×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš

Elementi 97 do 128 od 197 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mister B Toy Bag Red S

    Ali imate radi praktičnost? Erotične igrače so pogosto narejene iz občutljivih materialov, pri shranjevanju pa je treba paziti, da se ne dotikajo in se zato ne poškodujejo. Idealne so torbe za shranjevanje, v katerih bodo vaši pomočniki imeli potrebno zasebnost. Pridobite si vrečko za shranjevanje iz naravnih vlaken in podaljšajte življenjsko dobo vaše celotne trgovine z igračami!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Satin Curvy Eye Mask With Elastic Straps

    Ali želite uživati v vznemirljivi igri s čustvi? Vsekakor ne smete zamuditi te udobne maske za oči. Z njo boste pripravili zelo razburljivo in tudi temno doživetje. Maska vas postavi v stanje teme in poveča vaš spolni nagon. Poleg tega je zelo prijeten in ostane na mestu. Z njo uživajte v najbolj seksi predigri doslej.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bondage Scarf Red

    Se sprašujete, kako so lahko vaši erotični trenutki še bolj vroči? Včasih je dovolj le majhen detajl, kot je ta dolg rdeč šal, ki pokrije oči, ki bo poudaril druge čute. Vsak dotik tako dobi novo dimenzijo in intenzivnost! Še več, šal lahko uporabite ne samo za pokrivanje oči, ampak tudi za povezovanje rok ali nog.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bamboo Wooden Paddle

    Sanjate o elegantni in učinkoviti klofuti? Ta je narejena iz bambusovega lesa in vsaka poteza bo zazvenela v ušesih. Klofuta se udobno prilega roki, ni pretežka, a vseeno vzbuja spoštovanje in ponižnost. Zgrabite ga in se podajte na potovanje, obloženo z intenzivnimi potezami kakovostnega bambusovega lesa.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Classic Paddle Black

    Čudovita črna šala za razburljivo kazen. Udobno se prilega roki, je močan, a hkrati rahlo prožen in izdelan iz kakovostnega PU usnja (PVC). Ta slapper je eden izmed najboljših izdelkov Kiotos, obogatite ga s svojo BDSM kolekcijo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Želite uživati v nepozabni noči, polni strasti? Treba se je opremiti s trdno in dolgotrajno erekcijo! Pri tem vam bo v pomoč ta trojni prstan iz visokokakovostnega TPR in gume. Z njim dosežete neverjetne občutke in ga nosite okoli spodnjega dela penisa in mod.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Satin Eye Mask Black

    Kaj se zgodi, ko omejite svoj vid? Gre za zelo preprost in učinkovit trik, ki bo učinkovito poudaril druge čute. Nadenite si to masko in stopite v neznano, kjer vam ne preostane drugega, kot da se prepustite nasprotniku.

    11,90 €

    9,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Urine Bag Sterile 90cm 2000ml 10 pack

    Še en medicinski pripomoček v naši ponudbi! Tokrat gre za vrečko, ki omogoča zbiranje urina ali drugih telesnih tekočin 24 ur na dan? Ali želite svojim zdravnikovim igram dodati pristnost? Vendar bodite previdni!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • mediCARE Nitrile Gloves AMG Antimicrobial Powder-Free Violet-Blue 100 pack

    Senzualno obarvan, super multifunkcionalen in tudi z antimikrobnimi lastnostmi! Te nitrilne rokavice pridejo prav pri različnih zabavah in prepričana sem, da jih pravkar gledate, ker razmišljate o svojem nagajivem erotičnem scenariju, ki jih potrebuje, ali se ne motimo? V paketu jih boste našli 100, izbirate pa lahko med več velikostmi.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Ouch! Tie Me Up Black

    Takšne kravate še nimate v svoji garderobi! Zaveže se okoli vratu, vendar okoli rok vaše podrejene polovice. Zavežite ji roke za njegovim hrbtom in bodite erotično kreativni, vaša dominacija vam bo prišepnila, kaj storiti naprej, zato jo poslušajte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 10mm

    Kaj pa, če bi prerezali sečnico od znotraj in leto za letom izkusili vznemirjenje, ki izhaja iz majhne bolečine? Zvok vedno pritegne več radovednežev in ni presenetljivo, da jih morate poskusiti vse! Ne pozabite, da brez kakovostnega orodja ne bo šlo. Po drugi strani pa je prav prišel dilatator s silikonom, ki se pritrdi na telo. Naj bo nasmeh na obrazu slike!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Stretcher

    Toda ali vam je všeč zvok? S tem dilatatorjem ga boste imeli še bolj radi! Ta nekonvencionalna in precej tvegana zabava (stimulacija sečnice od znotraj) zahteva posebne pripomočke, kot je ta. Stimulira občutljive živčne končiče in s svojo obliko ponuja neverjetna doživetja. Vedno ne pozabite na previdnost, razkuženje in sterilizacije!

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Kiotos Deluxe Bondage Rope 5m Black

    Kakovostna vrv naj bo osnovni element vaše nagajive in nevarne erotične opreme. Ta vrv Kiotos Deluxe je zelo udobna, saj je narejena iz 100% poliestra in ima čutno fino teksturo. Boste zvezali njega ali bo on zvezal vas? Ali ti njo ali ona tebe?

