×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš

Elementi 33 do 64 od 293 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • OhMama Fetish Textured Handle Flogger Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, ampak tudi kakovostni in okusni. Kaj pravite na te očitke s teksturiranim ročajem? Lahko jezijo na nežen in oster način, od vas je odvisno, kako jih zgrabite!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy O-Ring Gag Nipple Clamps

    Obroček s sponkami za bradavice za ljubitelje BDSM-ja je sestavljen iz zavitega obročka (gag) s pritrjenimi usnjenimi nastavljivimi naramnicami z zapenjanjem za glavo.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Adjustable Leather Handcuffs Black

    Iščete ročaj z ročajem, s katerim se boste lahko igrali? Ne iščite več.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Long Hollow Silicone Penis Plug 096

    Ta zatič je namenjen popularnemu geodetskemu pregledu in tako spodbuja košnjo od znotraj navzven. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, vendar je glavnik zelo trd in gladek.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Anal Speculum

    Za najbolj zasebne preiskave! Jekleni analni spekulum z nastavljivimi vijaki in vzmetnim delovanjem.

    37,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Menzstuff Dual Power Ball Play Sleeve

    Se želite prepustiti razburljivemu intimnemu trenutku, povezanemu s stimulacijo testisov? V tem primeru ni nič lažjega, kot da se usedete v ta rokav in jim pošljete odmerek tresljajev, ki vam bo prav prišel. Žični daljinski upravljalnik obljublja udobno upravljanje, vodotesnost pa vam omogoča tudi igranje v kadi. Poslušajte, kaj vam šepetajo vaša jajca in izpolnite njihove skrivne želje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Paddle Black

    Dobrodošli v zabaviščnem parku, kjer vas čaka to genialno orodje. Ni nič drugega kot nujen pripomoček za vse ljubitelje suženjskih iger, torej vinilna slap. Njen dizajn je minimalističen in zapeljivo moški. Je zelo enostaven za rokovanje ter enostaven za čiščenje in vzdrževanje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Handcuffs Vegan Leather

    FETISH SUBMISIVE predstavlja prve veganske usnjene lisice s kovino brez niklja! Zaprite svojega ljubimca s temi seksi, učinkovitimi in udobnimi lisicami. Klasičen pripomoček za vaše suženjske igre.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Japanese Style Bondage Cotton Cuffs Wrist or Ankle Black

    Obožujete vezanje? Ta praktična vrv bo poskrbela za varne in prijetne ropske igre, saj je narejena iz 100% bombaža in je primerna tako za začetnike kot za bolj izkušene ljubitelje. Enostavna zasnova z nastavkom proti zdrsu ne zahteva zapletenih vozlov in se hkrati prilagaja vašim potrebam. Mehka bombažna vlakna so prožna, prijetna za kožo in udobna za uporabnika.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Mouth Gag Black Mouth

    Polne črne ustnice in gag hkrati? Ja! Ta igrača vam bo zagotovila odprta in vedno pripravljena usta, kaj boste naredili z njimi, je odvisno od vas. Igraj Sissy Play, vznemirljivo izmenjavo vlog, kjer partnerka v vlogi ženske prevzame vse ženske stereotipe in je v svoji BDSM vlogi zelo čustvena. Zmagajte z gagom s seksi ustnicami!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Darker Adrenaline Spikes Metal Pinwheel

    Ena redkih igrač, ki jih lahko uporabite kjerkoli na telesu. Zaženite to čudovito vrtnico kamor koli po telesu in poglejte, kaj bo naredil z živčnimi končiči vašega ljubimca.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Heart Shaped Spring Nipple Clamps

    Predstavljamo naše vzmetne objemke za bradavice v obliki srca, očarljiv dodatek k vaši zbirki intimnih izdelkov. Te objemke so zasnovane tako, da vašim čutnim doživetjem dodajo igriv in romantičen pridih.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Nipple Enlargers with 8 Rings Black

    Bradavice so najbolj občutljiv del prsi. Vsebujejo veliko živčnih končičev in so nedvomno pomembna erogena cona. Posvetite svojim bradavičkam pozornost, ki si jo zaslužijo z elegantnimi, seksi in učinkovitimi priseski TABOOM, ki povečajo pretok krvi. Uživajte v večji občutljivosti in izbirajte med 8 obročki za udobno prileganje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel Single

    Luksuzna enokolesna mavrična oprema. Tako lepo in tako nevarno! Bo pa predvsem od vas odvisno, koliko boste pritiskali na partnerjevo kožo. Izdelan je iz 100% nerjavečega jekla prvovrstne kakovosti. Zavežite oči partnerju in mu popeljite kožo, stimulacija živcev bo maksimalna!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Blagovna znamka Steel Power Tools, svetovno znana blagovna znamka. Je eleganten in moderen opomnik iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla. Njegov glavni namen je okrepiti in povečati gnusnost vaše erekcije, tako da trije trajajo, kolikor želite, in vaš glavni orgazem nesramno oslabi.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Luxury Collar With Leash Black

