×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš

Elementi 65 do 96 od 197 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Dvojni prstan za penis iz visokokakovostne kovine brez niklja. Z njegovo pomočjo boste okrepili in podaljšali erekcijo ter uživali tudi v intenzivnejšem vrhuncu. Uživajte v nošenju tega elegantnega in učinkovitega pripomočka.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Lace Hood Shiny Diamonds

    Predstavljamo našo čipkasto kapuco s sijočimi diamanti – izvrsten dodatek, ki združuje čutnost s pridihom glamurja. Ta čipkasta kapuca je ustvarjena za tiste, ki želijo očarljivo izkušnjo s kančkom iskrice.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • mediCARE Nitrile Gloves Powder-Free Dark Pink 100 pack

    Senzualno obarvan in super multifunkcionalen! Te nitrilne rokavice pridejo prav pri različnih zabavah in prepričana sem, da jih pravkar gledate, ker razmišljate o svojem nagajivem erotičnem scenariju, ki jih potrebuje, ali se ne motimo? V paketu jih boste našli 100, izbirate pa lahko med več velikostmi.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Bad Kitty Nipple Jewellery 0539414 Blue

    Grenko-sladki okraski za bradavice, ki ne zahtevajo predhodne obdelave bradavic. So lepe, izjemno lahke in pritrjene na nastavek s 4 vijaki. Uživajte v različnih občutkih od nežnih do izjemno razburljivih!

    80,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Bound 4-Way Hogtie Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Vsekakor ne smete zamuditi Hogtie Crossa!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Blindfold

    Ali želite svojemu nasprotniku podariti črno-črno temo, mu odvzeti vid in s tem poudariti vsa njegova druga čutila? Ta silikonska maska vam bo pri tem z veseljem pomagala. Narejen je iz svilnato mehkega silikona, ki je zelo kvaliteten in bo prijeten za nošenje dolgo časa. Je obvezen za vašo zbirko BDSM, ne pozabite ga dodati v košarico!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 8mm

    Kaj pa, če bi sečili sečnico od znotraj in izkusili vznemirjenje, ki gre z roko v roki z malo bolečine? Zvok privablja vedno več radovednežev in ni presenetljivo, da je treba poskusiti vse! Ne pozabite le, da preprosto ne bo delovalo brez kakovostnih orodij. Zato bo ta dilatator s silikonom, ki je varen za telo, prišel prav. Naj vam pričara nasmeh na obraz!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Mini Flogger Black

    Prihaja čas kazni in nagrade in ta ukor v stilu biča je treba imeti! Narejen je iz imitacije usnja in je popoln dodatek za dominantne/podrejene igre. Ročaj je zaključen z zanko, ki se bo udobno držala okoli zapestja, strune pa so dolge 15 cm, tako da vaš kolega dobi točno tisto, kar si zasluži - nežno božanje ali ostro kazen.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Fetish Bondage Rope 10m Pink

    S to super mehko japonsko bombažno vrv vam ni treba biti strokovnjak, da bi lahko uživali v igri vezave v japonskem slogu! Je idealna izbira za tiste, ki si želijo partnerja vezati le roke in noge, hkrati pa je dovolj dolga in vzdržljiva. Vključite se v umetnost vrvi v slogu shibari.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Crop with Feather Tickler Black

    Ali želite uživati v vznemirljivi igri s čustvi? Vsekakor ne smete zamuditi te edinstvene klapne! Z njim lahko nežno pobožate svojega partnerja ali pa se odločite za malce bolj grobo draženje. Pripravite nepozabno predigro!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Bondage Safety Scissor Black

    Varnostne škarje primerne za vznemirljive trenutke suženjstva. Njihova prednost je popolnoma enak dizajn škarij, kot jih uporabljajo reševalci, vendar imajo te škarje za razliko od njih tope konce, zato se lepo oprimejo kože, vendar je ne zabadajo. Omogočajo hitro in varno sprostitev pred vezanimi igrami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed BDSM Line 7 Rivet Flogger 70cm Black

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in temačnih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Nipple Suckers with Ring 8098

    Ste odkrili razburljivo čarobnost vakuuma? Ti Rimba priseski za bradavice iz visokokakovostnega medicinskega silikona delujejo po principu vakuuma, ki lahko prebudi živčne končiče v bradavičkah in jih nekoliko muči. Poleg tega imajo tudi kovinske prstane, ki jih lahko uporabite po želji!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Tweezers With Feathers Gold

    Bradavice so najbolj občutljiv del prsi. Vsebujejo veliko živčnih končičev in so nedvomno pomembna erogena cona. Bodite pozorni na svoje bradavice, ki si jih zaslužijo z elegantnimi, seksi in elegantnimi TABOOM sponkami s perjem. Idealne so za začetnike, imajo lahko nastavljiv obroč za možnost eksperimentiranja z različnimi napetostnimi nivoji.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Clover Nipple Clamps Silver

    Popolne sponke za bradavice za vznemirljiv trik! Te sponke za bradavice lahko izvajajo neverjeten pritisk, zaradi česar boste doživeli čutno stimulacijo brez primere, ki je ne boste nikoli pozabili. Opremljeni so z gumo na notranji strani sponk in so izdelani iz kvalitetne kovine.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • easyCARE Nitrile Gloves Powder-Free Blue 100 pack

