×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš

Elementi 97 do 128 od 296 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Rimba Latex Play Body with Zipper Black

    Želite nositi ta seksi bodi iz lateksa z zadrgo spredaj? Če boste to storili, boste svojo silhueto in značaj poudarili na nevarno seksi način! Kaj je naslednje? Odvisno od vas, zagotovo pa vam bo bodi pomagal uresničiti vaše lateks fantazije in domišljijo. Izdelan je iz kakovostnega lateksa, je prožen in se dobro prilega. Privoščite si učinek lateksa, ki dela čudeže.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sevanda Gold Urethral Chastity Cock Cage

    Imate radi razkošje, eleganco in zlato barvo? V tem primeru je kolekcija erotičnih igrač Sevanda prav za vas! Vključuje tudi to vrhunsko BDSM kletko za nedolžnost penisa, izdelano z največjo natančnostjo in pozornostjo do podrobnosti. Privoščite si nagajivo erotično igračo, ki uteleša vaše strasti in razvajanja.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Bondage Set

    Pas za popolne igre z ropstvom! Seksi ovratnik, lisice, verige, vponke, različne uporabe in kakovostna izdelava, kaj bi si še želeli? Ovratnik in lisice so iz usnja, imajo nastavljivo dolžino in se vam zato čudovito prilagajajo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Chastity Briefs with Anal Dildo

    Usnjen pas čistosti z analnim čepom za najbolj poredne nagajive! Izdelan je iz kakovostnega in trpežnega pravega usnja, zatič je snemljiv, velikost pasu pa je nastavljiva na obeh straneh, tako da se odlično prilagaja velikosti pasu.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Temptasia Safe Word Bondage Kit With Suitcase Black

    Čudovit črno-zlat kovček, ki vsebuje vse, kar potrebujete, da se prepustite svoji najljubši BDSM skušnjavi! Odprite razkošno aktovko in občudujte pregledno razporejene vzdržljive dodatke iz visokokakovostnega veganskega usnja. Zaklenite svojo aktovko, da ne bo kršena vaša zasebnost.

    359 €

    219 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label The Humbler Steel BDSM Humility Device

    Sanjate o nevarnem kakovostnem in profesionalnem pripomočku za moda? Humbler Steel BDSM Humility Device je držalo za moda z odstranljivim nosilcem in drobilcem. Ob straneh ima na primer dve praktični očesci za pritrditev vrvi, tako da bo usoda vašega sužnja v vaši moči. Dopolnite svojo BDSM kolekcijo s tem prefinjenim orodjem iz nerjavečega jekla!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Rectal Speculum 3 Way Mechanism

    Se želite igrati zdravnikov ali samo popestriti svoje BDSM zabavo? Triune pripomočki so namenjeni naprednejšim ljubiteljem, so izpostavljeni nevarnostim in so izdelani iz luksuznega nerjavečega jekla. Ta spekulum je sestavljen iz 3 konic, ki skupaj tvorijo okroglo sondo. Boš poskusil z njim?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label The Pleasure Dome Stainless Steel Chastity Cage

    Želite nekaj več kot le preprosto kletko čistosti? Ta naprava je namenjena veliko bolj naprednim ljubiteljem! Kletka je udobna, če nosilec ni vznemirjen, ob vznemirjenju pa "ugrizne" in tako prepreči vse prepovedano. Konice kletke so tope, zato ne povzročajo poškodb, seveda pa lahko ostanejo odtisi. Kletka ima tudi odstranljiv 7 mm čep za penis z odprtino za urin. Komu torej zaupate ključe od gradu?

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Floor Pillory

    Popoln set zabojnikov za tabletke ne le za začetnike! Set je postavljen na tla in je zelo enostaven za sestavo. Nato le pritrdite ovratnik ter manšete za zapestje in gležnje. Okvir je nastavljiv po dolžini tako kot vse lisice, ki imajo zaponko. Uresničite svoje nevarne sanje!

