×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš

Elementi 33 do 64 od 240 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Master Series Detained Soft Body Chastity Cage

    Naj bo vaš partner (ali suženj?) penis pod nadzorom, tudi ko niste doma!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Collar Black

    Dobrodošli v zabaviščnem parku, kjer vas čaka to genialno orodje. Ni nič drugega kot nujen pripomoček za vse ljubitelje suženjskih iger, torej vinilna ovratnica in povodec. Njihov dizajn je minimalističen in zapeljivo moški. So zelo enostavni za rokovanje ter enostavni za čiščenje in vzdrževanje.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Secret Desires BDSM Kit Black 8pcs

    Vse, kar potrebujete za izpolnitev svojih erotičnih sanj, v enem seksi kompletu! Za vašo seksi zabavo bodo poskrbele manšete za zapestja in gležnje, ovratnik, povodci, gag, bič, maska za oči in vrv. Česa se torej najbolj veselite?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Désir Métallique Collar Gold

    Čuten dragulj, ki elegantno poudari vašo lepoto! Lahko ga nosite na oblačilih, spodnjem perilu ali golem telesu, v vsakem primeru bo videti popolnoma razkošno in veličastno. Privabite svojega partnerja k nežnim erotičnim igricam!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Bondage Set 0525278 4 pack

    Ali sanjate o vznemirljivih suženjskih igrah? Brez tega kompleta se vaše sanje ne bodo nikoli uresničile! Sestavljen je iz manšet za roke in noge ter 115 cm dolgih trakov z zankami. Vse manšete so mehko podložene in jih je mogoče nastaviti z ježkom. Izdelana iz sintetičnih vlaken, odpornih na trganje. Dajte prostor svoji nagajivi domišljiji!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Manila Skinned Rubber Grip Cane 10mm

    Zelo izvirna in domiselna brazilska Manila bo postala vaš bistveni pripomoček v vseh BDSM igrah.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl String 2810093 Black-White

    Sijoč dragulj med vašo trenutno zbirko tangic! Te tangice izstopajo od ostalih, saj so narejene iz sijajnega črnega vinila z ljubko kontrastno belo obrobo. Imajo nastavljive zaponke na vsaki strani za popolno prileganje in udobno nošenje. Presenečeni boste, kako seksi in udobni so hkrati!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Golden Kitty Collar with Cat Bell Black-Gold

    Ali si vaš ljubek mucek zasluži darilo? S tem ovratnikom se boste še bolj crkljali! Je elegantno črne barve in je okrašena s ljubko pentljo z zlatim zvončkom. Narejen je iz trpežnega in udobnega PU usnja, zato ne čakajte na nič in ga položite na vrat svojega podrejenega mucka!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Silicone Cum Stopper Black

    Spoznajte Cum Stopper od prvakov prek moških erotičnih pripomočkov podjetja Sport Fucker in postavite novo raven z igranjem s svojim penisom. Gre za čep, namenjen sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Penis Mouth Gag Short Pink

    Tišina bo s tem gagom igrača! Izgledalo bo seksi, udobno in hkrati učinkovito izpolnjevalo svoj namen. V nasprotju z drugimi gagi bo vaš suženj blokiran s čudovito realističnim dildoom iz varnega in udobnega silikona. Udobje zagotavljata tudi nastavljiva dolžina paščka in usnjeni material. In če želite biti še bolj izpopolnjeni, uporabite ključavnico!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sex & Mischief Leash & Collar Black

    Impresiven in predvsem mehak ovratnik zapnem z zatiči za vse navihane sužnje. Vključuje tudi močan najlonski povodec z robustnim D-obročkom. Oba dela sta enostavna za nameščanje in snemanje, kar zagotavlja udobje in seveda varnost.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Satin Ribbon Set

    Kako razburljivo je biti izven nadzora, se vam ne zdi? Poskusite s tistim nežnim kompletom 5 satenastih trakov, ki jih lahko zavežete. Svetleča tkanina bo prijetna vašim očem in koži, rahlo poševni konci pa bodo elegantno zaključili učinek mašnice. Uživajte v čutnem ropstvu.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Cosmo Bondage Flogger Rainbow

    Imate radi lepe stvari? Bodi previden! Nova holografska kolekcija Cosmo je mehak mavrični sijaj v kombinaciji z razkošno rožnato-zlato kovino. Vsebuje orodja, potrebna za igro BDSM, vključno s tem čudovitim bičem v obliki cevi. Uživajte v vseh občutkih z njim in se čudite, kako lepo izgledajo.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Bijoux Indiscrets Désir Métallique Collar Black

    Slasten zmaj, ki elegantno poudari vašo lepoto! Lahko se nosi na motnih, spodnjih perilih ali delih telesa, v vseh primerih bo viden prijetno in na veliko. Pripeljite svojega partnerja na nežne erotične igre!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Thai Double Stick 12cm

    2 akrilni tajski palici za različne igre! Idealne so za bradavice in druge dele telesa. Dolge so 12,5 cm in jih je mogoče enostavno nastaviti z obročki. Uživajte v nežnem prilagajanju in izjemno robustnem užitku!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Sinful Collar Black

    Pregrešna in seksi, takšna je ta novost v priljubljeni zbirki za vse, ki imajo radi kakovostne in rahlo nevarne erotične igre.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Wrist Cuffs Black

