×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš

Elementi 97 do 128 od 263 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Lockdown Chastity Cage Black Large

    Penis babic si zasluži praskanje, z možnostjo močnega udarca! Vendar ta čistilna kletka zagotavlja, da se penis uporabnika ne zatakne. Pravzaprav lahko traja toliko časa, da njihovi kmetje vodijo pameten higienski boj. In tudi kmet se bo odločil, kdaj bo pravi čas, da ptico odstrani iz kletke.

    57,90 €

    39,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Flogger Beginner 2040565 Black

    Premium bič za nagrade in kazni! Ta visokokakovostni bič znamke Zado ima očarljiv črno-kraljevsko modri dizajn, njegov ročaj pa se udobno prilega vaši roki zahvaljujoč praktični končni zanki. Široki mehki naramnice zagotavljajo, da dobite točno tisto, o čemer sanjate – trde ali nežne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Rubber Piss Gag

    Prepovej svojemu sužnju zapreti usta in si nadeti ta gumijasti gap, s katerim ne bo imel druge izbire, kot da pogoltne.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Icicles No. 38

    Eleganten, prvovrsten in ročno izdelan s pozornostjo do detajlov, to je orodje, ki prečeše bič in dildo! Njegov stekleni ročaj vam bo vzel dih s svojo edinstvenostjo in lepo površino. Ročaj je izdelan iz hipoalergenega stekla in je tako popolnoma varen, poleg tega ga lahko segrejete ali ohladite na želeno temperaturo.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Cuff Couble Lock Chain Black

    Vežejo vas elegantne skrinje iz delavnice Mister B! Očarajo tudi čudovite luči in hvale vredni dvočlani uredniki. In kako izstopiti iz njih? Edinijev način je ključ!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati visokokakovosten polikarbonat, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato se zagotovi higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite intenziven orgazem, ki mu sledite po kletki.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Xtreme Mask with Brown Ponytail Black

    Ste pripravljeni uresničiti svoje najboljše divje fetiš fantazije?

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Collar with Dog Leash 7531

    Ovratnica iz pravega usnja, okrašena z estetskimi kovinskimi zakovicami in pripetim čudovitim srebrnim povodcem.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Sweet Sensations

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je postala tudi navdih za to škatlo s 7 okni, od katerih vsako obljublja neverjetno čutno izkušnjo. 7 dni celo v tednu, zato pridite doživite najbolj seksi teden svojega življenja, ne bo vam žal!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Latex Play Gloves Short Black

    Vas mika, da bi svoje roke ovili v te dolge rokavice? In kaj še? Se dotikate svojega nasprotnika? sebe? Ali pa želite le z njimi poudariti nevarno in seksi zapeljivost svojega outfita? Ne glede na vaše fantazije in ideje, te rokavice jih bodo izpolnile. Izdelane so iz kakovostnega lateksa, so prožne in se dobro prilegajo. Privoščite si učinek lateksa, ki dela čudeže.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Black

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! Visokokakovostni polikarbonatni čistilni ključ, ki je zelo lahek, vas bo varoval in zagotavljal hipoalergenost. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato je zagotovljena higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite močan orgazem, ki mu sledite po kletki.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 16 Chastity 4.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Ko ptica ujame, je zanič! Ampak to ni samo kletka, v posvetnem imajo bonus dilator. Dilatator je izdelan iz težkih, ognjevzdržnih medicinskih silikonskih in polikarbonatnih kletk, ki so primerne za obrabo. Pripravite se, da boste pogrešali svojo ptico!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Transparent

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! Visokokakovostni polikarbonatni čistilni ključ, ki je zelo lahek, vas bo varoval in zagotavljal hipoalergenost. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato je zagotovljena higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite intenziven orgazem, ki mu sledite po kletki.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Cock Cage II

    Zakleni svoj ugajalec! Ta kletka iz kolekcije Fetish ni le videti naravnost odlično, temveč svojemu uporabniku nudi tudi neprimerljive občutke, ki izhajajo iz prisilne spolne abstinence. Nobena skrivnost ni, da kletka preprečuje erekcijo in že najmanjši poskus razburjenja bo zelo bolel!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Pripnite se v posteljo za dolge večere doma in odkrijte svoje želje in strasti! Ta igrača za odrasle ni nič drugega kot komplet za privezovanje zapestja in gležnja na posteljo. Opremljen je s priročnim ježkom za univerzalno in udobno uporabo. Nastavljivi naramnice se prilegajo skoraj vsaki velikosti vzmetnice in vam bodo prinesle obilo seksi erotičnega napetostnega užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Ali imate radi igre BDSM? Čas je, da jih popeljete na naslednjo raven! Pri tem vam bo v pomoč ta ključ za čistočo iz visokokakovostnega polikarbonata in silikona, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Ročaji so sestavljeni iz 3 delov, ki se odlično prilegajo skupaj in tako tvorijo lep, eleganten in okusen dodatek.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Bondage Hook 40mm