    619 €

    379 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Želite premakniti meje stimulacije? Če ste že padli na sondiranje, stimulacijo sečnice od znotraj, poskusite nekaj več - elektrostimulacijo! Ta vibrirajoča uretralna naprava zagotavlja neverjeten in edinstven občutek znotraj in zunaj genitalij. Pošilja elektrovalove v penis in sečnico. Ne bojte se in pridite poskusiti!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    Elegantno podrejeno igro boste okusili le, če boste imeli ptico zaprto v elegantni svetleči kletki. Njegova robustna oblika vam pristaja tako, da vašo moškost oblikuje v popolne oblike. Zahvaljujoč odprtinam ne preprečuje fizioloških potreb, je prezračen in primeren tudi za dolgotrajno nošenje. Zato ne čakajte, začnite jemati svojo podrejenost resno!

    279 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Ali bi si želeli, da bi ga lahko dobesedno tesno in varno zaprli? Ta kletka čistosti iz nerjavečega jekla bo poskrbela, da se bo zdelo, da pripada vam!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Wrist-To-Neck Restraint Stainless Steel

    Bondage set za profesionalne igre s sužnji. Le poglejte, kako se sveti! Podstavek z lisicami in ovratnikom je komplet iz najkvalitetnejšega poliranega nerjavnega jekla. Pritrdilni elementi so za močne magnete in zatiče, kar je zelo praktično, vponke pa je mogoče tudi odviti. Preizkusite svoje najljubše igre na profesionalni ravni.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs PUG Puppytail Black Red S

    Se želite igrati psa in lastnika? Potrebovali boste analni čep z repom! Ta silikonski zatič z gumijastim repom je prijetne oblike in bo držal na mestu. Puppy Tail je ročno ulit in lahko se nekoliko razlikujete od slike, zato ne čakajte in si privoščite rep za zabavne pasje igre!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Mini Me Chastity Cage Clear

    Kletka Mini Me ne bo vzela le svobode, ampak tudi prostor! Vaša ptica bo v zelo tesnem zaporu, vi boste nemočni in vaše želje bodo omejene, dokler ne bo bolelo. Tako kot druge kletke za čistočo je tudi ta varna in kakovostna. Zaupajte ključe svoji ljubici ali gospodarju in uživajte v občutku, ko pobeg ni mogoč!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cellmate Guardian Chastity Cage Size 2

    CELLMATE predstavlja Guardian Chastity Cage: vrhunsko moško napravo za čistost, ki ponuja popoln nadzor v diskretnem dizajnu, prijaznem do tuširanja.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Sling Stand Kit

    Ali želite znova in znova doživeti najboljši seks svojega življenja? Samo s tem Brutovim zamahom. To je popoln komplet, ki vključuje vse, kar potrebujete za popoln užitek. Ni vam treba vrtati v stene ali strop, ne boste slišali žvenketanja verig, veselite se minimalnega hrupa in s tem diskretnosti. Še več, nastavitev je hitra in zelo priročna, zato izvolite!

    1.229 €

    689 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Probe Sound Black

    Dajte nov zvok svojim zvenečim igram, torej stimulacijo sečnice od znotraj. Probe Sound je izdelan iz super močnega in hkrati fleksibilnega silikona, ki je na dotik prijetno gladek in se hitro segreje na telesno temperaturo. Probe Sound je res dolg, a to ne pomeni nujno, da je samo za izkušene ljubitelje, v njem bodo uživali tudi začetniki. Ne pozabite uporabiti sterilnih maziv in po vsaki uporabi higiensko očistiti igračo.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune The Prison Bird Stainless Steel

    Zaklenite ptico v visokokakovostno kletko iz nerjavečega jekla! Ta kletka za čistočo ima obliko, ki jo je mogoče zakleniti, in nastavljiv obroč v 4 različnih velikostih. S pomočjo sistema plošč in klinov boste ujeli oslabljen penis, ki mu ne bo mogel pobegniti. Pridi gledat, kako ga moti kletka!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 14pcs

    Komplet Hegarjevih zvokov iz uretre je zbirka vrhunskih zvokov iz uretre za različne občutke.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Masters St. Andrew's Cross Black

    Ali sanjate, da vas nekdo pribija na križ in nato muči? Ali pa, nasprotno, želite biti tisti, ki nekoga muči? Tako ali tako brez križa ne bo šlo! Kaj pa ta Andrejev križ? Je prijetno podložena in primerna tudi za manjše prostore. Sestavljen je iz 5 ločenih kosov in ga lahko enostavno in hitro sestavite po svojih željah, le vzemite vrtalnik za pomoč.

