksuzen pripomoček iz cepljenega usnja, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna. Zahvaljujoč dvema praktičnima zaponkama se prilagodi vaši velikosti, umakne penis ter obkroži in razdeli moda. Privoščite si kakovostno in učinkovito dekoracijo, ki bo navdušila vas in vašega kolega.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Luxury Spreader Bar Black

    Si želite med ljubezensko zvezo imeti neomejen dostop do intimnih predelov svojega kolega? Ta palica z manšetami za gležnje vam bo uredila. Je robusten, kovinski in ima lisice za popolno poredno zabavo. Lisice bodo udobne za uporabnika, njihov seksi diamantni vzorec pa ustvarja razkošen vtis. Igrajte se z luknjami svoje polovice po svojih vznemirljivih zamislih!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

    Slim Finn je tanek in gladek dilatator sečnice za elektroseks. Popolnoma se prilega za posebno stimulacijo penisa.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Hemp Rope 20m

    Kakovostna vrv naj bo osnovni element vaše nagajive in nevarne erotične opreme. Ta konopljina vrv Kiotos je zelo udobna, saj je narejena iz konoplje in je čudovito prilagodljiva. Konopljine vrvi se prilagajajo telesu, se gladko premikajo po njem in zagotavljajo optimalno udobje. Hkrati so trdni in vsestranski.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Short Chastity Device

    Držite ptico pod ključem s to edinstveno kletko za čistočo. Narejen je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ima zelo ekstravaganten videz in bo videti zelo čudovito za nošenje! Njegova uporabna velikost je približno 4,2 cm in ne pozabite, da v njem zagotovo ne boste dobili erekcije.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-6000S Chastity Cage Small Transparent

    Se bojite nezvestobe ali želite le vnesti iskrico v vaš intimni odnos? Želite preizkusiti nove erotične igre, povezane z željo, ki je ne bo mogel zadovoljiti brez vas? Ni boljše rešitve kot zaklepanje.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Vac Rack

    Nevarno vznemirljiv in neskončno intenziven je Vac Rack proizvajalca Master B. Dajte svojim igračam iz lateksa novo dimenzijo, sestavite okvir in zaprite svojega sužnja v vrečko iz lateksa. Nato preprosto uporabite sesalnik za izsesavanje zraka in ustvarite čuten sesalnik za še bolj čutna doživetja. Tega še ni bilo tukaj in vemo, da vam bo všeč!

    549 €

    349 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cock Cage Classic Small

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Kot ta, ki bo omejil svobodo tvojega sužnja, ki si je še vedno ne zasluži. Njegov penis boste zaklenili v to kovinsko kletko in mu tako preprečili, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Transparent

    Se bojite nezvestobe ali želite le vnesti iskrico v vaš intimni odnos? Želite preizkusiti nove erotične igre, povezane z željo, ki je ne bo mogel zadovoljiti brez vas? Ni boljše rešitve kot zaklepanje

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveBoxxx 14-Days of Love Gift Set

    Želite svojemu ljubljenemu sopotniku pripraviti ljubeče presenečenje? Ta srčka bo kot nalašč za to! Vsebuje 14 vznemirljivih daril, v katerih boste uživali skupaj. Vsak dan lahko odprete eno okno in skupaj uživate v 14 dneh seksi eksperimentov. Prosim oboje in dajte novo dimenzijo svojemu spolnemu življenju!

    119 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    Elegantna in prozorna kletka za čistočo z elektrostimulacijsko funkcijo. Držite ga zaprtega, zatirajte njegove burne želje in omejite njegovo svobodo. V kletki se ne bo mogel navdušiti in vi boste edini, ki boste imeli ključ in s tem vso moč. Še več, ključ ima odstranljive prevodne površine, skozi katere lahko pošiljate električne šoke, trzanje in pulzacije na nasprotnika s točno tako intenzivnostjo, kot si jo zaslužijo.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Secret Desires BDSM Kit Black 8pcs

    Vse, kar potrebujete za izpolnitev svojih erotičnih sanj, v enem seksi kompletu! Za vašo seksi zabavo bodo poskrbele manšete za zapestja in gležnje, ovratnik, povodci, gag, bič, maska za oči in vrv. Česa se torej najbolj veselite?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Lattice String Made Rings and Straps 7328

    Nenavadne moške tangice iz cepljenih usnjenih trakov. Okrašeni so s kovinskimi obročki in zatiči, naramnice pa je mogoče nastaviti v 7 različnih položajev za udobno prileganje. Uživajte v pogledu na ujetega tiča!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Weenie Locker Chastity Cage

    Je vaš penis precej majhen in potrebujete kletko, da se mu prilega? Pravkar ste ga našli! Izdelan je iz luksuznega nerjavečega jekla in vključuje odstranljiv votel sečnični dilatator. Prisoten mora biti tudi obešalnik, ki preprečuje možnost puščanja!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Collins

    Ta edinstven pripomoček iz nerjavečega jekla bo izpolnil vse vaše ne le medicinske fantazije.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Extreme Anal Spreader Device

