×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš silikona

Elementi 65 do 96 od 157 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sport Fucker Silicone Cum Stopper Black

    Spoznajte Cum Stopper od prvakov prek moških erotičnih pripomočkov podjetja Sport Fucker in postavite novo raven z igranjem s svojim penisom. Gre za čep, namenjen sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Pripravljamo se na pregled vaše sečnice od znotraj? Poskusite s tem čepom, ki je prijetno gladek in se poigrava z vašimi živčnimi končiči v sečnici zahvaljujoč 20-stopenjskim vibracijam. Poševna konica zagotavlja enostavno vstavljanje, upravljanje z daljinskim žičnim daljinskim upravljalnikom in USB polnjenjem pa je enostavno. Naj vaša sečnica dolgo ne čaka na tovrstno strast!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Heavy Gear Cock Ring & Ass Plugs

    Erekcijski prstan s težkimi čepi za (analno) stimulacijo!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Pleasure Pumps Vibrating Nipple Teasers Black

    Ali stimulacija bradavic dela čudeže za vas? Poskusite si torej predstavljati, kaj vam bodo naredili ti vibrirajoči sesalci za bradavice! Izdelane so iz silikona, zato so prijetno mehke in vpijejo vaše čute. Nato dodajte vibracije in se pustite odnesti v drug svet.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarobni prstan za vaš želod? Ja! Ta igrača bo skozi obroč usmerila tresljaje neposredno v območje okoli želoda in bo navdušila vaše občutljivo mesto s 7 načini vibracij. Ali zdaj izvajate svoje fantazije s polno hitrostjo? V tem primeru ste verjetno pomislili, da lahko vibrator uporabljate tudi na drugih področjih, kot so klitoris ali bradavice.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Ribbed Hollow Silicone Penis Plug 097

    Ta zatič je namenjen popularnemu geodetskemu pregledu in tako spodbuja košnjo od znotraj navzven. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, vendar je glavnik zelo trd in gladek.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Boste odkrili skrivnosti stimulacije sečnice? Ta par čepov bo kot nalašč za vas! Njihova konica olajša vstavljanje, končna krogla pa zagotavlja varnost in enostavno rokovanje. Uživajte v gladkem in valovitem dizajnu, kakovostnem silikonu in predvsem v izjemnem užitku, ki ga boste okusili!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Darker At My Mercy Beaded Chain Nipple Clamps

    Ne glede na to, ali ste eni izmed srečnejših, ki lahko sami dosežejo stimulacijo bradavic, ali pa ste nekdo, ki še odkriva potencial igre bradavic, so te sponke najhitrejši in najpreprostejši način, da najdete pot do neba bradavic.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Balldo Starter Set Steel Pink

    Izvedite vse o najboljših Balldovih praksah! Ta začetni sklop je omejen na tiste, ki se držijo trga in so v skladu s končnim ringom. In kakšni so rezultati? Enostavno režite v rogljičku! Moraš poskusiti, tvoja modna točka je postala instrument uporabnosti in uporabnosti.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fucktools Cock Nails

    Nohti za penis iz visoko kakovostnega silikona! Uživajte v stimulaciji sečnice od znotraj in odkrijte nove občutke. Ti nohti so prožni in zanimivi za uporabo ter zelo enostavni za čiščenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Black Silicone Tickler

    Silikonski šimer je idealen pripomoček za počasen sprehod v svet SM. Naj bo vaša predigra zabavna in vznemirljiva izkušnja, prilagodite jo z mehkim silikonom in spoznajte neodkrita občutljiva področja na vašem telesu. Mehke silikonske strune stimulirajo vse živčne končiče in pustijo mravljinčenje na koži. Časkajte svojo ljubljeno osebo ali svojo ljubljeno osebo, kolikor dolgo želite, in uživajte v skupnih trenutkih tako intenzivno kot še nikoli.
    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Bi radi kupili nekaj vznemirljivega za svoja jajca? Vstavite jih v mehko silikonsko torbico, povlecite penis skozi oko in s pritiskom na gumb sprožite tresljaje, ki bodo vaša moda tako pretresla, da se bodo vznemirljivi občutki razširili po telesu. Moraš poskusiti!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    Mat, gladke in kar je najpomembneje, vibrirajoče sponke za bradavice so na prvi pogled videti res okusne, saj so narejene iz najkakovostnejšega silikona.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Silicone Collar with Leash Black

