×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš za ženske

Elementi 65 do 96 od 621 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Devil Sticks Silicone Ball Gag Black

    Kakovosten silikonski zatič s trdnim usnjenim pasom.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Limited Edition Feather Crop

    Z enim udarcem tega Fantasy Feather Cropa bo vaš ljubimec vedel, kdo je glavni! Najprej ga dražite s perjem, nato pa ga zadovoljite z udarcem. Tako dobro boli!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XR Brands Spiked 5 Row Pinwheel

    XR Brands Spiked 5 Row Pinwheel se od ostalih razlikuje po tem, da združuje 5 vrtljajev v eno super učinkovito orodje za najbolj intenziven užitek.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Nipple Teasers Metal

    Če to berete, verjetno razmišljate, da bi poskusili s sponkami za bradavice. Želite nasvet? Ja, poskusite jih! Te sponke niso idealne samo za začetnike, so cenovno dostopne, uniseks in enostavne za uporabo. Pridite odkrijte nekaj novega!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateX Latex Panties 2900050

    V preprostosti je lepota, kar dokazujejo te preprosto krojene hlačke iz lateksa. Čudovito se prilegajo telesu in izgledajo popolnoma seksi in zapeljivo. Postali bodo sestavni del vsake vznemirljive preobleke, a tudi na vaše telo bodo imeli neustavljiv in vznemirljiv učinek.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CalExotics Silicone Dilator Kit 5pcs

    Komplet nežno roza luksuznih dilatatorjev, ki ženskam pomagajo obnoviti moč, udobje in udobje vagine.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Cuff & Tether Set

    S tem vsestranskim kompletom manšet in povodca boste zagotovo zadovoljili svojega ljubimca. Nastavljive povodce lahko pripnete na karkoli, tako da pustite domišljiji, da vam postavi meje.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Neck Restraint and Handcuffs

    S tem vročim izdelkom BDSM bodo vaše roke in dlani zvezane!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Ultraviolett Nipple Sucker

    Vibrirajoči priseski za bradavice blagovne znamke You2Toys bodo zagotovo postali vaš najljubši pripomoček. Imajo mini vibratorje, ki bodo res razdražili vaše bradavice. Uporaba te igrače je zelo preprosta, samo namestite priseske na bradavičke, uporabite balon za sesanje zraka in nato samo vklopite vibracije in uživajte v čudoviti stimulaciji

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Spreader Bar with Cuffs Black

    Iznajdljivo orodje za osvojitev suženjstva! Te čvrste zapestne manšete in gležnji bodo izpolnile vaše BDSM fantazije. Lisice so podložene in izdelane iz imitacije usnja, zahvaljujoč vponkam pa jih je težko odpenjati in ponovno zapenjati. Igraj, prosim, jezi se ali se kaznuj.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Nipple Erector Set Black

    Napihnite bradavice z največjim navdušenjem! Vaša erogena cona bo zakrvavela in občutila bo dotik perja. Za začetek vzemite črpalko z najmanjšim obročem in na luknjo črpalke navijte gumijasti obroč.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Hand/Leg Restraints Red

    Najbolj elegantne rdeče lisice vseh časov! Znamka Bad Kitty je izdelana iz rdečega umetnega usnja, ki ga dopolnjujejo kovinski detajli v zlati barvi. Lisice na zapestjih in stegnih so rahlo podložene in nastavljive. Trakovi za povezavo so odstranljivi in imajo vponke.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Stretchy Fun Cuffs Black

    Unikatne zapestne manšete znamke ToyJoy. Izdelane so iz elastičnega gumijastega materiala, ki je zelo udoben in primeren tudi za vse začetnike BDSM ljubiteljice.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Toyjoy Furry Fun Cuffs Red

    Te čudovite malinove plišaste lisice so čudovito mehke, tako da vam ni treba skrbeti za neželene modrice in druge poškodbe.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Wheel of Pleasure

    Stimulacijsko kolo priljubljene znamke Ouch! prinaša pestro paleto bolečih užitkov. Opremljen je z majhnimi zatiči, ki so zelo ostri in dajejo občutek prevlade.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateX Chlorinated Latex Gloves Black

    Enostavno natikanje - ni potrebe po pudru ali olju!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateX Latex Briefs with Dildo 2950111

    Črne hlačke iz lateksa z udobno pritrjenim notranjim dildom. Pristajale bodo vsaki zahtevni dami, ki ne mara ostati prazna. Dolžina dilda je 12 cm, njegov premer pa 3,5 cm.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Spandex 3-Hole Hood

    S to kapuco iz spandeksa s tremi luknjami poskrbite, da bo vaša podrejena ostala inkognito. Ta udobna kapuca z odprtimi usti in očmi je zasnovana tako, da se popolnoma raztegne čez glavo.