    Dobrodošli v zabaviščnem parku, kjer vas čaka to genialno orodje. Ni nič drugega kot nujen pripomoček za vse ljubitelje sužnjevskih iger, torej vinilne lisice na zapestju. Njihov dizajn je minimalističen in zapeljivo moški. So zelo enostavni za rokovanje ter enostavni za čiščenje in vzdrževanje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Men Briefs 2890445 Black

    Si hrepeniš po tem, da pokažeš lepoto svojega telesa v tem seksi sijočem kosu oblačila? V njem boste na vrhuncu zapeljivosti in poudarili svoje adute! Zato kar naprej in oblecite te prijetno raztegljive sanjske spodnjice. So čutno krojene in imajo spredaj kovinsko zadrgo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Deluxe Bondage Collar Black

    Razkošen usnjeni ovratnik priljubljene znamke Kiotos je nepogrešljiv pripomoček za vse BDSM igre.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Handcuffs Gold

    Dotik kovinske zapestnice prebudi vašo domišljijo ... Elegantna zapestnica in lisice za vsako priložnost, ki bodo izpolnile vaše skrivne sanje. Poslušajte svoja čutila!

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Boste odkrili skrivnosti stimulacije sečnice? Ta par čepov bo kot nalašč za vas! Njihova konica olajša vstavljanje, končna krogla pa zagotavlja varnost in enostavno rokovanje. Uživajte v gladkem in valovitem dizajnu, kakovostnem silikonu in predvsem v izjemnem užitku, ki ga boste okusili!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey You Are Mine Cuffs

    Klasične kovinske zapestnice za vezanje v spalnici ali kot pripomoček za predigro.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Ring Black

    Nakit in erotična igrača hkrati! Ta odprt prstan iz nerjavečega jekla vas bo očaral s svojima 2 kroglicama in okrasil tako obrezane kot neobrezane penise. Pritrdi se neposredno na želod in njegova tesnost povzroči rahlo zamašitev tega občutljivega predela, ki postane debel in občutljiv na dotik. Preizkusite tudi, kako je, ko žoge stimulirajo uzdo in nosite prstan za veselje, vznemirjenje in okras!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Noir Silky Blinkfold Black

    Odkrijte! Z razkošno satenasto masko Noir Blindfold pokrijete oči svojega ljubimca ali ljubimca in tako okrepite ostala čutila. Videti manj pomeni čutiti več!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Totally His

    Podarite se svojemu ljubimcu z mehkimi lisicami Popolnoma njegove. So močne in hkrati zelo udobne, imajo ježke in vponke, s katerimi lahko povežete ne samo njih, ampak tudi druge bondage dodatke z verigami. Idealne so tudi, če se šele začenjate vezati in rahlo povezovati. Odkrijte svoje skrite strasti!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 27 Ultra Soft Silicone Chastity Cage Black

    Dvignite svojo BDSM igro na višjo raven in zaklenite stvari! Ne glede na to, ali želite nadzorovati ali biti nadzorovani, je ManCage tukaj, da izpolni vaše želje. Prilagodljiva silikonska konstrukcija zagotavlja dolgotrajno uporabo, medtem ko strateško postavljene odprtine ponujajo mamljiv vpogled v to, kar se skriva znotraj

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Trembler Silicone Vibrating Sound Black

    Orodje za vse izkušene ljubitelje zvoka, ki želijo svoj užitek dvigniti na novo raven. Tremler ima funkcijo vibriranja, v kateri lahko uživate bodisi v sečnici ali umirjeno na drugih delih telesa. Ste pripravljeni na res intenzivno vibriranje?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Cat Mask Rhinestones

    Vsaka Catwoman je seksi in nevarna! In v tej mačji maski boste prav takšni. Je robusten in izdelan iz umetnega usnja. Čutna ušesa pritegnejo pozornost tako kot srebrni čepki. Uživajte v pristnih igrah!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Gold Deluxe Furry Cuffs Gold

    Zapeljite svojega partnerja s temi luksuznimi plišastimi lisicami. Zlate kovinske lisice so podložene z žametno mehkim krznom. Lisice so povezane z vzdržljivo kovinsko verigo, tako da vaš partner ne more pobegniti.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Fantasies Nipple Clamps & Silicone Gag Ring

    Raziščite nove meje s temi vznemirljivimi sponkami za bradavičke in obročkom! Zatič ima premer 5 cm in je izdelan iz udobnega silikona. Naglavni trak je nastavljiv do 57 cm za popolno prileganje. Z vijakom na objemkah za bradavice lahko prilagodite pritisk na bradavičke, kar vam omogoča, da določite svoje meje. Verižica ima dolžino 50 cm.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Frisky 4 Cuff Adjustable Hog Tie Restraint Strap

    S tem prefinjenim sistemom zadrževanja zapeljite svojega partnerja v seksi položaj kravate, v katerem bosta oba uživala.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Nipple Clamps Rounded Special

    Ste nori na stimulacijo bradavic? Anooo! Zato pridite in uživajte v teh vznemirljivih stimulatorjih bradavic s priročnimi vijaki. Izgledam res čudovito, imajo okroglo obliko in imajo tudi ostre zobe in vijake, s katerimi jih lahko zategneš po želji. Uživajte v napetosti, bolečini in čutni milosti in milosti skozi bradavice.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 240 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.