×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji Črna

Elementi 129 do 160 od 235 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Anbiguo Arkadio Glands & Perineum Stimulator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    Arkadio ni katera koli igrača! Izstopa s številnimi funkcijami, ki jih pri podobnih izdelkih ne bi našli. Omogočil vam bo najboljšo stimulacijo glavice in presredka, ponudil vam bo 8 načinov vibriranja, super močan motor in silikonski material, ki je neverjetno prijeten na dotik. Je ergonomsko oblikovan, zato je tudi udoben za uporabo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Si na začetku zime hrepeniš po nečem prijetno toplem za svoj penis? Ta očarljivi masturbator vas ne samo segreje na 40 °C, ampak tudi boža vašega tiča z vznemirljivimi vibracijami. To je sodoben izdelek, zato ne preseneča, da se polni preko USB kabla, je vodoodporen in izdelan iz svilnato mehkega silikona, ki je varen za telo in ne vsebuje ftalatov.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Classic Masturbator Silver

    Men Classic je eleganten masturbator za stimulacijo celotnega penisa. Odstranljiv material rokavov, podoben usnju, je na dotik videti zelo realističen, ta masturbator pa si zaradi diskretnega dizajna prisluži tudi dodatne točke.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Ultra Soft Vibrating Silicone Masturbator

    Se vam zdi malo samoljubja, a vas to trenutno ne stane? Ta vibrirajoči silikonski masturbator vam ga bo enkrat ali dvakrat nastavil, tudi malo vas bo razjezil, na koncu pa vam bo naredil neskončno prijeten. Stimulacijski žlebovi vas bodo masirali v kombinaciji z enim od 10 načinov vibriranja, in kadar koli igrači zmanjka soka, jo morate samo napolniti prek USB-ja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Domiseln in pametno oblikovan masturbator za intenzivno stimulacijo! Vsebuje 2 zmogljiva motorja, ki vam bosta ponudila 10 okusnih funkcij vibracij. Je prijetno prilagodljiv in se prilagaja vaši velikosti. Razdraži želod in cel penis ter uživajte v nezemeljskih izkušnjah, ki si jih vaš desničar sam ne bi mogel privoščiti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Beginner Silicone Cock Teaser Black

    Izboljšajte svoje izkušnje samoljubja s tem silikonskim masturbatorjem, idealnim predvsem za začetnike. Njegov pametno nameščen motor vam ponuja 9 načinov tresljajev, ki bodo zajeli vaš želod in vam prinesli neverjeten užitek. In zahvaljujoč vodoodpornosti bodo vaše kopeli ali prhe nekoliko bolj razburljive.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes Lightning Stroke Silicone Stroker with Vibrating Bullet Black

    Naj bo vaša masturbacija še boljša! Ta rokav za samozadovoljevanje vas bo navdušil s svojo stimulativno teksturo in intenzivnimi vibracijami. Narejen je iz visokokakovostnega silikona in pričakujete lahko vrhunsko kakovost. Dodajte tudi vibracije in pustite, da vas odnesejo 3 hitrosti vibracij in 7 vzorcev vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Tori Black Movie Download with Realistic Vagina Stroker

    Želite imeti čudovitega Toru Black samo za vas? Nemogoče bo postalo realnost s to realistično vagino, ki je prožna, mehka, prijetna in lepa, kot je narejena po vzoru rože same Tory Black. Svojo novo ljubezen udobno držite v roki in okusite njeno ozko režo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kvalitetnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta sorazmerno majhen mastrubator bo vaš najljubši spremljevalec v uverturi in trenutkih samoljubja. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti in vas bo očaral z mehkim silikonskim materialom. Uživajte s kakovostno igračo z odprtimi konci!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Vzemite si čas zase, igrajte se in k temu povabite tega močnega masturbatorja. Čutno vas bo posrkala in opijala z vibracijami. Poleg tega ga lahko stisnete in določite pritisk. Izbirajte med 7 stopnjami sesanja in vibriranja in se zaljubite v dotik mehkega in prožnega notranjega dela iz visokokakovostnega TPE.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Handjob Stroker

    Želite narediti svoj orgazmični užitek prijetnejši? Preizkusite to genialno orodje iz kolekcije Boners, ki je izdelano iz zelo mehkega in fleksibilnega TPE materiala. Notranji grebeni vas bodo stimulirali z vsakim gibom in tega si ne boste nikoli več želeli!
    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Stand Dry Drying Rack

