×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš

Elementi 97 do 128 od 293 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • You2Toys Screw Dilator Set

    Odvijte svojo ekstazo tako, da s temi vijaki stimulirate sečnico! Komplet 3 izjemno dolgih dilatatorjev vas bo razveselil z različnimi velikostmi in težami. Idealen je za začetnike in napredne, njihova tekstura pa bo še posebej prijetna.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • TitanMen Cock Cage Clear

    Izpolnjuje isto osnovno funkcijo kot obroč za petelina, vendar širši in robustnejši, TitanMen zanesljiv Cock Cage vam omogoča, da ostanete močnejši dlje, hkrati pa dodate obseg.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed BDSM Line Dildo Gag Ball Dildo 10cm Pink

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Luxury Hand Cuffs Black

    Bi radi obogatili svoje BDSM igre? Te lisice so čudovito elegantne, a hkrati močne in učinkovite. Za udobno prileganje je njihova dolžina nastavljiva, za razne norčije pa so obogatene s povezovalno verižico s karabinom. Naj vas zapelje njihov modni diamantni videz!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Unbendable Hollow Metal Penis Plug 006

    Če želite poskusiti nekaj novega, je ta igrača idealna rešitev. Vstavi se v penis, ki bo stimulirala vašo sečnico od znotraj, z njim boste uživali v neverjetnih občutljivih in popolnih orgazmih. Poleg tega je votla, tako da lahko sperme udobno prehajajo skozenj. Z njim je enostavno rokovati, lahko samo segrejete ali ohladite v topli ali hladni vodi in okusite še bolj raznolika doživetja.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Cheek Retractor Dental Mouth Gag

    Na prvi pogled precej neopazen izdelek. Na prvi pogled učinkovita in premišljena naprava za vašega sužnja.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Heavy D-Ring Collar Black

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. To vključuje ta nastavljiv ovratnik s praktičnim D-obročkom. Narejena je iz veganskega usnja in za udobno nošenje je podložena z žametom, ki preprečuje draženje kože. Tako lepo je, da ga lahko nosite kot modni dodatek! Pripravite se na nepozabna doživetja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners T-shape Ball Splitter

    S tem iznajdljivim orodjem bodo vaša moda postala nepogrešljiv dragulj, saj jih elegantno razcepi in rahlo potisne naprej, tako da so videti večji in elegantnejši. Hkrati pa krči vaš penis pri korenu in tako podpira in podaljšuje vašo erekcijo. Zabavajte se s tem silikonskim dodatkom, ki vam ne bo dvignil le moda, ampak tudi samozavest.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dominate Me Chain Leash 120cm

    Eleganten srebrn kovinski povodec bo 100% izpolnil svoj namen, poleg tega pa bom videti res dobro. Izhaja iz delavnice češke znamke Dominate Me, katere izdelki so vedno kakovostni in funkcionalni. Dolžina povodca je 120 cm in je zaključena s karabinom, ki je zelo praktičen, saj omogoča udobno in enostavno pritrditev na ovratnico.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Grappling Hook Hollow Penisstick

    Osupljiv penis čep iz nerjavečega jekla z nenavadno obliko kljuke, ki jo je navdihnil slavni superjunak v črni barvi! Takoj, ko ga boste vtaknili v penis, vas ne bodo prevzeli le čudoviti občutki, ampak boste tudi uživali v tem, kako odlično izgleda ta naprava. Omeniti velja tudi, da je čep votli, tako da lahko tudi sperma zlahka izstopi!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Handcuffs Black

    Zvežite svoje podrejene roke skupaj ali jih privežite na posteljo za vznemirljivo izkušnjo suženjstva! Manšete lahko nastavite od 11 do 28 cm in se zato vedno popolnoma prilegajo. Manšete so med seboj pritrjene s kovinsko verižico, sponke pa vam omogočajo tudi ločitev in uporabo v kombinaciji z drugimi igračami.
    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Heavy Duty Adjustable Clamps Black

    Bradavice so najbolj občutljiv del prsi. Vsebujejo veliko živčnih končičev in so nedvomno pomembna erogena cona. Bodite pozorni na svoje bradavice, ki si jih zaslužijo z elegantnimi, seksi in elegantnimi sponkami TABOOM z verižico. Idealne so za bolj izkušene posameznike, ki želijo svojim igram z bradavicami dati novo divjo dimenzijo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Head Mask 2493128 Black

    Skrivnosten in seksi videz! Ta maska je zelo prilagodljiva in udobna za nošenje, saj je narejena iz polprozornega materiala, imenovanega powernet. Prilega se kot druga koža, ustnice in odprtine za oči pa so okrašene z robovi.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    Želite nekaj nenavadnega za svoj penis? Ta iznajdljivi pripomoček obdaja korenino penisa in tudi moda, ki jih celo razcepi. Okrašena je s srebrnimi čepki, opazili boste tudi dve priročni očesci, na katera lahko obesite uteži. Oborožite se!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Hemp Rope 7mm 10m

    Luksuzna zbirka elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. Sem spada ta visokokakovostna vrv iz naravne konoplje. Z njim povežite svojega kolega in poiščite navdih na primer v Shibariju!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Submission Mask Black

    Kaj pa, da prebudite vse svoje čute in zaznate vse izkušnje na maksimum? Ta lahka in prijetna kapuca/maska iz spandexa vam bo omogočila udobno in hkrati izpolnila svoj namen. Skozi njo sije svetloba in ne preprečuje dihanja ali sluha. In veš kaj? Res bo ustrezala vsem!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dominate Me Leather Leash 120cm

