×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš za izkušene

Elementi 33 do 64 od 116 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Ta ultimativna naprava za mučenje žogic je nosilec in drobilec žogic v enem s posebnim elementom za mučenje - bodicami.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Kot ta spominjajoča kača, ki bo vašemu sužnju omejevala svobodo, ki si je še vedno ne zasluži. Zaklenete ga v to kovinsko kletko in preprečite, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Rectal Speculum 3 Way Mechanism

    Se želite igrati zdravnikov ali samo popestriti svoje BDSM zabavo? Triune pripomočki so namenjeni naprednejšim ljubiteljem, so izpostavljeni nevarnostim in so izdelani iz luksuznega nerjavečega jekla. Ta spekulum je sestavljen iz 3 konic, ki skupaj tvorijo okroglo sondo. Boš poskusil z njim?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Robustna jeklena palica, zasnovana za vpenjanje rok in nog blagovne znamke Kiotos. Palica ima ušesce in vponke, ki so pritrjeni na trpežne usnjene manšete za zapestja in gležnje, ki so del paketa. Lisice so črno-rdeče, udobno prileganje pa je rahlo podloženo. Ali imate vse vrste fantazij, ki bi jih lahko izvajali s to palico? Ne čakajte in jim vdihnite življenje, zdaj ali nikoli!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bed Restraint Set Red

    Komplet za vznemirljive trenutke očarljive strasti! Primeren je za radovedne začetnike in tudi izkušene profesionalce, ki imajo radi vklenjene lisice. Nastavljiv križni trak položite pod vzmetnico in svojo posteljo nenadoma spremenite v S/M igrišče! Privežite svoje gležnje in zapestja iz imitacije usnja in začnite igrati, kolikor bo vaša domišljija dopuščala.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Silicone Stimulation Glove Black

    Predstavljajte si, kako bi bilo imeti eno erotično igračo namesto vsakega prsta! S to spodbudno rokavico bo FISTIT imel prednost v spalnici. Vsakemu prstu bo dal drugačno vznemirljivo obliko in teksturo za draženje vagine in analnega dela. Preizkusite vsakega od petih prstov in prebudite svoje občutljive točke v strasti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvojni penis prstan iz visokokakovostnega usnja in gume. Z njegovo pomočjo boste okrepili in podaljšali erekcijo ter uživali tudi v intenzivnejšem vrhuncu. Uživajte v nošenju tega elegantnega in učinkovitega pripomočka in čudovito dolgega seksa.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Grappling Hook Hollow Penisstick

    Osupljiv penis čep iz nerjavečega jekla z nenavadno obliko kljuke, ki jo je navdihnil slavni superjunak v črni barvi! Takoj, ko ga boste vtaknili v penis, vas ne bodo prevzeli le čudoviti občutki, ampak boste tudi uživali v tem, kako odlično izgleda ta naprava. Omeniti velja tudi, da je čep votli, tako da lahko tudi sperma zlahka izstopi!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Dvojni prstan za penis iz visokokakovostne kovine brez niklja. Z njegovo pomočjo boste okrepili in podaljšali erekcijo ter uživali tudi v intenzivnejšem vrhuncu. Uživajte v nošenju tega elegantnega in učinkovitega pripomočka.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Bondage Hook 40mm

    Kiotosovi jekleni izdelki so izdelani iz 100 % nerjavečega jekla, kar zagotavlja najvišjo kakovost jeklenih izdelkov, ki so danes na voljo.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Riding Crop

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta ročno izdelan jahalni bič bo izpolnil svoj namen zahvaljujoč prilagodljivemu zaključku in praktičnemu pasu za zapestje. Njegova črno-zlata izdelava pritegne pogled že na prvi pogled, zato ga zgrabi in udari!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Auto Bondage Ice Ball Lock Stainless Steel

    Lepa, sijoča in nevarna žogica iz nerjavečega jekla. Deluje na principu topljenja ležanja in je idealen za samozavezovanje. Napolnite ga z vodo, vstavite drugi del in ga dajte v zamrzovalnik. Po zmrzovanju bo odvisno od temperature okolice, kdaj se bo ključavnica začela odpirati, običajno pa je to po 2,5 urah pri temperaturi okoli 20 °C. Končne ušesce potem služijo le nastavkom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Liebe Seele Vivid Sakura Soft Bondage Set 8 Pieces

    Iščete komplet za vezanje? Opaziti! Dodatki iz tega kompleta Laibe Seele vas bodo očarali s svojo nenavadno lepo barvo! Vsak od izdelkov je udoben za nošenje in je naravno rožnat. Uživajte v vseh 8 sijočih kosih, ki vam bodo pomagali uresničiti vse vaše BDSM fantazije, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen ljubimec.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 14pcs

    Komplet Hegarjevih zvokov iz uretre je zbirka vrhunskih zvokov iz uretre za različne občutke.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Bound 4-Way Hogtie Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Vsekakor ne smete zamuditi Hogtie Crossa!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    Ste preizkusili stimulacijo sečnice in zdaj iščete popolno igračo, s katero bi trenutke strasti popeljali na višjo raven? To orodje se ne imenuje Hudič ali hudič kar tako! Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, je eleganten, močan in vam bo dal intenzivno izkušnjo. Prepustite se razkošju in popolni stimulaciji sečnice hkrati.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte v užitku, ki ga boste doživeli s tem erekcijskim prstanom, obogatenim s kroglico, težko 110 g. Obroček oprime vaš penis pri korenu in vam tako zagotovi popolnoma vznemirljiv orgazem. Ta prstan vam bo preprečil erekcijo! Zaradi nastavljive dolžine je primeren za vse velikosti, enostaven za uporabo in tudi vzdrževan.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Small Flogger

