×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki klitoris

Elementi 65 do 96 od 1565 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Purple

    Si želite vse? Si želite občutka strastnega potiska ljubimca, utripa njegovih prstov ob vaši točki G, njegovih prstov, ki trepetajo ob vaših sramnih ustnicah?

    209 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Dvojna stimulativna luksuzna igrača, ki vam bo všeč! Igrače Lelo se nenehno premikajo in so najbolj vrhunske stvari, ki jih ponuja trenutni erotični trg. Če hočeš najboljše, si zagotovo želiš Lelo. Pridite spoznati Enigmo. Je razkošna igrača, ki bo razveselila tako točko G kot klitoris in vam prinesla zares nezemeljski orgazem.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Mini Magic Wand Purple

    Ta masažna palica je popoln pripomoček za sprostitev po dolgem in napornem dnevu. Kot nam je vsem že nekaj časa znano, so vibracije ključnega pomena za odpravljanje utrujenosti, blaženje napetosti v mišicah, lajšanje bolečin v telesu in pomoč pri nekaterih športnih okrevanjih.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Number One

    Najnovejša različica Satisfyer 1! Za intenzivnejše, hitrejše in večkratne orgazme.

    53,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Sanjate o čutni stimulaciji z enim prstom? S tem prstnim vibratorjem je mogoče vse! Ima prijetno teksturirano glavo in vam ponuja 9 načinov intenzivnih vibracij. Njegova oblika je domiselno ukrivljena, tako da se lahko udobno usmeri v klitoris, kjer bo dražil občutljive živčne končiče, lahko pa z njim tudi pokukate noter. Odkrijte svoje strasti sami ali se igrajte s partnerjem.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Pro Purple

    Hrepenite po neverjetnem oralnem seksu in neverjetni stimulaciji točke G? Izkoristite najboljše iz obeh svetov z Her Ultimate Pleasure Pro! Ta neverjetno priročna igrača je izboljšana različica originalne Her Ultimate Pleasure in je še boljša! Prestopite rob navdušene ekstaze in doživite ultimativni užitek!

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    Zahvaljujoč 3 zmogljivim motorjem je Satisfyer Curvy Trinity 4 izdelan iz silikona z vsestransko erotično igračo. To igračo za užitek lahko uporabite kot vibrator tlačnih valov za polaganje in za G-točko, ki vas bo presenetila z intenzivnimi vibracijami in pulzirajočimi tlačnimi valovi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Brighty

    Ne glede na to, ali ste že razpoloženi ali pa iščete nekaj, kar bi vas pripeljalo do tega, je Pretty Love Brighty čudovita, svilnato gladka igrača, ki je vedno pripravljena dražiti ali zadovoljiti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Lush Gia Black

    Iščete izjemno močne vibracije? Ta elegantni masažni pripomoček "dva v enem" zagotavlja globoke, hrumeče vibracije, ki odmevajo iz glave masažne palice, ali pa ga obrnite in raziščite čudovite obline ročaja G. Gia ima dva gumba, ki neodvisno upravljata vsak konec. Premikajte se med 7 funkcijami in poiščite občutke, ki ustrezajo vašim željam. Gia je zasnovana za preprosto uporabo, saj je brezžična in jo je mogoče polniti prek USB-ja. Narejen je iz gladkega silikona UltraSilk, ki je varen za telo, ne vsebuje ftalatov in je enostaven za čiščenje.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Black

    Zavajajoče močan masažni pripomoček, zasnovan za močno in neprekinjeno stimulacijo.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Dizajn in res močna masažna glava znamke Adrien bo izpolnila vse vaše želje. Zasnovan je bil posebej za diskretno tiho in hkrati močno pomoč, zasnovano ne le za intimne užitke, ampak tudi za masaže celega telesa. Ima natančno ergonomsko obliko, je enostaven za uporabo in je izdelan iz varnega in kakovostnega silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Rechargeable Massager Pearl White

    Razkošna masažna glava Le Wand za ponovno polnjenje z elegantno biserno belo barvo vam bo zagotovila resnično intenziven in čuten užitek. Ima 10 hitrosti vibracij in 20 vzorcev vibracij, s katerimi boste doživeli res močno navdušenje. Je tudi vsestranski, ima enostavno upravljanje in glavo iz najkakovostnejšega silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Strong 7-Speed Mini Vibrator

    Ta novi pripomoček z omejenimi stroški Rocks-Off vas bo stal čiste 7-stopinjske intenzivnosti! Originalni RO-80mm je svetovni uspeh Rocks-Offa, polja strašnih intenzivnih vibracij, ki vas bodo postavile na kolena.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Arthur - Wave Vibrator

    Ne glede na to, ali ste že razpoloženi ali pa iščete nekaj, kar bi vas pripeljalo do tega, je Pretty Love Arthur čudovita, svilnato gladka igrača, ki je vedno pripravljena dražiti ali zadovoljiti.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Black

    SONA stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. Ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njo vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Mini G-spotter Black

