×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš silikona

Elementi 33 do 64 od 157 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Po letu razvoja in testiranja prihaja na trg nepremostljiva novost - super prilagodljiv Cock & Ball. Pričakovano kot mehak in rafiniran izdelek. Prvič vam bo vse uspelo. In z njim morda ne boste želeli izgubiti erekcije.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Long Hollow Silicone Penis Plug 096

    Ta zatič je namenjen popularnemu geodetskemu pregledu in tako spodbuja košnjo od znotraj navzven. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, vendar je glavnik zelo trd in gladek.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Silicone Dilator Set Small 090 - Set of Silicone Dilators 4 pack

    S tem kompletom silikonskih dilatatorjev odkrijte svoje najgloblje in najbolj občutljive točke. Komplet je kot nalašč za moške, ki želijo premikati svoje meje. Začnite z majhnimi in počasi nadaljujte z največjim dilatatorjem.

    45,90 €

    19,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Black

    Čudovit vibrirajoči dilator, zasnovan za vse bolj priljubljeno sondiranje, torej stimulacijo penisa od znotraj.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectroShock E-Stimulation Vibrating Urethral Sounding Plug Black

    Ta elektronska sonda doseže impresivnih 12 000 vrtljajev na minuto v načinu vibracij in elektrošokov ter je zelo tiha, saj znaša manj kot 50 dB. Daljinski upravljalnik uporablja eno samo baterijo AAA (priložena).

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Liquid Silicone Ball Splitter Grey

    Silikonski razdelilnik za moda za še bolj očarljiv videz vaše moškosti! Penis bo potisnil naprej, moda pa čutno navzdol in narazen. Ustvarja zelo provokativen videz in prijetne občutke. Narejen je iz mehkega in fleksibilnega silikona, ki vas bo udobno obkrožil in se prilagodil vašim razmerjem.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Penis Plug Sperm Stopper 0518433

    Vstavite gibljiv modri čep v sečnico in uživajte v občutkih, ki vam jih bo dal vaš novi ljubimec. Za varno rokovanje se konča s kroglico in je izdelan iz 100 % fleksibilnega in udobnega silikona, ki ne vsebuje ftalatov in je v skladu s strogimi predpisi EU REACH.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Butterfly Gag

    Ali želite tiho uživati v svojem užitku? V tem primeru boste verjetno morali ta napihljivi gag nadeti na svojega kolega. Narejen je iz silikona in ga lahko enostavno in hitro napihnete z balonom do želene velikosti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Ali v vašem odnosu vlada pravičnost? Ta duo luksuznih spolnih igrač We-vibe ima nekaj za vsakogar! Bond vibrirajoči prstan zanj in Moxie panty stimulator klitorisa zanjo. Oba dela je mogoče upravljati s krmilnikom ali prek aplikacije. Dražite se in vznemirjajte kadarkoli in kjerkoli, ta predigra bo odlična!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveBoxxx 14-Days of Love Gift Set

    Želite svojemu ljubljenemu sopotniku pripraviti ljubeče presenečenje? Ta srčka bo kot nalašč za to! Vsebuje 14 vznemirljivih daril, v katerih boste uživali skupaj. Vsak dan lahko odprete eno okno in skupaj uživate v 14 dneh seksi eksperimentov. Prosim oboje in dajte novo dimenzijo svojemu spolnemu življenju!

    119 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Orion Handcuffs Black

    Premium lisice po odlični ceni vedno pridejo prav! Narejene so iz mehkega udobnega silikona in imajo značilen dizajn. So zelo udobne za nošenje, saj so prožne in jih enostavno namestimo tako na roke kot na noge. Ste pri igranju z lisicami bolj začetnik? Zato ne čakajte in jih vzemite!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Plug & Cock Ring Set Urethral Sounding Black

    Vas pritegne odkrivanje novih izkušenj ali ste že poskusili sondiranje in se ga ne naveličate? S tem čepom boste še bolj raziskali svojo sečnico, saj nima le impresivne teksture, temveč tudi odstranljiv obroč za udoben oprijem želoda. Doživite največji užitek s pomočjo super občutljivih živčnih končičev v sečnici.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    Elegantna in prozorna kletka za čistočo z elektrostimulacijsko funkcijo. Držite ga zaprtega, zatirajte njegove burne želje in omejite njegovo svobodo. V kletki se ne bo mogel navdušiti in vi boste edini, ki boste imeli ključ in s tem vso moč. Še več, ključ ima odstranljive prevodne površine, skozi katere lahko pošiljate električne šoke, trzanje in pulzacije na nasprotnika s točno tako intenzivnostjo, kot si jo zaslužijo.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Želite razveseliti konico penisa znotraj in zunaj? To je kompakten in zelo enostaven za uporabo mastrubator. Ponudil vam bo vznemirljive vibracije in nežne stimulativne pike, ki bodo razveselile želod in uzdo. Ali hočeš več? Dodajte enega od 3 prožnih dilatatorjev in uživajte v stimulaciji sečnice od znotraj.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Small Silicone Penis Plug with Pull Ring 095

    Ta zatič je namenjen popularnemu geodetskemu pregledu in tako spodbuja košnjo od znotraj navzven. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, vendar je glavnik zelo trd in gladek.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Small

    Pustite se premamiti blaženosti, ki jo obljubljajo ti prozorni sesalci. Kot čarobna paličica poveča občutljivost in velikost bradavic. Njihov preprost dizajn in prvovrstni materiali skupaj tvorijo igračo, na katero se lahko zanesete! Uživajte v razburljivem vakuumu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Smooth Silicone Penis Plug 091

