×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki California Exotics

Elementi 65 do 96 od 344 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 7" Brown

    Toda ali obstaja dodatna dolžina? Konici dodajte 5 cm in uživajte v intenzivnejših izkušnjah s tem realističnim rokavom. Poleg tega poveča vaš penis, spodbuja erekcijo in jo krepi. Ugodnost za oba para je zagotovljena!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Uživajte v razkošju v svojem analu s tem vibrirajočim zatičem s čudovitim končnim kamnom! Narejen je iz prijetnega silikona, ki je čudovito gladek in prožen. V njem se skrivata dva zmogljiva motorja z 10 intenzivnimi načini. Naj se vaš dih skrije zaradi genialnih vibracij, ki vas bodo popeljale na analno nebo.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics 3 Piece Extension Kit

    Komplet 3 rokavov za penis blagovne znamke California Exotics. Preobrazite svoj penis v popolnoma stimulativnega čednega moškega in presenetite svojega nasprotnika! Z rokavom lahko enostavno in hitro povečate obseg in dolžino. Čevlji so izdelani iz fleksibilnega TPR materiala, ki je prijeten in varen za telo, saj ne vsebuje ftalatov.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Sure Thing Love Doll

    Nič v življenju ni gotovo, zakaj si torej ne bi privoščili razburljivih užitkov, ko si jih zaželiš? Povabite to seksi napihljivo lepotico Sure Thing Love Doll v svoj dom. Potopite se globoko vanjo in hkrati v svoje najbolj navihane fantazije. Njen dizajn v naravni velikosti skupaj s 3 nagajivimi ljubezenskimi luknjami obljublja zvesto ljubezen in seksi telo, ki ga ne boste mogli vzljubiti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ultimate Stud Extender Transparent

    Kaj pa, da spremenite svoj penis v popolno orodje osupljivega užitka? Ta rokav ne bo le dodal dolžine in obsega vašemu rokavu, temveč bo vašo ekipo opremil tudi s spodbudnimi grebeni, izboklinami in genialno oblikovano konico. Prijeten bo tudi za svojega nosilca, saj je super fleksibilen, končni obroč rokava pa bo tudi podpiral in krepil erekcijo. Povečajte užitek obeh!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Conductive Gel for E-stim Products 59ml

    Poseben prevodni gel brez glicerina. Poveča prevodnost in s tem intenzivnost elektrostimulacijskih iger. Združljiv je s silikonskimi igračami, narejenimi v ZDA in primeren tudi za vegane. Ne vsebuje parabenov, soli ali barvil.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 8" Brown

    Toda ali obstaja dodatna dolžina? Konici dodajte 5 cm in uživajte v intenzivnejših izkušnjah s tem realističnim rokavom. Poleg tega poveča vaš penis, spodbuja erekcijo in jo krepi. Ugodnost za oba para je zagotovljena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Ivory

    Kako bi bilo, če bi se ti uresničile sanje o erotični dvojni penetraciji? Želite izvedeti, vendar ne želite povabiti drugega moškega v svojo spalnico? Objemite ta čutno oblikovan vibrirajoči penis, zasnovan za analno ekstazo. Vibrira lahko v 10 načinih in zahvaljujoč 2 podpornima obročkoma za penis in testise bo vedno na mestu. Dvojni užitek za oba v paru!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Admiral Beaded Extension Blue

    Sanjate o večjem užitku, dobesedno? Rokav tesno objame vaš penis, poveča obseg in poveča vzburjenje. Njegova kroglasta tekstura v kombinaciji s čutnim oprijemom, ki poveča erekcijo, bo zanj in zanjo pripravila osupljivo izkušnjo. V izjemno prožen material se boste zaljubili že na prvi dotik, zaključni obroč pa bo poskrbel za zadostno oporo in podporo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Elite Romeo Black

    Podajte se na potovanje intimnega užitka s French Kiss™ Elite Romeo. Ta zapeljiva kombinacija utripajočega zbadljivca in udarne krogle je zasnovana tako, da podžge vaše strasti in vas pusti brez diha. Raziščite 10 mamljivih funkcij vibriranja, utripanja in stopnjevanja, ki vas bodo podivjale od želje.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Swirl Pleasure Beads Purple

    Trenirajte svoje analne mišice in uživajte v prijetnem zadovoljstvu z Swirl Pleasure Beads. Imajo očarljivo vijolično barvo in jih povezuje zelo prožna in trpežna vrvica. Njihova velikost je razvrščena za enostavno namestitev in hkrati intenzivnejši orgazmični užitek. Uporabite jih v solo igrah ali s partnerjem in odkrijte skrivnosti analne avanture.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless Vulva Transparent

