×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji Črna

Elementi 97 do 128 od 235 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Vzemite domov PULSE SOLO ESSENTIAL in odkrijte povsem nov svet moške masturbacije. Naša večkrat nagrajena moška spolna igrača, imenovana prvi Guybrator™ na svetu, vas lahko naredi brez rok, brez potrebe po božanju. Njegova vsestranska zasnova pomeni, da je popolna igrača za vse, ki imajo penis.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Orb Strong Blue Rush

    Najboljše za vaš penis? Samo glavni mož Tenga! Ta najnovejši model vas bo zaradi notranjih kroglic in ostalih detajlov še bolj stimuliral, zaradi česar je neverjetno prijetna igrača. Hkrati pa boste zagotovo cenili kakovostne in prijetne materiale ter sodoben videz. Zaupajte se masturbatorju Tenga!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Ali sanjate o čudoviti Ase Akira samo zase? Ta superzvezdnik je zdaj lahko samo vaš! Masturbatorka je okrašena z njenim podpisom, prav tako pa prejmete 1500 kreditov, ki jih lahko uporabite za njeno neaktivno vsebino na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovemu provokativnemu čutnemu šarmu in nežnim dotikom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MAN.WAND Pump One

    Gospodje, ali iščete nekaj, kar vam bo končno neskončno koristilo? Oglejte si ta eleganten in veličasten masturbator iz svilnato mehkega in mehkega silikona. Poleg neverjetnih 3 načinov sesanja vam bo na voljo tudi 7 načinov vibriranja, funkcija ogrevanja in notranja stimulacijska tekstura, v katero se boste preprosto zaljubili! Uživajte!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Vsestranski in po vsem svetu priljubljen moški stimulator je zdaj v Luxe setu! Octopuss Pulse je priljubljena nihajna igrača, ki se odlikuje z nedvoumnimi funkcijami in je popolnoma drugačna od vseh drugih moških igrač na trgu. V tem kompletu boste poleg samega stimulatorja našli tudi praktično kontrolno zapestnico, s katero boste še bolj uživali v popolnih nihanjih.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Quickshot Sleeve Warmer

    Vaša ljubljena nožnica ali zadnjica Fleshlight je zdaj lahko vedno popolnoma ogreta in pripravljena za uporabo. To orodje ni nič drugega kot grelec za vašo čutno temperaturo vašega najljubšega masturbatorja. Prepustite se prijetnim in realističnim doživetjem.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Paloqueth War Wolf Automatic Aircraft Masturbator with Thrusts

    Ali morate svoje zadovoljstvo ne samo čutiti, ampak tudi videti? War Wolf je samo za vas! To je polprosojni masturbator, ki zagotavlja divjo vizualno izkušnjo in še več. Ima mehko notranjo teksturo, ki bo pokvarila vaš penis med vsakim potegom, funkcija potiska in vrtenja pa je res omamna. Uživajte v orgazmični in vizualni izkušnji brez primere!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    Se želite prepustiti prijetni stimulaciji? Pridite in spoznajte tega vibrirajočega masturbatorja iz Jamyjoba! V njem se skrivata 2 zmogljiva motorja z 9 načini vibriranja, ki vas bosta popeljala v ekstazo. Notranjost je narejena iz prijetnega gel silikona, ki se zelo hitro prilagodi vaši telesni temperaturi. Uživajte v svojem trenutku na polno!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Doživite najboljšo samostojno vožnjo v svojem življenju z mastrubberjem Optimum Power Head Exciter. Ta kompaktna igrača se ponaša z intenzivnimi gibi in tudi čutnim vrtenjem za temeljite orgazme! Vstavite svoj penis noter in vstopite v raj. Notranjost masturbatorja je izdelana iz fleksibilnega TPR materiala in je odstranljiva za enostavno čiščenje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Private Hot Bombshell To Go

    Pravi bo tu za vas, ko ga boste potrebovali. Ta kompaktna vagina Private Hot Bombshell je morda prava, primerna ne samo za potovanja. Pomagal vam bo, da se boste dobro znašli kadarkoli in kjer koli, ima diskreten dizajn, realistično notranjo zasnovo in se prilega vaši roki kot školjka. Želite najboljše, želite svoj pravi užitek.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava, zasnovana posebej za moške! Ta kompaktni masažer, ki se polni preko USB kabla, ima čudovito gibljiv vrat, tako da lahko z njim udobno razvijate tako manjši kot večji pritisk in zlahka pridete do vseh delov telesa. Preizkusite tudi večnamenski nastavek, primeren za solo jahanje, pa tudi predigro ali kot dodatek k oralnemu seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro C&B Ring Black

