×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji

Elementi 97 do 128 od 185 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • FPPR Electric Blowjob Stroker

    Se želite dobro pokaditi, kadarkoli se vam zahoče? S tem edinstvenim masturbatorjem boste vedno znova okusili najboljši oralni seks. Je prijetno mehak in bo vaš penis razvajal z vznemirljivo teksturo. Poleg tega dodaja 6 močnih načinov, ki pristno posnemajo občutek kajenja. Zgrabite ga in nič vas ne bo ustavilo pri maksimalnem užitku, tudi v kopalnici, saj je masturbator popolnoma vodotesen.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Je kdo, ki ne bi maral oralnega seksa? In kaj vam pride na misel, ko rečete višja raven oralnega seksa? Hurricane by Jamyjob je igrača prihodnosti, ki vam bo pokazala, kako naj izgleda pravilen oralni seks. Odkrijte njegovo moč in se podredite popolnosti najboljšega oralnega ustja doslej!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth War Wolf Automatic Aircraft Masturbator with Thrusts

    Ali morate svoje zadovoljstvo ne samo čutiti, ampak tudi videti? War Wolf je samo za vas! To je polprosojni masturbator, ki zagotavlja divjo vizualno izkušnjo in še več. Ima mehko notranjo teksturo, ki bo pokvarila vaš penis med vsakim potegom, funkcija potiska in vrtenja pa je res omamna. Uživajte v orgazmični in vizualni izkušnji brez primere!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    Prvi Guybrator™ na svetu s patentirano tehnologijo PulsePlate Technology™. PULSE je večkrat nagrajeni stimulator za moške, ki za stimulacijo moškega uporablja oscilacije. Medtem ko je bil PULSE III SOLO zasnovan za moško solo uporabo, je bil PULSE III DUO z daljinskim upravljalnikom in vibrirajočo spodnjo stranjo posebej zasnovan za pare.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Super kamin in prijetna toplota! Masturbator 01 znamke Wyne se udobno prilega vaši roki in vas bo navdušil s svojo teksturo in obliko vagine. Ponujal vam bo 5 načinov vibriranja v 3 hitrostih, 3 načine sesanja in funkcijo gretja do 42°C. Vaš penis bo kot v raju. Vsaka od funkcij ima svoj nadzor, tako da jih lahko po želji kombinirate. Zato zdrsnite noter in se odpeljite v svoj svet užitkov – samo vi in Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava, zasnovana posebej za moške! Ta kompaktni masažer, ki se polni preko USB kabla, ima čudovito gibljiv vrat, tako da lahko z njim udobno razvijate tako manjši kot večji pritisk in zlahka pridete do vseh delov telesa. Preizkusite tudi večnamenski nastavek, primeren za solo jahanje, pa tudi predigro ali kot dodatek k oralnemu seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Feel Alexis Fawx Stars Collection Male Masturbator

    Podajte se na pustolovsko potovanje, polno navdušenja z masturbatorjem Feel Alexis. Kot že ime pove, bo vaša spremljevalka lepa Alexis Fawx in njena vagina bo samo vaša. Masturbator lahko združite tudi s Keonom in uživate v neprimerljivem interaktivnem užitku!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Vzemite domov PULSE SOLO ESSENTIAL in odkrijte povsem nov svet moške masturbacije. Naša večkrat nagrajena moška spolna igrača, imenovana prvi Guybrator™ na svetu, vas lahko naredi brez rok, brez potrebe po božanju. Njegova vsestranska zasnova pomeni, da je popolna igrača za vse, ki imajo penis.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Feel Rae Lil Stars Collection Male Masturbator

    Podajte se na pustolovsko potovanje, polno navdušenja z masturbatorjem Feel Rae. Kot že ime pove, bo vaša spremljevalka lepa Rae Lil in njena vagina bo samo vaša. Masturbator lahko združite tudi s Keonom in uživate v neprimerljivem interaktivnem užitku!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    Uživajte v realistični izkušnji z vsem, vključno s strastnimi stoki in navihanimi besedami, s tem govorečim masturbatorjem iz Pipedreama! Poleg strastnih stokov vam ponuja 20 seksi fraz in 10 različnih načinov vibriranja, ta kombinacija bo očarala ne le vaš penis, ampak tudi vaš um! Privoščite si novo raven samozadovoljevanja in dovolite, da Talk Back Super Storek govori z vašo dušo, s srcem in predvsem s penisom.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Manta Black

