×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji

Elementi 33 do 64 od 185 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Engily Ross Cumera Thrusting & Rotating Camera Masturbator

    Cumera izstopa po edinstvenem dizajnu in izjemnih lastnostih. Ta inovativna naprava ima dva različna konca, od katerih vsak ponuja edinstveno izkušnjo užitka.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Sucking Good

    Doživite edinstven občutek raztegljivega mehkega rokava v vakuumski črpalki, ki stiska in vleče kot prava stvar, s tesno komoro iz TPE s teksturo za dodaten užitek. Izbirate lahko med tremi hitrostmi vakuumskega sesanja ali se odločite za posebno funkcijo, ki izmenično sesa in sprošča za neverjetno sekvenco, ki izpolni fantazijo, obenem pa brenči z 9-stopenjsko vibracijsko podlago. S silikonskim tulcem lahko vakuumsko igračo spremenite v črpalko za penis, s katero povečate dolžino in obseg penisa - ob strani lahko celo sledite meritvam.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realistixxx Real Style IV

    Še posebej pristen užitek v misijonarskem ali doggy stilu!

    149 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Tight Lipped Dark

    Ta resnični stroker ne le sesa in vibrira z dvema močnima neodvisnima motorjema, ampak se tudi upogiba in stiska, da izpolni vašo željo z vsakim udarcem. Dvoslojni material je na dotik čudovito realističen z mehko notranjo plastjo in trdnejšo zunanjo plastjo – ter veliko teksturo v notranjosti kanala.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kokos Hera Real Hip Masturbator Vibrating

    "Hera Hip - REAL" - čist in lično oblikovan masturbator z majhnimi boki. Vsaka odprtina ponuja edinstven dizajn in občutek. Vaginalne in analne odprtine. Ta realistični masturbator je opremljen z masažnim sistemom. S hkratnim vrtenjem in vibriranjem daje masažni učinek.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Inovativna tehnologija zračnih blazin je zasnovana tako, da se napihne in izprazni, medtem, ko obdaja vaš penis s stimulativnim užitkom stiskanja in sproščanja. Več zračnih blazin z različnimi funkcijami v kombinaciji z močnim tesnim sesanjem za molzenje vsakega centimetra vašega penisa vam bo omogočilo najboljšo masturbacijsko izkušnjo v vašem življenju!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blowcast Wingman Pro Automatic Masturbator

    Predstavljamo BLOWCAST; zasnovano z inovativnostjo in strastjo ter namenjeno oživitvi vaših fantazij! Wingman PRO ponuja edinstveno izkušnjo s čudovitimi vibracijami ter funkcijo traku in gretja. Z zmogljivim motorjem in rokavom z mehko teksturo boste odkrili občutke kot še nikoli.
    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Vera Realistic Male Masturbator

    Ni pomembno, ali jo kličete Vera ali Věra, pomembno je, da boste z njo doživeli najlepše noči svojega življenja. Vera je popolnoma realistična in predstavlja trup ženskega telesa. Narejen je iz mehkega puhastega materiala in ga lahko poljubno stiskate in uživate brez omejitev. Pustite se povabiti v njeno vagino, obiščite nenasitno analko in seveda ne pozabite stisniti njenega bujnega erotičnega oprsja.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kokos Alice Masturbator

    Alice je vedno tu za vas! Odkrijte realistično izkušnjo z Alice + iz kolekcije Kokos. Ta zelo realističen masturbator je izdelan iz mehkega in prožnega materiala, ki se zdi kot prava koža. Masturbator ima dve odprtini: anus in vagino.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kokos Bouncing Titties Masturbator

    Masturbator Bouncing Titties omogoča, da si omislite lasten par seksi prsi! Masturbator ima zelo realistično obliko in je v celoti izdelan iz mehkega in prožnega materiala, ki je na otip podoben pravi koži. Velike okrogle prsi so čvrste in popolnoma oblikovane ter vas vabijo, da z njimi počnete vse, kar si želite. Masturbator je enostavno očistiti z vodo in čistilom za igrače, zato bo Bouncing Titties v nekaj minutah pripravljen na naslednjo seanso!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Vortex Thrusting & 360 Rotate Tech Turbo Mode Masturbator

