×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš Kiotos

Elementi 33 do 64 od 250 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Chastity Device Modern with Belt

    Predstavljamo našo moderno napravo za čistost s pasom iz PU-usnja, elegantno in sodobno rešitev, ki je v celoti izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Ta sodobna naprava za čistost daje prednost udobju in nadzoru, vključuje pa nastavljiv pas iz PU usnja za varno in prilagojeno prileganje.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Extreme Anal Spreader Device

    Odkrijte nove analne izkušnje! S tem orodjem boste doživeli čutno odpiranje analne odprtine. Vstavite konice in obračajte matico, dokler se zadnjica ne odpre tako, kot želite. Pripomoček za raztezanje lahko uporabite tudi vaginalno! Izdelan je iz 100% gladko poliranega nerjavnega jekla.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Mesh Chastity Cage L

    Predstavljamo našo kletko čistosti iz jeklene mreže. Ta kletka je natančno izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in je zasnovana za udobje in dolgo življenjsko dobo. Mrežasti vzorec ne doda le pridih elegance, temveč zagotavlja tudi optimalno zračnost in higieno.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Nipple Clamps

    Ali mora vaš podložni kolega še bolj razkazovati svoje podložne lastnosti? Natakni mu to gazo in sponke za bradavice v enem. Ne bo mogel govoriti in bo popolnoma nemočen ter predan bolečini. Objemke visijo na straneh gaga iz mehkega kakovostnega silikona. Uživaj!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bamboo Cane Thin

    Je kdo tukaj? To bo vaše najboljše vprašanje, če ste s to bambusovo palico priskrbeli svojo zbirko BDSM orodij. Ima usnje z boljšo črno-belo obdelavo in je tudi praktičen. Je enostaven, vzdržljiv in pripravljen za uporabo vašega prevoda.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Mesh Chastity Cage XL

    Predstavljamo našo kletko čistosti iz jeklene mreže. Ta kletka je natančno izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in je zasnovana za udobje in dolgo življenjsko dobo. Mrežasti vzorec ne doda le pridiha elegance, temveč zagotavlja tudi optimalno zračnost in higieno.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Dip Stick Wand Trainer 4-10mm

    Predstavljamo vam našo palico Dip Stick Wand iz nerjavečega jekla, popolno trenažerno palico dilatatorja, izdelano za vaše udobje in napredek. Ta palica se začne z gladko, majhno konico, idealno za začetnike, in se postopoma povečuje do največje debeline 10 mm. Skupna dolžina palice je 214 mm, kar zagotavlja nežno in nadzorovano vadbo.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Mouth Gag Red Mouth

    Polne rdeče ustnice in gag hkrati? Ja! Ta igrača bo držala vaša usta odprta in vedno pripravljena, kaj boste naredili z njimi, je odvisno od vas. Igraj Sissy Play, vznemirljivo izmenjavo vlog, kjer partnerka v vlogi ženske prevzame vse ženske stereotipe in je v svoji BDSM vlogi zelo čustvena. Zmagajte z gagom s seksi ustnicami!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Hemp Rope 10m

    Kakovostna vrv naj bo bistveni element vaše poredne in nevarne erotične opreme. Ta vrv Kiotos Hemp je zelo udobna, saj je narejena iz konoplje in je čudovito prožna. Konopljine vrvi se prilagajajo telesu, se gladko premikajo in zagotavljajo optimalno udobje. Hkrati pa so močni in vsestranski.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Double Penis Mouth Gag

    Ni gaga kot gaga! Ta je opremljen z realističnim vibratorjem, katerega daljši del lahko nosilec ali drugi v paru da v usta. Kako bo šlo tebi? V vsakem primeru se boste s to zabavo z močnim BDSM pridihom zelo nevarno razburljivo zabavali.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Belted Chastity Device with Ball Divider

    S to kletko za čistost iz visokokakovostnega nerjavnega jekla hranite ptico pod ključem. Poleg tega, da zaklene penis, tudi elegantno razdeli moda in bo videti zelo čudovito za nošenje! Njegova uporabna velikost je približno 7 cm in ne pozabite, da v njem zagotovo ne boste dobili erekcije.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Penis Mouth Gag Short Pink

    Tišina bo s tem gagom igrača! Izgledalo bo seksi, udobno in hkrati učinkovito izpolnjevalo svoj namen. V nasprotju z drugimi gagi bo vaš suženj blokiran s čudovito realističnim dildoom iz varnega in udobnega silikona. Udobje zagotavljata tudi nastavljiva dolžina paščka in usnjeni material. In če želite biti še bolj izpopolnjeni, uporabite ključavnico!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 8pcs

    Komplet Hegarjevih zvokov iz uretre je zbirka vrhunskih zvokov iz uretre za različne občutke.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Adjustable Chastity Device

    Zapri porednega (ali celo prijaznega) ptička v kletko! Če se odločite za to, lahko uživate v visokokakovostnem silikonskem materialu, zaradi katerega je kletka zelo udobna tudi za dolgotrajno nošenje. Je lahka, prilagodljiva in ima higienično stransko zračenje. Nosite ga kamorkoli želite, pod vašimi oblačili se ne bo videlo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Chastity Pants with Padlock Black

    Elegantna usnjena obleka za na grad! Te hlačke imajo 3 ključavnice, ki zagotavljajo, da jih uporabnik ne sleče zlahka. Velikost je nastavljiva, tako da je uporabniku lahko udobno, a tudi izjemno neudobno. Shranite svojo vrednost v mehko usnje in se prepustite moči ključev in usode v svojih rokah.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Stainless Steel Claw Scratcher

