×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki klitoris

Elementi 97 do 128 od 1565 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Black

    Kombinacija moči in vsestranskosti se skriva v tej vibrirajoči glavi! Vsebuje dva motorja, vsak na enem koncu, in deluje tudi kot vibrator. Razveselite ne le svoja zunanja in notranja občutljiva mesta, temveč tudi utrujene mišice po telesu, ki hrepenijo po pozornosti.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukrivljeni in kompaktni obliki razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Venus Pink

    Se sprašujete, kaj storiti z življenjem? Povabi to čudovito igračo vanj! Z njim se lahko igrate sami ali v dvoje, odvisno ali krmilnik obdržite sami ali ga zaupate partnerju. INYA vas bo osvojila s svojo zmogljivostjo, udobno nošnjo, vznemirljivo stimulacijo in mehkim, visokokakovostnim silikonom.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Candy Toy Set - Erotic Kit 9 pack

    Komplet 9 kosov ljubezenskih igrač v roza barvi.

    53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Pustite se zapeljati z dvojno stimulacijo tega očarljivega Satisfyerja. Zunanje ukrivljeno ramo se naslanja na vaš klitoris in ji daje vznemirljivo vibracijsko masažo. Drugi motor skrbi za notranjost nožnice, če želite, pa lahko povežete Hug Me z aplikacijo na telefonu in pustite, da vibrira v ritmu vaše najljubše glasbe ali tako intenzivno kot vaš partner z druge strani svet določa.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez stika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Plus

    Bi radi malce popestrili svojo ljubezensko zvezo s svojim dragim? Satisfyer Partner Plus je tu, da izpolni vaše želje. V njem se skrivata 2 zmogljiva motorja in med stikom bo razveselila oba partnerja. Vstavite ga v nožnico in uživajte v vibracijah na vseh občutljivih mestih, nove izkušnje bodo nepozabno vznemirljive!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Doxy Wand Massager Pink

    Doxy je največja masažna glava na svetu s sedežem v tovarni v Cornwallu v Angliji.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Wand-er White

    Double Wand-er je zasnovan tako, da vam pomaga raziskati možnosti svojega telesa z lastno drznostjo. Opremljen je z dvema zamenljivima glavama: nastavek za klasično okroglo masažo in nastavek za stimulacijo točke G. Združljivo z brezplačno aplikacijo Satisfyer – na voljo za iOS in Android Vključuje 2 zamenljivi glavi. Zahvaljujoč vodoodporni obdelavi (IPX7) lahko to igračo varno uporabljate v vodi in jo je enostavno očistiti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Guava

    Bcute Classic ima ravno in koničasto obliko, zato je odličen za natančno določanje klitorisa, bradavičk, glavice penisa in vseh drugih želenih erogenih območij.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukriweni in kompaktni obsi, razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisfyer Cotton Candy navdušuje s svojo ovalno obliko in kompaktnim dizajnom. Sosednji vibrator iz sprejemljive silikonske cevi razvije klitoris z vnetljivo kombinacijo tlačnih valjev in vibracij.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Unihorn Mount n Peak Blue

    Vsak človek ima svoj prag užitka in ta nebesni vibrator je zasnovan tako, da vam pomaga doseči svojega. Z gladkim in čutnim telesom ter koničastim in slastno vrtljivim jezikom vas bo ta očarljiva spolna igrača popeljala od draženja do vzburjenja z le nekaj gumbi. Če iščete edinstveno in zadovoljivo izkušnjo užitka, ne iščite dlje od tega čarobnega samoroga.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Uživajte v razkošju! Ta Satisfyer v novem neverjetno lepem dizajnu je tukaj za vse ženske, ki trpijo za eleganco in estetiko. Narejen je iz najkakovostnejših materialov in je vznemirljiv dragulj, ki bo stimuliral vaš klitoris brez stika z uporabo tlačnih valov in vibracij. In info za gospodje: če iščete primerno darilo za svojo najdražjo, potem ste ga pravkar našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Lovense Quake