    Moški masturbator gor in dol JAMYJOB VORTEX je visoko zmogljiva igrača za užitek, ki vas bo popeljala na nove višine zadovoljstva. Ta naprava v elegantni črni barvi z globokimi rdečimi poudarki ponuja številne izjemne lastnosti.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    Inovativna tehnologija stiskanja v PDX ELITE VIBRATING MEGA MILKER je zasnovana tako, da samodejno obdaja vaš penis s stimulativnim pritiskom, kar omogoča neverjetne užitke pri stiskanju in sproščanju. Prozorno okence vam omogoča, da si ogledate delovanje, ko se vsak centimeter vašega penisa vedno znova doji s 6 hitrostmi.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kokos Oknyeo Masturbator

    Masturbator Oknyeo uresniči vaše najbolj grobe fantazije. Oknyeo je vedno pripravljen za vas, kadar koli in kjer koli želite in ga je enostavno premikati. Ima dve odprtini: vagino in anus. Obe imata svojo edinstveno notranjo strukturo za še več občutkov.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    Najboljše za vaš penis! Ta masturbator CRUIZR CP02 je čudovito diskreten in vam ponuja vznemirljivo gibanje gor in dol ter vibracije s 5 hitrostmi in 10 načini. Odkrijte njegov notranji mehak elastičen rokav z očarljivo realistično vaginalno odprtino. Ta notranji del je odstranljiv, zato je enostavno čiščenje zagotovljeno, obenem pa se lahko veselite čutne teksture in pristnih občutkov.

    139 €

    129,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Alien One Auto Thrusting, Sucking & Vibratting Masturbator with LED Display

    Le s tem masturbatorjem bodo vaši trenutki zase nepozabni in popolnoma popolni! Delovalo vam bo, zato si bodo roke zagotovo spočile. Udarci, sesanje in vibracije, to je kombinacija, ki vam bo zatresla kolena. Trenutno gledate eksploziv, zaradi katerega bo vaš penis dobesedno eksplodiral.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II - masažna naprava za penis. Občutljiv, inovativna, zmogljiva. COBRA LIBRE II je spolna igrača, narejena za glavo penisa!

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance The Thrusting Rechargeable Stroker White-Chrome

    Zero Tolerance Toys s ponosom razkrije ta zmogljiv potisni stroker, ki se zdi kot pravi, ker se zdi, da ima njegov motor svoj um! Živahen vaginalni vhod se umakne erotičnim, mehkim in raztegljivim užitkom, ki masirajo in žgečkajo, ko zdrsneš notri.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Plus Perfect DD's Masturbator Caramel Skin

    Ste sami in to preprosto pogrešate? To je jasno in razumljivo! Tudi najbolj spretna desničarka ne bo v celoti nadomestila ženske nožnice ali anusa, vendar jo bo ta mastrubator dovolj odlično nadomestil. To je čudovit realističen trup z velikimi prsmi (DD), očarljivo vulvo in zadnjico, ki hrepenijo po vaši moškosti. Kovati na polno!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero Gravity Black

    Se sprašujete, kateri masturbator bi bil najboljši za vas? Znamka Tanga je številka ena! Uporablja najkakovostnejše materiale in najnovejšo tehnologijo, preverite najnovejši model Flip Zero! Dobro premišljen dovod ohranja močan vakuum v notranjosti in ne izpusti niti kapljice maziva. Notranja kompleksna tekstura prinaša odlične občutke in zahvaljujoč odprtini je masturbator enostaven za čiščenje in pripravo za naslednjo uporabo.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten SM380 Super Masturbator

    Realistična alternativa masturbaciji je ta neverjeten masturbator, ki ga je mogoče ponovno napolniti! Pritrdite prisesek na izbrano površino, vstavite vanj namazan penis in se zadovoljite s čarobnimi gibi naprej in nazaj, kot da bi vas zadovoljil nekdo drug.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ass Masturbator Caramel Skin

    Iščete izjemno realistično rit in muco za vse svoje najljubše položaje? Ta velika rit ne more čakati na tvoje šeškanje in modelirana vagina hrepeni po tvojem penisu. Notranja stimulativna tekstura vam bo omogočila orgazmično masažo in material Fanta Flesh, ki je podoben koži, ki vam bo všeč zaradi svoje mehkobe in gladkosti. Odkrijte popolno resnično izkušnjo vsakič, ko greste!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Moto Blower Black

    Samodejno fafanje - roke niso potrebne!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Opus E-Masturbator Vagina

    Mojster mastrubber v vseh pogledih, ki pridejo do njega! Poskrbite, da boste prejeli električni impulz nežnih ali nesrečnih lastnosti, potopite svoj penis v super prijazen material in ga uporabite v teksturi, ki si zapomni pravo nožnico. Bonus je preprosto čiščenje in eleganten dizajn.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Tight Squeeze Black-Red

