×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš

Elementi 33 do 64 od 296 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Easytoys Fetish Collection Hogtie With Hand and Anklecuffs

    Dopolnite svojo zbirko vezivnih igrač s tem iznajdljivim kompletom EasyToys. V kompletu so zapestne manšete, manšete za gležnje in križ za kravato. Od vas bo odvisno, ali boste uporabljali vse dodatke naenkrat ali jih uživali ločeno. Lisice so na križ pritrjene preko trdnih vponk in jih lahko uporabljate v kombinaciji z drugimi igračami, vse je seveda odvisno samo od vaše domišljije.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateX Jumpsuit 2910306 Black

    Vaša druga seksi koža iz lateksa! Ta čuten kombinezon brez rokavov je narejen iz visokokakovostnega naravnega lateksa in ima praktično zadrgo, ki vas bo razveselila. Prav zadrga bo pritegnila pozornost na vaše adute in spodbudila domišljijo. Podprite svoje želje in strasti ter oblecite ta kos, v katerem se boste počutile preprosto odlično!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateX Latex Dress 2901331 Black

    Večerna obleka za lepotice iz lateksa! Seksi obleka za vse ljubiteljice lateksa je izdelana iz kakovostnega naravnega lateksa in ima zapeljivo dolgo dolžino ter okrogel izrez spredaj in zadaj. Delovali bodo kot vaša druga koža in popestrili vašo postavo. Njihov eleganten stil bo popolnoma poudaril vaše želje, stališča in strasti!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Privoščite sebi in svojemu partnerju ta vznemirljivi komplet BDSM. V tem 10-delnem kompletu boste našli različne izdelke za bondage in sadomazohistične pripomočke za razburljivo noč v spalnici. Ta komplet je zelo primeren za pare, ki jih zanima BDSM, vendar z njim še nimajo veliko izkušenj.
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Jolt Electro Puppy Trainer Shock Collar

    Ta zvita naprava poskrbi za veliko šokov za vašega kužka. Ponuja učinkovito usposabljanje z elektrostimulacijo, vibriranjem, zvočnimi toni in vizualnimi signali.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Ring Speculum Stainless Steel

    Prstan iz nerjavečega jekla - za ekstremno analno raztezanje, ki si ga želijo ekstremni analni igralci! Velika, odprta luknja! S tem posebnim spekulumom, boste zagotovo dobili popoln vpogled v njegovo ali njeno rit. Posebni spekulum odpre ritko v ŠIROKEM KROGU in jo popolnoma razkrije.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateX Latex Suspender Belt Black

    Nepogrešljiv kos za vse ljubitelje lateksa! Klasičen in hkrati res lep pas za podvezice znamke LateX iz črnega naravnega lateksa. Ima 4 kovinske zaponke na širokih trakovih za podvezice. Pas je precej širok, saj se konča neposredno pod oprsjem, zato lepo oblikuje vašo silhueto.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Mesh Chastity Cage M

    Predstavljamo našo kletko čistosti iz jeklene mreže. Ta kletka je natančno izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in je zasnovana za udobje in dolgo življenjsko dobo. Mrežasti vzorec ne doda le pridih elegance, temveč zagotavlja tudi optimalno zračnost in higieno.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Evil Ball Crusher And Presser Stainless Steel

    Ta brutalna igrača bo vdihnila življenje vašim CBT fantazijam. Rekorder in drobilnik testisov hkrati, samo kombinacija! Zajebeš jih na to neizprosno napravo in jim daš zasluženo kazen. Vsaka školjka ima 13 nevarnih vijakov, paket pa vključuje tudi 2 ključavnici za preprečevanje puščanja. Prepustite se ekstremni igri!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Tickleberry Finn Ribbed Sound

    Ta dolg in gladek dilator je popolnoma primeren za posebno stimulacijo penisa.

    129 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Vice The Crotch Rocket Strap-On Black

    Crotch Rocket Strap-On je revolucionaren izdelek, ki na novo definira svet straptonov! Osnova strap-ona je zasnovana tako, da sedi okoli moških genitalij, zaradi česar je ta strap-on izjemno udoben za moške. Ta strap-on je tudi idealna rešitev za ženske!

