×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš Kiotos

Elementi 65 do 96 od 250 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Steel Nipple Clamps Rounded Special

    Ste nori na stimulacijo bradavic? Anooo! Zato pridite in uživajte v teh vznemirljivih stimulatorjih bradavic s priročnimi vijaki. Izgledam res čudovito, imajo okroglo obliko in imajo tudi ostre zobe in vijake, s katerimi jih lahko zategneš po želji. Uživajte v napetosti, bolečini in čutni milosti in milosti skozi bradavice.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Robustna jeklena palica, zasnovana za vpenjanje rok in nog blagovne znamke Kiotos. Palica ima ušesce in vponke, ki so pritrjeni na trpežne usnjene manšete za zapestja in gležnje, ki so del paketa. Lisice so črno-rdeče, udobno prileganje pa je rahlo podloženo. Ali imate vse vrste fantazij, ki bi jih lahko izvajali s to palico? Ne čakajte in jim vdihnite življenje, zdaj ali nikoli!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Big Lips Penis Gag Black

    Vam bo ta gaga narisala nasmeh na obraz? No, raje boš imel v ustih malo penisovo kopačo in velike ustnice čez usta! Nekaj pa je gotovo, tiho bo in glasno bo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Anal Spreader Device

    Odkrijte nove analne izkušnje! S to napravo boste doživeli čutno odpiranje anusa. Vstavite 3 zobce in obračajte matico, dokler se zadnjica ne odpre po želji. Napravo za raztezanje lahko uporabljate tudi vaginalno! Izdelan je iz 100% gladko poliranega nerjavečega jekla.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Ball Buster Testicle Vice

    Igrača, ki vas bo zmečkala, navdušila in zagotovo ne bo razočarala.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Je mučenje penisa vaša najljubša disciplina? Torej je ta kletka za čednost prava za vas! Združuje bolečino in užitek in je namenjen predvsem naprednim ljubiteljem BDSM-ja. Njegova uporabna velikost je 6 do 8 cm, na notranji strani pa ima 2 točki, s katerimi lahko s priloženim imbus ključem povečate stopnjo bolečine.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Black

    Ali veste, da želite prepustiti nadzor nad sabotažo in izgubiti dejstvo, da se dotaknete penisa in dobite erekcijo? Vzemite ptico v kletko! Ta kakovostna plastična kletka Chastity Cage ima 3 obroče različnih velikosti in pomembno kovinsko tipkovnico ter dva ključa za vašo damo. Dokončajte svoje sani!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    Pritrjen je modni nosilec iz luksuznega jekla za nekadilce, blagovna znamka Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Ali bi si želeli, da bi ga lahko dobesedno tesno in varno zaprli? Ta kletka čistosti iz nerjavečega jekla bo poskrbela, da se bo zdelo, da pripada vam!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 2

    Ta dilator je izdelan iz visokokakovostnega nehlapnega jekla in je namenjen testiranju dražljaja od znotraj. Fine izobline okrepijo stimulacijo, material je zelo stroškovno učinkovit. Nadaljujte z nepoznanim okusom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Grappling Hook Hollow Penisstick

    Osupljiv penis čep iz nerjavečega jekla z nenavadno obliko kljuke, ki jo je navdihnil slavni superjunak v črni barvi! Takoj, ko ga boste vtaknili v penis, vas ne bodo prevzeli le čudoviti občutki, ampak boste tudi uživali v tem, kako odlično izgleda ta naprava. Omeniti velja tudi, da je čep votli, tako da lahko tudi sperma zlahka izstopi!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel Double

    Luksuzni mavrični zobnik z 2 kolesoma. Je veliko intenzivnejša od drugih tovrstnih pripomočkov, vendar bo predvsem od vas odvisno, koliko pritiska boste izvajali na partnerjevo kožo. Izdelan je iz 100% nerjavečega jekla prvovrstne kakovosti. Zavežite oči partnerju in mu popeljite kožo, stimulacija živcev bo maksimalna!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Shibari Ring Tri

    Prstan za Shibari vezavo. Razdeljen je na 3 segmente, ki vam bodo odprli vrata neskončnim možnostim vezanja. Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavnega jekla in je dovolj robusten, da je njegova uporaba popolnoma varna.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Držite ptico pod ključem s to edinstveno kletko za čistočo. Narejen je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ima zelo moderen in ekstravaganten videz in bo videti zelo čudovito za nošenje! Njegova uporabna velikost je približno 6,5 cm in ne pozabite, da v njem zagotovo ne boste dobili erekcije.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Bondage Hook 40mm

    Kiotosovi jekleni izdelki so izdelani iz 100 % nerjavečega jekla, kar zagotavlja najvišjo kakovost jeklenih izdelkov, ki so danes na voljo.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Deluxe Collar SLAVE

    Popolna oznaka vašega sužnja! Ta kakovostna PVC ovratnica z imenom "slave" deluje zelo čutno in mamljivo! Poleg tega ga je enostavno vklopiti, očistiti in prilagoditi po potrebi.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head Plug

