×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš za izkušene

Elementi 65 do 96 od 116 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Boneyard Piss Holer Black

    Boste v tej smeri odkrili čarobnost presojanja ali poglobili svoje izkušnje? Ta komplet je primeren za začetnike in napredne navdušence. Vsebuje 3 silikonska orodja različnih dolžin in debelin. Cenili boste njihovo prilagodljivost, enostavnost uporabe in vznemirljivo teksturo. Uživajte v vsakem centimetru in se poglobite, kot želite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro

    Ali menite, da vaše grlo ni dovolj globoko? In ste že slišali, da usposabljanje naredi mojstra? Postanite profesionalni strokovnjak za globoko grlo s tem kompletom! Poleg tega je tudi neverjetno orodje za igre BDSM. Lahko zaklenete zaklep in vaš podrejen kolega vam ne bo mogel zapreti ust. Si upaš?

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Head Harness with Muzzle Cover Ball Gag Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa ta gaga in gobec hkrati? Prilega se čez celotno glavo in je nastavljiv za udobno prileganje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Whipsmart Diamond Bed Restrain Kit Black

    Spremenite svojo posteljo v igrišče za ropstva! Pri tem vam bo pomagal ta diamantni komplet, ki vključuje manšete na zapestjih in gležnjih. Tako se lahko vaši udi raztegnejo in pripravijo na jezo glede na vaše vznemirljive fantazije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Želite uživati v nepozabni noči, polni strasti? Treba se je opremiti s trdno in dolgotrajno erekcijo! Pri tem vam bo v pomoč ta trojni prstan iz visokokakovostnega TPR in gume. Z njim dosežete neverjetne občutke in ga nosite okoli spodnjega dela penisa in mod.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Stainless Steel Spiked Ball Crusher with Scrotum Separator

    Je mučenje penisa in mod vaša najljubša zabava? Ne smete zamuditi tega kakovostnega orodja iz nerjavečega jekla!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Poing

    PVC trst priljubljene znamke Kitos počasi, a zanesljivo podira mejo med užitkom in kaznijo.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Remote Nipple Clamps Black

    Vas mika ravnotežje na robu bolečine in užitka? Te luksuzne silikonske objemke za bradavice z daljinskim upravljanjem so zasnovane za to. Bodite pogumni in preizkusite vseh 12 funkcij vibriranja!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Vibrating Speculum with LED Light

    Nova raven zdravnikovega igranja! To orodje vibrira in tudi sveti, tako da vam pomaga videti točno tam, kjer želite ali morate videti. Tako ima vgrajeno LED lučko in ga lahko vnesete vaginalno ali analno. Pomagal vam bo razširiti luknjo do 2 cm, zgornje rezilo pa je prozorno za boljši pregled!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Iščete eleganten in kakovosten raztezalnik testisov? Ta iz Stricta je narejena iz usnja in ne samo, da izgleda odlično, ampak daje vaši kuhinjski posodi ravno pravšnji pridih! Preprosto ga nadenite okoli mod, zaprite z zaponkami in zagotovite varno prileganje. In potem pride trenutek, ko lahko na končni obroč, ki povezuje 3 verige, obesite utež ali morda pritrdite povodec!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Ste izkušen pogumnež in obožujete elektro-seks ter stimulacijo sečnice od znotraj? Ta gibljiva sonda vas bo zelo razveselila! Narejena je iz patentiranega prevodnega silikona in njena naloga je prinašati prijetne elektro-občutke. Ni pomembna oblika in velikost penisa, sonda se popolnoma prilagodi vam, uživali boste v vsakem koščku!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vegan Fetish Bed Restraint Set Black

    Tudi vegani imajo svoje fetiše! In zato blagovna znamka Vegan Fetish prihaja na trg s tem čudovitim kompletom za priklepanje na posteljo z lisicami, ki so videti kot usnjene, a zagotovo niso prešle niti skozi kožo, saj so 100% veganske! Opremite se s popolno dodatno opremo za razburljive igre s sužnji in izpolnite svoje fantazije. Kdaj drugače, če ne zdaj?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Cotton Rope Purple 20m

    Načrtujete zabavo s svojim dragim in razmišljate, kaj bi vam lahko koristilo? Upoštevajte naš nasvet in dodajte to visokokakovostno vrv s prijetno mehko teksturo v svojo košarico. Brez vrvi zagotovo ne bo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bizarre Catnail

    Nataknite si ta na videz nevaren prstan na prst, sprostite domišljijo in prebudite svojega divjega jaza. Dražite, ščipnite in zbadajte svojega nasprotnika, kjer si zasluži. Visokokakovostno nerjaveče jeklo vam to omogoča. S Kiotos Bizarre Catnail boste imeli ostrejši krempelj kot katera koli mačka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Bound Neck to Wrist Restraints Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Vsekakor ne smete zamuditi ovratnice z lisicami na zapestju!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Spike Ball Stretcher

    Želite malo motiti svoje ali svoje kolege? Ta nosila za žoge Spike bo popolna za to! Je čudovito sijoča in ima na notranji strani konice, ki dražijo in mučijo hkrati. Lahko ga tudi zaklenete na grad in uživate v pogledu na ukleščena moda v razkošnem, a tudi nevarnem dodatku.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Wrist Cuffs

    Ali imate radi elegantne in elegantne dodatke? Prav takšne so te čutne lisice iz prijetnega satena iz kolekcije Petdeset odtenkov sive. Okrašene so s črno čipko in so očarljive in modne. Doživite občutek zvezanih rok in se prepustite vsem svojim strastem.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Paddle Spank Me

