×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš večnamenski

Elementi 97 do 128 od 145 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Tear Penisplugs

    Trio drsnikov za penis iz nerjavečega jekla za odkrivanje užitka stimulacije sečnice od znotraj. Idealne niso samo za začetnike, ki jih mika odkrivanje fetišev in možnosti stimulacije penisa. So trdni, niso votli in se končajo v krogli za tiste neprijetne občutke. Pridite torej poskusite nekaj novega s svojim penisom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label The-O C-Ring 50mm

    Podprite in branite svoje trdo delo! Najkakovostnejši erekcijski prstan iz nepovratnega jekla ima potencial, da zagotovi vašo nesmrtno erotično pomoč vsem živim bitjem. Popravili vam bomo penis v korenu in imeli erekcijo ter intenzivno steljo, ki jo lahko uporabljamo tudi pri otrocih. Imajo tudi obseg, ki jim ga je mogoče enostavno dodeliti ali uporabiti na kakršen koli drug način, ki ga potrebujete.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Kiotos Deluxe Bondage Rope Red 10m

    Kakovostna vrv naj bo bistveni element vaše poredne in nevarne erotične opreme. Ta vrv Kiotos Deluxe je zelo udobna, saj je narejena iz 100% bombaža in ima čutno fino strukturo. Zavežeš njega ali njega? Ali ti ali ona?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Head Mask and Gag

    Se sprašujete, s čim bi še lahko obogatili svojo zbirko BDSM dodatkov? Kaj pa ta prefinjena, visokokakovostna in profesionalna maska z napihljivim gagom? Pustite se, da vas odnesejo valovi prevlade in podrejenosti in po potrebi pritrdite vodilo. pripravljeni?

    229 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silk Rope Pink 10m

    Kakovostna plast bo najpomembnejši element vašega naročila in nevarne erotične opreme. Ta plast Kiotos Silk je zelo udobna, narejena je iz lahke in ima dobro fino strukturo. Boste vzeli njega ali njo? Ampak ti ali ona?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    Kaj pa okušanje novih izkušenj, združenih z vznemirljivo stimulacijo sečnice od znotraj? S tem kompletom vam bodo prišli prav super občutljivi živčni končiči v sečnici, ki vam bodo končno zagotovili neverjetno stimulacijo. Uživajte v vznemirljivem dizajnu in obliki vijakov, kakovostnem silikonu in predvsem v izjemnem užitku, ki ga boste okusili z njimi!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Penis Plug Cum-Thru Play Hollow

    Priključite v sečnico, ki jo boste lahko mirno uporabljali vsak dan. Njegova stožčasta oblika vas bo prijetno spodbudila, votla zasnova pa bo omogočila tudi priljubljene igre s pikanjem. Razvajajte se s kakovostnim nerjavnim jeklom in okusite novo navdušenje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Black

    Prva ergonomsko oblikovana nosilka za moda, v katero se bodo zaljubila vaša jajca.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Black BDSM Point Hood

    Želite pridobiti spoštovanje in morda povzročiti strah? Ta maska, ki jo ne smete zamuditi, je navdihnjena z zgodovino, kot jo poznamo iz filmov, in bo vzbujala spoštovanje in ponižnost pri vseh, ki jim želite pokazati svojo prevlado. Narejen je iz mehkega PVC materiala in njegova velikost ustreza skoraj vsem. In kar je najboljše - ustrezal bo popolnoma vsem!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bamboo Wooden Paddle

    Sanjate o elegantni in učinkoviti klofuti? Ta je narejena iz bambusovega lesa in vsaka poteza bo zazvenela v ušesih. Klofuta se udobno prilega roki, ni pretežka, a vseeno vzbuja spoštovanje in ponižnost. Zgrabite ga in se podajte na potovanje, obloženo z intenzivnimi potezami kakovostnega bambusovega lesa.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Bondage Tape 20m Red