    Obroč za penis/moda, zasnovan tako, da vam pomaga doseči dolgotrajnejšo in močnejšo erekcijo z žgečkanjem klitorisa. 10 močnih vibracijskih funkcij zagotavlja izjemno stimulacijo.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Doživite najboljšo masturbacijo v svojem življenju! PDX Elite Hydrobator vam bo zagotovil neverjetno stimulacijo vode in preprosto se boste zaljubili v njegovo inovativno zasnovo z dvema odprtima koncema. Vzemite ga pod tuš ali kopel, pustite se, da vas votli tunel s polnim užitkom odnese in izbirajte med 3 hitrostmi giba in 7 načini vibracij.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    Masturbacija brez dela! Ta edinstvena igrača temelji na samodejnem in rednem gibanju naprej in nazaj za resnično pristno izkušnjo! Ima tudi močno prisesek, ki se prilepi na vsako gladko površino. Nastavite ga na poljubni kot, vklopite funkcijo stokanja in uživajte v razburljivi in realistični izkušnji!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bionic Thrusting Masturbator Black

    Ste sodoben moški in obožujete tehnično napredno udobje? Doživite novo dih jemajočo raven užitka z močnim potiskajočim masturbatorjem Bionic! Omogočil vam bo resnično opojno izkušnjo masturbacije, njegove funkcije pa lahko prilagodite svojim potrebam. Uživajte v čvrsti notranji teksturi, 7 funkcijah intenzivnih potiskov in tudi turbo gumbu za takojšen užitek.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Nova dimenzija vaših trenutkov ljubezni do sebe! Takšna malenkost je pametnejša, kot si mislite. Sir Richard ga je zasnoval, da bi vas čim bolj zadovoljil. Je fleksibilen in se prilagaja vašemu penisu, nivo pritiska bo odvisen samo od vas, pa tudi od tega, kateri način vibracij od 8 ponujenih 8 boste izbrali. In zahvaljujoč vodoodpornosti bodo vaše kopeli ali prhe nekoliko bolj razburljive.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flex Masturbation Sleeve Rocky Black

    Prevzamemo spiralno rebrasto obliko in dinamično sestavo novega Tenga Flexa. Narejen je iz najbolj podobnega fleksibilnega materiala, ima poseben rebrast občutek, ki ga uporabniki enostavno uporabljajo pri tako imenovani stimulaciji predenja. Če po uporabi pokrijete steljo v steljo, bo hrana uporabljena na skupščini.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo RealFeel Stroker Vagina

    Ali želite, da je vaše samozadovoljevanje intimno podobno dejanskemu seksu? Kupiti morate vagino, ki bo neverjetno realistična! In točno to je od znamke Kiiroo. Njegov patentiran material RealFeel vam bo zagotovil najbolj prijetna doživetja, ki bodo popolnoma pristna!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Mojster mastrubber v vseh pogledih, ki se mu komaj uprete! Pustite se, da vas odnesejo električni impulzi nežno žgečkljive ali nevihtne jakosti, potopite svoj penis v super prijeten material in uživajte v teksturi, ki spominja na pravo vagino. Bonus je enostavno čiščenje in eleganten dizajn.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizajn, moč in eleganca so besede, ki opisujejo ta edinstveno močan erotični pripomoček za moške. MAN.WAND bo vaš užitek popeljal še nekaj stopenj naprej in ne boste presenečeni, kako neverjetna in osupljiva je lahko masturbacija. Veselite se 8 različnih hitrosti in 20 osupljivih načinov vibriranja. Prilagodljiva glava z roko v roki z močnim motorjem vam bo ponudila edinstvene občutke in revolucionarna doživetja. Orgazem je zagotovljen!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Orb Strong Orange Crash

    Najboljše za vaš penis? Samo glavni mož Tenga! Ta najnovejši model vas bo zaradi notranjih kroglic in ostalih detajlov še bolj stimuliral, zaradi česar je neverjetno prijetna igrača. Hkrati pa boste zagotovo cenili kakovost in prijeten material ter sodoben videz. Zaupajte se masturbatorju Tenga!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Keon Multifunctional Pillow