    Igrače, izdelane za penis, so pogosto ogromne, grde in nerodne za uporabo s partnerjem. Elegantna in za rokovanje enostavna igrača MANTA je zasnovana tako, da je popolna za partnerski seks in samostojno igro, saj zdrsne med telesi in vaš penis v bistvu spremeni v vibrator. Je tudi neverjeten pripomoček za fafanje, saj obkroži zadnji del penisa za občutek globokega grla. Ne pozabite na solo igro! Grebeni naprave MANTA zadržujejo lubrikant za boljši občutek pri božanju.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Keon Multifunctional Pillow

    Imate svojega Keona že dolgo in ne morete prehvaliti njegovih funkcij? V tem primeru ne smete zamuditi te večnamenske blazine, ki bo delovala z vašim samodejnim masturbatorjem in vam pomagala doseči pravi kot za še boljše izkušnje! Keon lahko preprosto in hitro pritrdite nanj in ne boste presenečeni, kakšno prijetno spremembo lahko naredi ena blazina!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential Dragon Eye

    Osupljiva, prelivajoča se posebna izdaja naše najbolje prodajane igrače za lastnike penisa, PULSE DRAGON EYE je tako seksi na pogled, da boste imeli enako veselje, ko ga imate, kot ga uporabljate … no, skoraj.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Bad Girl Vibrating Ass

    Ali sanjate o riti, ki bo samo vaša in ki bo lahko rasla od jutra do večera? Prenehaj! Vaše sanje se šele uresničujejo, saj imamo za vas Extreme Bad Girl Vibrating Ass znamke Pipedream. Je rit v naravni velikosti iz prijetnega in realističnega materiala Fanta Flesh. Mehke in okrogle polovice te zadnjice komaj čakajo, da jih stisnejo in udarijo, predstavljaj si tisti zadovoljiv zvok, ko iztegneš svojo poželjivo roko in udariš svojo novo Extreme Bad Girl! In potem bo od vas odvisno, ali se boste odločili za njeno vagino ali analno in ali boste v svojo vožnjo vključevali opojne vibracije ali ne. Nikoli pa ne pozabite na dovolj mazanja (ne poškodujte svoje princese preveč) in končnega čiščenja (naj bo Extreme Bad Girl ob vas cvetela več let).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Želite v celoti uživati v svojem času? Povabite Pulsarja in mu pustite, da opravi svoje sesalno delo! Je sodoben erotični pripomoček s 3 načini sesanja in 4 načini pulzirajočega vibriranja. Zunanjost je izdelana iz trdnega ABS-a, znotraj pa iz prijetnega TPE materiala. Naj bo Pulsar dober, čudovit in odličen!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    Masturbacija brez dela! Ta edinstvena igrača temelji na samodejnem in rednem gibanju naprej in nazaj za resnično pristno izkušnjo! Ima tudi močno prisesek, ki se prilepi na vsako gladko površino. Nastavite ga na poljubni kot, vklopite funkcijo stokanja in uživajte v razburljivi in realistični izkušnji!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    Najboljše za vaš penis! Ta masturbator CRUIZR CM04 je čudovito diskreten in vam bo ponudil vznemirljivo tristopenjski rotacijski spiralni gib. Bi ga raje obrnil desno ali levo? Odkrijte njegov notranji mehak elastičen rokav z očarljivo realistično odprtino nožnice. Ta notranji del je odstranljiv, zato je enostavno čiščenje zagotovljeno, obenem pa se lahko veselite čutne teksture in pristnih občutkov.
    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Jalome Masturbator 3 in 1 Vagina, Mouth and Breast

    Niste rudar ali rudar in preprosto obožujete kožuhe in vagine? Ta edinstveni polrealistični masturbator vam ponuja vse to in še malo več. Narejena je iz neverjetno mehkega in mehkega materiala, ki ga lahko stiskate in božate na kakršen koli način. Privoščite si vse, kar imate radi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Feel Natalia Starr Stars Collection Male Masturbator

    Podajte se na pustolovsko potovanje, polno navdušenja z masturbatorjem FeelNatalia. Kot že ime pove, bo vaša spremljevalka lepa Natalia Starrs in njena vagina bo samo vaša. Masturbator lahko združite tudi s Keonom in uživate v neprimerljivem interaktivnem užitku!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blowcast Wingman Plus Automatic Masturbator

    Predstavljamo BLOWCAST; zasnovan z inovativnostjo in strastjo, da oživi vaše fantazije! Wingman PLUS ponuja edinstveno izkušnjo zahvaljujoč masažnim kroglicam v ohišju. Z zmogljivim motorjem in rokavom z mehko teksturo boste odkrili občutke kot še nikoli.
    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Inscup3 Intelligent Thrusting & Contraction Masturbator