    Odkrijte nove analne izkušnje! S tem orodjem boste doživeli čutno odpiranje analne odprtine. Vstavite konice in obračajte matico, dokler se zadnjica ne odpre tako, kot želite. Pripomoček za raztezanje lahko uporabite tudi vaginalno! Izdelan je iz 100% gladko poliranega nerjavnega jekla.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Transparent

    Ta kletka je vrhunec elastičnosti in mehkobe. Omogočil vam bo, da se igrate s čednostjo brez uporabe trde plastike ali težkih kovin, ki jih vedno spremljajo ključavnice. Razvila ga je blagovna znamka Oxballs, katere razvijalci so uporabili popoln TPR material.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Nipple Clamps

    Ali mora vaš podložni kolega še bolj razkazovati svoje podložne lastnosti? Natakni mu to gazo in sponke za bradavice v enem. Ne bo mogel govoriti in bo popolnoma nemočen ter predan bolečini. Objemke visijo na straneh gaga iz mehkega kakovostnega silikona. Uživaj!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set Vegan Leather

    Fetish Submissive predstavlja kolekcijo boljših in kakovostnih dodatkov za BDSM iz veganskega usnja! Ste si zaželeli grozne večerje, ki bi jo delili s svojimi priseljenci in spoznali skrivnost prave afere? Sploh ne morete pozabiti tega posteljnega kompleta!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Po letu razvoja in testiranja prihaja na trg popolnoma nepremagljiva novost – super fleksibilen Cock & Ball. Presenečeni boste, kako mehak in udoben je izdelek. Ob prvi uporabi vam bo zagotovo všeč. In z njim lahko končno nehate skrbeti, da boste izgubili erekcijo.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Advanced Bondage Black

    Ta komplet bo zadovoljil tudi najbolj napredne ljubitelje bondage, saj je namenjen tistim parom, ki želijo izboljšati svojo igro bondage. Vsebuje dihajoči žvekalnik, usnjene manšete za roke in noge, satenasto masko za oči, bič, 11-palčni žgečkalec, 10-metrsko japonsko svileno vrv, vezni člen, sponke za bradavičke, usnjeno ovratnico in povodec, 12-palčno veslo, masko za preobrat, seks kocke, gugalnik za vrata in popoln sistem za omejevanje v postelji!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Flogger Corduroy 2040557 Black

    Bič, kot je treba, ne samo za profesionalce! Ta eleganten usnjeni bič znamke ZADO je res trden in ima nešteto ozkih usnjenih naramnic s koničastim koncem za intenziven udarec. Njegovo visoko kakovost potrjuje uporabljeno usnje, ki je uporabljeno tudi na ročaju. Zato ga primite in uporabite tudi praktično končno oko, ki je primerno na primer za obešanje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Extreme CBT Device

    Samo za tiste, ki se ne bojijo ekstrema! Mister B Extreme CBT je nevarna multi-mučilna igrača za vaš penis in testise. Gre za tako napravo vse v enem, ki vključuje tudi potreben analni čep. Vaša nova najboljša igrača v vaši zbirki CBT!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label 4-Way Urethral Stretcher

    Se radi igrate s svojo sečnico? Ta edinstven kos iz nerjavečega jekla bo vašim igram dodal novo raven. Ima 4 močne nastavljive roke, ki vam omogočajo intenzivno raztezanje. In kaj potem? Ko ste cev raztegnili na želeno velikost, lahko nadaljujete z uvajanjem svojih najljubših pripomočkov!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • World Cage Bali Penis Chastity Set

    Chastity cage blagovne znamke World Cage! Zakaj izbrati? Ker je enostaven za oblečenje, je zasnovan za dolgotrajno nošenje in ima inovativen silikonski varnostni ščit, ki preprečuje, da bi ga izvlekli. V primerjavi z drugimi kletkami, ki so narejene iz polikarbonata, ki vsebuje mehčala, so kletke World Cage izdelane iz ABS plastike brez BPA. V kompletu so tudi večji prstani, tako da ni treba ničesar kupovati.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Mini Me Chastity Cock Cage Pink

    Kletka Mini Me ne bo vzela le svobode, ampak tudi prostor! Vaša ptica bo v popolnoma tesnem zaporu, vi boste nemočni in vaše želje bodo omejene, dokler ne bo bolelo. Tako kot druge kletke za čistočo je tudi ta varna in kakovostna. Zaupajte ključe svoji ljubici ali gospodarju in uživajte v občutku, ko pobeg ni mogoč!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • World Cage Bangkok Penis Chastity Set

    Blagovna znamka Chastity Cage World Cage! Zakaj izbrati? Ker je izdelan za oblačila, je zasnovan za dolgotrajno nošenje in ima inovativna silikonska zaščitna očala, ki omogočajo varno nošenje. V primeru drugih kletk iz polikarbonata, ki vsebuje plastiko, so kletke World Cage izdelane iz ABS plastike brez BPA. V kompletu so tudi večji prstani, tako da vam ni treba ničesar kupovati.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 280 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.