    Uživajte v svojih strastih in izpolnite svoje želje s to visokokakovostno napravo za penis iz nerjavečega jekla. Penisstick čep iz Kiotosa je lep na pogled, saj je neverjetno sijoč in oblikovan za dodatno stimulacijo. Enostavna je za vstavljanje, votla in ima več lukenj v podstavku, tako da bo vaše pihanje prha užitka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 14pcs

    Komplet Hegarjevih zvokov iz uretre je zbirka vrhunskih zvokov iz uretre za različne občutke.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Cock Tube Cage Chastity

    Ali želite svojo ptico vzeti brezplačno? Ta čudovita kletka za čistočo iz nerjavečega jekla bo pravi dodatek. Je ročno poliran, kar mu daje razkošen videz in ima premer 35 mm, obroček na modih pa 45 mm. Uživajte v svojem najljubšem občutku, ko se preprosto ne morete utrditi.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 8mm

    Kaj pa, če bi sečili sečnico od znotraj in izkusili vznemirjenje, ki gre z roko v roki z malo bolečine? Zvok privablja vedno več radovednežev in ni presenetljivo, da je treba poskusiti vse! Ne pozabite le, da preprosto ne bo delovalo brez kakovostnih orodij. Zato bo ta dilatator s silikonom, ki je varen za telo, prišel prav. Naj vam pričara nasmeh na obraz!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bondage Set BDSM Starters Kit

    Začni svoje pustolovščine v suženjstvu s tem privlačnim začetnim kompletom, ki ima vse!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Blindfold

    Ali želite svojemu nasprotniku podariti črno-črno temo, mu odvzeti vid in s tem poudariti vsa njegova druga čutila? Ta silikonska maska vam bo pri tem z veseljem pomagala. Narejen je iz svilnato mehkega silikona, ki je zelo kvaliteten in bo prijeten za nošenje dolgo časa. Je obvezen za vašo zbirko BDSM, ne pozabite ga dodati v košarico!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cock Ring with Leather Leash

    Ali mora svojega porednega kolega pripeti na povodec? Samo nataknite si ta erekcijski obroček iz PU usnja in kot ovratnico za penis ter nanj pritrdite povodec iz istega materiala. Preprosto vpnite karabin in že greste!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Trainer Long 6-9mm

    Ste nori na zvok? S tem vtičem boste še boljši! Izdelan je iz visokokakovostnega luksuznega nerjavečega jekla. Je gladko poliran in enostaven za namestitev. Pojdite do svojega orgazma tako globoko, kot potrebujete.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Head Stocking Hood Black

    Ali želite malo zakriti obraz, vendar ne popolnoma? Ta črna maska za celotno glavo je rahlo prozorna in prijetno tanka, da vam omogoča dihanje skozi nos, ne da bi vam ovirala vid. Popoln je za fetiš zabave in ga bodo cenili predvsem začetniki v bondage igrah.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Jaw Lock

    Pozor, ta naprava iz visokokakovostnega nerjavečega jekla vsekakor ni primerna za tankočutne in občutljive duše. Tukaj je za največje zlobneže, ki se ne bojijo ničesar in bodo z lahkoto zaklenili čeljust. Postavite ustnik v usta, ga preizkusite in s šestrobim ključem prilagodite velikost luknje in jo zategnite.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos 2 Twist Cups S 20mm

    Iščete priseske idealne velikosti ne samo za bradavice? Ti o Kioto imajo notranji premer prijetnih 2 cm in jih lahko uporabljate tako na bradavicah kot na katerem koli drugem delu telesa. Z vrtljivim gibanjem ustvarite podtlak v prozornem cilindru in se tako pripravite na čudovit vznemirljiv občutek. Prebudi maksimalno občutljivost v bradavicah!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Lace Hood Shiny Diamonds

    Predstavljamo našo čipkasto kapuco s sijočimi diamanti – izvrsten dodatek, ki združuje čutnost s pridihom glamurja. Ta čipkasta kapuca je ustvarjena za tiste, ki želijo očarljivo izkušnjo s kančkom iskrice.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 3

    Ta dilator je izdelan iz visokokakovostnega nehlapnega jekla in je namenjen testiranju dražljaja od znotraj. Fine izobline okrepijo stimulacijo, material je zelo stroškovno učinkovit. Nadaljujte z nepoznanim okusom!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Beads Penisplugs

    Trije pomočniki iz nerjavečega jekla za užitek vaše sečnice. Idealne so za popolne začetnike, ki želijo preizkusiti zvok in odkriti nove izkušnje. Čepki za penis so trdni, okrašeni s stimulativnimi kroglicami in imajo relativno kratko dolžino 5 cm. Zato pridite poskusiti nekaj novega!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Luxury 9 Item Kit Black

    Vse, kar potrebuje, da izpolni vaše vznemirljive BDSM želje! Ta luksuzni komplet vas bo očaral s svojim čudovitim in elegantnim dizajnom. Diskretna črna torbica vsebuje klofuto, ovratnico, zatič, masko za oči, križ s kravato, povodec ter manšete za roke in gležnje. Vse je skrbno izdelano s pozornostjo do detajlov in s poudarkom na razkošju in funkcionalnosti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Tako kot ta spominja na leva, ki bo vašemu sužnju omejil svobodo, ki si je še vedno ne zasluži. Zaklenete ga v to kovinsko kletko in preprečite, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 250 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.