×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš

Elementi 33 do 64 od 179 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Beginner Urethral Sounding Black

    OUCH! Predstavlja novo linijo igrač za raziskovalce sečil! Če je sondiranje uretre tvoja razvada, potem naj ti gladki sondi prinesejo vrhunski užitek! Uretra je obložena s superobčutljivimi živčnimi končiči, ki so lahko ob stimulaciji izjemno prijetni. Poleg tega je globoko igranje z uretro edini način za neposredno masažo prostate.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Liquid Silicone Ball Stretcher Grey

    Želite, da je vaša narava videti še bolj seksi? V tem elegantnem nosilcu za moda bo še bolj možat! Je razmeroma širok in izdelan iz mehkega in fleksibilnega silikona, ki je kakovosten in zelo trpežen. Med divjimi spolnimi avanturami nosite nosila in odkrijte nove izkušnje.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Fetish Collection Black Leather Hogtie

    S tem vsestransko uporabnim križem za kravato iz trdega umetnega usnja bodo vaše igrice z vezanjem še bolj razburljive kot kdaj koli prej. Lahko ga povežete na primer z zapestnimi manšetami, gležnji, ovratniki ali različnimi verižicami. Bodite ustvarjalni in pustite, da vas prevzame vaša divja domišljija.
    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Double Penis Mouth Gag

    Ni gaga kot gaga! Ta je opremljen z realističnim vibratorjem, katerega daljši del lahko nosilec ali drugi v paru da v usta. Kako bo šlo tebi? V vsakem primeru se boste s to zabavo z močnim BDSM pridihom zelo nevarno razburljivo zabavali.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Collar 2030420 Black

    Visokokakovostna, močna in nastavljiva usnjena ovratnica znamke Zado.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Polyco Healthline Bodyguards Nitrile Medical Examination Gloves Black 100 pcs

    Rokavice iz sintetične gume, ki se ponašajo z odpornostjo na predrtje in obrabo. So mehke in prijetno elastične, in čeprav se material na prvi pogled zdi kul, je čudovito udoben za nošenje. Uporabite jih po svojih vznemirljivih zamislih!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Sting - Riding Whip

    S tem prilagodljivim in močnim jahalnim pripomočkom lahko kaznujete svojega partnerja in uživate v malce porednem ploskanju.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Gag + Cuffs 2493390 Black

    Neverjetna kombinacija lisic in gaga! Ta žogica z lisicami znamke Bad Kitty je eleganten BDSM dodatek v videzu usnja (imitacija usnja) s kovinskimi detajli v roza-božji barvi. Zatič je povezan z lisicami od zadaj, tako da se najprej natakne in nato zveže roke za hrbtom. Oba kosa sta izjemno udobna in popolnoma seksi!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarobni prstan za vaš želod? Ja! Ta igrača bo skozi obroč usmerila tresljaje neposredno v območje okoli želoda in bo navdušila vaše občutljivo mesto s 7 načini vibracij. Ali zdaj izvajate svoje fantazije s polno hitrostjo? V tem primeru ste verjetno pomislili, da lahko vibrator uporabljate tudi na drugih področjih, kot so klitoris ali bradavice.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Latex Short Gloves Black

    Ali želite, da so vaše fisting igre seksi, pristne in higienske? Te rokavice iz lateksa so osnova pesti! So močni, a hkrati tanki, njihov dotik je prijeten in strasten. Naj razpadejo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dominate Me Leather Collar D31 Black-Red

    Mehka, a hkrati močna in trpežna usnjena ovratnica, izdelana na Češkem. Popestrite svoje posteljne igre, vklenite svojega dvojnika v lisice ali ga pritrdite na povodec. Vaša domišljija nima omejitev, zato je odvisno od vas, kako boste uživali v tej čudoviti ovratnici. Ima nastavljivo velikost za udobno prileganje, notranji filc pa bo kožo naredil tako prijetno, da boste lahko ure in ure nosili ovratnik na vratu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Hunteria Cuff & Chocker

    Se želite navihano zabavati? In kdo ne bi! Za vročo vzdušje v spalnici bodo poskrbeli pikantni dodatki iz kolekcije Hunteria. Sestavljen je iz igrivega ovratnika in lisic, ki bodo obudile vaše divje erotične fantazije. Želite doživeti noro noč, polno navdušenja? Ni vam treba več čakati!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Whip Necklace Gold

    Dotik kovinske ogrlice prebudi vašo domišljijo ... Ogrlica, ki je primerna za vsako priložnost. Bič, ki kaznuje z užitkom. Dobrodošli v svetu lahkih spon.

    34,90 €

    25,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Plastic Adjustable Chastity Device

    Je vaš suženj postal lopov in menite, da si zasluži zapor? Ujemite in zaprite njegovega tiča v to plastično kletko, kjer pod nobenim pogojem ne bo otrdel. Izdelan je iz lahke plastike, enostaven za čiščenje in primeren tudi za dolgotrajno nošenje, med katerim se pod oblačili sploh ne bo videl.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel 5 Wheels

    Luksuzni mavrični zobnik s 5 kolesi. Je veliko intenzivnejša od drugih tovrstnih pripomočkov, vendar bo predvsem od vas odvisno, koliko pritiska boste izvajali na partnerjevo kožo. Izdelan je iz 100% nerjavečega jekla prvovrstne kakovosti. Zavežite oči partnerju in mu popeljite kožo, živčna stimulacija bo maksimalna!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Dog Mask