    Ta eleganten in trpežen masažni pripomoček za točko G je izdelan iz visokokakovostnega ABS in bo zadel pravo mesto za nekaj neomejenih orgazmov! Uporaba te 13 cm dolge "ljubezenske rakete" je zelo preprosta, samo obrnite, da se zažene, ustavi ali odpre za zamenjavo ene same baterije AA.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Ünihörn Clitoris Sucker Gumrose

    Kot vsi imajo tudi Gumrose elegantno obliko in svetle, vznemirljive barve. Gumrose je sesalec klitorisa z nič več in nič manj kot 10 funkcijami sesanja, v njem boste uživali, dokler se vam ne zahoče.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Doxy Wand Massager White

    Doxy je največja masažna glava na svetu, ki ima sedež v tovarni v Cornwallu v Angliji.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Wave Chrome

    Ali je masturbacija povezana s prhanjem in brcanjem? Ste začeli odkrivati svojo uporabnost v kopalnici? Womanizer prihaja z novostjo, ki bo vaše črnilo spremenila v neponovljive vznemirljive trenutke. Wave je tuš glava, ki so jo razvili strokovnjaki za kopalnico in jo uporablja Womanizer. In tuja je - tuš glava za dobrobit žensk!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl

    Vibrator Greedy Girl Rechargeable Rabbit združuje svilnat silikon in 36 možnih kombinacij načinov vibriranja, ki zagotavljajo neverjetne orgazme.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Martinella Clitoris Stimulator with Point Vibrator Hot Red

    Martinella, ženski stimulator, s katerim se počutite kot kraljica, ne da bi bili odvisni od kogar koli, da bi uživali v svoji spolnosti in svojih najglobljih občutkih.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO Hula Beads Black

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Royal One Ring

    Z našim kraljevskim pripomočkom Royal One nadgradite svojo moškost s čutnostjo. Prijetno prilagodljiv obroček se prilagodi vsem velikostim in objame vaš penis ter ustvari učinek zastajanja krvi za daljši užitek in čutno vzdržljivost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Dvojna stimulativna luksuzna igra, ki vam bo dala vse! Igrače Lelo se zlahka razvijajo in imajo najboljše leglo bitja, ki jih ponuja trenutni erotični trg. Kar hočeš, hočeš Lelo. Pridružite se Meet Enigmo. To je zabavna igra, ki bo razkrila takšno točko G, kot je klitoris, in vam prinesla nekmetijski orgazem.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Indy Red

    Zdi se, da najbolje prodajana serija Fun Factory SRONIC izhaja iz revolucionarne inovacije, ki poleg inovativnega dizajna in najmočnejšega motorja ponuja tudi funkcije, ki združujejo gibe, impulze in razpoke.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Quantum Black

    Zmogljiv žepni vibrator. Koži prijazen, ergonomski dizajn, tih. 7 vibracij s pritiskom na gumb. Dolžina približno 9 cm, Ø 2 cm. Material: ABS. Vključena baterija.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Feel it Baby!

    Gladek silikonski obroček z neverjetno močnimi vibracijami Feel it, Baby! je obvezna igrača za pare.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Unite Purple

    Raziščite novi We-Vibe II Plus! Kultni vibrator za pare. Prilagodljiv in vsestranski vibrator We-Vibe II Plus pare popelje do novih višin užitka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson x MotorBunny Buck with Vac-U-Lock

    Doc Johnoson in Motorbunny sta združila glave in skupaj ustvarila ta sedlasti vibrator, ki je edini na svetu, ki ga lahko dodaja in je združljiv s patentirano tehnologijo Vac-U-Lock. Uživajte v nezgrešljivi moči Motorbunnyja, pustite se, da vas razstavijo vibracije, in ne pozabite povabiti svojega najljubšega dilda Vac-U-Lock.

    2.689 €

    1.919 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Pivot

    Vstopite v ring in odkrijte nov svet intimnih užitkov. Pivot iz We-Vibe zagotavlja udobje, stabilnost in predvsem neskončno vznemirjenje in osupljiv orgazem. Uporabite ga med seksom, deloval bo kot erekcijski obroč in vaša erekcija bo veliko močnejša. Hkrati bo z intenzivnimi tresljaji spodbudil partnerjev klitoris, katerega nivo si nastavite sami.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jimmyjane Apex Pink

    Apex® je naša prodajna uspešnica z razlogom. S štirimi zmogljivimi motorji, tremi vzorci sesanja, sedmimi vzorci gibanja jezika, desetimi vzorci vibriranja in ročajem za stimulacijo točke g je ta igrača vse, kar iščete in še več.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Thrusting & Suction Dual Vibrator Purple

    Iščete pravega, se ne morete odločiti in morda ne veste, kaj storiti? Razvrstili vas bomo - to je ON! Na prvi pogled je popolnoma ljubek in lepo vijoličen. Ob prvi uporabi vas bodo presenetili čutni in pristni sunki, vznemirljive vibracije in sesanje klitorisa. To je trio še bolj mamljiv kot 3 orehi za Pepelko!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 1565 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.