    Spank me bo ostal vtisnjen na zadnjici tistega, ki ga bo brcnil v rit! Izdelana je iz črnega umetnega usnja in je okrašena s kontrastnimi rdečimi detajli. Končna zanka je udobna za oprijem in olajša rokovanje. Uživajte v vznemirljivem zvoku udarcev in kasnejših odtisov!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Weighted Disc Nipple Clamps

    Meja med bolečino in užitkom je zabrisana z verižnimi in utežnimi sponkami za bradavice. Z njimi boste raziskovali različne občutke in prilagodili oprijem po svojih željah. Poleg tega so zaradi kombinacije srebrne in črne videti res čudovite. Uživajte v razburljivem igrivem draženju.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Small Paddle

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta manjša ročno izdelana dvostranska klobasa služi svojemu namenu na prvem mestu, še vedno pa vas bo navdušila s svojim minimalističnim in elegantnim videzom. Vzemite ga v roko, ovijte trak okoli zapestja in poslušajte svoje želje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Oval Spike Ball Stretcher

    Želite malo motiti svoje ali svoje kolege? Ta nosila za žoge Spike bo popolna za to! Po eni strani izgleda naravnost odlično, predvsem pa res moti moda. Je sijoča, stožčasta in ima na notranji strani konice, ki bodo dražile in mučile vašo torbo. Lahko ga tudi zaklenete na grad in uživate v pogledu na ukleščena moda v razkošnem, a tudi nevarnem dodatku.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Leather Lead Weighted Ball Bag 2kg

    Od torbe do vreče in uteži za to! Ta luksuzna torba iz visokokakovostnega mehkega usnja je tu, da vanjo položite moda in preizkusite, kako prenaša 2 kg svinca, ki ga vsebuje torba. Torej, si drzneš? Drzni se!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Noir Flinch Crop Black

    So vam všeč nevarne BDSM igre ali jih nameravate preizkusiti? V obeh primerih ta lep in učinkovit bič ne sme uiti vaši pozornosti. Njegov dolg in udoben ročaj je zaključen z 2 trakoma iz umetnega usnja, ki bosta ob udarcu ustvarila osupljiv seksi zvok. Zgrabite ga v roko, uporabite končno zanko in pokažite svojemu nasprotniku, kako odlično lahko nadzorujete svoje novo orožje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    Želite malo motiti svoje ali svoje kolege? Ta nosila za žoge Spike bo popolna za to! Je čudovito sijoča in ima na notranji strani nastavljive konice, ki dražijo in mučijo hkrati. Lahko ga tudi zaklenete na grad in uživate v pogledu na ukleščena moda v razkošnem, a tudi nevarnem dodatku.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Introductory Bondage Kit #4 Black

    Se vaše erotične fantazije vrtijo okoli podložnosti in prevlade? Izpolnite svoje sanje, življenje je kratko! In ta komplet je kot nalašč za to, pomagal vam bo zapeljati, določiti svoje vloge in prisluhniti svojim strastem. Zahvaljujoč lepi embalaži je komplet primeren tudi kot darilo in verjemite, da bo nepozabno darilo, ki se ne bo le dolgočasilo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Bed Bindings Restraint Kit Black

    Ko vaše želje nenehno zahtevajo izpolnitev, jim prisluhnite! Ali sanjate o lisicah in vročem vosku ali mravljinčenje? S tem kompletom vaše sanje postanejo resničnost, pustite se, da vas prevzame čudovit občutek, ki ga boste doživeli šele, ko boste uresničili svoje skrivne erotične fantazije.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Pratt Rectal Speculum

    Se želite igrati zdravnikov ali samo popestriti svoje BDSM zabavo? Triune pripomočki so namenjeni naprednejšim ljubiteljem, izpostavljeni so nevarnostim in so izdelani iz luksuznega nerjavečega jekla. Ta Rectal vam bo pomagal raziskati svojega partnerja, ali si ga res želite?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Speader Bar for Dildo & Ankle Cuffs

    Za nekatere kos kovine, za druge izpolnitev njihovih erotičnih fantazij! Ta popolna naprava za mučenje bo všeč vsem BDSM navdušencem! Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla z opojnim sijajem. Svoj najljubši dildo pritrdite z priseskom in manšetami za gležnje in mučna praksa se lahko začne.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Spanking Paddle Black

    Obožujete trde in grobe udarce? Zato bodite previdni, ta klofuta ima dvignjene točke za natančen in zelo bodeč vbod. Je tanek, a popolnoma učinkovit! S čistim srcem ga priporočamo predvsem srednje ali naprednim ljubiteljem.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Blindfold

    Pripravljamo založbo. Se želite podati na razburljivo potovanje za odkrivanje novih izkušenj? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta ročno izdelana maska iz veganskega usnja pokrije oči in poudari vsa ostala čutila. Poglejte, kako intenzivnejše bodo razdražene oči.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Bondage Couture 6 Piece Kit Blue

    Boste obudili svoje skrite želje in iščete prava orodja? V Bondage Couture se boste zaljubili! Izdelane so iz prvovrstnih materialov in imajo čudovite detajle, ki skupaj tvorijo popolnoma eleganten komplet. Prepustite se temu, kaj in kako želite uporabiti, možnosti je veliko!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Metal Penis/Scrotum/Breast Squeezer 8cm

    Ali hrepenite po res dražeči in morda rahlo boleči stimulaciji? In si upate preizkusiti ta kovinski ožemalnik znamke Rimba? Uporabite ga lahko na penisu, modih ali prsih. Samo privijte ga in prilagajajte pritisk, dokler ne dosežete maksimuma!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 116 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.