×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš

Elementi 33 do 64 od 164 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mister B Thai Double Stick 12cm

    2 akrilni tajski palici za različne igre! Idealne so za bradavice in druge dele telesa. Dolge so 12,5 cm in jih je mogoče enostavno nastaviti z obročki. Uživajte v nežnem prilagajanju in izjemno robustnem užitku!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey You Are Mine Cuffs

    Klasične kovinske zapestnice za vezanje v spalnici ali kot pripomoček za predigro.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Ring Black

    Nakit in erotična igrača hkrati! Ta odprt prstan iz nerjavečega jekla vas bo očaral s svojima 2 kroglicama in okrasil tako obrezane kot neobrezane penise. Pritrdi se neposredno na želod in njegova tesnost povzroči rahlo zamašitev tega občutljivega predela, ki postane debel in občutljiv na dotik. Preizkusite tudi, kako je, ko žoge stimulirajo uzdo in nosite prstan za veselje, vznemirjenje in okras!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 27 Ultra Soft Silicone Chastity Cage Black

    Dvignite svojo BDSM igro na višjo raven in zaklenite stvari! Ne glede na to, ali želite nadzorovati ali biti nadzorovani, je ManCage tukaj, da izpolni vaše želje. Prilagodljiva silikonska konstrukcija zagotavlja dolgotrajno uporabo, medtem ko strateško postavljene odprtine ponujajo mamljiv vpogled v to, kar se skriva znotraj

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Trembler Silicone Vibrating Sound Black

    Orodje za vse izkušene ljubitelje zvoka, ki želijo svoj užitek dvigniti na novo raven. Tremler ima funkcijo vibriranja, v kateri lahko uživate bodisi v sečnici ali umirjeno na drugih delih telesa. Ste pripravljeni na res intenzivno vibriranje?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Fantasies Nipple Clamps & Silicone Gag Ring

    Raziščite nove meje s temi vznemirljivimi sponkami za bradavičke in obročkom! Zatič ima premer 5 cm in je izdelan iz udobnega silikona. Naglavni trak je nastavljiv do 57 cm za popolno prileganje. Z vijakom na objemkah za bradavice lahko prilagodite pritisk na bradavičke, kar vam omogoča, da določite svoje meje. Verižica ima dolžino 50 cm.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Leather Dog Leash

    Usnjeni povodec priljubljene znamke Mister B, s katerim boste svojo hafánko držali pod nadzorom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Scandal Wide Open Mouth Gag Black

    Včasih morajo usta ostati odprta. Je praktičen in okusen. In s tem gagom bo okusno podvojen! Je popolnoma eleganten in očarljiv, hkrati pa boste z njim obudili vse svoje navihane fantazije. Ustni obroč je izdelan iz medicinskega silikona, dolžina paščkov pa je nastavljiva za maksimalno udobje. Potopite se v svojo pustolovsko željo in uživajte v vseh svojih drznih sanjah v živo.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Extreme Penis Dilator Set Small 4 pcs Black

    Extreme by Hidden Desire ponuja edinstveno zbirko opreme za penis, posebej oblikovano za tiste, ki si upajo premikati meje užitka. Razširjevalci penisa so zasnovani tako, da zagotavljajo dodatno stimulacijo z vsako izboklino, ki zdrsne v vašo sečnico.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Xtreme Labia Spreader with Clamps Black

    Povečajte intenzivnost in oživite svoje najgloblje fantazije. Trakovi iz PU usnja se ovijejo okoli vaših stegen, pripnejo vaše sramne ustnice in jih na široko razširijo! Kot nalašč za igro poniževanja in BDSM v spalnici, ti trakovi so oblikovani tako, da najbolj občutljive dele vašega ljubimca prikažejo v celoti za vaš popoln užitek.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Xtreme Blindfolded Head Harness with Solid Ball Gag Black

    Odvzemite nekaj čutov s tem pasom za glavo z zavezanimi očmi in s trdno kroglo.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Monarch Noir Nipple Vice

    Osupljiv par sponk za bradavice, povezanih z verigo, vse v črni barvi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Big Lips Penis Gag Black

    Vam bo ta gaga narisala nasmeh na obraz? No, raje boš imel v ustih malo penisovo kopačo in velike ustnice čez usta! Nekaj pa je gotovo, tiho bo in glasno bo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Vogue Hogtie Black-Gold

    Predajte se v stilu s TABOOM Hogtie. Ta privlačen dodatek vam omogoča, da zadržite roke in noge za hrbtom, kar Domu omogoča popoln nadzor in povečuje užitek Suba do novih višin.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bed Shackles Set 0527955

    Ali je treba koga od vas kaznovati? Uporabite tudi ta trpežen komplet, ki se pritrdi pod vzmetnico. 4 lisice iz mehke pene bodo prijetne za vaše gležnje in zapestja in osredotočili se boste lahko le na razburjenje. Aplikacija je enostavna, cena pa ugodna, kaj torej še čakate?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Crystal Collar Light Blue

    Iščete ovratnik, ki bo hkrati tudi očarljiv dodatek? Prav to je ovratnica Devil Sticks okrašena z bledo modrimi kristali. Je izzivalen, lep in čeden hkrati. Narejena je iz kvalitetnega usnja in je nenastavljiva po dolžini. Praktični obroč na sredini vam omogoča, da pritrdite vodilo ali karkoli želite. Odnesite ga v spalnico ali kar tako!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl String 2810026 Black

    Klasične tangice v nekoliko boljši in vznemirljivejši izvedbi iz sijočega vinilnega materiala. Sestavljen je iz sijočega sprednjega dela in prožnih naramnic, ki so udobne za nošenje. Te tangice mora imeti vsaka, ki obožuje sijoče črno spodnje perilo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel Double