    Čep namenjen popularnemu sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, zaradi česar je zelo prožen in gladek.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Pure Pete Corona Strap

    Pure Pete prinaša mravljinčenje električnih impulzov na konico penisa, objame celoten želod in se z njim odlično igra. Očara najbolj občutljive točke na moškem telesu, njegova velikost pa je popolnoma nastavljiva, tako da pristaja čisto vsem.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Cum Stopper with 2 Silicone Rings 25mm & 30mm

    Ali imate radi težave s svojim penisom? Všeč vam bo ta Cum Stopper! Sestavljen je iz silikonskega obroča, na katerega je na vašo sečnico pritrjen premični kavelj s kroglico. Obroček se postavi pod želod in kroglico vstaviš v penis. Poskusite nekaj novega!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Po letu razvoja in testiranja prihaja na trg popolnoma nepremagljiva novost – super fleksibilen Cock & Ball. Presenečeni boste, kako mehak in udoben je izdelek. Ob prvi uporabi vam bo zagotovo všeč. In z njim lahko končno nehate skrbeti, da boste izgubili erekcijo.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Leather Ballgag Pink M

    Ali pa vam je všeč kakovost in kakovost gaga? Tisti od mojstra B bo imel prav! Izdelek je izdelan iz 100% silikona najvišje kakovosti, vendar je popolnoma kuhan, ne drobljiv in brez okusa. Potni list je izdelan iz kakovostnega usnja in bo prikazan na vaših slikah. Uporaba v fitnesu, oblačnosti in zlasti na področju izkušenj.

    76,90 €

    47,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Leather Ballgag Pink S

    Ali vaši opremi manjka kakovosten in udoben gag? Ta od Master B bo pravi! Izdelan je iz 100% silikona najvišje kakovosti, zato je popolnoma varen, nestrupen in je nevtralnega okusa. Pas je izdelan iz kakovostnega usnja in bo izstopal na vaših obrazih. Uživajte v udobnem nošenju, oblačenju in predvsem v seksi izkušnjah.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Elite Ass-gasm Cock Blocker

    Ni zaman pravijo - zaupaj, ampak preveri! Ta padec na penis spremeni sužnjevo trpljenje v pravi užitek, saj ima nastavljiv erekcijski obroč. To zagotavlja ves čas varen oprijem in zahvaljujoč temu se kletka prilega kateri koli velikosti penisa. Kaj pa presenečenje na drugi strani? To je češnja na torti - analni čep!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Beginner Urethral Sounding Black

    OUCH! Predstavlja novo linijo igrač za raziskovalce sečil! Če je sondiranje uretre tvoja razvada, potem naj ti gladki sondi prinesejo vrhunski užitek! Uretra je obložena s superobčutljivimi živčnimi končiči, ki so lahko ob stimulaciji izjemno prijetni. Poleg tega je globoko igranje z uretro edini način za neposredno masažo prostate.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Vam ni uspelo pri sondiranju? S to igračo boste uživali tudi v stimulaciji penisa od znotraj, ki bo vibrirala od zunaj in neverjetno dražila želod. Penis Head Teaser je izdelan iz mehkega in fleksibilnega silikona, ki je varen za telo in se hkrati prilagaja vašemu telesu. Združite zvok z vibracijami za želod!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Liquid Silicone Ball Stretcher Grey

    Želite, da je vaša narava videti še bolj seksi? V tem elegantnem nosilcu za moda bo še bolj možat! Je razmeroma širok in izdelan iz mehkega in fleksibilnega silikona, ki je kakovosten in zelo trpežen. Med divjimi spolnimi avanturami nosite nosila in odkrijte nove izkušnje.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Nothing but Sensation Nipple Teasers

    Odkrijte nove možnosti vznemirjenja, prebudite svoj bes in zašijte prijetno bolečino v obliki sesanja. Stisnite ali spustite in se prepustite osupljivi občutljivosti.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Collar Slave 9114

    Popoln ovratnik za pravega sužnja.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Advanced Urethral Sounding Black

    OUCH! Predstavlja novo linijo igrač za raziskovalce sečil! Če je sondiranje uretre tvoja razvada, potem naj ti gladki sondi prinesejo vrhunski užitek! Uretra je obložena s superobčutljivimi živčnimi končiči, ki so lahko ob stimulaciji izjemno prijetni. Poleg tega je globoko igranje z uretro edini način za neposredno masažo prostate.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Penis Mouth Gag Short Pink

    Tišina bo s tem gagom igrača! Izgledalo bo seksi, udobno in hkrati učinkovito izpolnjevalo svoj namen. V nasprotju z drugimi gagi bo vaš suženj blokiran s čudovito realističnim dildoom iz varnega in udobnega silikona. Udobje zagotavljata tudi nastavljiva dolžina paščka in usnjeni material. In če želite biti še bolj izpopolnjeni, uporabite ključavnico!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Silicone Gag 4cm Black-Rose Gold

    Eleganten gag v elegantnem dizajnu! Ta gag je čudovito seksi in njihov videz usnja v kombinaciji s kovinskimi detajli v rožnato zlati barvi dodaja njegov čar. Na notranji strani je pas prijetno oblazinjen s plišasto, zato je udoben za nošenje. Žogica je nato trda okrogla in narejena iz silikona.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Leather Penis Gag Black

    Čuten gag za izpolnitev vaših divjih fantazij! Izdelan je iz 100% silikona najvišje kakovosti, zato je popolnoma varen, nestrupen in je nevtralnega okusa. Pas je izdelan iz kakovostnega usnja in bo čudovito izstopal na vaših obrazih. Uživajte v udobnem nošenju, oblačenju in predvsem v seksi izkušnjah.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 157 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.