×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš Kiotos

Elementi 129 do 160 od 250 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Kiotos Bamboo Wooden Paddle

    Sanjate o elegantni in učinkoviti klofuti? Ta je narejena iz bambusovega lesa in vsaka poteza bo zazvenela v ušesih. Klofuta se udobno prilega roki, ni pretežka, a vseeno vzbuja spoštovanje in ponižnost. Zgrabite ga in se podajte na potovanje, obloženo z intenzivnimi potezami kakovostnega bambusovega lesa.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 1

    Ta dilator je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in je namenjen sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj. Fine izbokline obljubljajo intenzivno stimulacijo, material pa je zelo enostaven za vzdrževanje. Drzni si okusiti neznano!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Threaded Silicone Urethral Sound Set

    Kaj pa, če bi sečili sečnico od znotraj in izkusili vznemirjenje, ki gre z roko v roki z malo bolečine? Zvok privablja vedno več radovednežev in ni presenetljivo, da je treba poskusiti vse! Ne pozabite le, da preprosto ne bo delovalo brez kakovostnih orodij. Tako vam bo ta komplet, ki vsebuje 3 dilatatorje iz visokokakovostnega silikona, prišel prav. Začnite pri najtanjšem in pojdite do najširšega!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Cock Torture Tube Chastity

    Si zaslužiš malo hudega mučenja? Ta kletka za čistočo je izdelana iz visokokakovostnega ročno brušenega jekla, zato je na prvi pogled resnično veličastna. A hkrati je tudi res nevaren in namenjen vsem pravim ljubiteljem BDSM! Opremljen je s štirimi vijaki za neizprosno boleče trpljenje!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Tapered Vibrating Penis Wand

    S tem vtičem bo resno! Ni igrača za začetnike, temveč za izkušene ljubitelje stimulacije sečnice od znotraj. Narejen je iz visokokakovostnega 100% nerjavnega jekla in obljublja enostavno čiščenje. Uživajte v čudovitih vibracijah na najbolj občutljivem mestu vašega telesa!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Classic Paddle Black

    Čudovita črna šala za razburljivo kazen. Udobno se prilega roki, je močan, a hkrati rahlo prožen in izdelan iz kakovostnega PU usnja (PVC). Ta slapper je eden izmed najboljših izdelkov Kiotos, obogatite ga s svojo BDSM kolekcijo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Ball Weight 35mm x 38mm

    Pritrjen je modni nosilec iz luksuznega jekla za nekadilce, blagovna znamka Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bondage Bar Feet

    Robustna jeklena palica, zasnovana za lisice na nogah znamke Kiotos. Palica je zaključena z velikimi obroči, na katere so pritrjene trpežne usnjene manšete za gležnje. Lisice imajo ključavnice, tako da lahko domiselno vklenete svojega sužnja in preprečite premikanje nog. Ali imate vse vrste fantazij, ki bi jih lahko izvajali s to palico? Ne čakajte in jim vdihnite življenje, zdaj ali nikoli!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Dragon Claw

    Ekstremni BDSM ljubitelji pozor! To igračo boste navdušeno vzljubili, saj bo izpolnila tudi tiste fantazije, o katerih še niste sanjali. Stisnite kateri koli občutljiv del njenega telesa, postopoma zategnite z vijakom in pokažite, kdo je danes tukaj gospodar. 4 koničaste noge zagotovo povzročajo močno bolečino, ja.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 10mm

    Kaj pa, če bi prerezali sečnico od znotraj in leto za letom izkusili vznemirjenje, ki izhaja iz majhne bolečine? Zvok vedno pritegne več radovednežev in ni presenetljivo, da jih morate poskusiti vse! Ne pozabite, da brez kakovostnega orodja ne bo šlo. Po drugi strani pa je prav prišel dilatator s silikonom, ki se pritrdi na telo. Naj bo nasmeh na obrazu slike!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Cage

    Ujeti kroglice za rešetkami! Ta jeklena kletka vam bo služila kot zapor. Na pogled je čudovita, a verjemite ji, da je še lepša, ko je polna. Uživajte v intenzivnih izkušnjah s 500 g na modih, ki se bodo čutno spustili!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 30mm

    Pritrjen je modni nosilec iz luksuznega jekla za nekadilce, blagovna znamka Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 6

    Ta dilator je izdelan iz visokokakovostnega nehlapnega jekla in je namenjen testiranju dražljaja od znotraj. Fine izobline okrepijo stimulacijo, material je zelo stroškovno učinkovit. Nadaljujte z neznanim okusom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Deluxe Bondage Rope 5m Black

    Kakovostna vrv naj bo osnovni element vaše nagajive in nevarne erotične opreme. Ta vrv Kiotos Deluxe je zelo udobna, saj je narejena iz 100% poliestra in ima čutno fino teksturo. Boste zvezali njega ali bo on zvezal vas? Ali ti njo ali ona tebe?

