×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš

Elementi 65 do 96 od 179 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mistress by Isabella Sinclaire Intense Impact Cane

    Čarobna paličica v stilu trstike, s katero boste pričarali hiter in oster pik! Gospa Isabella Sinclaire jo ljubi. Najpogosteje ga uporablja za telesno kaznovanje, ki vedno pritegne pozornost njegovega podrejenega ljubimca in ta potem bolje posluša. Izkusite, kako je imeti vso moč v svojih rokah.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Vibrating Nipple Suckers Black

    Bi radi razjezili svoje bradavice? Ti vibrirajoči sesalci za bradavice vam bodo igrivo pomagali pri tem! Izdelane so iz gladke ABS plastike in visokokakovostnega mehkega silikona, po oprijemanju pa lahko vibrirajo do 10.000 vrt./min. Ali veste, kaj vas čaka? Razdražljivi orgazmi!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • beGLOSS Perfect Shine 250ml

    Vaša oblačila iz lateksa zahtevajo popoln sijaj! Podarite mu ga z beGLOSS Perfect Shine, ki bo združil prijetno s koristnim, saj bo vašim najljubšim oblačilom poleg sijaja dal potrebno nego. Z beGLOSS-om bo lateks še bolj lateks, sijoč, mehkejši in bolj prožen!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Cat Mask Black

    Sprostite svojo notranjo zapeljivko z mačjo masko Euphoria Collection. Ta očarljiv dodatek je zasnovan tako, da podžge vašo domišljijo in povzdigne vaša intimna srečanja. Maska ima varno zapiranje na zaponko, ki zagotavlja udobno in nastavljivo prileganje za ure igrivega raziskovanja.

    37,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penis Plug Vibrating Bendable Dilator 0555150 Black

    Vroč vibrirajoči sečnični užitek! Ta vibrirajoči in fleksibilni dilatator je tukaj za vse, ki obožujete sondiranje, torej stimulacijo sečnice od znotraj. Izdelan je iz kakovostnega brezšivnega silikona in je zelo prijeten na dotik. Njegova zaobljena konica omogoča enostavno vstavljanje, zaradi svoje fleksibilnosti pa se dilatator popolnoma prilagodi vašemu telesu. Izbirajte med 10 načini vibriranja za različne izkušnje!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Neck-Wrist-Ankle Restraint 0538540 Black

    Za učinkovito vklenitev celega telesa! Ta kombinirana naramnica znamke Bad Kitty se prilega vašemu vratu in se poveže z manšetami za gležnje in zapestje. Prijetno polnilo z mehkim plišem zagotavlja maksimalno udobje in močne velcro zadrge ter popolno prileganje. Trakovi, ki vodijo do manšet na gležnju, se lahko nastavijo na želeno dolžino, zapestne manšete pa so s pomočjo karabinov odstranljive. V paketu je tudi maska za oči!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Heavy Duty Knebel Dildo

    On ni gag kot gag in ni dildo kot dildo. Ta pozlačeni gag vam bo ponudil vznemirljive možnosti, ki se jih ne boste mogli zadovoljiti. Gag dildo je narejen iz udobnega silikona in ima genialno valovito površino. Pas okoli glave je izdelan iz sintetičnega usnja, njegova dolžina pa je nastavljiva za popolno prileganje. Torej odpri usta!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Sissy Mouth Gag

    Razdelite vloge, dodajte nevarno intimnost družbenim stereotipom, kjer so ženske preveč čustvene in šibke, in poskusite Sissy Play. Katera od vas bo ženska in koliko sadomazohizma bo del tega, bo vaša izbira. A eno je gotovo - zagotovo ne smete zamuditi tega gaga s silikonskim poljubom, zahvaljujoč kateremu bodo vaša usta ves čas odprta!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Suspender Belt 2870150 Black

    Čutna klasika v sijočem vinilu, ki jo morate imeti v svoji garderobi! Ta pas za podvezice podjetja Black Level je v celoti izdelan iz črnega sijajnega vinila in ima 6 nastavljivih trakov za podvezice. Elastični vložek na hrbtni strani zagotavlja popolno prileganje in udobno nošenje, zahvaljujoč zapenjanju pasu pa ga lahko hitro in enostavno snamete in ponovno nadenete.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Pussy Locker Extreme

