×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš

Elementi 129 do 160 od 263 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Black

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati ključ do visokokakovostnega polikarbonata, ki je zelo lahek, odporen in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, s katerimi lahko brez težav potujete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato je zagotovljena higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite močan orgazem, ki mu sledite po kletki.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Nutter Ball Sling Black

    Revolucionarna prevleka za žoge svetovno znane blagovne znamke Oxballs. Zajel vas bo s svojim dizajnom, najbolj prijetnim materialom in občutki, ki jih boste doživeli ob nošenju.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Cyborg Cage Chastity Cage Black-Red

    BRUTUS Cyborg Cock Cage je po meri nastavljiva kletka za čistost, izdelana iz trpežne plastike. Možno ga je popolnoma prilagoditi osebni velikosti in je zato zelo primeren za nošenje dlje časa. Ključar se odloči - ali upate predati ključ?

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Dala vam bo intenzivno stimulacijo in dodaten pritisk, saj je vibrator dolg in ima močnejši končni del. Ta vibrirajoča sonda znamke Mistera B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Neoprene Pink Pig BDSM Hood

    Želite svinjske kotlete? Verjetno je jasno, da brez te maske nikoli ne bo pravi hranilnik! Je čudovito prožna in mehka, zato je zelo udobna za obuvanje in udobno sedi. Narejen je iz roza neoprena in ima odstranljiv nagobčnik. V njem se boste počutili odlično in udobno!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Cone of Shame Chastity Device

    Nič več zibanja, premikanja in božanja, Oxballs pripravi to edinstveno igračo v obliki lijaka, ki bo nepremagljiva v igrah. Cone Of Shame je pripomoček iz zelo mehkega in fleksibilnega silikona, tako da ga lahko vaš kuža nosi ure in ure in mu preprečite, da bi se igral sam s seboj. Silikonski material zagotavlja tudi enostavno čiščenje in vzdrževanje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Pup Hero Dogtail M

    Igrati za psa in lastnika Master B enostavno nikoli ne bo dolgčas in tudi vam ne! Uživajte v tem analnem čepku s pasjim repom iz visokokakovostnega mehkega silikona, ki je varen za telo. Zatič je enostaven za vstavljanje, udoben tudi pri daljši nošnji in obljublja veliko zabave.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Xtreme Zip-up Full Sleeve Arm Restraint Black

    Stopite v svet intenzivnega BDSM-ja s tem oklepajem za roke s polnimi rokavi.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Transparent

    Kletke za čistost Man|Cage so izdelane iz visokokakovostnega polikarbonata, zelo lahkega, vzdržljivega in hipoalergenskega materiala. Kletka je sestavljena iz treh delov, ki se popolnoma prilegajo drug drugemu. Dva vodilna zatiča povezujeta zgornja dela, ovalni stožčasti zatič pa povezuje obroče s kletko. Različni obroči p​e​r različnih velikosti in distančniki vam bodo omogočili, da ustvarite popolno velikost! Obročki se udobno prilegajo in so popolnoma varni.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Male Chastity Device with Padlock 7991

    Elegantna moška kletka za čistočo. Ni vam treba več skrbeti zaradi nezvestobe, hkrati pa lahko svojega ljubimca malce namučite.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Arm Binder

    Svojemu sužnju tesno zavežite roke za hrbet in mu spretno preprečite premikanje, pri tem vam bo pomagal Strict Arm Binder, ki ustreza svojemu imenu in ni le strog, ampak tudi brezkompromisen! Pas je opremljen s praktičnimi zaponkami, zaradi katerih se bo prilegal popolnoma vsem, ne glede na velikost bicepsa in podlakti. Postavite novo raven v svojo igralno izkušnjo, jo naredite nepozabno in uživajte v kakovosti in edinstvenem dizajnu tega izdelka.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Collar with Cuffs Restraint Set Black

