×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš

Elementi 65 do 96 od 164 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rimba Metal Police Thumb-Cuffs 7610

    Masivne kovinske policijske lisice za palec z 2 ključema.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage in Luxury Silicone Ball Gag Red

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. To vključuje ta gag, ki bo povečal občutek nemoči in utišal svojega uporabnika. Povečajte svoje navdušenje in se zaljubite v seksi dizajn z očarljivimi zlatimi detajli.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Sin Spheres Silicone Magnetic Balls

    Vražje magnetne kroglice, zavite v prvovrsten silikon za močan in mravljinčen užitek! Sin sfere sta 2 ultra magnetni kroglici, ki lahko razvijeta neverjeten pritisk. Položite jih na bradavičke ali katero koli drugo mesto, ki ga želite motiti in pazite, ne gre samo za stisk, bo sila.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • beGLOSS Special Wash Vinyl 250ml

    Vaša najljubša oblačila iz vinila zahtevajo posebno nego, ne pozabite! S tem izdelkom boste učinkovito očistili svoje vinilne in PVC dodatke ter odstranili umazanijo, kožo, ostanke maščobe ali olja ter tako zaščitili svoje dodatke pred uničenjem in jim podaljšali življenjsko dobo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Mini Magnetic Nipple Pincher Brushed Steel 1 piece

    Edinstvena mini magnetna verižica za bradavice, ki vam bo dala okus doslej neznane pustolovščine Kaj zmore, je nikomur neprimerljivo, nobena sponka ali kaj podobnega nima tako funkcionalne moči in dizajna. Magneti se odlično stisnejo in ni nujno, da je samo na seskah! Pripravite se na intenzivno stimulacijo, bolečino in strastno BDSM vzdušje!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Ball Straps 7435

    Luksuzen usnjen dodatek, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna! Zapenja se z zadrgami, dolžino pa prilagodite svojim potrebam, tako da se vaš penis umakne po želji. Hkrati pa čutno razdeli moda in seksi videz bo navdušil vas in vašo kolegico.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Head Harness with Muzzle Cover Ball Gag Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa ta gaga in gobec hkrati? Prilega se čez celotno glavo in je nastavljiv za udobno prileganje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Squeezer Liquid Silicone Ball Tugger 40x34mm

    Iščete nekaj preprostega in hkrati priročnega za vaša moda? Ta visokokakovostna nosilka znamke Brutus meri 40 x 34 mm in je izdelana iz visokokakovostnega silikona, ki je udoben za nošenje. Privoščite si tisto, o čemer sanjate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 28 Ultra Soft Silicone Chastity Cage Red

    Dvignite svojo BDSM igro na višjo raven in zaklenite stvari! Ne glede na to, ali želite nadzorovati ali biti nadzorovani, je ManCage tukaj, da izpolni vaše želje. Fleksibilna silikonska konstrukcija zagotavlja dolgotrajno uporabo, medtem ko strateško postavljene odprtine ponujajo mamljiv vpogled v to, kar se skriva v notranjosti.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Solid Ball Gag Black

    Iskanje pravega gaga je včasih lahko noro, a Joj! Solid Ball Gag ima dostojen potencial, da to postane. Sestavljen je iz kakovostnih usnjenih paščkov z elegantnimi šivi in 10 luknjami za nastavitev dolžine. Poskusite na svojem podrejenem sogovorniku in videli boste, da bo to to.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Rubber Police Truncheon

    Gumijasta policijska palica za najstrožje batine! Je bil kdo jezen tukaj? Pokliči policijo, treba ga je vkleniti in ga tudi brcniti v rit.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Flogger 2492822 Black

    Iščete bič za popoln in nepozaben udarec? Ta flogger iz kolekcije Fetish je lep, priročen in učinkovit. Narejena je iz visokokakovostnega mehkega imitacije usnja in je zaključena z zanko, ki udobno obdaja vaše zapestje. Uživajte v nežnih udarcih, a tudi močnem in neusmiljenem stečenju.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Wrist Cuffs Black

    Razkošna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse ljubitelje lepih, prefinjenih in kvalitetnih stvari. To vključuje te močne in praktične zapestne manšete. Izdelane so iz veganskega usnja in imajo D-obročke in vponke za povezavo. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Open Mouth Spider Gag Gold-Red

    Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. Sem spada tudi ta zlato-rdeča šala, ki bo vašega nasprotnika pustila brez besed. Njegova usta bodo široko odprta in pripravljena na vse, kar boste želeli dati vanje. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Open Ring Gag Black

    Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. Sem spada tudi ta zatič, zaradi katerega bo vaša podmornica ves čas imela odprta usta. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona in veganskega usnja. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Cotton Rope Purple 20m

    Načrtujete zabavo s svojim dragim in razmišljate, kaj bi vam lahko koristilo? Upoštevajte naš nasvet in dodajte to visokokakovostno vrv s prijetno mehko teksturo v svojo košarico. Brez vrvi zagotovo ne bo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Paddle Black/Red