    Quake je izjemno zmogljiva igrača, ki zagotavlja dvojno stimulacijo klitorisa in točke G hkrati - nastavljiv vrat omogoča popolno prilagajanje in zagotavlja mešane intenzivne orgazme.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Odkrijte nova erotična obzorja z zabavno igro TIANI Duo. Njegove globoke in močne vibracije so delili s svojimi sodelavci in skupaj so živeli v največjo korist in zadovoljstvo. Njegova rokavica za celoten obraz se bo približala vašim telesnim oblinam, prvoslojni silikon pa vas bo očaral ob prvem dotiku. Intenzivnosti so bile iskane z glavnimi gonilniki enotne tehnologije, zlasti za prebivalstvo. TIANI Duo je najboljše za vaše skupno življenje.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Stimulacija klitorisa je ključ do orgazma, ki ga poznamo. Vendar imajo od nas koristi tudi mali spremljevalci. Nekateri imajo radi intenzivne dražbe, nekateri mehkejše. Trinity Trinity in vsaka ženska ti zaželi željo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Purple

    Dvojni vibrator, zasnovan za stimulacijo celotnega vaginalnega področja. Doživite intenzivne občutke, povezane z G-točko in zunanjim vaginalnim draženjem hkrati.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukriweni in kompaktni obsi, razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Iščete igračo, ki bo popestrila vaš odnos? Zelo priporočamo ta par vibratorja. Ponuja vam 9 načinov vibriranja, med katerimi preklapljate z daljinskim upravljalnikom. Dve silikonski krili bosta božali klitoris, druga rama pa bo razveselila notranji del nožnice, kjer se bo srečala s penisom. Za vaš užitek in tudi običajne orgazme bosta poskrbela dva motorja.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Wave White

    Womanizer Wave je prva kombinirana glava za prhanje in vodni masažni klitoralni stimulator, ki združuje strokovno znanje kopalniških strokovnjakov hansgrohe in vodje užitkov Womanizer, da bi ustvarili resnično izjemen križanec – glavo za užitek.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Joy Black

    Naš Double Joy med seksom močno stimulira oba partnerja. U-oblika je nameščena tako znotraj kot zunaj - zagotavlja zapeljiv občutek za klitoris, točko G in penis. Ta visokotehnološka igrača, ki jo omogoča aplikacija, je izboljšana z igranjem na daljavo in še več!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoča zmogljivost, to je kolekcija Romance. To vključuje tudi ta eleganten stimulator sesanja za uporabo na klitorisu ali celo na bradavicah. Ima močan motor s 3 nastavitvami sesalne moči od lahke do močne. Dodatno razburjenje bo prinesel gibljivi jezik z 9 gibalnimi ritmi. Zaradi njegove oblike se boste hkrati počutili čutno in v mehak silikonski material se boste zaljubili na prvi dotik. Naredite si uslugo s pod pritiskom in pametnim jezikom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Ta eleganten in trpežen masažni pripomoček za točko G je izdelan iz visokokakovostnega ABS in bo zadel pravo točko za neomejene orgazme! Uporaba te 13 cm dolge "ljubezenske rakete" je zelo preprosta. Prižgite, ustavite ali odprite za zamenjavo ene same baterije AA.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Vibrator Josephine iz kolekcije Elite podjetja Dream Toys je črn vibrator z elegantnimi zlatimi poudarki, ukrivljene oblike in precej velike, prilagodljive glave. Zmogljiv motor ponuja 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Replacement Caps

    Nadomestni pokrovčki za Satisfyer Pro2.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Za hkratne vrhunce! Vibrator za pare iz Black Velvets je obroček za penis/žogico z vibratorjem in vibro-stimulatorjem klitorisa. Obroček za penis in kroglice je treba namestiti tako, da se vibrator prilega penisu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Fabulous Four

    Odkrijte naše najbolje prodajane izdelke v kompletu Satisfyer Fabulous Four. Vsebuje analni vibrator, zajčji vibrator, vibrator tlačnega valovanja in masažni vibrator. Vsi izdelki so narejeni iz silikona in jih je enostavno zamenjati.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Varen magnetni pokrovček poskrbi, da igrača med uporabo ostane na mestu in stimulira klitoris med hojo, sedenjem, plesom ali ležanjem. Odlična izbira za draženje ali popolne orgazme, ne glede na to, v kakšnem okolju se znajdete!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Razkošna masažna glava za ponovno polnjenje Le Wand v elegantni srebrni barvi vam bo prinesla resnično intenziven in čuten užitek. Ima 10 hitrosti vibracij in 20 vzorcev vibracij, s katerimi boste doživeli res močno navdušenje. Je tudi vsestranski, ima enostavno upravljanje in glavo iz najkakovostnejšega silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 1565 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.