    179 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Andreaskreuz BDSM Cross

    Ali še vedno nekaj pogrešate, da bi vaše bdsm igre dvignile na profesionalno raven? Prisluhnili smo vašim željam in vključili ta edinstven križ, posebej zasnovan, da poudari vse vaše grobe igre in jim zagotovi raven, ki si jo zaslužijo!

    379 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Gemini App-Controlled Vibrating Nipple Clamps

    Vsakič, ko blagovna znamka Lovense pripravi nekaj novega, je navdušeno in Gemini ni nič drugače! So prve vibrirajoče objemke za bradavičke na svetu, ki jih upravlja aplikacija. Lahko jih nosite diskretno kadarkoli in kjerkoli ter z njimi uživate v novih dogodivščinah. Primerno za predigro, zamenjavo vlog ali lahkoten BDSM. Aplikacija Lovense Remote vam bo ponudila neskončne možnosti za uživanje v popolni kombinaciji klešč za bradavice in vibracij, zato jo preizkusite!

    219 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Mesh Chastity Cage S

    Predstavljamo našo kletko čistosti iz jeklene mreže. Ta kletka je natančno izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in je zasnovana za udobje in dolgo življenjsko dobo. Mrežasti vzorec ne doda le pridih elegance, temveč zagotavlja tudi optimalno zračnost in higieno.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateX Latex Catsuit 2901285 Black

    Sanje iz lateksa od glave do pet! Ta kombinezon iz lateksa brez rokavov je izdelan iz visokokakovostnega naravnega lateksa in ima praktično trosmerno zadrgo, ki se konča nad zadnjico. Zip e je idealen za spontano slačenje in olajša oblačenje in slačenje. Debelina lateksa je le 0,4 mm, zato je tudi kombinezon prijetno prožen.

    279 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

    Slim Finn je tanek in gladek dilatator sečnice za elektroseks. Popolnoma se prilega za posebno stimulacijo penisa.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-6000S Chastity Cage Small Transparent

    Se bojite nezvestobe ali želite le vnesti iskrico v vaš intimni odnos? Želite preizkusiti nove erotične igre, povezane z željo, ki je ne bo mogel zadovoljiti brez vas? Ni boljše rešitve kot zaklepanje.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Bed Cuffs Set Black

    Elegantna pritrditev na posteljo! Ta komplet prestižne znamke Zado spremeni vašo posteljo v profesionalno suženjsko igrišče. H-sistem ima nastavljive tekstilne naramnice, ki so odporne na trganje in se prilegajo vsaki vzmetnici. Usnjene lisice in noge se zataknejo s 4 karabini in to je to!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Transparent

    Se bojite nezvestobe ali želite le vnesti iskrico v vaš intimni odnos? Želite preizkusiti nove erotične igre, povezane z željo, ki je ne bo mogel zadovoljiti brez vas? Ni boljše rešitve kot zaklepanje

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Crush Electro Ball Press CBT Board

    Intenzivni občutki, neizmerna bolečina in neskončno vznemirjenje, vse dobite s to izjemno napravo za drobljenje mod z 10 elektrificiranimi načini za ritmično stimulacijo. Prihaja z blagovno znamko Master Series in za razliko od drugih drobilnikov mod se odlikuje po svoji sposobnosti, da vaše mode zadovolji z električnimi impulzi, ki so na voljo v 6 intenzivnostih. S pomočjo vijakov lahko svobodno izbirate pritisk na moda preko trpežnih plastičnih plošč.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Vac Rack

    Nevarno vznemirljiv in neskončno intenziven je Vac Rack proizvajalca Master B. Dajte svojim igračam iz lateksa novo dimenzijo, sestavite okvir in zaprite svojega sužnja v vrečko iz lateksa. Nato preprosto uporabite sesalnik za izsesavanje zraka in ustvarite čuten sesalnik za še bolj čutna doživetja. Tega še ni bilo tukaj in vemo, da vam bo všeč!