    Ali želite imeti popoln nadzor nad svojim podrejenim partnerjem? Nanj nataknite to robustno, a udobno in elegantno ovratnico in jo pritrdite na povodec. Diamantna oblika ovratnice je videti resnično elegantna, vrat pa bo tako udoben, kot se ročaj povodca v obliki zanke čudovito prilega vaši roki. Čas je, da prisluhnemo lastniku in se prepustimo čutnemu BDSM-ju.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey The Pinch Nipple Clamps

    Raziščite slastno kombinacijo užitka in bolečine tako, da te nastavljive objemke za bradavice pritrdite na vsako od naših bradavic in z vijaki prilagodite stopnjo pritiska.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Metal Ring Professional 38

    Profesionalni erekcijski obroč inovativnega in ergonomskega dizajna iz kirurškega jekla najvišje kakovosti s premerom 3,8 cm

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Bit Gag Black

    On ni gag kot gag! Želite uživati v suženjskih igrah in iščete popolna orodja? Ta dodatek vam bo pomagal razdeliti vloge in dal sužnju želeni občutek nemoči. Gag je prijeten za ugriz, saj je izdelan iz visokokakovostnega silikona in ne vsebuje ftalatov. Utišajte svojega podrejenega kolega!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Exclusive Collar & Leash Black

    Lezi! ... Ne glede na to, ali ste poveljnik ali uživate v podrejeni vlogi, je na voljo ovratnica s povodcem Ouch! pravi dodatek za vas.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Fetish Collection Sensual Hot Wax Candles 3 pcs

    Predstavljajte si kapljice vročega voska, ki padajo na vaše telo in hkrati preplavljajo vznemirjenje in bolečino. Bi jo radi preizkusili sami? Bi radi v roki držali gorečo svečo nad partnerjevim telesom? Pridi poskusi!
    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Small Silicone Penis Plug with Pull Ring 095

    Ta zatič je namenjen popularnemu geodetskemu pregledu in tako spodbuja košnjo od znotraj navzven. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, vendar je glavnik zelo trd in gladek.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Plug & Cock Ring Set Urethral Sounding Black

    Vas pritegne odkrivanje novih izkušenj ali ste že poskusili sondiranje in se ga ne naveličate? S tem čepom boste še bolj raziskali svojo sečnico, saj nima le impresivne teksture, temveč tudi odstranljiv obroč za udoben oprijem želoda. Doživite največji užitek s pomočjo super občutljivih živčnih končičev v sečnici.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos 2 Twist Cups Black L 31mm

    Priseske za bradavičke, ki jih lahko dejansko uporabite na katerem koli drugem mestu na telesu! Z vrtljivim gibanjem ustvarite podtlak v prozornem cilindru in se tako pripravite na čudovit vznemirljiv občutek. Prebudi maksimalno občutljivost v bradavicah!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Smooth Silicone Penis Plug 091

    Čep namenjen popularnemu sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, zaradi česar je zelo prožen in gladek.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Penis Plug with Glans Cage Black

    Ta mehka igrača se bo prilegala tvojemu tiču kot kapa! Kroglice bodo stimulirale želodec in razredčilo bo vstavljeno v sečnico. Prilagodljiv silikonski material obljublja udobno rokovanje, vstavljanje in nošenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Small

    Pustite se premamiti blaženosti, ki jo obljubljajo ti prozorni sesalci. Kot čarobna paličica poveča občutljivost in velikost bradavic. Njihov preprost dizajn in prvovrstni materiali skupaj tvorijo igračo, na katero se lahko zanesete! Uživajte v razburljivem vakuumu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • beGLOSS Special Wash Latex 250ml

    Vaša najljubša oblačila iz lateksa zahtevajo posebno nego, ne pozabite na to! Ta izdelek bo učinkovito očistil vaša oblačila iz gume ali lateksa, odstranil umazanijo, kožo, ostanke maščobe ali olja ter tako zaščitil vaše dodatke iz lateksa pred uničenjem in podaljšal njihovo življenjsko dobo.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Crop Polished Leather 023 Black-Red 66cm

    Iščete iznajdljiv bič, ki vam bo pomagal enkrat za vselej ukrotiti svojega podrejenega kolega? Biči Devil Sticks vas bodo očarali s svojim elegantnim črno-rdečim dizajnom, dolgo dolžino in nezgrešljivo kakovostjo. Izdelane so iz pravega usnja in se bodo kot rokavica prilegale vaši dlani. Pripravite se na premagovanje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bamboo Cane Thin

    Je kdo tukaj? To bo vaše najboljše vprašanje, če ste s to bambusovo palico priskrbeli svojo zbirko BDSM orodij. Ima usnje z boljšo črno-belo obdelavo in je tudi praktičen. Je enostaven, vzdržljiv in pripravljen za uporabo vašega prevoda.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Magnus Magnetic Orbs

    Enostavno, okusno, elegantno, a popolnoma učinkovito, prav to sta ti dve ultra magnetni kroglici.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey No Peeking Eye Mask 2 pack

    Par luksuznih prevez za oči je idealen za pare, ki želijo v spalnico vnesti lahkotno igro vezanja in izživljanje.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 293 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.