×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki klitoris

Elementi 33 do 64 od 1565 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Love Breeze Ice Blue

    Čudoviti tlačni valovi stimulirajo klitoris z 11 jakostmi brez dotika. Love Breeze vas bo navdušil tudi z mehko silikonsko glavo, baterijo za ponovno polnjenje in ergonomskim, vodoodpornim zaključkom.

    49,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Engily Ross Lizer Vacuum Pump Licking Stimulator with Vibrations Red

    Predstavljamo vam Lizer, nov stimulator, ki vas bo prijetno presenetil. Lizer se ponaša z očarljivo, zaokroženo in kompaktno obliko, ki je popolna za prileganje vaši dlani.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Dual G-Spot & Licking Tongue Vibrator Purple

    Strokovnjak za vaše zadovoljstvo! Ta vibrator s 7 načini lizanja vam bo dal različne vznemirljive občutke. Je pameten in eleganten moški, ki z tresljaji skrbi za notranji del nožnice in z jezikom razkazuje klitoris. Poleg tega ga lahko upognete na spojne dele in popolnoma spremenite njegovo obliko, ne glede na razlog!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro Plus Vibration

    Uživate v tlačnih valovih svojega Satisfyerja, vendar pogrešate čutne vibracije klasičnega vibratorja? Novi Satisfyer Pro Plus Vibration združuje zaželene, stimulativne tlačne valove s čutnimi vibracijami, kar vam omogoča neprimerljivo izkušnjo užitka!

    86,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy The Kisser The Oral-Like Stimulator Red

    Odklenite svet neprimerljivega užitka s stimulatorjem klitorisa Kisser. Kisser iz kolekcije Designer Edition podjetja TOYJOY, zasnovan za posnemanje zapeljive oralne stimulacije, bo odklenil svet užitka brez primere.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Classic

    Partner Toy je partnerski vibrator, ki se nosi med ljubljenjem in hkrati stimulira oba.

    68,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Next Dark Purple

    Womanizer Next je nova dimenzija užitka – združuje revolucionarno 3D Pleasure Air stimulacijo klitorisa z novim Climax Controlom, kar daje dodatno globino in bogastvo vašemu orgazmičnemu potovanju. Zasnovan za intenzivne, intuitivne večkratne orgazme, Next zagotavlja neprekosljivo moč in vrhunske funkcije, vključno z novim naborom prilagodljivih vzorcev med tihim šepetanjem.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Womanizer Premium 2 Bordeaux

    Womanizer PREMIUM 2 z izvirno tehnologijo Pleasure Air je naša najrazkošnejša stvaritev doslej - prava Prada med spolnimi igračami, vrhunska igrača za ženske, ki iščejo več kot le še eno napravo za igranje. Z več stopnjami intenzivnosti kot kdaj koli prej in izboljšano funkcijo avtopilota, ki vas popelje v nove, nepredvidljive pustolovščine, je PREMIUM 2 najčistejši užitek najvišje kakovosti.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Arcwave Pleasure Pair Set Ion + Womanizer Premium 2 Black

    Končna blaženost tehnologije Pleasure Air. Arcwave Ion prvi na svetu Pleasure Air stroker in Womanizer Premium 2 Pleasure Air stimulator klitorisa.

    429 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump

    Oglejte si, kako se vaša pička napihne do novih skrajnosti z vibracijsko pumpo Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump! Preprosto namestite oblikovano skodelico na ustnice svoje pičke, nato pa s potegom ročice črpalke v medicinskem slogu, ki je enostavna za oprijem, sprožite visokointenzivno super sesanje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Power Ring

    Ta avreola ljubeče boža tvojo moškost, a to, kar počneš z njo, je vse prej kot nedolžno! Obroč Satisfyer Ring vaši moškosti nudi čutno nadgradnjo, ki vam in vašemu partnerju zagotavlja dolgotrajno mravljinčenje in prijeten občutek. Ta mali prinašalec radosti je odličen za skupno uporabo in bo vašemu ljubezenskemu življenju dodal veliko radostnih doživetij!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gender X The Gold Standard Black

    Ta zmogljiva silikonska krogla z 10 hitrostmi ima poševno konico v obliki šminke, ki je kot nalašč za ciljno stimulacijo in se lahko prilega v razpoke ali leži poravnano in ravno. Ravna gred se zaključi z elegantno osnovo iz rožnatega zlata, kjer je nadzorna plošča z 1 gumbom enostavna za uporabo, ki sveti med uporabo. To klasično nočno omarico prinesite s seboj v kad ali prho, saj je popolnoma potopna v vodo – in se priročno polni prek USB-ja.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved The Complete Lovers Kit

    V enem priročnem vijoličnem kompletu dobite vse igrače, ki jih potrebujete za užitek, ki razburja um in to za manj denarja!

