×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji Črna

Elementi 65 do 96 od 235 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    IZKUSITE NAJNAPREDNEJŠE, PROSTOROČNE, USB-POLNILNE STROKERJE, KI SO BILI KDAJKOLI NAREJENI! Mega-Bator je edini prostoročni masturbator na svetu, ki vse delo opravi namesto vas, medtem ko na svoji mobilni napravi gledate svoje najljubše umazanije!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo PowerBlow

    Imate radi, da vas posrkajo do zadnje kapljice? Upamo, da vam bodo tudi te novice o Kiiroo všeč! Imenuje se PowerBlow in je interaktivna sesalna naprava z mehanizmom za povezavo z masažnima aparatoma Kiiroo Feel in Kiiroo Feel Stars. Preberite, če želite izvedeti, kako deluje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Angel Black

    Stimulator domiselno in premeteno zasnovan za stimulacijo najbolj občutljivih mest moškega. 2 močna motorja z 10 funkcijami vibriranja in tapkanja zagotavljata vznemirljivo stimulacijo penisa, testisov in presredka

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Alex Neo 2

    Gospodje, se želite potruditi in narediti vsako svojo samozadovoljevanje nepozabno izkušnjo? Novejša različica priljubljenega masturbatorja Alex Dark Blue bo s svojim realistično mehkim materialom vsrkala vaš penis, ga intenzivno potiskala in vas popeljala v svet uresničenih fantazij. In to še ni vse! Najnovejša izboljšava je sodoben nadzor prek aplikacije, ki omogoča zabavne interaktivne funkcije.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    CONTROL je izdelan z močjo vplivanja in ponuja tehnologijo za izboljšanje masturbacije in izboljšanje intimnih izkušenj. Silikonski Twin Turbo Stroker je bil zasnovan za vrhunsko stimulacijo za samski seks, saj tesno obdaja penis s prijetno toploto in močnimi vibracijami dveh krogel, ki sta strateško nameščeni na vrhu in na dnu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II - masažna naprava za penis. Občutljiv, inovativna, zmogljiva. COBRA LIBRE II je spolna igrača, narejena za glavo penisa!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vaši testisi bodo navdušeni nad vibracijami tega Mr. užitek! Narejena je iz mehkega in zelo prijetnega silikona in se na penis pritrdi s pomočjo udobnih obročkov. Potem morate samo vzeti krmilnik in narekovati vrsto vibracij, ki jih čutijo vaša jajca. In ali boste vi ali vaš partner držali daljinski upravljalnik, prepuščamo vam.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Pink Lady Original Value Pack

    Vrednostni paket Pink Lady je popolno doživetje Fleshlight. Vse, kar potrebujete za uživanje in nego igrače Fleshlight.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

    Ali sanjate o čudoviti Lisi Ann samo zase? Ta superzvezdnik je zdaj lahko samo vaš! Masturbatorka je okrašena z njenim podpisom, prav tako pa prejmete 1500 kreditov, ki jih lahko uporabite za njeno neaktivno vsebino na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovemu provokativnemu čutnemu šarmu in nežnim dotikom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Black Masturbator Wand Attachtment Black