    Oglejte si to osupljivo visokokakovostno strgalo iz nerjavečega jekla! Z njim dosežete celo težje dostopna mesta in z njim zlahka opraskate dvojnika po celem telesu. Zaokrožen ročaj se popolnoma prilega vaši roki, v rokah pa boste držali BDSM pripomoček, ki vam teče po koži kot mačji ali tigrov krempelj.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds 8pcs

    Rosebud Urethral Sounds je komplet čudovito oblikovanih uretralnih igračk za čutne užitke.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Deluxe Bondage Collar Black

    Razkošen usnjeni ovratnik priljubljene znamke Kiotos je nepogrešljiv pripomoček za vse BDSM igre.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket M

    Bi svojega pohotnega submisivnega dvojnika raje zvezali v vrečo? No, kakor želite! Ta prisilni jopič bo izpolnil vaše želje, na katere morda niti pomislili niste. Izdelana je iz kakovostnega PVC materiala, enostavna za obuvanje, zapenjanje z zadrgo, vlečenje navzdol s trakovi. Ima 2 dihalni odprtini in nos, tako da je zagotovljena tudi varnost.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 10mm

    Lepota in eleganca, ki izžarevata nerjavno jeklo, sta ustvarili to genialno napravo, zasnovano za stimulacijo sečnice od znotraj. Je gladka, kvalitetna in zaključena s solzico, ki ji sledi telo in premer 3 mm. Pustite se zapeljati s kakovostnim pripomočkom za ozvočenje iz čudovitega materiala.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Penis Glans Ring Set

    Kako razorožiti in hkrati okrasiti želod? Preizkusite te silikonske prstane! Polepšala bo konico vašega penisa in vam pričarala nasmeh na obraz. Rade jih boste nosile in verjemite, takšni prstani so odlični tudi kot darilo!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Plastic Adjustable Chastity Device

    Je vaš suženj postal lopov in menite, da si zasluži zapor? Ujemite in zaprite njegovega tiča v to plastično kletko, kjer pod nobenim pogojem ne bo otrdel. Izdelan je iz lahke plastike, enostaven za čiščenje in primeren tudi za dolgotrajno nošenje, med katerim se pod oblačili sploh ne bo videl.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Buckle Ring with Leash

    Ali mora svojega porednega kolega pripeti na povodec? Samo nadenite si ta erekcijski obroč iz PU usnja in kot ovratnico za penis ter nanj pritrdite verižni povodec. Preprosto vpnite karabin in že greste!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel 5 Wheels

    Luksuzni mavrični zobnik s 5 kolesi. Je veliko intenzivnejša od drugih tovrstnih pripomočkov, vendar bo predvsem od vas odvisno, koliko pritiska boste izvajali na partnerjevo kožo. Izdelan je iz 100% nerjavečega jekla prvovrstne kakovosti. Zavežite oči partnerju in mu popeljite kožo, živčna stimulacija bo maksimalna!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Ali želite svojim analnim igram dati nepremagljivo dimenzijo? Ta analni čep iz prvovrstnega kirurškega jekla vam bo dal okus ne le občutka polnjenja, ampak tudi občutka odpiranja. Po vstavitvi v analni del lahko s pomočjo vzvodov razširite zatič in ga pravilno zategnete! Ali resno razmišljate o svojih analnih igrah? Če je tako, ne smete zamuditi tega luksuznega izdelka!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Luxury Bondage Set with Case Burgundy

    Čudovit BDSM set v luksuznem bordo dizajnu! V njej boste našli vse, kar potrebujete, da ste prava gospodarica ali pravi gospodar. Vse je shranjeno v praktični in diskretni torbici, ki spominja na potovalno torbo ali aktovko, opremljena pa je tudi z zanko za lažji oprijem.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Ste nori na zvok? S tem vtičem bodo vaše vznemirljive izkušnje še intenzivnejše. Izdelan je iz visokokakovostnega luksuznega nerjavečega jekla. Ima obliko kroglic in končni del za enostavno rokovanje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Forced Orgasm Belt

    Usnjen pas za prisilni ali neželeni orgazem! Ta praktičen pripomoček je kompatibilen z vsemi masažnimi glavami standardnih dimenzij, ima nastavljivo nastavljivo dolžino in ima obročke za pritrditev lisic.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Kot ta spominjajoča kača, ki bo vašemu sužnju omejevala svobodo, ki si je še vedno ne zasluži. Zaklenete ga v to kovinsko kletko in preprečite, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    Ta komplet za treniranje sečnice iz nerjavečega jekla vsebuje 7 čepov s premerom od 5 mm do 11 mm. Odličen komplet za začetnike fetiša zvočnih ali penisnih čepov. Čepi za penis so votli, zato lahko vaši moški sokovi zlahka izstopijo. Imajo 4 gladke kroglice, s katerimi se boste počutili neverjetno. Z dolžino vstavljanja 42 mm je to popolna dolžina za začetek.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Clear

    Ali veste, da želite prepustiti nadzor nad seboj in izgubiti svoj penis, da se dotaknete penisa in dosežete erekcijo? Vzemite ptico v kletko! Ta kakovostna plastična kletka Chastity Cage ima 3 obroče različnih velikosti in pomemben kovinski ključ ter dva ključa za vašo damo. Dokončajte svoje sani!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Lid Head Harness Gag Black

    Izgleda nevarno, kajne? In prav to je namen! Ta naglavni pas je samo za tiste, ki vedo, kaj hočejo in kako to doseči. Ima poseben ustnik za čep. Enostavno in udobno ga je namestiti na glavo in izgleda super brutalno!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 250 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.