    549 €

    349 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Pussy Face Oral Sex Mouth Gag

    Za vse sprevržene ljubitelje imamo ta edinstveni gag, ki bo usta vašega sužnja spremenila v vagino. Z Pussy Face Oral Sex Mouth Gag boste uživali v začetnem prodiranju v nožnico, skozi katero boste nato vstopili v usta svojega sužnja, ki bo po zaslugi gaga še vedno odprt in pripravljen sprejeti vse, kar jim ponudite. S tem iznajdljivim orodjem uživajte v vznemirljivem ponižanju svojega kolega!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveBoxxx 14-Days of Love Gift Set

    Želite svojemu ljubljenemu sopotniku pripraviti ljubeče presenečenje? Ta srčka bo kot nalašč za to! Vsebuje 14 vznemirljivih daril, v katerih boste uživali skupaj. Vsak dan lahko odprete eno okno in skupaj uživate v 14 dneh seksi eksperimentov. Prosim oboje in dajte novo dimenzijo svojemu spolnemu življenju!

    119 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Ali v vašem odnosu vlada pravičnost? Ta duo luksuznih spolnih igrač We-vibe ima nekaj za vsakogar! Bond vibrirajoči prstan zanj in Moxie panty stimulator klitorisa zanjo. Oba dela je mogoče upravljati s krmilnikom ali prek aplikacije. Dražite se in vznemirjajte kadarkoli in kjerkoli, ta predigra bo odlična!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Bondage Board Black

    Vsak prostor spremenite v seksualno ječo! Deska za bondage je zasnovana tako, da lahko svoje fantazije vzamete s seboj, kamor koli greste! Preprosto razgrnite desko in nanjo pritrdite sredstva za zadrževanje ter ustvarite vsestranski kos pohištva BDSM. S 14 različnimi točkami za pritrditev z obročki D lahko zlahka dosežete številne spolne položaje in pridobite popoln dostop do partnerjevega ranljivega telesa.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    Elegantna in prozorna kletka za čistočo z elektrostimulacijsko funkcijo. Držite ga zaprtega, zatirajte njegove burne želje in omejite njegovo svobodo. V kletki se ne bo mogel navdušiti in vi boste edini, ki boste imeli ključ in s tem vso moč. Še več, ključ ima odstranljive prevodne površine, skozi katere lahko pošiljate električne šoke, trzanje in pulzacije na nasprotnika s točno tako intenzivnostjo, kot si jo zaslužijo.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Leather Slave Collar With Restraints

    Mister B Slave Collar with Restrainsts je kvaliteten in cenovno ugoden komplet preverjene blagovne znamke Mister B. Vsebuje usnjeno ovratnico z lisicami, ki so trdno pritrjene na širok usnjeni pas.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Chastity Device Modern with Belt

    Predstavljamo našo moderno napravo za čistost s pasom iz PU-usnja, elegantno in sodobno rešitev, ki je v celoti izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Ta sodobna naprava za čistost daje prednost udobju in nadzoru, vključuje pa nastavljiv pas iz PU usnja za varno in prilagojeno prileganje.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Extreme Anal Spreader Device

    Odkrijte nove analne izkušnje! S tem orodjem boste doživeli čutno odpiranje analne odprtine. Vstavite konice in obračajte matico, dokler se zadnjica ne odpre tako, kot želite. Pripomoček za raztezanje lahko uporabite tudi vaginalno! Izdelan je iz 100% gladko poliranega nerjavnega jekla.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateX Latex Pants Black

    Neustavljiva kombinacija lateksa, ki je že sam po sebi zapeljiv, in seksi kroja vas bo prevzela! Te kratke hlače LateX so narejene iz 0,4 mm črnega naravnega lateksa. Hlače so precej daljše, prav gotovo pa boste cenili praktično zadrgo, ki se zapenja čez mednožje in konča na vrhu zadnjice.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 1

    CELLMATE predstavlja FlexiSpike Chastity Cage: vrhunsko moško napravo za čistost, ki ponuja popoln nadzor v diskretnem dizajnu, prijaznem do tuširanja.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Mesh Chastity Cage L

    Predstavljamo našo kletko čistosti iz jeklene mreže. Ta kletka je natančno izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in je zasnovana za udobje in dolgo življenjsko dobo. Mrežasti vzorec ne doda le pridih elegance, temveč zagotavlja tudi optimalno zračnost in higieno.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 296 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.