    Očistite svoj najljubši masturbator Fleshlight je tisto, o čemer laže! Pomaga vam izvirna stvar, na kateri se vaš Fleshlight suši. Zasnovan je za vse standardne velikosti in ima površino iz aluminija. Pri tem bo nastavil notranji postopek samooskrbe in pustil, da se posuši.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 550841 Black

    Topla vibrirajoča zabava! Ta mastrubator, ki je enostaven za oprijem, vas bo navdušil s svojo notranjo stimulativno teksturo v obliki pik in debelih narezkov v predelu želoda. Je čudovito prožen in se lahko čutno segreje do 55 °C. Izbirajte med 7 načini vibriranja in vibrator vzemite s seboj v kadi ali pod tušem, saj je vodoodporen.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless FTM Stroker Black 5cm

    Predstavljamo Boundless™ FTM Stroker 2"/5 cm, vrhunsko izkušnjo božanja. Ta stroker je izdelan iz tekočega silikona, materiala, ki je znan po svoji mehkobi, gladkosti in vzdržljivosti.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Hannes Neo

    Obvladajte svoje telo in tudi svoj um s Hannesom Neom iz Svaka! Je priročna erotična igrača, s katero lahko raziskujete svet najsodobnejših interaktivnih užitkov. Upravljate ga lahko prek aplikacije, ki omogoča celo sinhronizacijo s spletno 2D vsebino. Ali pa prepustite svojemu partnerju nadzor in uživajte v novi ravni seksa na daljavo z drugega konca sveta.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Feel Reagan Fox Stars Collection Male Masturbator

    Pojdite na pustolovsko potovanje polno vznemirjenja z masturbatorjem Feel Reagan Fox. Kot že ime pove, bo vaša spremljevalka lepa Reagan Fox, njena vagina pa samo vaša. Masturbator lahko združite tudi s Keonom in uživate v interaktivnih užitkih kot noben drug!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0594814 Black

    Ali ste vedeli, da je tudi osamljenost lahko zelo vznemirljiva in prinese slastne orgazme? Ta inovativni črni mastrubator spremeni vaše zasebne intimne trenutke v trenutke, polne nepozabnega užitka. Ne more samo vibrirati, ampak tudi metati, te funkcije pa lahko izvajate hkrati ali vsako posebej. Življenje je prekratko, da bi ga delali samo ročno.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Vibrating Glans Masturbator

    Razburljiva vibrirajoča igrača na konici penisa. Ta črni masturbator bo vaš želod navdušil s čutnimi vibracijami in notranjimi stimulativnimi izrastki. Ponudil vam bo 10 načinov vibriranja, med katerimi lahko izbirate preko daljinskega upravljalnika, ki je povezan z igračo. Sweet Smile Vibrationg Glans Mastrubator je izdelan iz visokokakovostnega silikona s poliuretansko prevleko in ABS, ne vsebuje ftalatov in je v skladu z vsemi strogimi predpisi EU REACH.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Arcwave Voy Black

    Želite nekaj več? Želite najboljše? Želite Arcwave Voy! Je vrhunski kompaktni masturbator iz prvovrstnega materiala, ki se prilagaja vašim zahtevam in vas bo navdušil s pametno tehnologijo. Prilagodite njegovo tesnost in uživajte v vznemirljivem potovanju, katerega cilj je popoln orgazem.

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Powerfull Telescopic & Rotating Masturbator

    Iščete masturbator, ki bi poskrbel tudi za vaš večji penis? Ta naprava ima za vas pripravljene teleskopske in vibrirajoče načine, ki jih ne boste mogli oboževati. V sebi skriva resnično zmogljiv motor in vam je pripravljen ponuditi najboljšo izkušnjo. Pridite izvedeti več o njem!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots FistIt Masturbation Glove Black

    Silikonske rokavice FistIt vam bodo dale neskončne možnosti zabave. Ima učinkovito rebrasto in teksturirano površino, med palcem in kazalcem pa je majhna luknjica, podobna ustim, ki ne more čakati na vaš penis. Narejen je iz svilnato mehkega silikona, ki je varen za telo, ne vsebuje ftalatov in je enostaven za čiščenje.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Želite doživeti osupljivo sesanje in vznemirljive vibracije, ki se končajo v omamnem vrhuncu? Za to boste potrebovali pomočnika z imenom Rebel! Je masturbacijski tabor s 4 načini vibracij in 3 načini sesanja z ločenim nadzorom. Uživajte v notranji stimulativni teksturi mehkega TPE materiala.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Jango Compression & Vibration Masturbator

    Doživite novo raven užitka z moškim masturbatorjem Jango znamke JAMYJOB. Ta luksuzna intimna igrača je zasnovana tako, da zadovolji vaše najgloblje želje in povzdigne vašo intimnost na nove višine.