    Izkusite nove prednosti in dodajte nove, neverjetne funkcije svojim najljubšim masažnim glavam. Možnosti so neskončne!
    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    Ali imate radi svojega gospodarja in arhitekta vaše sreče? S Power-Batorjem lahko nastavite svoj užitek, kot želite. Izberite raven gibov, seksi stokov in ogrevanja. Edinstvena tehnologija bo vaše intimne trenutke popeljala na novo raven. Uživajte do mile volje!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Ali ga ljubiš z usti? Moto Stroker bo vaša nova ljubezen! Ima funkcijo samodejnega premikanja in tresljajev in vaše roke bodo končno lahko tam počivale. Uživali boste v 5 različnih načinih vibracij in udarcev v 2 vznemirljivih načinih. Poiščite popoln ritem in se prepustite realističnim ustim, ki vas bodo zagotovo zajela!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Doživite intenziven užitek zahvaljujoč močnim vibracijam in neverjetni sesalni zmogljivosti. Razvajajte svoj penis in mu dajte, kar želi. Kombinacija vibracij in sesanja konice penisa obljublja popolno vzburjenje in močan orgazem, se vam ne zdi? Elite Tip Teazer Power Pump je vroč nov izdelek blagovne znamke Pipedream in verjemite mi, da je bil razvit prav za to, da vam nudi koncentriran užitek.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men je s svojimi vibracijami osvojil moške po vsem svetu, zdaj pa prinaša še nekaj novega - vibracije lahko nadzorujete prek aplikacije! Seveda ostajata ohranjena eleganten dizajn in ergonomska oblika, ki zelo udobno leži v roki. Vhodna odprtina je narejena iz kvalitetnega in prijetnega silikona, zato pohitite.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Želite nekaj več? Ta vibrirajoči masturbator proizvajalca Satisfyer je bil zasnovan z občutkom za absolutno popolnost! Z njim boste doživeli čisto blaženost, zaupajte nam. Njegovo prožno telo in predvsem notranja stimulativna tekstura bosta pobožala vaš penis do orgazmične norosti, lahko pa ga kombinirate tudi s priročno aplikacijo Satisfyer Connect, zato uživajte!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Pyro Advanced Thrusting, Rotating and Moaning Masturbator

    Sanjate o intenzivnih izkušnjah? Samo ta masturbator z 2 neverjetno zmogljivima motorjema lahko uresniči vaše sanje. Ponudil vam bo funkcijo potiskov in vrtljajev, ki temeljijo na napredni tehnologiji, ki je svet še ni videl. Izbirajte med 7 funkcijami potiska in vrtenja ali pa aktivirajte Turbo funkcijo, ki vam takoj zagotovi največ moči!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Uživajte v občutku fafanja z vibracijskim simulatorjem fafanja iz zbirke Boners. Ta eleganten masturbator je opremljen z zmogljivim motorjem z 10 različnimi nastavitvami vibracij. Nastavitve lahko preprosto upravljate z gumbi na dnu.

    80,90 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Automatic Realistic Masturbator with 4D Textured Sleeve 6 Rotating Massage Functions

    Ni nujno, da je samozadovoljevanje le dolgočasen scenarij, kjer glavno vlogo igra vaša desna roka. Vi ste režiser in če temu edinstvenemu avtomatskemu masturbatorju dodelite glavno vlogo, boste dobili oskarja! Moč rotacijskega motorja vas bo spravila na kolena, funkcija orgazma z enim klikom pa je najboljši hiter. Izbirajte med 6 nastavitvami vrtenja, poljubno povečajte intenzivnost in vse preverite preko LED zaslona.

    139 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    Moto Bator X povzdigne raven masturbacije z močnim potiskanjem z batnim delovanjem za vrhunsko izkušnjo. To je popoln vihar občutkov za okrepljene seanse solo seksa, ki jih lahko prilagodite svojemu osebnemu razpoloženju! Pripravite se na eksplozivno potiskanje brez uporabe rok, ki vaš penis obdaja z vrstami in vrstami mehkih točk užitka. Vaša vrhunska masturbacijska izkušnja je pripravljena, ko boste vi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Stroker Rotating Masturbator Black

    Prepustite se temu, kar lahko naredijo mehki stimulativni vrtljivi jeziki! Tako intenzivne masaže penisa najbrž še niste doživeli. Ta masturbator znamke Stroker ima mehak vrtljivi vhod v obliki ust, v katerem se skrivajo čudoviti jeziki. Ponuja 4 načine vrtenja in 3 hitrosti. Ko končate, mehki rokav obrnite na glavo in preprosto operite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Doživite ultimativni užitek z Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, popolnoma samostojnim polnilnim masturbatorjem, ki ponuja tako vibracije kot potiske. Z 10 intenzivnimi funkcijami vibriranja, pulziranja in stopnjevanja ter 10 neodvisnimi funkcijami božanja ta naprava zagotavlja širok razpon občutkov za užitek po meri.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless FTM Stroker Black 7cm