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Van Buren Urethral Sounds Set Large

    Uživate v preizkušanju zmogljivosti vaše sečnice? Ne pozabite, da za to potrebujete najkakovostnejše pripomočke. Ta komplet zvočnih dilatorjev iz nerjavečega jekla vam lahko pride prav. Odkrijte intenziven užitek z njo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Poing

    PVC trst priljubljene znamke Kitos počasi, a zanesljivo podira mejo med užitkom in kaznijo.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Vibrating Samurai Sound Dilator

    Vibracijski dilator iz nerjavečega jekla iz visoko kakovostnega nerjavnega jekla znamke Kiotos. Je podoben samurajskemu meču in ima gladko polirano površino. Njegova kakovost predstavlja najvišjo razpoložljivo mejo, ki jo zagotavlja 100% nerjaveče jeklo. Popelji ga na nove višave.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Red

    Ste si vedno želeli opustiti nadzor nad sabo in izgubiti priložnost, da se dotaknete svojega penisa in dosežete erekcijo? Ujemite ptico v kletki! Ta kakovostna plastična kletka Chastity Cage ima 3 obroče različnih velikosti ter pomembno kovinsko ključavnico in dva ključa za vašo damo. Izpolnite svoje sanje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos 10 Folded Pinwheel Black

    Podajte se na izvrstno potovanje z našo 10-folded Pinwheel Black, senzacionalno mojstrovino, zasnovano za poznavalce užitka. Vsako zapleteno prepognjeno kolo je natančno izdelano iz trpežnega nerjavečega jekla, kar zagotavlja trden in gladek dotik, ki vsak trenutek spremeni v razvajajoče doživetje. Ročaj iz nerjavečega jekla, prevlečen z elegantnim črnim prašno lakiranim slojem, dodaja dodatno plast prefinjenosti temu edinstvenemu orodju za občutke.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 40mm

    Nosilec za moda iz luksuznega nerjavečega jekla priljubljene znamke Kiotos.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Screw Drive

    Uživajte v svojih strastih in izpolnite svoje želje s to visokokakovostno napravo za penis iz nerjavečega jekla. Penisstick čep iz Kiotosa je lep na pogled, saj je neverjetno sijoč in oblikovan za dodatno stimulacijo. Enostavno ga je predstaviti in neposredno spodbuja poredne igre, zato naj vas ne prepričujejo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 9mm

    Kaj pa, če bi sečili sečnico od znotraj in izkusili vznemirjenje, ki gre z roko v roki z malo bolečine? Zvok privablja vedno več radovednežev in ni presenetljivo, da je treba poskusiti vse! Ne pozabite le, da preprosto ne bo delovalo brez kakovostnih orodij. Zato bo ta dilatator s silikonom, ki je varen za telo, prišel prav. Naj vam pričara nasmeh na obraz!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Nipple Stretch Device

    Tu se vsa zabava konča! Ali pa se šele začenja? Ta izvleček za bradavice je nameščen z ravno stranjo med prsi, bradavice se ujamejo v sponke in žogica se začne mučiti in raztezati. Bi ga radi okusili? Pripravite svoj pogum!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penis Stick Wand XL

    Uživajte še več s tem vtičem za penis XL. Narejen je iz visokokakovostnega poliranega nerjavnega jekla in njegova površina je neverjetno spodbudna. Ima tudi praktično končno oko in vam bo dal nove seksi izkušnje! Zato jih odkrijte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Cotton Rope Purple 20m

    Načrtujete zabavo s svojim dragim in razmišljate, kaj bi vam lahko koristilo? Upoštevajte naš nasvet in dodajte to visokokakovostno vrv s prijetno mehko teksturo v svojo košarico. Brez vrvi zagotovo ne bo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bizarre Catnail

    Nataknite si ta na videz nevaren prstan na prst, sprostite domišljijo in prebudite svojega divjega jaza. Dražite, ščipnite in zbadajte svojega nasprotnika, kjer si zasluži. Visokokakovostno nerjaveče jeklo vam to omogoča. S Kiotos Bizarre Catnail boste imeli ostrejši krempelj kot katera koli mačka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Collar with Leash Reptile Gold/Pink

    Imate radi luksuzne in čudovite stvari? Ta ovratnica s povodcem vas bo navdušila s svojim osupljivim dizajnom! Narejen je iz kakovostnega veganskega PVC usnja s čudovitim kačjim vzorcem, ki ima neon roza poudarke, všeč vam bo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 12mm

    Kaj pa, če bi prerezali sečnico od znotraj in leto za letom izkusili vznemirjenje, ki izhaja iz majhne bolečine? Zvok vedno pritegne več radovednežev in ni presenetljivo, da jih morate poskusiti vse! Ne pozabite, da brez kakovostnega orodja ne bo šlo. Po drugi strani pa je prav prišel dilatator s silikonom, ki se pritrdi na telo. Naj bo nasmeh na obrazu slike!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Collin Small Anal Speculum

    To orodje je tako majhno, da ga lahko uporabljate za različne namene! Zaradi svoje majhnosti ga bodo cenili predvsem začetniki, seveda pa lahko služi tudi izkušenim odkrivalcem. Odkrijte nove izkušnje in zaznave!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 30mm

    Ta naklon penisa ni primeren za bivalno in nežno naravo. Idealen je za tiste, katerih namen je mučenje penisa in se ničesar ne bojijo! Obroč ima na notranji strani 6 notranjih točk, ki jih je mogoče popraviti s priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Vibrating Twisted Sound

    Vibracijski pripomoček namenjen popularnemu sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj. Zahvaljujoč svoji spiralni površini v kombinaciji z vibracijami vam bo zagotovil res intenzivno stimulacijo. Izdelan je iz visokokakovostnega čistega jekla, ki zagotavlja varnost in eleganco.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Holes Black

    Fleksibilna in zelo prijetna gaga iz visokokakovostnega silikona! Ima nastavljivo dolžino, vendar se prilega vsem obsegom glave 37-54 cm. Sam žebljiček ima premer 4,5 cm, vendar se zaradi lukenj udobno prilega pasu, tako da bo udoben tudi pri daljšem nošenju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 250 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.