    Iščete kvaliteten, udoben in estetski povodec z ovratnico po razumni ceni? Tako vas bo zagotovo zanimala ta unikatna silikonska ovratnica z povodcem v obliki verige znamke Bad Kitty. Povodec se konča s praktičnim trakom za roko, zahvaljujoč kateremu vaš suženj ne bo pobegnil od vas.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Screw Dilator Set

    Odvijte svojo ekstazo tako, da s temi vijaki stimulirate sečnico! Komplet 3 izjemno dolgih dilatatorjev vas bo razveselil z različnimi velikostmi in težami. Idealen je za začetnike in napredne, njihova tekstura pa bo še posebej prijetna.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Frisky Petal Pusher Silicone Labia Spreader Pink

    Kakšen pripomoček je to, se sprašujete? Z veseljem vam razkrivamo to sladko skrivnost! Je poseben dodatek, namenjen ženskemu telesu in njegovemu užitku. Po potrebi ga upognite, tako da izboklina na sredini pomaga stimulirati točko G, medtem ko prožni trakovi raztegnejo sramne ustnice. Vaši intimni deli bodo popolnoma razgaljeni za občudovanje, vagina bo odprta, kaj se bo zgodilo naprej, pa je odvisno od vas.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Scandal Wide Open Mouth Gag Black

    Včasih morajo usta ostati odprta. Je praktičen in okusen. In s tem gagom bo okusno podvojen! Je popolnoma eleganten in očarljiv, hkrati pa boste z njim obudili vse svoje navihane fantazije. Ustni obroč je izdelan iz medicinskega silikona, dolžina paščkov pa je nastavljiva za maksimalno udobje. Potopite se v svojo pustolovsko željo in uživajte v vseh svojih drznih sanjah v živo.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Ste ga že kdaj poskusili z modno nosilko? Ali pa ste utemeljeni za uveljavljene in intenzivne izkušnje, ki zagotavljajo to delo? Ne glede na to, ali ste izkušeni ali začetnik, vam novi Perfect Fit Ball Stretcher ne bodo pomagali, z njim lahko brez težav izkusite veliko urejenih prednosti.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Silicone Stimulation Glove Black

    Predstavljajte si, kako bi bilo imeti eno erotično igračo namesto vsakega prsta! S to spodbudno rokavico bo FISTIT imel prednost v spalnici. Vsakemu prstu bo dal drugačno vznemirljivo obliko in teksturo za draženje vagine in analnega dela. Preizkusite vsakega od petih prstov in prebudite svoje občutljive točke v strasti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series XL Plungers Extreme Nipple Suckers

    Ali vaše bradavice hrepenijo po nečem res velikem? Podarite jim te edinstvene priseske, ki so velike in ustvarjajo res močan vakuum. Take občutljivosti še niste doživeli. Priseski so narejeni iz silikona in bodo postali odličen pripomoček za seks in predigro.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs PUG Puppytail Black Red S