    Čudovit pripomoček za mučenje vulve! Prevzemite nadzor nad nožnico svojega podrejenega partnerja in si privoščite občutek, da je vsa vaša. Nasprotno, imela bo občutek predaje, kar je prav seksi. Kaj če vzamete vibrator v roko? To bo odvisno od vas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Extreme Zipper Mask with Eye and Mouth Zipper

    Takoj ko gospodar vstopi v sobo in si nadene masko, boste prisluhnili besedi. Ta maska bo vašemu gospodarju dala moč, da lahko govorite ali molčite in ali lahko gledate ali ste v temi.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Liquid Latex 9990

    Blagovna znamka Rimba prihaja z neverjetno novostjo, to je naravni letex v tekočem stanju.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bondage Bar Feet Small Black

    Razširite noge svoje druge polovice in jih pritrdite na to palico, da bodo ostale razprte, kolikor dolgo želite! Ta priročna palica za širjenje ima manšete za gležnje, ki udobno držijo noge in bodo zaradi visokokakovostnega PU usnja udobne tudi pri daljšem nošenju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Twitchy Palm - Flapper

    Ta lopatica za ploskanje je izdelana iz gladkega, mehkega in čutnega satena ter je odličen uvod v užitek pri ploskanju.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Vogue Studded Wrist Cuffs Set Black-Gold

    Odkrijte utelešenje elegance in čutnosti s temi zapestnimi manšetami TABOOM. Te manšete, oblikovane za vsakogar, ki želi s pridihom sprejeti svet suženjstva in BDSM, so popolna mešanica privlačnosti in prefinjenosti.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Small 2 pcs

    Želite izkusiti, kako je imeti izjemno občutljive bradavice? Za to so idealne tudi te ventuze, ki jih lahko uporabite ne samo na bradavicah, ampak tudi na klitorisu, ki nenadoma postane izjemno občutljiv. Priseski se prilepijo na prsi ali klitoris in z njimi ustvarijo vznemirljiv podtlak, so zelo enostavni in učinkoviti za uporabo. Navdušite se nad novimi izkušnjami.

    26,90 €

    24,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Black

    Prva ergonomsko oblikovana nosilka za moda, v katero se bodo zaljubila vaša jajca.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Ball Crusher

    Resnično učinkovit drobilnik mod z impresivnim industrijskim videzom, ki ga preprosto ne boste nikjer naleteli! Njegova uporaba je zelo preprosta in praktična, samo zavrtite vijak, dokler se ne zategne, kot potrebujete. In če vam to ni dovolj, pritrdite svoje najljubše uteži in še bolj podlegajte nevarnemu CBT!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Bondage Adjustable Harness Torso & Arms Black

    FETISH SUBMISSIVE nastavljiv pas za fiksiranje trupa in roke je popolna izbira za tiste, ki iščejo pristno in varno izkušnjo v igrah dominacije in podreditve. n.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bondage Bar Feet

    Robustna jeklena palica, zasnovana za lisice na nogah znamke Kiotos. Palica je zaključena z velikimi obroči, na katere so pritrjene trpežne usnjene manšete za gležnje. Lisice imajo ključavnice, tako da lahko domiselno vklenete svojega sužnja in preprečite premikanje nog. Ali imate vse vrste fantazij, ki bi jih lahko izvajali s to palico? Ne čakajte in jim vdihnite življenje, zdaj ali nikoli!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Dragon Claw

    Ekstremni BDSM ljubitelji pozor! To igračo boste navdušeno vzljubili, saj bo izpolnila tudi tiste fantazije, o katerih še niste sanjali. Stisnite kateri koli občutljiv del njenega telesa, postopoma zategnite z vijakom in pokažite, kdo je danes tukaj gospodar. 4 koničaste noge zagotovo povzročajo močno bolečino, ja.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Clear