    V te lisice z ovratnico vtaknite svojega podrejenega nasprotnika. Njihova mehka notranja podloga je zelo prijetna in nežna do kože, zato naj vas ne bo strah pravilno zategniti manšete. PU usnje je primerno tudi za vegane, je enostavno za čiščenje in ohranja klasičen seksi videz usnja. Veliki O-obročki so izdelani iz močne kovine brez niklja in jih je mogoče pritrditi na druge elemente iz vaše domače zaloge BDSM dodatkov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dusedo Acrylic Ball Butcher With Spikes

    Ali ljubiš nevarnost in te nič ne vznemirja tako kot mučenje in bolečina? S tem orodjem se boste zelo zabavali! Je drobilec mod, ki je zasnovan za vse, ki imajo tako radi bolečino, da si upajo celo špico in skozi prozoren material želijo vse videti na lastne oči. Samo delaj, kar imaš rad!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Wrist Cuffs

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kvalitetnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Te ročno izdelane oblazinjene veganske usnjene lisice so zaradi zlatih detajlov videti razkošno in zapeljivo. Oblecite jih zase ali za svojega kolega in izpolnite svoje erotične sanje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lockdown Chastity Cage Clear Large

    Ste pripravljeni na vznemirljivo izkušnjo suženjstva? Ta kletka čistosti Lockdown uporabniku onemogoča erekcijo. Prozorna kletka še vedno omogoča pogled skozenj. Kletko lahko celo nosite več dni zapored za intenzivno predigro.

    41,90 €

    39,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Xtreme Lace-up Full Sleeve Arm Restraint Black

    Od Ojej! Xtreme, močan opornik za roke po celi dolžini z vezalkami in trakovi. Primeren tako za začetnike, ki želijo preizkusiti intenzivnejše vezanje, kot za bolj izkušene, ki želijo razširiti svojo zbirko.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boneyard Piss Holer Black

    Boste v tej smeri odkrili čarobnost presojanja ali poglobili svoje izkušnje? Ta komplet je primeren za začetnike in napredne navdušence. Vsebuje 3 silikonska orodja različnih dolžin in debelin. Cenili boste njihovo prilagodljivost, enostavnost uporabe in vznemirljivo teksturo. Uživajte v vsakem centimetru in se poglobite, kot želite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lock a Willy

    Ali ste vedeli, da spolna abstinenca prinese veliko intenzivnejšo raven vzburjenja? Abstain z Lock and Wiily, izvirno in udobno kletko za čistočo, v katero zaklenete svoj penis, da preprečite erekcijo. Kletka za čednost se ne uporablja le za preprečevanje prešuštva, ampak tudi kot orodje, s katerim ženska prevzame oblast nad vznemirjenjem svojega nasprotnika, zaklene njegov ud in ga odklene šele, ko spozna, da je pravi čas, da partnerju da svobodo. in najintenzivnejša spolna izkušnja več dni abstinence.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Cuff Double Lock with Hoop Steel

    Naj bo vaš nasprotnik pod ključem! Mister B Cuff Double Lock bo kot nalašč za to! Osrednji vrtljivi del ne preprečuje premikanja zapestja, vendar se roke uporabnika zagotovo ne razmikajo. Lisice kot take so veličasten kos, ki bo videti odlično v vseh okoliščinah.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Shining Line Glow in the Dark Bondage Set 5pcs

    Intoyou Shining Line na novo opredeljuje osebni izraz in užitek, zasnovan za tiste, ki svojo seksualnost in fetišizem sprejmejo s popolno intenzivnostjo.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati ključ v visokokakovostnem polikarbonatu in silikonu, ki je zelo lahek, odporen in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Red

    Najpomembnejša stvar, ki jo potrebuje, da izpolni vaše vznemirljive BDSM želje! Ta luksuzni set vas bo očaral s svojim čudovitim in elegantnim dizajnom. Strastna in očarljiva rdeča torbica/torbica vsebuje ovratnico, povodec, povezovalno verigo ter manšete za zapestja in gležnje. Vse je skrbno izdelano s pozornostjo do detajlov in s poudarkom na razkošju in funkcionalnosti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Liebe Seele Vivid Rainbow Soft Bondage Set 8 Pieces