    18,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Interlace Bed Restraint Set

    Ta komplet za vezanje z vezalkami serije Master je dovolj vsestranski, da jih lahko povežete na vse načine, ki si jih lahko zamislite. Komplet vsebuje osem kontaktnih točk, ki se bodo zagotovo prilegale ležišču vseh velikosti. Štiri odstranljive manšete za gležnje in zapestja so izdelane iz neoprena, ki zagotavlja njihovo udobje, hkrati pa jih še vedno omejujejo po vaših željah. Vsaka manšeta je nastavljiva, da se prilega večini in je izdelana z Velcro, ki zagotavlja hitro sprostitev.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    Pripravite se na deset neverjetnih dni spolnih spletk in užitkov s to zapeljivo darilno škatlo. Vsak dan s svojim ljubimcem odkrijte skrivnostna vrata in odkrijte čutno ali bondage poslastico, v kateri boste našli predmete zanj, zanjo in za oba.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Imprisoned Metal Stockade with Dildo

    Kaznujte in zadovoljite svojo igračo v tem hudomušno posebnem preobratu skladišča! Svojega ljubimca ujemite za vrat, obe zapestji in gležnje, medtem ko vanj prodira žilav črni kurac! Vsi deli tega izjemnega pripomočka so nastavljivi, tako da lahko podaljšate osnovno palico, prilagodite višino dilda in ovratnika ter spremenite položaje zapestij in gležnjev svojih ljubimcev. Zgradba ne bi mogla biti lažja, saj so na voljo preproste povezovalne cevi, ki se neprepustno zapirajo z vijaki. Razkošne, trpežne manšete so vse skupaj zaključene z zaklepnim nosilcem, ki zagotavlja, da ne morejo pobegniti in D-obročem za povezovanje s počepom ali celo uporabo v drugih prizorih vezanja! Obogatite svoje fantazije BDSM, ki bodo zaživele z edinstvenim pripomočkom za zaklenjeno penetracijo.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Jumpsuit 2851393 Black

    Katero zadrgo boste najprej odpeli in kateri del telesa boste pokazali? Bo to mednožje ali morda prsi? Ta obleka se odlično prilega vašemu telesu, ga obdaja kot druga koža in ovratnik vam bo dal samozavest. Izpolnite svoje sanje v tem edinstvenem kosu!

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Kinbaku Mini Rope Black 1,5m

    Ali pa razmišljate o dominantnih igrah? Ne smete pa pozabiti na ta kabel, s katerim brez težav prenašate svojega dvojnika. In kaj? Potem so zlahka slišali vse, kar si želite, mar ni bilo videti super? Pridi poskusit!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Whip Black

    Dobrodošli v zabaviščnem parku, kjer vas čaka to genialno orodje. Ni nič drugega kot nujen pripomoček za vse ljubitelje suženjskih iger, torej usnjeni bič. Njegov dizajn je minimalističen in zapeljivo moški. Je zelo enostaven za rokovanje ter enostaven za čiščenje in vzdrževanje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Ball Gag Training System

    Ne spregovori niti besede! The Ball Gag Training System je popoln za začetnike, ki začenjajo uporabljati prevezo z žogico, hkrati pa je dovolj vsestranski, da zadovolji tudi profesionalce.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Maze Wide Choker Black

    Popolna ogrlica za vaše najbolj drzne obleke. S čutnostjo se odpravite na ulice! Ogrlico pritrdite na povodec in jo spremenite v igračo za igre podrejanja ali dominacije.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Soft Eyemask Black

    To masko za oči lahko uporabite kot nočni senčnik zase ali pa jo preizkusite na svojem ljubimcu, da ustvarite vznemirljivo in skrivnostno izkušnjo. Svojega ljubimca spravite v prijetno zatemnitev, ki v njem vzbudi spolno poželenje. Ta mehka maska za oči ostane na svojem mestu z udobnim elastičnim trakom iz blaga.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateX Short Latex Gloves Black

    Kratke rokavice iz lateksa zanj in zanjo! Odlično bodo videti ne le v kombinaciji z vašimi najljubšimi oblačili iz lateksa. Uživajte v bolj zapeljivem videzu svojih rok in dovolite, da navdušijo vaš kolega.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leg Avenue Rhinestone Handle Whip 2626

    Ročno pletena usnjena biča dolžine 137 cm s čudovitim ročajem, ki je okrašena z majhnimi dragulji.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateX Latex Catsuit 2901005 Black

    Sanje iz lateksa od glave do pet! Ta lateks kombinezon z dolgimi rokavi je narejen iz visokokakovostnega naravnega lateksa in ima mednožno zadrgo, ki jo boste z veseljem odpeli. Kombinezon ima čuten stoječ ovratnik, hrbtni izrez in se zapenja na hrbtu. Oblecite ga in uživajte v tem, da se prilega kot druga koža in na neverjeten način razkriva vaše fetiš želje!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Tease Silky Smooth Tickler

    Dovolite svojemu partnerju, da uživa v mamljivem dotiku mehkega perja! Ta elegantni šimer iz kolekcije Petdeset odtenkov sive bo postal vaš najljubši pripomoček za navihane uverture.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Stisnite partnerjeve roke skupaj za hrbtom in jih popolnoma omejite za svojo zabavo! Ta polni rokav je edinstven kos opreme za bondage, ki bo vašo sceno učinkovito dvignil na višjo raven. V eleganten in privlačen rokav vstavite roke svojih igralcev, pritrdite vezalke in nastavite vse štiri trakove tako, da bodo ujeti, a udobni ... če je to vaša želja! Z zaklepanjem zaponk lahko še bolj povečate njihovo stisko in zagotovite, da ne bodo imeli upanja za pobeg. D-obroček na dnu vam celo omogoča, da ste ustvarjalni z drugimi pripomočki BDSM. Poslužujte se tega ranljivega telesa, medtem ko se bo zvijalo v bolečini in užitku!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 621 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.