    Imate svojega Keona že dolgo in ne morete prehvaliti njegovih funkcij? V tem primeru ne smete zamuditi te večnamenske blazine, ki bo delovala z vašim samodejnim masturbatorjem in vam pomagala doseči pravi kot za še boljše izkušnje! Keon lahko preprosto in hitro pritrdite nanj in ne boste presenečeni, kakšno prijetno spremembo lahko naredi ena blazina!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Toro Cuper Masturbator with 360 Rotation Black

    Toro ve, kaj hočejo moški! Ponuja jim napredne tehnologije, skrite v sodobnih in učinkovitih erotičnih pripomočkih, ki vsakodnevno samozadovoljevanje spremenijo v nepozabno doživetje. Zbirka Toro vključuje tudi Cuper, udoben in prilagodljiv masturbator iz vrhunskega silikona s funkcijo vrtenja za 360°. Odkrijte vznemirljive vrtljaje, optimalen oprijem in popoln užitek!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic VIBROTATION Black

    Novo priljubljene blagovne znamke Tenga, Flip Zero 0 vam bo omogočilo, da zarjovite na valovih vibrirajočega vznemirjenja! Elegantno ohišje skriva stimulativno elastično teksturo in dva očarljiva središča za vibracije. Gyrosensor (»ročaj«) omogoča udoben nadzor smeri in hitrosti s preprostim nagibom roke. Poleg tresljajev se lahko veselite tudi čutnih vrtenja. Doživite občutke kot še nikoli s to razkošno igračo!

    739 €

    459 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HSA65 Rotating Masturbation Cup with 10 Spinning Modes KlicLok

    Edinstven rotacijski masturbator za vaš najljubši stroj za jebanje HiSmith!

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Ste sodoben moški in obožujete tehnično napredno udobje? Doživite novo dih jemajočo raven užitka z močnim sesalnim in vibrirajočim masturbatorjem Bionic! Zagotovil vam bo res opojno izkušnjo masturbacije, njegove funkcije pa lahko prilagodite svojim potrebam. Uživajte v čvrsti notranji teksturi, 4 funkcijah intenzivnega sesanja in 7 funkcijah vibriranja!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Želite, da bi bila vaša samozadovoljevanje popolna in popolna? Masturball je vroča novost na trgu in vam ne bo ponudila le vibracij, temveč tudi funkcijo stiskanja, kar pomeni, da bo masturbator navdušeno stiskal vaš penis. Notranji senzorji zagotavljajo občutek pri vsakem gibanju, Masturball pa se prilagaja skoraj vsem velikostim. Naj vas prevzame sodobno orodje!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Romi Rain Experience

    Ali sanjate o čudovitem Romi Rainu samo zase? Ta superzvezdnik je zdaj lahko samo vaš! Masturbatorka je okrašena z njeno fotografijo, dobite pa tudi 1500 kreditov za uporabo na njeni neaktivni vsebini na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovemu provokativnemu čutnemu šarmu in nežnim dotikom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Core Penishead Pump Black

    Vaš glans si zasluži pozornost! Ta priročna igrača, ki lahko vibrira v 7 intenzivnih načinih, bo to elegantno podala. Poleg tega upravlja tudi funkcijo samodejnega sesanja in ima gumb za hitro sprostitev pritiska, če vam postane malo preveč. Torej položite rokav na konico penisa, zgrabite krmilnik in narekujte svojo dozo razburjenja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Rotating Masturbator

    Zaupajte svoj penis vrtljivim mehkim izboklinam in mu privoščite intenzivno masažo! Ta praktični vrtljivi Rebel masturbator z vrtljivim notranjim mehkim delom bo vašo masažo pripeljal do srečnega konca. Bi ga radi poskusili? Ne bo vzelo veliko dela, masturbator je avtomatski.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Barrel of Fun Masturbator Black

    Sanjate o maksimalnem užitku? Razvajajte ga s tem edinstvenim masturbatorjem z 2 odprtima koncema. Ponudil vam bo 12 močnih hitrosti vibriranja in vas prevzel z notranjo čutno teksturo iz super prijetnega TPE materiala. Potisnite noter, zgrabite ročaj in naredite vrtoglavico.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz The Milker Slider 18X Stroking Masturbator Black

    Ste utrujeni od svoje roke? Sploh vam ni treba! S tem priročnim avtomatskim mlekom Lovebotz lahko uživate v avtomatski molži s 3 hitrostmi in 6 vzorci. Ima vrste kroglic za še boljšo stimulacijo in ima prožen in mehak notranji TPE tulec, ki bo maksimalno prijeten za vaš penis. Zgrabite plastični kovček in ga nagnite glede na vaše trenutne potrebe in položaj.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 235 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.