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Duo Bordeaux

    DUO zagotavlja popolno kombinacijo stimulacije klitorisa in točke G. Stimulator klitorisa DUO uporablja tehnologijo Pleasure Air™, medtem ko vašo točko G masira popolnoma ukrivljen in močan vibrator. Pripravite se na mešani orgazem, ki ste si ga vedno želeli.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Vibe Therapy Quantum Pink

    Mini vodoodporni vibrator iz plastike ABS s 7 funkcijami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Iščete priročen vibrator, ki vam bo pokazal, kako je v sedmih nebesih? Ta zajec iz Paloquetha je primeren tako za začetnike kot za izkušene ljubitelje spolnih igrač. Šokiral vas bo s svojimi lastnostmi! Lahko potiska, vibrira in se vrti. Kaj to pomeni? Čakajo vas najboljša seksi doživetja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro Traveler

    Ne glede na to, ali ste svetovni popotnik ali pa ste srečni doma: praktični pokrovček ima magnetno zapiranje, zato je vaš prijatelj užitka diskreten in higieničen spremljevalec. Zaradi kompaktne velikosti lahko Satisfyer Pro Traveler hitro pospravite v torbo. Zaradi svoje elegantne oblike in osupljive notranje tehnologije je to pripomoček življenjskega sloga, brez katerega ne bi smela biti nobena zbirka igrač.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Domi 2 Mini Wand Massager

    Domi 2 je vibrator s paličico z daljšo življenjsko dobo baterije, učinkovitim čipom Bluetooth 5.0 in nadgrajeno anteno.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ White

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ iz silikona s 3 motorčki razvaja vse vaše erogene cone: uporabite ga kot ležeči vibrator, vibrator s tlačnimi valovi ali vibrator za točko G za največjo raznolikost, medtem ko ste samski.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • ToyJoy Pocket Rocket Purple

    Dame, spravite se v ekstazo s to neverjetno igračo za stimulacijo klitorisa. Očarala vas bo njegova vijolična barva, žepna velikost in ena močna hitrost.

    7,90 €

    2,29 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Frisky Finger Burgundy

    Ta prvovrstni vibrator za prstane ima široko, debelo steblo z ravno površino, ki je okroglega obsega, vendar nežno usmerjena proti konici za natančnost, kamor želite.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Next Sage

    Womanizer Next je nova dimenzija uporabe – združuje revolucionarno 3D Pleasure Air stimulacijo klitorisa z novim Climax Controlom, kar daje dodatno globino in bogastvo vašemu orgazmičnemu potovanju. Zasnovan za intenzivne, intuitivne večkratne orgazme, Next zagotavlja neprekosljivo moč in vrhunske funkcije, vključno z novim naborom prilagodljivih vzorcev med tihim šepetanjem.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Wand Massager Black

    Doxy je najmočnejši masažni pripomoček na svetu, ki se napaja iz električnega omrežja. Predstavljen je bil leta 2013 in privablja vse več navdušencev, ki želijo eksperimentirati s tem zmogljivim, a obvladljivim intimnim masažnim aparatom.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Verge

    Nov in vznemirljiv način doživljanja užitka s partnerjem ali samostojno. Obročki za penis so zasnovani za polnejše in dolgotrajnejše erekcije ter močnejše orgazme. Dodatna prednost obročkov Verge je stimulacija perineuma. Verge stimulira presredek, erogeno območje, ki se odziva na pritisk in vibracije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Alvis

    Ne glede na to, ali ste že razpoloženi ali pa iščete nekaj, kar bi vas pripeljalo do tega, je Pretty Love Brighty čudovita, svilnato gladka igrača, ki je vedno pripravljena dražiti ali zadovoljiti.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Cutie Heart Light Red

    Tako ljubek, da ti bo ukradel srce! Satisfyer Cutie Heart iz silikona je s svojo kompaktno zasnovo v obliki srca in zanimivo kombinacijo tlačnih valov in vibracij idealen sopotnik na potovanju. Oba motorja sta posebej močna.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Golden Moments

    2 visokokakovostni, vrhunski igrači po ugodni ceni! Ti dve najbolje prodajani igrači bosta zagotovo priljubljeni - še posebej zaradi ugodne cene. Vsestranski komplet za užitek za vročo solo zabavo ali zabavo v paru.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    Satisfyer Curvy Trinity 3 iz silikona s 3 motorji bo razvajal vse vaše erogene cone: uporabite ga kot vibrator za polaganje, vibrator tlačnih valov ali vibrator G-točke za največjo raznolikost v času, ko ste samski.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Pink

    Vibracijski metuljček, ki ga upravlja pametni telefon (iPhone in Android).

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Purple

    Močnejša, lepša in bolj diskretna je prav to Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    Eleganten kos nakita in hkrati čuten erotični pripomoček! Se tapkaš po čelu? Ampak daj no, vsaka ženska bo vzljubila ta luksuzni dodatek! Znamka Crave združuje najnovejšo tehnologijo in sodoben minimalističen dizajn, iz katerega je nastal ta dragulj in hkrati vibrator, s katerim boste dobili vse, kar si želite. Čisto nerjaveče jeklo in 24-kt zlata barva bosta izstopala v vašem dekolteju, tako kot bodo vaši intimni deli telesa navdušeni. Naj bo vaše veselje vedno ob sebi in se okrasite z očarljivo verižico z unikatnim obeskom, ki bo vaša vznemirljiva skrivnost.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Extreme Silicone Power Cage

    Kletka Extreme Silicone Power Cage je najboljši pripomoček za izboljšanje erekcije! S to kletko, ki tesno obdaja vsak centimeter vaše moškosti, boste ohranili trdno erekcijo in podaljšali zabavo, medtem ko boste stimulirali svojo partnerko.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 1565 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.