×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš

Elementi 97 do 128 od 239 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Ouch! Elegant Collar with Leash Titanium Grey

    Udobna, elegantna, a hkrati robustna in ovratnik z vodilom verige, s katerim prevzamete nadzor nad podrejenim dvojnikom. Narejen je iz usnja, neoprena, PVC-ja in kovine, ima očarljivo sivo-črno barvo in vsekakor ne sme manjkati v vaši zbirki SM pripomočkov. Ovratnik ima nastavljivo velikost za udobno prileganje vseh velikosti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners V-shape Ball Splitter

    Ta silikonski dodatek elegantno razdeli vaša moda in zategne vaš penis pri korenu ter tako spodbuja erekcijo. Dajte svojim modom dražeč občutek vlečenja in stiskanja ter udobno prilagodite velikost natančno vašim zahtevam. Od vas je odvisno, ali boste penis in moda zategnili močneje ali le rahlo, v vsakem primeru vam bo silikonski material nadvse prijeten, saj je prožen, mehak in prožen.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • beGLOSS Special Wash Vinyl 250ml

    Vaša najljubša oblačila iz vinila zahtevajo posebno nego, ne pozabite! S tem izdelkom boste učinkovito očistili svoje vinilne in PVC dodatke ter odstranili umazanijo, kožo, ostanke maščobe ali olja ter tako zaščitili svoje dodatke pred uničenjem in jim podaljšali življenjsko dobo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Black Penis Belt with Leash

    Da so ovratnice samo za vrat? Napaka! Ta ovratnica je pritrjena na penis in nato pritrjena na kovinski povodec. Kdo bo gospodar, ki ga bo morala ubogati gospodarica? To bo odvisno od vas. Toda ena stvar je zdaj gotova, s to ovratnico za penis vaša erotična igra ne bo imela enake.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Origin Collar with Leash Vegan Leather

    Fetish Submisive Origin predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Vsekakor ne smete zgrešiti ovratnice s povodcem!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Noir Soft Feather Tickler Black

    Odkrijte! Razkošen Noir Feather vam bo pomagal pri vaših najljubših draženjih. Udobno se prilega roki, je enostaven za držanje in je več kot prijeten za uporabo. Božajte kožo svojega nasprotnika in se ne pozabite izgubiti na občutljivih predelih.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage in Luxury Large Whip Red

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. Sem spada tudi ta bič v stilu biča v čudoviti temno rdeči barvi z zlatim detajlom v obliki praktičnega očesca. Zgrabi ga in pridobi moč!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Head Harness with Muzzle Cover Ball Gag Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa ta gaga in gobec hkrati? Prilega se čez celotno glavo in je nastavljiv za udobno prileganje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Metal Police Thumb-Cuffs 7610

    Masivne kovinske policijske lisice za palec z 2 ključema.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage in Luxury D-Ring Collar Deluxe Red

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. Sem spada ta modni ovratnik, ki vam ne bo služil le med vašimi najljubšimi BDSM igricami, ampak bo primeren tudi za vsakodnevna oblačila. Ima 3 D-obročke, zato dajte prostor svoji domišljiji in nanje pritrdite lisice ali vrvi ter zadovoljite vse svoje ekscentrične želje.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Sin Spheres Silicone Magnetic Balls

    Vražje magnetne kroglice, zavite v prvovrsten silikon za močan in mravljinčen užitek! Sin sfere sta 2 ultra magnetni kroglici, ki lahko razvijeta neverjeten pritisk. Položite jih na bradavičke ali katero koli drugo mesto, ki ga želite motiti in pazite, ne gre samo za stisk, bo sila.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage in Luxury Silicone Ball Gag Red

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. To vključuje ta gag, ki bo povečal občutek nemoči in utišal svojega uporabnika. Povečajte svoje navdušenje in se zaljubite v seksi dizajn z očarljivimi zlatimi detajli.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Cockring with Rubber Ring and Ballstrap 7425 40mm

    Želite nekaj nenavadnega za svoj penis? Ta dodatek je sestavljen iz usnjenih naramnic in gumijastega obročka ter ima tudi zaponko, s katero ga lahko prilagodite velikosti, ki jo potrebujete. In najboljše od vsega - čutno razdelite moda!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Neck Collar and Chain

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa ta ovratnica s povodcem? Primeren je tako za izkušene kot začetnike in je eden izmed bistvenih dodatkov, ki jih mora vsebovati vaša BDSM zbirka.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Mini Magnetic Nipple Pincher Brushed Steel 1 piece

    Edinstvena mini magnetna verižica za bradavice, ki vam bo dala okus doslej neznane pustolovščine Kaj zmore, je nikomur neprimerljivo, nobena sponka ali kaj podobnega nima tako funkcionalne moči in dizajna. Magneti se odlično stisnejo in ni nujno, da je samo na seskah! Pripravite se na intenzivno stimulacijo, bolečino in strastno BDSM vzdušje!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Ball Straps 7435

    Luksuzen usnjen dodatek, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna! Zapenja se z zadrgami, dolžino pa prilagodite svojim potrebam, tako da se vaš penis umakne po želji. Hkrati pa čutno razdeli moda in seksi videz bo navdušil vas in vašo kolegico.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Squeezer Liquid Silicone Ball Tugger 40x34mm