    Senzualna modra in super večnamenska! Te nitrilne rokavice pridejo prav pri različnih zabavah in prepričana sem, da jih pravkar gledate, ker razmišljate o svojem nagajivem erotičnem scenariju, ki jih potrebuje, ali se ne motimo? V paketu jih boste našli 100, izbirate pa lahko med več velikostmi.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Furry Fun Cuffs Purple

    Praktično orodje za nežne SM igre romantičnih partnerjev. Te čudovite plišaste lisice v vijolični barvi so čudovito mehke, tako da vam ni treba skrbeti za neželene modrice in druge poškodbe. Lahko jih uporabite kot lepo darilo in morda boste presenečeni, kako srečen bo vaš partner.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Teasing Wax Candles Parafin 4-pack Black

    Ta komplet sveč ne bo le ekscentrična elegantna dekoracija, ampak tudi dodatek za vaše BDSM igre. Odkrijte čutno nevarne igre z ognjem in vročim voskom. Svečo usmerite v partnerjev hrbet, ramena, zadnjico, stegna ali trebuh in pokapajte vroč vosek.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • World Cage SFW Padlock

    SFW ključavnica za kletke za čistočo World Cage (in ne samo zanje). Za potovanja ni primeren, saj detektorju kovin zagotovo ne bo všeč, lahko pa ga uporabljate povsod drugje. Paket vključuje 2 ključa.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed BDSM Line Riding Crop 66cm Black

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Beginner Hand Cuffs Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj menite o teh minimalističnih lisicah? Primerne so predvsem za začetnike, a ne le zanje!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Fire Sticks Fetish Drip Candles Set of 3 Red

    Prižgite plamen vznemirjenja s temi svečami! Narejeni so iz edinstvenega parafinskega voska, nimajo vonja in njihovo tališče je zelo nizko pri približno 50 stopinjah Celzija. Gori približno 30 minut, zato pridite in uživajte!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed BDSM Line Pacifier Gag Ball Pink

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama s Venetian Eyemask Side Flower Black

    Kakšne intrige se skrivajo pod to masko? Zvečer vas čaka skrivno in neverjetno veselje! Ta očarljiva maska ustvarja obilo gladkosti in nepremičnosti. Prilegal bo vašemu najljubšemu spodnjemu perilu ali kostumu. Pokrijte sliko in razkrijte novo dimenzijo erotike.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Luxury Paddle Black

    Želite biti strogi, a hkrati elegantni in elegantni? Ta klofuta vam torej ne sme manjkati v roki. Je moden, prefinjen in ima čudovito diamantno površino. Izdelan je iz vinila in umetnega usnja. Praktični trak komaj čaka, da se ovije okoli zapestja, zato naj ne čaka dolgo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Fantasy Long Leather Flogger Red

    Ali imate radi nežno božanje ali grobe udarce? Ta bič se vam bo kot rokavica prilegal v roko in vam bo izpolnil vsako željo. On bo nežen in zloben, tako kot ti. Zahvaljujoč končni zanki ga lahko enostavno obesite na kavelj ali povlečete čez zapestje in tako boste dobili še večjo stabilnost v njegovem oprijemu. Ali želite, da reče "gospod" ali "gospa"? Njegova cena je ugodna, zato ga potisnite z njim v košaro!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Mask Vegan Leather II

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Maske za oči vsekakor ne smete zamuditi!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Graffiti Breathable Ball Gag Love Street Art Fashion Black

    Gledate gag in želite nekaj posebnega? Kaj pa ta z oblikovanjem ulične umetnosti? Kakovostni usnjeni pasovi z elegantnimi šivi se udobno prilegajo vaši glavi zahvaljujoč nastavljivi dolžini (10 lukenj). Uživajte v strastnih norčijah z estetskim gagom!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Dark Drippers Fetish Drip Candles Set of 3 Black

    Ujemite plamen vžiga s temi svečami! Narejeni so iz starega parafinskega voska, ki diši in njihova površina je zelo nizka pri približno 50 čevljih Celzija. Gori približno 30 minut, a dodajte in uživajte!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Jewelry Crystal Gem Silver

    Končno lahko svoje bradavice polepšate z očarljivimi kosi, da jih ne smete preplaviti! Ta napihljiva dekoracija za bradavice s podobno različico in vidno pečjo bo pripomogla k vašim željam. Sistem za vžig je nastavljiv, tako da je enostavno začeti brisati bradavice, polnjenje dvojnika pa je enostavno!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Clover Nipple Clamps Black

    Pepelne sponke za bradavice za razburljiv trik! Te sponke za bradavice so lahko izpostavljene pritisku brez primere, saj bodo zagotovile močno stimulacijo, ne da bi jih pripravili in jih ne ubili. Na notranji strani sponk so iz gume in so izdelane iz kakovostne kovine.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Fetish Latex Dressing Aid 100ml

    Oblačila iz lateksa so včasih nekoliko trda, zato imamo tukaj tega pomočnika za vas. Olajša oblačenje iz lateksa v samo nekaj kapljicah! Svojo drugo kožo brez težav oblecite na hitro, tudi če vas je narava obdarila z gostejšo dlakavo vegetacijo. Zdaj ne boste ločeni od vznemirljive zabave iz lateksa, poskusite Eros Fetish Latex Dressing Aid.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 197 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.