    Ukrotite svojega psa in mu pokažite, kdo je tukaj gospodar. Pasja glava z ušesi, gobcem in zadrgo čez gobček, ki se lahko odpre. Spredaj je tudi D-obroček, za katerim lahko psa na primer pritrdite na povodec.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Ste nori na zvok? S tem vtičem bodo vaše vznemirljive izkušnje še intenzivnejše. Izdelan je iz visokokakovostnega luksuznega nerjavečega jekla. Ima obliko kroglic in končni del za enostavno rokovanje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Piss Play Sleeve 0555606

    So igre lulanja vaša stvar? Povsem razumemo in z veseljem vas razveselimo s to novico! Svet se spremeni v čudovito mesto v trenutku, ko si ta rokav nadenete na penis in pustite, da vaš urin (ali celo seme) teče skozi dolgo prozorno cev. Kaj bo cilj tega toka? To bomo prepustili vam, vendar nekako mislimo, da bodo to usta vašega nasprotnika!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lockdown Chastity Cage Clear Small

    Ste pripravljeni na vznemirljivo izkušnjo suženjstva? Ta kletka čistosti Lockdown uporabniku onemogoča erekcijo. Prozorna kletka še vedno omogoča pogled skozenj. Kletko lahko celo nosite več dni zapored za intenzivno predigro.

    41,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    Mat, gladke in kar je najpomembneje, vibrirajoče sponke za bradavice so na prvi pogled videti res okusne, saj so narejene iz najkakovostnejšega silikona.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Head Mask 2493110 Black-Red

    V tej maski bo na kateri koli fetiš zabavi za zvezdo! Pade na glavo kot druga koža in je narejena iz čudovite kombinacije črnega in rdečega kakovostnega materiala. Odprtine za oči in usta so okrašene z robovi, maska pa ima tudi majhne oči za udobno dihanje skozi nos. Na voljo je v eni velikosti in je primeren zanj in zanjo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Silicone Collar with Leash Black

    Iščete kvaliteten, udoben in estetski povodec z ovratnico po razumni ceni? Tako vas bo zagotovo zanimala ta unikatna silikonska ovratnica z povodcem v obliki verige znamke Bad Kitty. Povodec se konča s praktičnim trakom za roko, zahvaljujoč kateremu vaš suženj ne bo pobegnil od vas.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • World Cage Security Shield

    Dodatek za kletke Word Cage (lahko se uporablja tudi za CB-X). Deluje kot varnostni ščit in prispeva k varnosti. Ni ga primerno kombinirati z mazivi na osnovi silikona.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Collar and Leash

    Komplet z ozko ovratnico s čopki na približno 90 cm dolgem povodcu. Črna barva. Material: cepljeno usnje, kovina.

    33,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Silicone Stimulation Glove Black

    Predstavljajte si, kako bi bilo imeti eno erotično igračo namesto vsakega prsta! S to spodbudno rokavico bo FISTIT imel prednost v spalnici. Vsakemu prstu bo dal drugačno vznemirljivo obliko in teksturo za draženje vagine in analnega dela. Preizkusite vsakega od petih prstov in prebudite svoje občutljive točke v strasti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Black

    Omejena izdaja dodatnega orodja za vaš izdelek! Mehak, prejet in preizkušen material FlexTPR bo podprl vaše prednosti, jim dal sprejemljive poglede in spol. Uživajte v blagovni znamki Oxballs v kakovostnem dodatku in se zabavajte s tabo in svojim kolegom!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dominate Me Leather Collar D32 Black-Black

    Moka, močvirski urin in tresoča usnjena vrata, izdelana na Češkem. Razširite svoje posteljnine igre, položite svoj dvojnik v stiskalnico ali ga držite na razvodju. Vaš dogovor ni odvisen od vas, saj so bili v tem čudnem padalcu. Ima nastavljivo velikost za udobno prileganje, notranji filc bo tako udoben, da ga lahko enostavno nosite in nosite na vratnici.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage in Luxury O-Ring Collar and Chain Leash Red

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. Sem spada ta ovratnica s povodcem. Tako verižica kot ovratnica sta izdelana iz varnega in trpežnega materiala in bo poleg podpore vaši BDSM igri poudarila tudi vaš okus in stil. Oblecite si ovratnik, pritrdite verigo na O-obroč, zgrabite zanko in pojdite ubogljivo v spalnico!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers 3 pcs

    Želite izkusiti, kako je imeti izjemno občutljive bradavice? Za to so idealne tudi te ventuze, ki jih lahko uporabite ne samo na bradavicah, ampak tudi na klitorisu, ki nenadoma postane izjemno občutljiv. Priseski se prilepijo na prsi ali klitoris in z njimi ustvarijo vznemirljiv podtlak, so zelo enostavni in učinkoviti za uporabo. Navdušite se nad novimi izkušnjami.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head Plug

    Uživajte v svojih strastih in izpolnite svoje želje s to visokokakovostno napravo za penis iz nerjavečega jekla. Penisstick čep iz Kiotosa je lep na pogled, saj je neverjetno sijoč in oblikovan za dodatno stimulacijo. Enostavna je za vstavljanje, votla in ima več lukenj v podstavku, tako da bo vaše pihanje prha užitka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Nipple to Clit Tweezer Clamp Set

    Povežite svoja najbolj občutljiva področja z edinstvenimi terminali, prevlečenimi z vinilom.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Collins Speculum Medium Brushed Steel

    Gladko in dovršeno oblikovano "ogledalo", ki vam omogoča, da pogledate v notranjost in preizkusite pregled kot zdravnik. Imejte vijak, s katerim ga odprete na zahtevano raven. Izpolnite svoje želje z resničnostjo s tem visokokakovostnim orodjem iz nerjavnega jekla.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 179 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.