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Metal Handcuffs Metal

    Kaj je absolutno obvezno na vaši nočni omarici? Konec koncev, te kovinske lisice iz ToyJoya! Izdelane so iz trdne in kakovostne kovine, so nastavljive in so klasične in elegantne srebrne barve.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Transparent Pacifier Gag

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pravite na to prozorno "dudo"? S svojim dizajnom bo odlično poudaril podložne lastnosti vas ali vašega nasprotnika!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 9mm

    Kaj pa, če bi sečili sečnico od znotraj in izkusili vznemirjenje, ki gre z roko v roki z malo bolečine? Zvok privablja vedno več radovednežev in ni presenetljivo, da je treba poskusiti vse! Ne pozabite le, da preprosto ne bo delovalo brez kakovostnih orodij. Zato bo ta dilatator s silikonom, ki je varen za telo, prišel prav. Naj vam pričara nasmeh na obraz!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Diamond Pattern Flogger Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa ta čudovita metlica v slogu opomina z ročajem z diamantno teksturo? Vdihnite življenje svojim razburljivim fantazijam.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Infinity Blindfold Black

    Luksuzna zbirka elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse ljubitelje lepih, prefinjenih in kvalitetnih stvari. To vključuje to masko za oči, ki daje svojemu uporabniku popolno temo. Z zožitvijo vida se bodo nato okrepila druga čutila, s čimer bo vsa stimulacija in eksperimentiranje dobila novo dimenzijo. Pripravite se na nove višine navdušenja!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Crop BITCH Small Black

    Ali želite, da vaša nova klofuta nekaj pusti na vašem nasprotniku? Ta lepotica znamke Ouch! bo izpolnila vaše želje! Samo ena velika klofuta in beseda "PISICA" na koži bo ostala na prijetno boleč način. Zasnova slapperja je elegantna in enostavna za rokovanje, zato pridite in sesekljajte svoja dekleta pravilno.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Luxury Paddle Burgundy

    Želite biti strogi in elegantni? Letos se nismo tako bali. Je moden, montažni in ima čudovito diamantno površino. Proizvajalec je iz vinila in usnja. Praktičen način čakanja je, da obiščete območje, vendar ne čakate dolgo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Mask Vegan Leather

    Fetish Submisie predstavlja kolekcijo lepih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Maske za oči vsekakor ne smete zamuditi!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Blindfold BITCH Black

    Kaj je iznajdljiv pripomoček za igre BDSM? Konec koncev, maska za oči! To se bo lepo prilegalo vaši podložni deklici, saj jo krasi kontrasten rdeč napis BITCH. Sešita je iz umetnega usnja in se zahvaljujoč gumici udobno prilega. Pustite, da se vaša psička izgubi v temi in počni z njo, kar hočeš.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 12mm

    Kaj pa, če bi prerezali sečnico od znotraj in leto za letom izkusili vznemirjenje, ki izhaja iz majhne bolečine? Zvok vedno pritegne več radovednežev in ni presenetljivo, da jih morate poskusiti vse! Ne pozabite, da brez kakovostnega orodja ne bo šlo. Po drugi strani pa je prav prišel dilatator s silikonom, ki se pritrdi na telo. Naj bo nasmeh na obrazu slike!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Compact Cylinder Lock

    Posebna ključavnica s parom ključev, primerna za nove kletke za penis Kiotos Steel Chastity.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Paddle Love Black

    Ljubeča klofuta, ki je pravzaprav lahko zelo slaba! Pokažite, kako globoka je vaša ljubezen in ustvarite svoj dragocen ali dragocen odtis "ljubezni" na njegovem/njenem telesu. Narejen je iz močnega in fleksibilnega umetnega usnja, v katerega se boste zaljubili. Kam torej gre vaš prvi udarec? Priporočeno za rit!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Metal Handcuffs Black

    Kaj je absolutno obvezno na vaši nočni omarici? Konec koncev, te kovinske lisice iz ToyJoya! Izdelane so iz močne in kakovostne kovine, so nastavljive in očarljivo nevarne črne barve.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cat Mask Open Mouth Black

    Nevarno dražeča mačja maska za izpolnitev vaših divjih sanj in fantazij. Igrajte in uživajte v pravi pustolovščini! Narejen je iz umetnega usnja in z njim prihaja na trg kakovostna blagovna znamka Kiotos.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Double Snap Hook 2 pack

    Dvojna vponka za razne igre in predvsem za lisice. Paket vsebuje 2 kosa iz kromiranega jekla. Ta nevsiljiv pripomoček bo prišel prav - vedno! Verjemite nam.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Velvet & Velcro Adjustable Breathable Gag Black

    Prevzemite nadzor in postavite ta gag na svojega kolega! Nastavljiv je z Velcro in odvisno bo od vas, ko ga slečete s svojega sužnja in mu dovolite govoriti. Sam zatič je okrogel in ima luknje, ki prispevajo k udobju. Primeren je za začetnike in napredne ljubitelje in njihove intenzivne BDSM prizore.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Crop HEART Small Black

    Ali želite, da vaša nova klofuta nekaj pusti na vašem nasprotniku? Ta lepotica znamke Ouch! bo izpolnil vaše želje! Le ena velika klofuta in 3 srčki na koži bodo ostali na prijetno boleč način. Zasnova slapperja je elegantna in enostavna za rokovanje, zato pridite in svojega hišnega ljubljenčka pravilno nasekljajte.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Plug OU599 6mm

    Ali obožuje zvok? S tem dilatatorjem ga boste še bolj vzljubili! Ta nekonvencionalna in razmeroma tvegana zabava (stimulacija sečnice od znotraj) zahteva posebne pripomočke, kot je ta iz kakovostne trdne kovine, stimulira občutljive živčne končiče in ponuja neverjetna doživetja. Vedno ne pozabite na previdnost, razkuževanje in sterilizacijo!

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LateToBed BDSM Line Mini Flogger 27cm Black

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 197 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.