    Kiotosovi jekleni izdelki so izdelani iz 100 % nerjavečega jekla, kar zagotavlja najvišjo kakovost jeklenih izdelkov, ki so danes na voljo.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 23 Chastity Cage 2.5" 6,5cm Black

    Občutite ultimativno moč kot ključavnica najbolj intimnih delov vašega partnerja. Doživite najbolj osvobajajoče občutke ob odpiranju ključavnice. Ves nadzor je v rokah vašega Dominanta.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Teardrop Cock Trap

    Ujemite ptico v past! Ta igrača ima palico za sečnico, ki jo lahko zaklenete, da preprečite uhajanje penisa. Se vam to zdi nevarno? Tako je! Zacvilil boš od bolečega užitka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Držite ptico pod ključem s to edinstveno kletko za čistočo. Narejen je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ima zelo moderen in ekstravaganten videz in bo videti zelo čudovito za nošenje! Njegova uporabna velikost je približno 6,5 cm in ne pozabite, da v njem zagotovo ne boste dobili erekcije.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Auto Bondage Ice Ball Lock Stainless Steel

    Lepa, sijoča in nevarna žogica iz nerjavečega jekla. Deluje na principu topljenja ležanja in je idealen za samozavezovanje. Napolnite ga z vodo, vstavite drugi del in ga dajte v zamrzovalnik. Po zmrzovanju bo odvisno od temperature okolice, kdaj se bo ključavnica začela odpirati, običajno pa je to po 2,5 urah pri temperaturi okoli 20 °C. Končne ušesce potem služijo le nastavkom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Basque 2840731 Black

    Provokativen sijoč stil, ki poudari vašo osebnost! Ta kos iz Black Level pritegne pozornost in je ne pusti iz rok. Njegov globok izrez z nastavljivo vezalko se popolnoma ujema z zgornjim delom s povodci in izpostavljenim hrbtom. Zadrga ob strani omogoča enostavno obuvanje in sezuvanje, 4 nastavljive elastične trakove za podvezice pa omogočajo pripenjanje vaših najljubših nogavic.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Liebe Seele Vivid Sakura Soft Bondage Set 8 Pieces

    Iščete komplet za vezanje? Opaziti! Dodatki iz tega kompleta Laibe Seele vas bodo očarali s svojo nenavadno lepo barvo! Vsak od izdelkov je udoben za nošenje in je naravno rožnat. Uživajte v vseh 8 sijočih kosih, ki vam bodo pomagali uresničiti vse vaše BDSM fantazije, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen ljubimec.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Ball Gag with Leather Mask

    Gag za ljubitelje kože! Silikonska kroglica se vam bo ugnezdila v ustih, usnjeni del na obrazu pa bo pokazal, kdo tukaj ni gospodar. Silikon je v ustih mehak in prijeten, koža pa s svojim značilnim vonjem nakazuje na delitev vlog! Kdo torej natakne gag?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 20 Chastity 3.5" Silicone Cock Cage Black

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati ključ v visokokakovostnem polikarbonatu in silikonu, ki je zelo lahek, odporen in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bondage Set BDSM Starters Kit

    Začni svoje pustolovščine v suženjstvu s tem privlačnim začetnim kompletom, ki ima vse!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar & Lead

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta očarljiv povodec z ovratnico ima čudovit črno-rdeč dizajn, ki vas bo očaral na prvi pogled! Postavite ga na svojega nasprotnika in poslušajte svoje želje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Latex Play Ladies Briefs Black

    Vas mika ideja, da bi nosili te seksi tangice iz lateksa? Če boste to storili, boste svojo silhueto in značaj poudarili na nevarno seksi način! Kaj je naslednje? Na vas je, zagotovo pa vam bodo spodnjice pomagale uresničiti vaše lateks fantazije in ideje. Izdelane so iz kakovostnega lateksa, so prožne in se dobro prilegajo. Privoščite si učinek lateksa, ki dela čudeže.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Jaw Lock

    Pozor, ta naprava iz visokokakovostnega nerjavečega jekla vsekakor ni primerna za tankočutne in občutljive duše. Tukaj je za največje zlobneže, ki se ne bojijo ničesar in bodo z lahkoto zaklenili čeljust. Postavite ustnik v usta, ga preizkusite in s šestrobim ključem prilagodite velikost luknje in jo zategnite.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Tako kot ta spominja na leva, ki bo vašemu sužnju omejil svobodo, ki si je še vedno ne zasluži. Zaklenete ga v to kovinsko kletko in preprečite, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Flogger

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta ročno izdelan bič v slogu biča bo izpolnil svoj namen zahvaljujoč razkošno mehkim strunam, ki lahko udarjajo in pobožajo ali žgečkajo. Zato zgrabi in se pusti svoji želji odnesti.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Meatballs Chastity Rings Black

    Ali imate radi dodatke za penis in moda podjetja Oxaballs? V tem primeru vam bodo všeč tudi te mesne kroglice. To je povsem nov način, kako ujeti penis in ga privezati na moda. Ujemite ptico in jo obdržite nemočnega in vezanega s tem iznajdljivim orodjem.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 263 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.