    Predstavljamo Boundless™ FTM Stroker 2,75"/7 cm, vrhunsko tekočo silikonsko palico, ki je zasnovana za povečanje zadovoljstva. Izdelana iz visokokakovostnega tekočega silikona ponuja mehkejšo, bolj gladko in vzdržljivejšo izkušnjo.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Tri funkcije, ki jih ne želite zamuditi!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Uresničite svoje sanje o čvrsti erekciji in uživajte v masažni žogici! Ta prstan Rebel Cock je anatomsko oblikovan in se popolnoma prilega. Podpira in krepi vašo erekcijo ter vas požgečka z vibracijami na pravem mestu. Je čudovito prilagodljiv in se popolnoma prilagaja vam. Uživajte v stimulaciji testisov in perineuma ter z daljinskim upravljalnikom izbirajte med 10 načini vibriranja in 3 hitrostmi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy End Game Black

    Uživajte v potovanju in koncu igre s tem zmogljivim Strokerjem, zasnovanim za izvrsten dolgotrajen užitek. Izkusite popolnoma novo kraljestvo občutkov zahvaljujoč prožnemu, teksturiranemu notranjemu rokavu, ki boža, vibrira in segreje do okusnih 100+F stopinj. Z elegantnim dizajnom in enostavnim UV-stojalom za razkuževanje po čiščenju ste lahko prepričani, da ste vedno pripravljeni na naslednjo avanturo.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Ali sanjate o čudovitem ješiškem Draku samo zase? Ta superzvezdnik je zdaj lahko samo vaš! Masturbatorka je okrašena z njeno fotografijo, dobite pa tudi 1500 kreditov za uporabo na njeni neaktivni vsebini na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovemu provokativnemu čutnemu šarmu in nežnim dotikom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    Prvi Guybrator™ na svetu s patentirano tehnologijo PulsePlate Technology™. PULSE je večkrat nagrajeni stimulator za moške, ki za stimulacijo moškega uporablja oscilacije. Medtem ko je bil PULSE III SOLO zasnovan za moško solo uporabo, je bil PULSE III DUO z daljinskim upravljalnikom in vibrirajočo spodnjo stranjo posebej zasnovan za pare.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Želite še malo uživati v samozadovoljevanju? Ta pomočnik iz Bonersa vam bo dal okus stimulacije večkrat bolje kot vaš desničar. Njegov odprt dizajn je primeren za vse velikosti penisa in ga lahko uporabljajo tudi moški z erektilno disfunkcijo. Z njim uživajte v 10 načinih vibriranja v gladkem silikonskem ohišju.
    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Glans Masturbator Black

    Nekaj, kar se ne more primerjati s kakovostnim fahanjem! Teta poleg tega masturbatorja. Ima čutne notranje grebene in 7 načinov vibracij. Njegova žametno mehka površina bo navdušila vašo moškost in boste ob prvi uporabi enostavni za uporabo. Če ni nikogar, ki bi ga pokadil namesto vas, naredite to z Glansom sami in bolje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Shower Mount Flight Adapter

    Za nekatere navadno kolo, za druge nujen pripomoček, po katerem so hrepeneli. S tem adapterjem združite nosilec za prho Fleshlight in vaš najljubši Fleshlight Flight. Začnite uživati na primer v prhanju brez rok in okusite nebesa, ki nimajo meja!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes 10X Silicone Cock & Ball Ring with Taint Stim & Remote Control Black

    Ali radi dražite svoje testise? Torej pozor, ogledujete najboljše za vaša jajca, presredek in penis! Je silikonski erekcijski prstan na daljinsko vodenje, ki ga lahko obdržite ali zaupate svojemu partnerju. Izbirate lahko med 3 hitrostmi in 7 vzorci vibriranja, preizkusite vse!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Manta Black

    Igrače, izdelane za penis, so pogosto ogromne, grde in nerodne za uporabo s partnerjem. Elegantna in za rokovanje enostavna igrača MANTA je zasnovana tako, da je popolna za partnerski seks in samostojno igro, saj zdrsne med telesi in vaš penis v bistvu spremeni v vibrator. Je tudi neverjeten pripomoček za fafanje, saj obkroži zadnji del penisa za občutek globokega grla. Ne pozabite na solo igro! Grebeni naprave MANTA zadržujejo lubrikant za boljši občutek pri božanju.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 235 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.