    Omejena izdaja dodatnega orodja za vaš izdelek! Mehak, prejet in preizkušen material FlexTPR bo podprl vaše prednosti, jim dal sprejemljive poglede in spol. Uživajte v blagovni znamki Oxballs v kakovostnem dodatku in se zabavajte s tabo in svojim kolegom!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Door Restraint Set Black

    Kaj pa uživanje v malo vznemirljivem suženjstvu? Ta komplet spremeni vaša vrata v nevarno seksi mesto. Zavežite svojega dvojnika in uživajte po najbolj divjih idejah.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Adjustable Mask 6071915 Black

    Dodajte svojemu videzu pridih skrivnostnosti s to čudovito masko znamke Dorcel. Izdelan je iz visokokakovostne imitacije usnja in bo pristajal vsem, ne glede na spol, starost ali obliko obraza. Peljite jo v spalnico ali na modno zabavo!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Lace Seduction Lace Bondage Hood Black

    Sanjate o vlogi podrejene zapeljivke? Postanite ona v tej nežni čipkasti maski. Je čudovito prilagodljiv in lepo prekrije vaše obrazne poteze, vaša usta pa pustijo izpostavljena in na voljo za noro zabavo. Z veseljem ga boste nosili s svojo najljubšo obleko za vezanje ali fetiš ali s katerim koli erotičnim kosom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Ball Gag with Large Silicone Ball Black

    Ali imate radi občutek, da imate stvari pod nadzorom in občutek moči in moči, ki se pretakata po vaših žilah? S tem gegom boste vsa ta čustva še bolj pomnožili! Pomagal vam bo utišati podrejenega nasprotnika, zahvaljujoč njegovi dodatni velikosti pa ga bodo cenili tudi najbolj izkušeni ljubimci!

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penis Stick Wand XL

    Uživajte še več s tem vtičem za penis XL. Narejen je iz visokokakovostnega poliranega nerjavnega jekla in njegova površina je neverjetno spodbudna. Ima tudi praktično končno oko in vam bo dal nove seksi izkušnje! Zato jih odkrijte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bizarre Catnail

    Nataknite si ta na videz nevaren prstan na prst, sprostite domišljijo in prebudite svojega divjega jaza. Dražite, ščipnite in zbadajte svojega nasprotnika, kjer si zasluži. Visokokakovostno nerjaveče jeklo vam to omogoča. S Kiotos Bizarre Catnail boste imeli ostrejši krempelj kot katera koli mačka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leg Avenue Vegan Leather Studded Catmask Black

    Ste mačka, ki rada štrli kremplje? V tem primeru ne smete zamuditi te osupljive mačje maske iz veganskega usnja. Ima zapeljiva koničasta ušesa in okrasne kovinske čepke. Oblecite ga in dodajte kanček zapeljive mačje čutnosti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Collin Small Anal Speculum

    To orodje je tako majhno, da ga lahko uporabljate za različne namene! Zaradi svoje majhnosti ga bodo cenili predvsem začetniki, seveda pa lahko služi tudi izkušenim odkrivalcem. Odkrijte nove izkušnje in zaznave!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Nipple Clamps with Chain

    Iščete res intenzivne sponke? Te iz Rimbe lahko uporabite ne samo na bradavicah, ampak tudi na genitalijah. Imajo nevarne končne kremplje, ki se zarijejo v bradavice in ko potegnete verigo, bodo vsi občutki večkrat močnejši. Zahvaljujoč teksturi boste z njimi udobno rokovali, tudi če so vaši prsti prekriti z lubrikantom. Prepustite se vznemirljivi bolečini!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Ribbed Dilator with Ring

    Ali obožuje zvok? S tem dilatatorjem ga boste še bolj vzljubili! Ta nekonvencionalna in precej tvegana zabava (stimulacija sečnice od znotraj) zahteva posebne pripomočke, kot je ta. Stimulira občutljive živčne končiče in ponuja neverjetna doživetja. Vedno ne pozabite na previdnost, razkuževanje in sterilizacijo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 179 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.