×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš večnamenski

Elementi 65 do 96 od 145 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zado Bondage Set

    Pas za popolne igre z ropstvom! Seksi ovratnik, lisice, verige, vponke, različne uporabe in kakovostna izdelava, kaj bi si še želeli? Ovratnik in lisice so iz usnja, imajo nastavljivo dolžino in se vam zato čudovito prilagajajo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    Mat, gladke in kar je najpomembneje, vibrirajoče sponke za bradavice so na prvi pogled videti res okusne, saj so narejene iz najkakovostnejšega silikona.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Fetish Bondage Rope Purple

    Ni pomembno, ali ste profesionalec ali amater, ona bo služila vsem. Je super mehka, saj je narejena iz bomb, iz katerih bi ponovno začeli svoje fantazije, povezane ne le z japonskim šibarjem v slogu ropstva. Plast je dolga, mokra, trpežna in udobna, tako da jo lahko uporabljate zvečer.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Silicone Collar with Leash Black

    Iščete kvaliteten, udoben in estetski povodec z ovratnico po razumni ceni? Tako vas bo zagotovo zanimala ta unikatna silikonska ovratnica z povodcem v obliki verige znamke Bad Kitty. Povodec se konča s praktičnim trakom za roko, zahvaljujoč kateremu vaš suženj ne bo pobegnil od vas.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Screw Dilator Set

    Odvijte svojo ekstazo tako, da s temi vijaki stimulirate sečnico! Komplet 3 izjemno dolgih dilatatorjev vas bo razveselil z različnimi velikostmi in težami. Idealen je za začetnike in napredne, njihova tekstura pa bo še posebej prijetna.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Black

    Omejena izdaja dodatnega orodja za vaš izdelek! Mehak, prejet in preizkušen material FlexTPR bo podprl vaše prednosti, jim dal sprejemljive poglede in spol. Uživajte v blagovni znamki Oxballs v kakovostnem dodatku in se zabavajte s tabo in svojim kolegom!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Sweet Sensations

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je postala tudi navdih za to škatlo s 7 okni, od katerih vsako obljublja neverjetno čutno izkušnjo. 7 dni celo v tednu, zato pridite doživite najbolj seksi teden svojega življenja, ne bo vam žal!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Monarch Noir Nipple Vice

    Osupljiv par sponk za bradavice, povezanih z verigo, vse v črni barvi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Kaj pa okušanje novih izkušenj, združenih z vznemirljivo stimulacijo sečnice od znotraj? S tem kompletom vam bodo prišli prav super občutljivi živčni končiči v sečnici, ki vam bodo končno zagotovili neverjetno stimulacijo. Uživajte v gladkem dizajnu čepov, obliki nohta, kakovostnem silikonu in predvsem v izjemnem užitku, ki ga boste okusili z njimi!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Non Sticky Bondage Tape 17,5m Red

    Ali pa veš, da boli od vrha? No, tovornjak! Z lahkoto ugotovite! Je nelepljiv, vendar se ne plazi po koži, nima dovoljenja in je učinkovit. Začnejo s takšnimi začetniki kot izkušenimi ljubimci. Odkrijte možnosti srednjega razreda in novega življenjskega življenja!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Shibari Ring Tri

    Prstan za Shibari vezavo. Razdeljen je na 3 segmente, ki vam bodo odprli vrata neskončnim možnostim vezanja. Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavnega jekla in je dovolj robusten, da je njegova uporaba popolnoma varna.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bed Shackles Set 0527955

    Ali je treba koga od vas kaznovati? Uporabite tudi ta trpežen komplet, ki se pritrdi pod vzmetnico. 4 lisice iz mehke pene bodo prijetne za vaše gležnje in zapestja in osredotočili se boste lahko le na razburjenje. Aplikacija je enostavna, cena pa ugodna, kaj torej še čakate?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Crystal Collar Light Blue

    Iščete ovratnik, ki bo hkrati tudi očarljiv dodatek? Prav to je ovratnica Devil Sticks okrašena z bledo modrimi kristali. Je izzivalen, lep in čeden hkrati. Narejena je iz kvalitetnega usnja in je nenastavljiva po dolžini. Praktični obroč na sredini vam omogoča, da pritrdite vodilo ali karkoli želite. Odnesite ga v spalnico ali kar tako!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Nipple to Clit Tweezer Clamp Set

    Povežite svoja najbolj občutljiva področja z edinstvenimi terminali, prevlečenimi z vinilom.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bondage Set BDSM Starters Kit

    Začni svoje pustolovščine v suženjstvu s tem privlačnim začetnim kompletom, ki ima vse!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Scandal Trio Pleasure Wheel Black

    Kaj pa poskusite nekaj novega in neverjetno razburljivega? Na prvi pogled je to kolo videti strastno in nevarno hkrati! Dražil vas bo in navdušil, sestavljen je iz 3 koles z 22 konicami in z njim se boste vozili sem ter tja po telesu svojega nasprotnika. Odkrijte nove izkušnje!