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta ročno izdelan bič v slogu biča bo izpolnil svoj namen zahvaljujoč razkošno mehkim strunam, ki lahko udarjajo in pobožajo ali žgečkajo. Zato zgrabi in se pusti svoji želji odnesti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Tako kot ta spominja na leva, ki bo vašemu sužnju omejil svobodo, ki si je še vedno ne zasluži. Zaklenete ga v to kovinsko kletko in preprečite, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Intermediate Bondage Kit Black

    Nič vas ne peče tako kot BDSM igre? In ali imate vse, kar potrebujete? S tem kompletom boste svoje strasti raziskovali še intenzivneje, saj vsebuje vse potrebno v kakovostnem in zapeljivem dizajnu. Pridite, uživajte v vsem naenkrat!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Flogger

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta ročno izdelan bič v slogu biča bo izpolnil svoj namen zahvaljujoč razkošno mehkim strunam, ki lahko udarjajo in pobožajo ali žgečkajo. Zato zgrabi in se pusti svoji želji odnesti.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Ball Gag

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kvalitetnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta ročno izdelan veganski usnjeni zatič ima udobno silikonsko kroglico, zaradi katere je podrejen dvojnik udoben za daljše nošenje. Izpolnite svoje erotične sanje z njim.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MOI Submission Army Gas Mask

    Vam je všeč vonj nove gume? Ta obrazna maska vas bo dobesedno prevzela! Ena velikost za vse in maska je nastavljiva za udobno prileganje. Maska je namenjena fetiš igricam in ni primerna za zaščito dihal. Ne pozabite tudi, da je igra z dihom odlična, vendar je lahko tudi nevarna.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Under The Bed Binding Restraint Kit Black

    Ko vaše želje nenehno zahtevajo izpolnitev, jim prisluhnite! Ali sanjate o lisicah? Spremenite svojo posteljo v razburljivo kraljestvo in se prepustite čudovitemu občutku, ki ga boste doživeli šele, ko boste uresničili svoje skrite erotične fantazije.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Noč, polna neskončne strasti, potrebuje tudi neskončno dolgo erekcijo. Pri tem vam bo v pomoč ta nastavljiv erekcijski prstan iz visokokakovostnega umetnega usnja, ki bo tudi očarljivo razdelil moda. Uživajte v dolgem seksu in nezemeljskem vrhuncu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bizarre Nipple Pullers

    Kiotosovi jekleni izdelki so izdelani iz 100 % nerjavečega jekla, kar zagotavlja najvišjo kakovost jeklenih izdelkov, ki so danes na voljo.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Latrine Extreme Funnel Gag

    Ime tega izdelka natančno ustreza njegovemu namenu! Napolni usta svojemu sužnju s tekočino, ki si jo zasluži, in naj pogoltne vsako kapljico. Ta nenavaden in inovativen gag se udobno prilagaja velikosti glave, lahko ga samo pravilno zategnete in tudi zaklenete. Prilagodljiv lijak bo držal pokonci zahvaljujoč zadrževalnemu traku, zato prebudite svoj sadizem in nam sporočite, s kakšno tekočino ste kaznovali svojega sužnja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Fantasy Long Leather Flogger Red

    Ali imate radi nežno božanje ali grobe udarce? Ta bič se vam bo kot rokavica prilegal v roko in vam bo izpolnil vsako željo. On bo nežen in zloben, tako kot ti. Zahvaljujoč končni zanki ga lahko enostavno obesite na kavelj ali povlečete čez zapestje in tako boste dobili še večjo stabilnost v njegovem oprijemu. Ali želite, da reče "gospod" ali "gospa"? Njegova cena je ugodna, zato ga potisnite z njim v košaro!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sportsheets Edge Hand Grip Wrist Cuffs

    Lisice iz kravje kože, pritrjene na ročaje in vponke z nosilnostjo do 90 kg. Privoščite si ta učinkovit dodatek in napolnite svoje seksualne igre. Celoten izdelek se odlikuje po visoki kakovosti, saj je bila pri izdelavi uporabljena samo goveja koža in tudi kovina brez niklja. Velikost lisic je nastavljiva.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Wrist Cuffs

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kvalitetnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Te ročno izdelane oblazinjene veganske usnjene lisice so zaradi zlatih detajlov videti razkošno in zapeljivo. Oblecite jih zase ali za svojega kolega in izpolnite svoje erotične sanje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set 14pcs

    Luksuzni komplet 14 dilatorjev iz nerjavnega jekla priljubljene znamke Kiotos.

    129 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Ali veliko potujete in vam je všeč? Ne smete zamuditi tega čudovitega dodatka, ki so ga izkusili izkušeni strokovnjaki iz Sport Fuckerja. To orodje je kompaktno, se prilega v kovček ali nahrbtnik in je tudi neverjetno zmogljivo, praktično in z njim se boste zelo zabavali.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 116 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.