    Iščete nekaj preprostega in hkrati priročnega za vaša moda? Ta visokokakovostna nosilka znamke Brutus meri 40 x 34 mm in je izdelana iz visokokakovostnega silikona, ki je udoben za nošenje. Privoščite si tisto, o čemer sanjate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba BDSM Candle Black

    Vroč vosek na koži je vznemirljiv, seksi in bo odlično spodbudil vaša čutila in vaš dvojnik. Ta sveča se topi pri zelo nizki temperaturi, ima zapeljivo črno barvo in uživali boste v veliko zabave z nevarnim BDSM karakterjem.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 28 Ultra Soft Silicone Chastity Cage Red

    Dvignite svojo BDSM igro na višjo raven in zaklenite stvari! Ne glede na to, ali želite nadzorovati ali biti nadzorovani, je ManCage tukaj, da izpolni vaše želje. Fleksibilna silikonska konstrukcija zagotavlja dolgotrajno uporabo, medtem ko strateško postavljene odprtine ponujajo mamljiv vpogled v to, kar se skriva v notranjosti.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Dilator 6mm

    Ali obožuje zvok? S tem dilatatorjem ga boste še bolj vzljubili! Ta nekonvencionalna in precej tvegana zabava (stimulacija sečnice od znotraj) zahteva posebne pripomočke, kot je ta. Stimulira občutljive živčne končiče in ponuja neverjetna doživetja. Vedno ne pozabite na previdnost, razkuževanje in sterilizacijo!

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Mister B Rubber Police Truncheon

    Gumijasta policijska palica za najstrožje batine! Je bil kdo jezen tukaj? Pokliči policijo, treba ga je vkleniti in ga tudi brcniti v rit.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Solid Ball Gag Black

    Iskanje pravega gaga je včasih lahko noro, a Joj! Solid Ball Gag ima dostojen potencial, da to postane. Sestavljen je iz kakovostnih usnjenih paščkov z elegantnimi šivi in 10 luknjami za nastavitev dolžine. Poskusite na svojem podrejenem sogovorniku in videli boste, da bo to to.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Flogger 2492822 Black

    Iščete bič za popoln in nepozaben udarec? Ta flogger iz kolekcije Fetish je lep, priročen in učinkovit. Narejena je iz visokokakovostnega mehkega imitacije usnja in je zaključena z zanko, ki udobno obdaja vaše zapestje. Uživajte v nežnih udarcih, a tudi močnem in neusmiljenem stečenju.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Wrist Cuffs Black

    Razkošna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse ljubitelje lepih, prefinjenih in kvalitetnih stvari. To vključuje te močne in praktične zapestne manšete. Izdelane so iz veganskega usnja in imajo D-obročke in vponke za povezavo. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Open Ring Gag Black

    Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. Sem spada tudi ta zatič, zaradi katerega bo vaša podmornica ves čas imela odprta usta. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona in veganskega usnja. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Open Mouth Spider Gag Gold-Red

    Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. Sem spada tudi ta zlato-rdeča šala, ki bo vašega nasprotnika pustila brez besed. Njegova usta bodo široko odprta in pripravljena na vse, kar boste želeli dati vanje. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Pinch Japanese Clover Clamps with Chain

    Z B PINCH bo tako lepo bolelo! Te japonske sponke za bradavice z verigo so zasnovane za popolno bolečino. Navdihujejo jih ribiška industrija in se bodo odlično prilegale vašim bradavičkam. Potegnite verigo in razumejte, zakaj so tako priljubljeni.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba BDSM Candle Red

    Vroč vosek na koži je vznemirljiv, seksi in bo odlično spodbudil vaša čutila in vaš dvojnik. Ta sveča se topi pri zelo nizki temperaturi, ima zapeljivo rdečo barvo in uživali boste v veliko zabave z nevarnim BDSM karakterjem.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Cotton Rope Purple 20m

    Načrtujete zabavo s svojim dragim in razmišljate, kaj bi vam lahko koristilo? Upoštevajte naš nasvet in dodajte to visokokakovostno vrv s prijetno mehko teksturo v svojo košarico. Brez vrvi zagotovo ne bo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Paddle Black/Red

    To bo res močan argument, da vas bo vaš kolega poslušal! Udobno se prilega vaši roki, njegova dvobarvna oblika pa bo navdušila vaše oči. Izdelana je iz kvalitetnih materialov, ena stran pa je rahlo podložena. Povečajte svojo strast z premaganjem!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed BDSM Line Barbed Flogger 76cm Black

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Glow in the Dark Collar and Leash

    Vam je zadnje čase malo dolgčas? Naredite temu konec z izdelki iz edinstvene kolekcije Glow in the Dark znamke Ouch!. Z njimi boste vse dneve spremenili v posebne, saj bodo dobesedno zasijali. Samo vklopite, izklopite in uživajte v tem, kar imate radi, s to ovratnico na povodcu, ki jo morajo imeti vsi ljubitelji BDSM! Kombinirajte ga z drugimi dodatki iz kolekcije Glow in the Dark in uživajte v čudovitih strastnih doživetjih.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 239 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.