    Se želite igrati psa in lastnika? Potrebovali boste analni čep z repom! Ta silikonski zatič z gumijastim repom je prijetne oblike in bo držal na mestu. Puppy Tail je ročno ulit in lahko se nekoliko razlikujete od slike, zato ne čakajte in si privoščite rep za zabavne pasje igre!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Kaj pa okušanje novih izkušenj, združenih z vznemirljivo stimulacijo sečnice od znotraj? S tem kompletom vam bodo prišli prav super občutljivi živčni končiči v sečnici, ki vam bodo končno zagotovili neverjetno stimulacijo. Uživajte v gladkem dizajnu čepov, obliki nohta, kakovostnem silikonu in predvsem v izjemnem užitku, ki ga boste okusili z njimi!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Ali imate radi igre BDSM? Čas je, da jih popeljete na naslednjo raven! Pri tem vam bo v pomoč ta ključ za čistočo iz visokokakovostnega polikarbonata in silikona, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Ročaji so sestavljeni iz 3 delov, ki se odlično prilegajo skupaj in tako tvorijo lep, eleganten in okusen dodatek.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Ball Gag with Leather Mask

    Gag za ljubitelje kože! Silikonska kroglica se vam bo ugnezdila v ustih, usnjeni del na obrazu pa bo pokazal, kdo tukaj ni gospodar. Silikon je v ustih mehak in prijeten, koža pa s svojim značilnim vonjem nakazuje na delitev vlog! Kdo torej natakne gag?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Probe Sound Black

    Dajte nov zvok svojim zvenečim igram, torej stimulacijo sečnice od znotraj. Probe Sound je izdelan iz super močnega in hkrati fleksibilnega silikona, ki je na dotik prijetno gladek in se hitro segreje na telesno temperaturo. Probe Sound je res dolg, a to ne pomeni nujno, da je samo za izkušene ljubitelje, v njem bodo uživali tudi začetniki. Ne pozabite uporabiti sterilnih maziv in po vsaki uporabi higiensko očistiti igračo.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 20 Chastity 3.5" Silicone Cock Cage Black

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati ključ v visokokakovostnem polikarbonatu in silikonu, ki je zelo lahek, odporen in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Large

    Pustite, da vas zmede blaženost, ki jo ljubijo te zlobne pošasti. Kot čarobna palica poveča sposobnost preživetja in velikost bradavic. Njihova preprosta zasnova in prvovrstni materiali skupaj tvorijo igro, v katero se lahko zlahka vključiš! Uporabite v počilnem vakuumu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • COLT Weighted Ring Large

    Uživajte v čutnem užitku s to genialno igračo znamke Colt. Obroček si nataknete okoli penisa, kjer vam bo okrepil erekcijo, nato pa kroglico skrijete na mesta, kjer ne sije sonce. Zahvaljujoč prilagodljivosti in prijetnemu, nenevarnemu materialu je igrača zelo udobna za nošenje, ne glede na to, ali greste z njo ven ali po celem stanovanju.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Crystal Chain Nipple Clamps Silver

    Uživajte v draženju bradavic s to čudovito bleščečo verižico iz California Exotics. Navdušenje bo resnično in morda boleče, spone so nastavljive in lahko boste dosegli raven, po kateri hrepenite. Obrnite gumb in odkrijte vznemirljivo bolečino!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Blindfold

    Ali želite svojemu nasprotniku podariti črno-črno temo, mu odvzeti vid in s tem poudariti vsa njegova druga čutila? Ta silikonska maska vam bo pri tem z veseljem pomagala. Narejen je iz svilnato mehkega silikona, ki je zelo kvaliteten in bo prijeten za nošenje dolgo časa. Je obvezen za vašo zbirko BDSM, ne pozabite ga dodati v košarico!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fucktools Dick Screws

    Vijaki za penis iz visoko kakovostnega silikona! Uživajte v stimulaciji sečnice od znotraj in odkrijte nove občutke. Ti vijaki so prilagodljivi in zanimivi za uporabo ter zelo enostavni za čiščenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Ste že kdaj poskusili z nosilcem za moda? Ali pa ste še vedno prikrajšani za edinstveno in intenzivno izkušnjo, ki jo zagotavlja to orodje? Ne glede na to, ali ste izkušeni ali začetnik, vam novi Perfect Fit Ball Stretcher zagotovo ne uidejo, saj lahko z njim doživite veliko edinstvenih užitkov.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 157 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.