    Naj ta luksuzni večnamenski stroker zadovolji vse vaše domišljije! Intenzivne 10-stopenjske vibracije, 7 hitrosti in vzorci sesanja in stiskanja – ter erotični zvok – vse se združi, da ustvari vznemirljivo izkušnjo popolnega zadovoljstva. Vsaka funkcija deluje ločeno, tako da lahko svoj užitek prilagodite s klikom gumba na ergonomski posodi, ki se udobno prilega vaši roki. Popolnoma polnilna, rokav se odstrani za čiščenje, odporen proti škropljenju.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Avenger 5in1 Automatic Oral Sex Rotating & Thrusting Masturbator

    Si želite svoj užitek doživeti z vsemi čuti? S tem masturbatorjem ga lahko čutite na lastnem penisu, slišite in tudi vidite! Prozorno okence vam omogoča, da opazujete svoj penis, kako uživa v vrtenju ali potisku, in se počutite, kot da ste v vznemirljivem okolju globokega grla. Vklopite način nevihte in uživajte v največji možni stimulaciji!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CutiePies Cheerleader Cherry Masturbator with Bonus Bullet

    Ljubko krilo in gola rit, to so CutiePies. Narejen je iz izjemno mehkega in čudovito prijetnega materiala TPE, njegovi super realistični detajli pa vas bodo vznemirili že ob pogledu nanj. Uživajte v neskončnem božanju in prodiranju!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero Gravity White

    Se sprašujete, kateri masturbator bi bil najboljši za vas? Znamka Tango je njiža ena! Uporablja najkakovostnejše materiale in najnovejšo tehnologijo, preverite najnovejši model Flip Zero! Dobro premišljen dovod ohranja močan vakuum v notranjosti in ne izpusti niti kapljice maziva. Notranja kompleksna tekstura zagotavlja odlične občutke in zahvaljujoč odprtini je masturbator enostaven za čiščenje in pripravo za naslednjo uporabo.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Odkrijte svojo najbolj poredno plat s kolekcijo Intoya! Ta seks stroj je del tega! Morda sanjate prav o takšni igrači in si boste sedaj končno izpolnili svoje mokre sanje. Čaka vas spektakularen užitek zahvaljujoč realističnim potiskom očarljivega pristnega dilda! Spoznajte se.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kokos Bouncing Titties F Cup Masturbator

    Masturbator Bouncing Titties omogoča, da imate lasten par seksi prsi! Masturbator ima zelo realistično obliko in je v celoti izdelan iz mehkega in prožnega materiala, ki je na otip podoben pravi koži. Velike okrogle prsi so čvrste in popolnoma oblikovane ter vas vabijo, da z njimi počnete vse, kar si želite. Masturbator je enostavno očistiti z vodo in čistilom za igrače, zato bo Bouncing Titties v nekaj minutah pripravljen na naslednjo seanso!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Strong Blowjob Thrusting, Vibrating & Moaning Masturbator

    Ali želite najboljše izkušnje brez dela? Ta masturbator bo uresničil vse vaše vznemirljive sanje! Ponujal vam bo 10 hitrosti udarca in 9 vzorcev vibriranja. Tudi njegove čutne so popolnoma avtomatske in so lahko divje hitre ali nežno počasne. Trenirajte svojo vzdržljivost, delajte dobro in uživajte v dih jemajočih vrhovih.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    Popolna igrača za vsakogar s penisom! Ime mu je Viggo in čeprav je na prvi pogled morda videti malce običajen, zagotovo ni običajen. Ima najboljše lastnosti, ki jih bo cenil vsak penis. Na zunaj je čudovito diskreten, na notranji strani pa ima super realističen rokav iz TPE za največje občutke. Poleg tega dodaja še 3 neverjetne funkcije, preverite jih.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Phat Ass White Girl

    Ta sočna rit spada v lepoto tvojih sanj, pomisli na kogarkoli, ni važno, pomembno je, da jo zgrabiš na pol in zagrabiš v nožnico! Extreme Phat Ass White Girl je tvoja nova ljubezen s sladko in okroglo rit. Njen vitek kontrast z njeno rožnato muco, kar je najboljše, je kot človeška koža, morda malo bolj prijetna. Izdelana je iz mehkega materiala Fanta Flesh, ki je mehak in tudi varen za telo. Se bojite, da bi vas tako lepa rit kmalu dolgočasila? Imamo rešitev, to je vibrirajoča krogla, ki vibrira zadnjico in nožnico!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 185 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.