    1.049 €

    649 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Kennel Adjustable Bondage Cage

    Ali želite svojega podrejenega kolega spraviti točno tam, kjer si zasluži biti? Ja, govorimo o kletki in vaše želje se lahko končno izpolnijo. Nastavljiva kletka z oblazinjeno ploščo in pozicionirnimi palicami bo podpirala vašo ustvarjalnost. Ali pustiš, da ti glava štrli? Boste kaznovali svojega ljubljenčka? Ali ga podpirate v kakšnem posebnem položaju? S to kakovostno kletko lahko poskusite karkoli!

    1.149 €

    919 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Spreader Bar with Cuffs

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Te očarljive lisice z ojnico imajo čudovit črno-rdeč dizajn, ki vas bo očaral na prvi pogled. Oblecite jih svojemu nasprotniku in prisluhnite svojim željam!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MOI Submission Neoprene Gas Mask Hood

    Še nimate plinske maske za suženjske igre? Ta pulover s kapuco ni samo videti neverjetno eleganten, ampak je tudi fantastičen za čutne pomanjkanja in dihalne igre. Kombinirajte ga z drugimi zadrževalci in se pripravite na nepozabna doživetja!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Bullwhip Nylon Tip 150cm

    Mister B Bullwhips so ročno tkani usnjeni biči, izdelani z največjo skrbnostjo, pozornostjo do detajlov in prefinjenostjo za kakovost. Izstopajo s čudovitim ročajem, sestavljenim iz 2 turških vozlov.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Under Mattress Restraint Set

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Te očarljive lisice s povezovalnimi trakovi pod vzmetnico imajo čudovit črno-rdeč dizajn, ki vas bo očaral na prvi pogled. Oblecite jih svojemu nasprotniku in prisluhnite svojim željam!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MOI Submission Army Gas Mask

    Vam je všeč vonj nove gume? Ta obrazna maska vas bo dobesedno prevzela! Ena velikost za vse in maska je nastavljiva za udobno prileganje. Maska je namenjena fetiš igricam in ni primerna za zaščito dihal. Ne pozabite tudi, da je igra z dihom odlična, vendar je lahko tudi nevarna.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune The Pleasure Dome Chastity Cage

    Celostna kletka za napredne. Če je penis šibek, se bo uporabnik še vedno počutil relativno udobno, če pa se bo penis začel povečevati, bo uporabnik to zelo obžaloval! Konice v kletki so tope in ne povzročajo resnih poškodb, vendar to ne pomeni, da ne bo bolelo. Kletka ne preprečuje uriniranja in ima odstranljiv 7 mm končni čep.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cock Cage Pink

    Gospod. CB-X's Stubb je naslednja raven igre, ki vam je všeč! Preveril bo vaše meje, saj vas še bolj zaklene. Tako kot druge kletke za čistočo je tudi ta varna in kakovostna. Zaupajte ključe svoji ljubici ali gospodarju in uživajte v občutku, ko pobeg ni mogoč!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    Iščete eleganten zapor za svojo ptico? Ta kletka za čistočo iz Oxballs jo bo ovila v kvaliteten in prožen PLUS + SILIKON material in bo seksi in udobna za nošenje. Izdelana je torej iz fleksibilnega materiala (mešanica silikona in TPR), ki se vam prilagaja, in je okrašena z lažnim pierciengom za trden videz.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Thigh and Wrist Cuff Set Black

    Poseben set lisic za vse tiste, ki obožujete bondage! Samo s temi lisicami lahko povežete zapestja in stegna ter dosežete nove seksi položaje. Prevzemite popoln nadzor nad erotično BDSM situacijo in uživajte v občutku, ko je usoda vašega podrejenega partnerja samo v vaših rokah!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Genitals to Arms Pillory

    Brutalno orodje za vse, ki se ga ne bojijo ali bojijo, a jim je ta strah všeč! Povežite roke in penis z mošnjo skupaj v tem edinstvenem dizajnu, ki tehta 856 g iz visokokakovostnega lesa.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 296 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.