    Eden, najbolj priljubljeni masturbatorji končno pri nas! Je čudežna replika vulgarnega konca in čudovito spodbudne teksture. Leto je podobno in tam je tudi čistilna enota. Ljubite realistične stvari, ki jih potrebujete.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Brown

    Kako bi bilo, če bi se ti uresničile sanje o erotični dvojni penetraciji? Želite na zmenek, vendar ne želite povabiti drugega moškega v svojo spalnico? Objemite ta smiselno oblikovan vibrirajoči penis, ki temelji na analni ekstazi. Enostavno vibrira na 10 načinov in je zahvaljujoč 2 podpornima obročkoma za penis in moda vedno na svojem mestu. Dvojna korist za oba v paru!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    Komplet črpalk Optimum Series® Maximum Results™ vsebuje 2 zmogljivi sesalni črpalki, snemljivo cev in ročaj črpalke Master Grip™ za enoročno uporabo, ki zagotavlja maksimalne rezultate pri vsakem črpanju. Z vsakim pritiskom enoročne črpalke Master-Grip™ se lahko veselite močnega povečanja obsega in dolžine.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless 2X Teardrop Plug Black

    Ste dovolj pogumni za ta zadnjični čep? Če je tako, se veselite neskončnega užitka! Je strastna žebljička z izbočenim dizajnom, prilagodljivim ohišjem in praktičnim podstavkom. Primeren je za začetnike in strokovnjake in vam bo dal resnično vznemirljive občutke za igrami za hrbtom.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Zbirka erotičnih igrač Impulse Intimate je tu, da vas loči od preizkušenih vibracij, pa tudi od močno izboljšanih funkcij elektrostimulacije. Na ta način vam bo vibrator ponudil 5 bolečih akcij električne stimulacije in 7 vibracij s fiksnim nadzorom. Uživajte v življenju z elektrodestrukcijo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    Sočen, okreten in neutruden jezik za vaš klitoris, ki vas bo pretresel od sreče! Realističen stimulator v obliki ust je igrača, ki je enostavna za uporabo, izdelana iz prijetnega TPR materiala. Vse, kar morate storiti, je, da poljubite vibrator, nato pa preprosto zamudite krmilnik žice in uživajte v oralnem seksu, kolikor želite.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Cyclone Dual Chamber Stroker Transparent

    Kmalu bo na voljo več podrobnosti o tem izdelku. Doživite neprimerljiv užitek z dvojno komoro Cyclone™. Ta vrhunski masturbator je zasnovan tako, da s svojimi inovativnimi lastnostmi in izjemnim dizajnom dvigne vaš užitek na višjo raven.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Pleasure Enhancer Grey

    Kako to, da svojega očeta oblečeš v nov plašč? Ta izboklina bo nežno obkrožila tvojega tiča in te podprla z grozljivimi kurbami. Ima konec, poveča obseg in podpira erekcijo ter skrajša oba partnerja. Uživajte v novih izkušnjah!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Double Diver Pink

    Vam je všeč razburljiva dvojna penetracija? Le s tem prstanom boste svoje zadovoljstvo potrojili! Preprosto ga položite na penis in pustite prožni obroč za krepitev in podporo erekcije in vzdržljivosti. Nato dodajte 12-funkcijsko vibriranje na vrh in potisnite priloženi vibrator v zadnja vrata za popolno blaženost. To ni navaden prstan, je pripomoček za popoln užitek!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Empress

    Ali želite, da vaš novi pas za penis ni le učinkovit, ampak tudi seksi in eleganten? Njen kraljevski pas temu zagotovo ustreza! Narejen je iz veganskega usnja, ga je enostavno in hitro obleči, mehak notranji material pa vam bo naredil prijeten in udoben. Povežite svoj najljubši dildo ali vibrator zahvaljujoč obročkom 3 različnih velikosti in ne pozabite na svoje strasti z odprtim mednožjem!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Scandal Wide Open Mouth Gag Black

    Včasih morajo usta ostati odprta. Je praktičen in okusen. In s tem gagom bo okusno podvojen! Je popolnoma eleganten in očarljiv, hkrati pa boste z njim obudili vse svoje navihane fantazije. Ustni obroč je izdelan iz medicinskega silikona, dolžina paščkov pa je nastavljiva za maksimalno udobje. Potopite se v svojo pustolovsko željo in uživajte v vseh svojih drznih sanjah v živo.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Her Royal Harness Me2 Thumper