    Ali radi začnete babice iz ljubezni? Izkusite možnosti lepljivega traku! Tako manj izkušeni začetniki kot izkušeni ljubitelji bodo lahko uporabili čudovitih 20 metrov neoprijemljivega traku. Trak je običajen in kolikor ga je treba uporabiti, je odvisno od vas. Vaš kolega se zabava!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Classic Paddle Black

    Čudovita črna šala za razburljivo kazen. Udobno se prilega roki, je močan, a hkrati rahlo prožen in izdelan iz kakovostnega PU usnja (PVC). Ta slapper je eden izmed najboljših izdelkov Kiotos, obogatite ga s svojo BDSM kolekcijo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series The Key Holder Time Lock Black

    Ključavnica s časovnikom, ki jo pritrdite na škatlo, ki lahko vsebuje ključe ali kletko ali pa jo pritrdite neposredno na kletko! Navdušenje vašega sužnja bo v vaših rokah in samo vi boste odločili, koliko časa mu boste namenili! Predstavljajte si samo njegov prosjaški pogled, ki očara ključavnico za odštevanje, vznemirljivo, kajne? In seveda ni pomembno, ali je v omarici ključ od kletke za penis ali ženski pas čistosti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Black

    Vse, kar ste kdaj želeli poskusiti v BDSM-ju, v enem samem kompletu Secret Play! Pridite in uživajte v omejitvah svobode, prevzemu moči in tudi malo bolečine. Vsi dodatki v očarljivi kovinski škatlici so narejeni iz 100% veganskega usnja in bodo uživali tako začetniki kot napredni. Premagajte meje svoje domišljije!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Clear

    Omejena izdaja dodatnega orodja za vaš izdelek! Mehak, prejet in preizkušen material FlexTPR bo podprl vaše prednosti, jim dal sprejemljive poglede in spol. Uživajte v blagovni znamki Oxballs v kakovostnem dodatku in se zabavajte s tabo in svojim kolegom!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Bondage Tape 20m Pink

    Ali radi počnete poredne stvari iz ljubezni? Preizkusite možnosti nelepljivega traku! Tako manj izkušeni začetniki kot izkušeni ljubitelji bodo uživali v čudovitih 20 metrih nelepljivega navihanega traku. Trak je večnamenski in kako ga boste uporabljali, je odvisno od vas. Vaš kolega se ima česa veseliti!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Faux Feather Tickler

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta šimer je vsestranski dodatek za vašo spalnico. Ima čudovit črno-rdeč dizajn, ki vas bo očaral na prvi pogled! Vzemite ga v roko in poslušajte svoje želje!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vegan Fetish Bed Restraint Set Black

    Tudi vegani imajo svoje fetiše! In zato blagovna znamka Vegan Fetish prihaja na trg s tem čudovitim kompletom za priklepanje na posteljo z lisicami, ki so videti kot usnjene, a zagotovo niso prešle niti skozi kožo, saj so 100% veganske! Opremite se s popolno dodatno opremo za razburljive igre s sužnji in izpolnite svoje fantazije. Kdaj drugače, če ne zdaj?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Claw Glove Black

    Želite videti čarovnijo? Zato si dajte to gumijasto rokavico na roko in opazujte, kako vaša roka postane 3 čudoviti dildoji, ki segajo kamor koli. Lahko dražite, božate, stimulirate, raztegnete, skoraj vse! Rokavica je čudovito prožna in v enem od svojih vibratorov skrivata 2 vaša prsta, kar bo označevalo širino dilda. Pridite in raziščite neskončne možnosti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Crop BITCH Small Black

    Ali želite, da vaša nova klofuta nekaj pusti na vašem nasprotniku? Ta lepotica znamke Ouch! bo izpolnila vaše želje! Samo ena velika klofuta in beseda "PISICA" na koži bo ostala na prijetno boleč način. Zasnova slapperja je elegantna in enostavna za rokovanje, zato pridite in sesekljajte svoja dekleta pravilno.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Paddle Black/Red

    To bo res močan argument, da vas bo vaš kolega poslušal! Udobno se prilega vaši roki, njegova dvobarvna oblika pa bo navdušila vaše oči. Izdelana je iz kvalitetnih materialov, ena stran pa je rahlo podložena. Povečajte svojo strast z premaganjem!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Collin Small Anal Speculum