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Spin-X Heating & Rotation Masturbator

    Doživite novo raven užitka z moškim masturbatorjem SPIN-X znamke JAMYJOB. Ta luksuzna intimna igrača je zasnovana tako, da izpolni vaše najgloblje želje in povzdigne vašo intimnost na nove višine.

    91,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy The Urge Medium Black

    Prepustite se želji po uživanju s tem Strokerjem, zasnovanim za največji uporabnik. Mehak in prožen vstop se umakne tesnemu, a prožnemu notranjemu kanalu z biseri, ki vas ovije med igranjem. Uživajte v mirnem oprijemu zahvaljujoč teksturirani, pozoženi posodi, ki vam omogoča, da se popolnoma sprostite z vsakim udarcem. Pokrovček in notranji tulec sta odstranljiva za enostavno čiščenje.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Toro Krone Tip Cup Masturbator for Men Silicone

    Blagovna znamka Toro, ki se osredotoča na spolne pripomočke za moške, pravkar pripravlja ta erektilni masturbator, ki je zasnovan za koncentrirano stimulacijo. Njegova majhna velikost je idealna za draženje želoda, oblika rože pa je dejansko primerna za jezen kateri koli drug del telesa. Je izjemno prilagodljiv, njegov močan motor pa vam ponuja 10 funkcij vibracij.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Stimulator

    Pomočnik za neposredno stimulacijo želoda! Je kompakten, enostaven za uporabo in opremljen s številnimi grebeni in zmožnostmi vibracij. Rebel Glans vam ponuja 10 načinov vibriranja za vašo najljubšo sorto, med katerimi lahko preklapljate z gumbom neposredno na igrači. Vzemite ga v roko in odkrijte, kako majhen, lahek in mehak je, nato pa ga samo položite na želod in ahhhh.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    Najboljša samostojna zabava s funkcijo ogrevanja, vibriranja, sesanja in impulzov F time.Ta masturbator je popoln za vse, ki sanjate o intenzivnih orgazmih ali celo trpite za erektilno disfunkcijo. Njegov notranji mehki tulec ima čudovite vznemirljive utore, ki zaradi svoje posebne oblike ustvarjajo realistične občutke sesanja med penetracijo.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero Gravity Electronic Vibration Black

    Ropotanje vibracij z eksplozivnimi občutki!

    349 €

    289 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SayberX Motion Tracking X-Ring

    Prefinjen nadzorni obroč masturbatorja SayberX bo poskrbel za popolno udobje pri samozadovoljevanju. X-Ring na daljavo nadzoruje hitrost SayberX-a in med svojim penisom lahko izbirate tisto, kar mu bo v tem trenutku zagotovo koristilo. Ali pa dovolite svoji punci, da izbere! Oblecite si svoje najdražje ali ta čarobni prstan, nadgradite svojo najljubšo igračo in se prepustite svoji želji, kreativnosti in strasti.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fleshlight Hang Dry Drying Rack

    Čiščenje vašega najljubšega masturbatorja Fleshlight je zdaj še lažje! Naj vam pomaga samo to originalno stojalo, na katerem se vaš Fleshlight učinkovito suši. Zasnovan je za vse standardne velikosti in ima površino iz aluminija. Nanjo položite notranji rokav za samozadovoljevanje in pustite, da se varno posuši.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Hot Rod Heating rod

    S to čarobno ploščico boste v trenutku ogreli vaš najljubši masturbator Mystim na prijetno realistično temperaturo. Idealen je za masturbatorje Opus in se segreje na 45 °C v približno 3 minutah. Poleg tega je tudi enostaven za čiščenje, saj je izdelan iz plastike, ima funkcijo samodejnega izklopa in USB vhod. Zato uživajte v čutni toplini v masturbatorju Mystim Opus!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 235 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.