    To bo res močan argument, da vas bo vaš kolega poslušal! Udobno se prilega vaši roki, njegova dvobarvna oblika pa bo navdušila vaše oči. Izdelana je iz kvalitetnih materialov, ena stran pa je rahlo podložena. Povečajte svojo strast z premaganjem!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Glow in the Dark Collar and Leash

    Vam je zadnje čase malo dolgčas? Naredite temu konec z izdelki iz edinstvene kolekcije Glow in the Dark znamke Ouch!. Z njimi boste vse dneve spremenili v posebne, saj bodo dobesedno zasijali. Samo vklopite, izklopite in uživajte v tem, kar imate radi, s to ovratnico na povodcu, ki jo morajo imeti vsi ljubitelji BDSM! Kombinirajte ga z drugimi dodatki iz kolekcije Glow in the Dark in uživajte v čudovitih strastnih doživetjih.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Collar with Leash Reptile Gold/Pink

    Imate radi luksuzne in čudovite stvari? Ta ovratnica s povodcem vas bo navdušila s svojim osupljivim dizajnom! Narejen je iz kakovostnega veganskega PVC usnja s čudovitim kačjim vzorcem, ki ima neon roza poudarke, všeč vam bo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed BDSM Line Barbed Flogger 76cm Black

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Wrist Cuffs

    Ali imate radi elegantne in elegantne dodatke? Prav takšne so te čutne lisice iz prijetnega satena iz kolekcije Petdeset odtenkov sive. Okrašene so s črno čipko in so očarljive in modne. Doživite občutek zvezanih rok in se prepustite vsem svojim strastem.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Grips Crossbar Nipple Vices

    Se želite igrati z bradavičkami in odkriti njihov vznemirljiv potencial? Vzemite si te elegantne in učinkovite sponke za pomoč! Imajo dvojne vijake, ki jih morate samo obrniti in začeti močneje privijati prečke na nastavke. Uživajte v neverjetnih užitkih in igri!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Fantasies Breathable Silicone Ball Gag Black

    Ta odprta žogica je popolna za začetnike v BDSM igri! Žoga ima 9 lukenj in ima premer 4,1 cm. Zahvaljujoč silikonskemu materialu je med uporabo udoben. Pas je nastavljiv od 39-55 cm in izdelan iz trpežnega umetnega usnja. Naj vaše najbolj divje fantazije oživijo!
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Feather Tickler Black

    Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. Sem spada tudi ta elegantna deteljica iz perja z očarljivim kovinskim ročajem. Mehko puranje perje bo še okrepilo žgečkajoče občutke, zato se pripravite na nepozabna doživetja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 4

    Ta dilator je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in je namenjen sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj. Visokokakovosten material obljublja zelo enostavno vzdrževanje, gladko telo pa nemoteno stimulacijo. Drzni si okusiti neznano!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage in Luxury Slapper Red

    Luksuzna zbirka elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. To vključuje čudovit temno rdeč pometalni stroj z zlatimi detajli v obliki praktičnega očesca. Zgrabi ga in pridobi moč!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Slapper Synthetic Leather Paddle XL 48cm

    Dolga in močna klofuta s "hrbtenico"! Kovinski notranji del (recimo mu hrbtenica) drži ta klap pokonci in ob udarcu povzroči močno, zbadajočo bolečino. Naj vaš nasprotnik cvili, ko gladka površina PU usnja udari po njegovem telesu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Grips 4-Point Nipple Press with Bells

    Ali želite, da vaše erotične igre dobijo malo božičnega pridiha, ki vas bo zabaval vsako sezono? Te sponke za bradavice so okrašene s 4 zvončki skupaj, da vas opozorijo na vsak vaš korak. S pomočjo vijakov jih preprosto pritrdite in ustvarite pritisk, ki si ga uporabnik zasluži. Potem samo potegnite verigo in pozvonite!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Nose Hook Small

    Ali vaše fantazije vključujejo odprte nosnice? Oživite svoje prašičje sanje s tem kavljem za nos! Prilega se skoraj vsem nosom, lahko pa mu dodate vrv ali katero koli drugo najljubšo opremo. Naredite si pokornega dvojnika prašiča, ki ga na primer privežete na verigo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Ball Cage with Butt Plug

    Razburljiva igrača za penis, testise, anal in presredek hkrati! Ball Cage with Anal Plug proizvajalca Black Velvets združuje erekcijski obroč z obročkom za moda, ki sta s trdno verižico povezana s prijetno oblikovanim analnim čepom. Uživajte v udobni nošnji, odličnem videzu in popolni podpori za erekcijo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Collar with Leash Reptile Black/Silver

    Imate radi luksuzne in čudovite stvari? Ta ovratnica s povodcem vas bo navdušila s svojim osupljivim dizajnom! Narejen je iz kakovostnega veganskega PVC usnja s čudovitim kačjim vzorcem, ki se lesketa v svetlo srebrni barvi, všeč vam bo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Spanking Paddle Black

    Obožujete trde in grobe udarce? Zato bodite previdni, ta klofuta ima dvignjene točke za natančen in zelo bodeč vbod. Je tanek, a popolnoma učinkovit! S čistim srcem ga priporočamo predvsem srednje ali naprednim ljubiteljem.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 164 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.