    To orodje je tako majhno, da ga lahko uporabljate za različne namene! Zaradi svoje majhnosti ga bodo cenili predvsem začetniki, seveda pa lahko služi tudi izkušenim odkrivalcem. Odkrijte nove izkušnje in zaznave!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Nipple clamps with Chain 8167

    Iščete okusen in hkrati nevaren dodatek za čutno mučenje bradavic? To ni veriga kot veriga! Tako boste povezali vaše bradavice in sami boste izbrali, koliko pritiska boste nanje izvajali. In kaj se zgodi, ko potegnete verigo?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Probe Viviana 24cm

    Ste že slišali za zvok? To je stimulacija sečnice od znotraj, ki prinaša intenzivne občutke in zadovoljstvo. Viviana je orodje, primerno za to prakso. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona brez škodljivih snovi in je zaradi gladke površine in premera 6 mm primeren tudi za začetnike in raziskovalce. Pridi se zabavat!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Blindfold BITCH Black

    Kaj je iznajdljiv pripomoček za igre BDSM? Konec koncev, maska za oči! To se bo lepo prilegalo vaši podložni deklici, saj jo krasi kontrasten rdeč napis BITCH. Sešita je iz umetnega usnja in se zahvaljujoč gumici udobno prilega. Pustite, da se vaša psička izgubi v temi in počni z njo, kar hočeš.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Watersport Strap-On Gag Black

    Tekoče sanjske igre? Ja! Ta gag bo zagotovil, da vaš suženj ne bo mogel uiti vašim tekočinam. Na obraz pade kot rokavica, tako kot v usta, kamor iz mini pisoarja vodi cev. Pridite in uživajte v igrah piss, ki bodo zdaj še bolj grobe kot prej!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Crop SLUT Large Black

    Ali želite, da vaša nova klofuta nekaj pusti na vašem nasprotniku? Ta lepotica znamke Ouch! bo izpolnil vaše želje! Samo ena velika klofuta in beseda "SLUT" na koži bo ostala na prijetno boleč način. Zasnova slapperja je elegantna in enostavna za rokovanje, zato pridite in pravilno nasekljajte svojo kurba.

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rianne S Kinky Me Softly Black

    Vas mučijo stilski dodatki? Nihče se ne more primerjati s tem čudnim kompletom! Diskretna in lepa torbica vsebuje 7 različnih izdelkov za poredno BDSM zabavo. Idealen za odkrivalce teh iger, bo odprl vrata v svet BDSM na nežen, a strasten način. Ne pustite se prepričevati in odkrijte nove načine vznemirjenja.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Crop HEART Small Black

    Ali želite, da vaša nova klofuta nekaj pusti na vašem nasprotniku? Ta lepotica znamke Ouch! bo izpolnil vaše želje! Le ena velika klofuta in 3 srčki na koži bodo ostali na prijetno boleč način. Zasnova slapperja je elegantna in enostavna za rokovanje, zato pridite in svojega hišnega ljubljenčka pravilno nasekljajte.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Guilty Pleasure Premium Bondage Rope Cotton 10m

    Ali potrebuje kakovostno vrv za svoje ljubljene igrice z suženjstvom? To bo idealna znamka znamke Guilty Pleasure! Njegova dolžina je neverjetnih 10 metrov in ima praktične kovinske pokrove na obeh koncih, ki preprečujejo obrabo. Izdelana iz kvalitetnega in mehkega bombaža, ki je prijeten na otip.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Double Snap Hook 2 pack

    Dvojna vponka za razne igre in predvsem za lisice. Paket vsebuje 2 kosa iz kromiranega jekla. Ta nevsiljiv pripomoček bo prišel prav - vedno! Verjemite nam.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Inflatable Mouthgag with Pump 8079

    Premišljena igrača, ki bo resnično popestrila vaše BDSM igre. Uživajte v medsebojni izpolnitvi, napihovanju in vznemirjenju.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 145 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.