    Iščete komplet za vezanje? Opaziti! Dodatki iz tega kompleta Laibe Seele vas bodo očarali s svojo nenavadno lepo barvo! Vsak od izdelkov je udoben za nošenje in živahno mavričen. Uživajte v vseh 8 sijočih kosih, ki vam bodo pomagali uresničiti vse vaše BDSM fantazije, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen ljubimec.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Padded Thigh Sling with Hand Cuffs Black

    Ste pripravljeni na užitek naslednje stopnje? Ta sprememba igre vam omogoča, da popolnoma postavite svoje telo za globoko, zadovoljivo penetracijo in se prepustite vznemirjenju omejitev. Z nastavljivimi zapestnimi in stegenskimi manšetami je ta BDSM dodatek popoln za dinamiko izmenjave moči.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Whipsmart Diamond Bed Restrain Kit Black

    Spremenite svojo posteljo v igrišče za ropstva! Pri tem vam bo pomagal ta diamantni komplet, ki vključuje manšete na zapestjih in gležnjih. Tako se lahko vaši udi raztegnejo in pripravijo na jezo glede na vaše vznemirljive fantazije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Dala vam bo intenzivno stimulacijo in dodaten pritisk, ko se boste poglobili, kot je potrebno. Ta vibrirajoča sonda znamke Mistera B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Tapered Vibrating Penis Wand

    S tem vtičem bo resno! Ni igrača za začetnike, temveč za izkušene ljubitelje stimulacije sečnice od znotraj. Narejen je iz visokokakovostnega 100% nerjavnega jekla in obljublja enostavno čiščenje. Uživajte v čudovitih vibracijah na najbolj občutljivem mestu vašega telesa!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dominate Me Leather Ankle Cuffs D21 Black-Red

    Mehke, a hkrati močne in trpežne usnjene manšete za gležnje, izdelane na Češkem. Popestrite svoje posteljne igre in vklenite svojega kolega. Za vašo domišljijo ni omejitev, zato je odvisno od vas, v kakšnem položaju boste uživali v njih. Za udobno prileganje so lisice nastavljive po velikosti in so povezane z 2 vponkama (brez verige), tako da jih lahko odvežete in privežete vsako nogo posebej, na primer na posteljo ali za ogrevanje.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage in Luxury Wrist To Thigh Cuff Set Red

    Luksuzna zbirka elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. To vključuje ta modni komplet zapestnih manšet in naramnic za stegna. Oba dodatka sta čudovito močna in vzdržljiva ter sta primerna ne samo za igre s sužnji, ampak tudi kot seksi dodatki za priložnostna oblačila. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Stung Silicone Whip Black

    S tem bičem, katerega udarci neverjetno pečejo, kaznujte svojega porednega nasprotnika. Narejen je iz prvovrstnega silikona in njegov "razcepljen" dizajn obljublja, da bo pustil sledi, če niste dovolj previdni. Ročaj se udobno prilega roki, zahvaljujoč vgrajeni notranji kovinski palici je trpežen in močan, zahvaljujoč teksturi pa vam ne bo zdrsnil iz roke. Uživajte v igrivih klofutah in nevarnih šeškanju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker

    Zaklenite penis svojega ljubimca v ključe iz visokokakovostnega silikona. Primerna je za dolgotrajno nošenje, saj je lahka, zračna in hkrati varna za telo. Paket vključuje tudi robusten obroč iz nerjavečega jekla z nastavljivo velikostjo. Prevzemite nadzor in si privoščite občutek, ko je njegov kurac samo vaš in samo vaš!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Stainless Steel Spiked Ball Crusher with Scrotum Separator

    Je mučenje penisa in mod vaša najljubša zabava? Ne smete zamuditi tega kakovostnega orodja iz nerjavečega jekla!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 263 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.