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Blindfold

    Ali želite svojemu nasprotniku podariti črno-črno temo, mu odvzeti vid in s tem poudariti vsa njegova druga čutila? Ta silikonska maska vam bo pri tem z veseljem pomagala. Narejen je iz svilnato mehkega silikona, ki je zelo kvaliteten in bo prijeten za nošenje dolgo časa. Je obvezen za vašo zbirko BDSM, ne pozabite ga dodati v košarico!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Bondage Plugs with 10m Rope

    Očarljivo plug-play za izkušene strokovnjake za BDSM! Poleg čepkov ima ta komplet tudi vrv dolžine 10 m. Uporabite vaginalni in analni čep, dodajte vrv in poskrbite, da ostanejo na mestu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Kennel Adjustable Bondage Cage

    Ali želite svojega podrejenega kolega spraviti točno tam, kjer si zasluži biti? Ja, govorimo o kletki in vaše želje se lahko končno izpolnijo. Nastavljiva kletka z oblazinjeno ploščo in pozicionirnimi palicami bo podpirala vašo ustvarjalnost. Ali pustiš, da ti glava štrli? Boste kaznovali svojega ljubljenčka? Ali ga podpirate v kakšnem posebnem položaju? S to kakovostno kletko lahko poskusite karkoli!

    1.149 €

    919 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Spreader Bar with Cuffs

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Te očarljive lisice z ojnico imajo čudovit črno-rdeč dizajn, ki vas bo očaral na prvi pogled. Oblecite jih svojemu nasprotniku in prisluhnite svojim željam!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Beads Penisplugs

    Trije pomočniki iz nerjavečega jekla za užitek vaše sečnice. Idealne so za popolne začetnike, ki želijo preizkusiti zvok in odkriti nove izkušnje. Čepki za penis so trdni, okrašeni s stimulativnimi kroglicami in imajo relativno kratko dolžino 5 cm. Zato pridite poskusiti nekaj novega!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Purple

    Vse, kar ste kdaj želeli poskusiti v BDSM-ju, v enem samem kompletu Secret Play! Pridite in uživajte v omejitvah svobode, prevzemu moči in tudi malo bolečine. Vsi dodatki v očarljivi kovinski škatlici so narejeni iz 100% veganskega usnja in bodo uživali tako začetniki kot napredni. Premagajte meje svoje domišljije!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Under Mattress Restraint Set

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Te očarljive lisice s povezovalnimi trakovi pod vzmetnico imajo čudovit črno-rdeč dizajn, ki vas bo očaral na prvi pogled. Oblecite jih svojemu nasprotniku in prisluhnite svojim željam!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Octane Crystal Collar Hot Pink

    Iščete ovratnik, ki bo hkrati tudi očarljiv dodatek? Prav to je ta ovratnica Devil Sticks okrašena z rožnatimi kristali. Je izzivalen, lep in čeden hkrati. Narejena je iz kvalitetnega usnja in je nenastavljiva po dolžini. Praktični obroč na sredini vam omogoča, da pritrdite vodilo ali karkoli želite. Odnesite ga v spalnico ali kar tako!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Non Sticky Bondage Tape 17,5m Pink

    Ali pa veš, da boli od vrha? No, tovornjak! Z lahkoto ugotovite! Je nelepljiv, vendar se ne plazi po koži, nima dovoljenja in je učinkovit. Začnejo s takšnimi začetniki kot izkušenimi ljubimci. Odkrijte možnosti srednjega razreda in novega življenjskega življenja!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Sissy Mouth Gag

    Razdelite vloge, dodajte nevarno intimnost družbenim stereotipom, kjer so ženske preveč čustvene in šibke, in poskusite Sissy Play. Katera od vas bo ženska in koliko sadomazohizma bo del tega, bo vaša izbira. A eno je gotovo - zagotovo ne smete zamuditi tega gaga s silikonskim poljubom, zahvaljujoč kateremu bodo vaša usta ves čas odprta!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Bondage Board

    Bolečina, ponižnost, očarljive izkušnje. Omejevanje svobode, poslušnost, nepozaben orgazem. Ali ga želite? Si želite izpolniti tudi najbolj skrivne sanje in uživati v malo bolj ostri zabavi kadarkoli in kjerkoli? Bondage Board z vsemi dodatki bo vdahnil življenje vsem vašim fantazijam! Poleg tega je praktičen na cesti, vedno pripravljen, trden, udoben in večnamenski. Pustite se torej zvezati in podleči ...

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Bondage Couture Flogger

    Boste obudili svoje skrite želje in iščete pravi bič v stilu biča? V Bondage Couture se boste zaljubili! Izdelan je iz prvovrstnih materialov in ima čudovite detajle, ki skupaj tvorijo popolnoma eleganten kos. Naj ga vaš nasprotnik trdno zgrabi in začne ukazovati.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Rattan Wooden Canes 8pcs

    8 palic iz ratana, ki jih oprime en ročaj, ki se udobno prilegajo vaši roki. S tem bičem bo to kazen s pridihom nepozabnosti. Uživajte v občutku, kako trde palice pristanejo na vaši zadnjici in na njej puščajo čutne proge. To bo verjetno povzročilo odvisnost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Liquid Latex 9990

    Blagovna znamka Rimba prihaja z neverjetno novostjo, to je naravni letex v tekočem stanju.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Bondage Rope 100 Meters Black

    Ali imate radi tudi spremembe in povezanost? S to kakovostno vrvjo lahko vsak dan na drugačen način zavežete svoj predmet želja! Njegova dolžina je neverjetnih 100 metrov, kar vam bo zagotovilo res divjo in raznoliko vez. Povežite se in uživajte v malo japonski strasti.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Japanese Rope Black 10m

    Ali imate za svojo dramo eno fantazijo o suženjstvu, ko ste glavni? Potem ne smete zamuditi te vrvi, če želite, da se vaše sanje uresničijo. Z njeno pomočjo privežete svojega podrejenega nasprotnika na želeni položaj in pridobite moč nad njim. Predstavljajte si in potem naredite!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 145 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.