    Sanjate o popolnem vzajemnem zadovoljstvu? ME2 Thumper s svojo sposobnostjo globokih utripov, vibracij in 2 zmogljivima motorjema bo navdušil vse vpletene. Končni pulsator bo s svojim nežnim gibanjem v svoj raj prinesel točko g in prostato, uporabnik pasu pa bo užival v čutnih vibracijah na klitorisu. Uporabite vibrator samostojno ali z pasom in odkrijte nove možnosti draženja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Viceroy Reverse Endurance Ring Blue

    Od sramežljivih začetnikov do strokovnjakov za erotiko, ta prstan je primeren za vsakogar! Preplavil vas bo val užitka in zaljubili se boste v njegov mehak in plišast material z 2 edinstvenima teksturama. Je prilagodljiv, vzdržljiv in zasnovan tako, da vam pomaga povečati vzdržljivost in izboljšati kakovost vaše erekcije. Veselite se eksplozivnih vrhuncev, s tem prstanom bo šlo vse na bolje!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Petite Jack bo popoln partner tako za igranje s samim seboj kot za zabavo s partnerjem. Je močan, vodoodporen, dvojno stimulira in obvladuje čudovito rotacijsko gibanje zahvaljujoč notranjim vrtečim se kroglicam. Izdelan je iz mehkega TPR in plastike, njegove dimenzije so kompaktne, oblika je ergonomska in cena sprejemljiva.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bionic Thrusting Masturbator Black

    Ste sodoben moški in obožujete tehnično napredno udobje? Doživite novo dih jemajočo raven užitka z močnim potiskajočim masturbatorjem Bionic! Omogočil vam bo resnično opojno izkušnjo masturbacije, njegove funkcije pa lahko prilagodite svojim potrebam. Uživajte v čvrsti notranji teksturi, 7 funkcijah intenzivnih potiskov in tudi turbo gumbu za takojšen užitek.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Pripnite se v posteljo za dolge večere doma in odkrijte svoje želje in strasti! Ta igrača za odrasle ni nič drugega kot komplet za privezovanje zapestja in gležnja na posteljo. Opremljen je s priročnim ježkom za univerzalno in udobno uporabo. Nastavljivi naramnice se prilegajo skoraj vsaki velikosti vzmetnice in vam bodo prinesle obilo seksi erotičnega napetostnega užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Anal Probe Kit Black

    Želite odkriti vznemirljive občutke za svojimi zadnjimi vrati? Oglejte si jih s temi žebljički! Trenutno si ogledujete komplet, ki vsebuje 3 kose graduiranih velikosti. Vsaka zatič ima praktičen končni obroč in prijetno stimulativno teksturirano površino. Zanesite se na varno uporabo in popolno zadovoljstvo!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Cat Mask Black

    Sprostite svojo notranjo zapeljivko z mačjo masko Euphoria Collection. Ta očarljiv dodatek je zasnovan tako, da podžge vašo domišljijo in povzdigne vaša intimna srečanja. Maska ima varno zapiranje na zaponko, ki zagotavlja udobno in nastavljivo prileganje za ure igrivega raziskovanja.

    37,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 7" Ivory

    Ali obstaja dodatna dolžina? Konici dodajte 5 cm in uživajte v intenzivnejših izkušnjah s tem realističnim rokavom. Poleg tega, da poveča vaš penis, spodbuja tudi erekcijo in poveča vzdržljivost. Užitek za oba para je zagotovljen!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless Squishy Ball Stroker Yellow

    Predstavljamo Boundless™ Reversible Squishy Ball Stroker, vrhunski stroker, zasnovan za zagotavljanje neprimerljivega užitka in prilagodljivih občutkov. Ta vsestranski bodilnik ima žgečkanje konic in je opremljen s priročno torbico za diskretno in higienično shranjevanje.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Duchess

    Ali želite, da vaš novi pas za penis ni le učinkovit, ampak tudi seksi in eleganten? Njen kraljevski pas temu zagotovo ustreza! Narejen je iz veganskega usnja, se nizko prilega telesu, mehak notranji material pa vam bo naredil prijetne in udobne. Povežite svoj najljubši dildo ali vibrator zahvaljujoč obročkom 3 različnih velikosti in ne pozabite na svoje strasti z odprtim mednožjem!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 344 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.