    Luksuzni mavrični zobnik z 2 kolesoma. Je veliko intenzivnejša od drugih tovrstnih pripomočkov, vendar bo predvsem od vas odvisno, koliko pritiska boste izvajali na partnerjevo kožo. Izdelan je iz 100% nerjavečega jekla prvovrstne kakovosti. Zavežite oči partnerju in mu popeljite kožo, stimulacija živcev bo maksimalna!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 3

    Ta dilator je izdelan iz visokokakovostnega nehlapnega jekla in je namenjen testiranju dražljaja od znotraj. Fine izobline okrepijo stimulacijo, material je zelo stroškovno učinkovit. Nadaljujte z nepoznanim okusom!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Horse Mask

    Vas mika, da bi spremenili svojo identiteto, ste radi v središču pozornosti ali pa vas preprosto navdušuje občutek, da imate na vratu to pristno konjsko glavo? Karkoli že je, s to neverjetno masko se lahko uresničijo vaše sanje o vsaki konjski glavi. Pripravite se na zabavno in seksi ježo, v kateri ne boste vi jezdec, ampak konj!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Extreme Penis Dilator Set Large 4 pcs Black

    Extreme by Hidden Desire ponuja edinstveno zbirko opreme za penis, posebej oblikovano za tiste, ki jih lahko premikate po svoji užitki. Razširjevalci penisa so zasnovani tako, da zagotavljajo dodatno stimulacijo z vsako izboklino, ki se zdravi v vaši sečnici.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Octane Crystal Collar Hot Pink

    Iščete ovratnik, ki bo hkrati tudi očarljiv dodatek? Prav to je ta ovratnica Devil Sticks okrašena z rožnatimi kristali. Je izzivalen, lep in čeden hkrati. Narejena je iz kvalitetnega usnja in je nenastavljiva po dolžini. Praktični obroč na sredini vam omogoča, da pritrdite vodilo ali karkoli želite. Odnesite ga v spalnico ali kar tako!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Harness with Clamps 0527513

    Robusten pas iz srebrne kovine zanjo in zanj, zlahka ga zamenjate! Na prsni obroč (Ø 3,5 cm) so pritrjene verižica za vrat, dve verižici s sponko za bradavice (skupna dolžina 30 cm) in dve verižici z intimnimi sponkami (skupna dolžina 66 cm). Ovratna veriga je nastavljiva po dolžini.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Elegant Collar with Leash Titanium Grey

    Udobna, elegantna, a hkrati robustna in ovratnik z vodilom verige, s katerim prevzamete nadzor nad podrejenim dvojnikom. Narejen je iz usnja, neoprena, PVC-ja in kovine, ima očarljivo sivo-črno barvo in vsekakor ne sme manjkati v vaši zbirki SM pripomočkov. Ovratnik ima nastavljivo velikost za udobno prileganje vseh velikosti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Rattan Wooden Canes 8pcs

    8 palic iz ratana, ki jih oprime en ročaj, ki se udobno prilegajo vaši roki. S tem bičem bo to kazen s pridihom nepozabnosti. Uživajte v občutku, kako trde palice pristanejo na vaši zadnjici in na njej puščajo čutne proge. To bo verjetno povzročilo odvisnost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners V-shape Ball Splitter

    Ta silikonski dodatek elegantno razdeli vaša moda in zategne vaš penis pri korenu ter tako spodbuja erekcijo. Dajte svojim modom dražeč občutek vlečenja in stiskanja ter udobno prilagodite velikost natančno vašim zahtevam. Od vas je odvisno, ali boste penis in moda zategnili močneje ali le rahlo, v vsakem primeru vam bo silikonski material nadvse prijeten, saj je prožen, mehak in prožen.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou BDSM Line Diannia Bondage Breast Harness Black

    Ali veste, kakšen je občutek, če se počutite privlačno in močno? Lahko poskusite s tem prsnim pasom Diannia! Naredil vas bo še bolj dominantnega in dinamičnega ter vaše bedno dolgočasno spolno življenje spremenil v nekaj, na kar boste lahko ponosni!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Xtreme Head Harness with Solid Ball Gag Black

    Okrepite svoj BDSM s tem čudnim naglavnim pasom s trdno žogico. Pritrjena 1,65-palčna krogla bo zagotovila popolno predajo podrejenih in sužnjev, tako da bodo brez možnosti za pobeg.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Noir Soft Feather Tickler Black

    Odkrijte! Razkošen Noir Feather vam bo pomagal pri vaših najljubših draženjih. Udobno se prilega roki, je enostaven za držanje in je več kot prijeten za uporabo. Božajte kožo svojega nasprotnika in se ne pozabite izgubiti na občutljivih predelih.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Black Penis Belt with Leash

    Da so ovratnice samo za vrat? Napaka! Ta ovratnica je pritrjena na penis in nato pritrjena na kovinski povodec. Kdo bo gospodar, ki ga bo morala ubogati gospodarica? To bo odvisno od vas. Toda ena stvar je zdaj gotova, s to ovratnico za penis vaša erotična igra ne bo imela enake.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Origin Collar with Leash Vegan Leather

    Fetish Submisive Origin predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Vsekakor ne smete zgrešiti ovratnice s povodcem!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage in Luxury Large Whip Red

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. Sem spada tudi ta bič v stilu biča v čudoviti temno rdeči barvi z zlatim detajlom v obliki praktičnega očesca. Zgrabi ga in pridobi moč!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 164 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.