    Kvaliteten usnjeni povodec po dostopni ceni. Dominate Me Leather Leash je povodec iz prvovrstnega usnja na Češkem. Njegova dolžina 120 cm je popolnoma zadostna, učinkovita, ravno pravšnja. Končna vponka je tako zelo praktična, saj omogoča udobno in enostavno pritrditev na ovratnik.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Heart Crop 031 Black-Red 66cm

    Iščemo iznajdljiv bič, ki bi vam pomagal enkrat za vselej ukrotiti svojega podrejenega kolega? Biči Devil Sticks vas bodo očarali s svojim elegantnim črno-rdečim dizajnom, dolgo dolžino in nezgrešljivo kakovostjo. Izdelane so iz pravega usnja, končni del srca pa je na eni strani črn, na drugi pa rdeč. Pripravite se na premagovanje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Lock-It Heart Choker with Lockable Heart

    Iščete ljubek ovratnik, ki je primeren tudi kot kinky darilo? Locking Heart Choker je prijetno mehak, relativno lahek in predvsem udoben za daljše nošenje. Zasnovan je tako, da je na vratu nekoliko ohlapnejši kot drugi chokerji in s svojo bleščečo srebrno ključavnico pritegne pozornost. Črni pas nato doda želeno vzdušje BDSM.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sportsheets Soft Cuffs Black

    To bo v tvoji milosti. Fino nastavljive manšete za zapestje in gležnje za moške in ženske. Lisice so med seboj povezane z enostransko vponko, ki jo lahko tudi zaskočite v posteljo.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • COLT Weighted Ring Large

    Uživajte v čutnem užitku s to genialno igračo znamke Colt. Obroček si nataknete okoli penisa, kjer vam bo okrepil erekcijo, nato pa kroglico skrijete na mesta, kjer ne sije sonce. Zahvaljujoč prilagodljivosti in prijetnemu, nenevarnemu materialu je igrača zelo udobna za nošenje, ne glede na to, ali greste z njo ven ali po celem stanovanju.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom BDSM Drip Candle 2 pcs

    Taboojeva luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. Sem sodijo tudi sveče, katerih vosek se topi pri nizki temperaturi. Prinesle so vam nekaj bolečine in koristi, a niso pekle in so bile nežne do kože. Bodite vznemirljivo ustvarjalni!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Crystal Chain Nipple Clamps Silver

    Uživajte v draženju bradavic s to čudovito bleščečo verižico iz California Exotics. Navdušenje bo resnično in morda boleče, spone so nastavljive in lahko boste dosegli raven, po kateri hrepenite. Obrnite gumb in odkrijte vznemirljivo bolečino!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fucktools Dick Screws

    Vijaki za penis iz visoko kakovostnega silikona! Uživajte v stimulaciji sečnice od znotraj in odkrijte nove občutke. Ti vijaki so prilagodljivi in zanimivi za uporabo ter zelo enostavni za čiščenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cock Ring with Leather Leash

    Ali mora svojega porednega kolega pripeti na povodec? Samo nataknite si ta erekcijski obroček iz PU usnja in kot ovratnico za penis ter nanj pritrdite povodec iz istega materiala. Preprosto vpnite karabin in že greste!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos 2 Twist Cups S 20mm

    Iščete priseske idealne velikosti ne samo za bradavice? Ti o Kioto imajo notranji premer prijetnih 2 cm in jih lahko uporabljate tako na bradavicah kot na katerem koli drugem delu telesa. Z vrtljivim gibanjem ustvarite podtlak v prozornem cilindru in se tako pripravite na čudovit vznemirljiv občutek. Prebudi maksimalno občutljivost v bradavicah!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte v užitku, ki ga boste doživeli s tem erekcijskim prstanom, obogatenim s kroglico, težko 110 g. Obroček oprime vaš penis pri korenu in vam tako zagotovi popolnoma vznemirljiv orgazem. Ta prstan vam bo preprečil erekcijo! Zaradi nastavljive dolžine je primeren za vse velikosti, enostaven za uporabo in tudi vzdrževan.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Silicone Ball Gag Black

    Razkošna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse ljubitelje lepih, prefinjenih in kakovostnih stvari. To vključuje očarljiv silikonski zatič. Narejena je iz veganskega usnja, ki je podloženo z udobnim žametom. Povečal bo vaš občutek nemoči, fizično vznemirjenost in sposobnost govora. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Beads Penisplugs

    Trije pomočniki iz nerjavečega jekla za užitek vaše sečnice. Idealne so za popolne začetnike, ki želijo preizkusiti zvok in odkriti nove izkušnje. Čepki za penis so trdni, okrašeni s stimulativnimi kroglicami in imajo relativno kratko dolžino 5 cm. Zato pridite poskusiti nekaj novega!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Limited Edition Super Suckers Black-Clear

    Oblecite jih, zavrtite in doživite vroče sesalne občutke! Za njegove ali njene bradavice. Sesalci bradavic z izjemno močnim sesanjem, zahvaljujoč zasučnemu mehanizmu.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Adjustable Nipple Clamps Black

    Sponke za bradavice ne smejo manjkati v vaši zbirki erotičnih pripomočkov! Po njihovi zaslugi bo vaš podrejen nasprotnik iz vaših ust izpustil čutno »au« in uživali boste v njegovi navihani jezi. Izdelane so iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in aluminija in jih lahko uporabite kot zbadljivo ali celo pri ljubezni.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Ankle Cuffs Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Vsekakor ne smete zamuditi lisic za gležnje!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 293 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.