    INSCUP-3, samodejni masturbator, ki ponese vaš užitek v nove višine. S svojim inteligentnim vgrajenim potiskom in 360° krožno krčenjem ta masturbator zagotavlja pustolovščino kot noben drug.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MAN.WAND Pump One

    Gospodje, ali iščete nekaj, kar vam bo končno neskončno koristilo? Oglejte si ta eleganten in veličasten masturbator iz svilnato mehkega in mehkega silikona. Poleg neverjetnih 3 načinov sesanja vam bo na voljo tudi 7 načinov vibriranja, funkcija ogrevanja in notranja stimulacijska tekstura, v katero se boste preprosto zaljubili! Uživajte!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Puffy Mint Green

    Tenga izvira iz novega izdelka Puffy, ki pomeni njegovo popolno napihnjenost za občutek iz trenutka v trenutek. Zgrabite na dotik mehak silikonski ovitek in potisnite v očarljivo mehko notranjost.

    149 €

    85,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Pripravite se na najbolj neverjeten, najbolj intenziven in napreden vrtljiv masturbator, kar ste si jih kdajkoli zamislili!

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Gonex Thrusting, Rotating and Moaning Hich Tech Masturbator

    Ne verjamete, da obstaja erotična igrača, ki bo izpolnila vsako vašo željo? Zato verjemite, dandanes je vse mogoče! Na trg prihaja edinstven avtomatski Gonex, masturbator v obliki nožnice s futurističnim dizajnom in za uporabo preprosto nadzorno ploščo z LED lučkami. Ponudil vam bo opojno funkcijo vrtljajev in gibov navzgor in navzdol, ki spominjajo na sunke. In ker je treba stimulirati vse čute, vam bo zaradi funkcije stokanja prav prišel tudi sluh.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Doživite najboljšo masturbacijo v svojem življenju! PDX Elite Hydrobator vam bo zagotovil neverjetno stimulacijo vode in preprosto se boste zaljubili v njegovo inovativno zasnovo z dvema odprtima koncema. Vzemite ga pod tuš ali kopel, pustite se, da vas votli tunel s polnim užitkom odnese in izbirajte med 3 hitrostmi giba in 7 načini vibracij.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Lorelei Rotating & Thrusting Masturbator

    Želite svojim trenutkom dati nov pomen zase? Pridobite ta masturbator in uživajte v izboljšavah! Ponuja vam 10-stopenjsko funkcijo udarca in vrtenja, in ker najboljše izkušnje prihajajo iz stimulacije vseh čutov, ima tudi glasovno funkcijo. Vstopite v nov svet užitkov.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Mojster mastrubber v vseh pogledih, ki se mu komaj uprete! Pustite se, da vas odnesejo električni impulzi nežno žgečkljive ali nevihtne jakosti, potopite svoj penis v super prijeten material in uživajte v teksturi, ki spominja na pravo vagino. Bonus je enostavno čiščenje in eleganten dizajn.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • AK Super Series S1 Automatic Masturbator

    Samozadovoljevalec leta 2022, ki je osvojil moške po vsem svetu, končno tudi v naši ponudbi! Njegova priljubljenost ne pozna meja in vsak mesec se po vsem svetu proda več kot 10.000 enot. Imate tudi vi radi preverjene in preizkušene stvari? Ta masturbator je tukaj samo zate, da (si) postaneš prekleto dober, zato uživaj!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith C1096-R Foot Masturbator with Vagina 100% Silicone Right Foot 21cm

    Vsi imamo nekaj svojega in če so to vaše noge, še posebej stopala, ste prišli na pravo mesto. To ni navadna noga, ima nožnico za prijetno prodiranje in gibljive prste, na katere lahko z malo domišljije nalepite nohte in jih pobarvate v svojo najljubšo barvo. Zaljubite se v realistično silikonsko stopalo z vaginalno odprtino, ki hrepeni po vašem penisu.

    189 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wyne 03 Masturbator Vibration, Warming & Suction for Blowjob Feeling

    Odlične joške in seksi stokanje! Masturbator 03 znamke Wyne vas bo očaral s popolnoma avtomatsko stimulacijo penisa. Ponudil vam bo 7 načinov vibriranja, 3 načine sesanja, funkcijo gretja in 3 zvoke stokanja. Vaš penis bo kot v raju. Vsaka od funkcij ima svoj nadzor, tako da jih lahko po želji kombinirate. Zato si nadenite priložene slušalke, jih priklopite in se odpeljite v svoj svet užitkov – samo vi in Wyne!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Feel Britney Amber Stars Collection Male Masturbator

    Podajte se na pustolovsko potovanje, polno navdušenja z masturbatorjem FeelBritney. Kot že ime pove, bo vaša spremljevalka lepa Britney Amber in njena vagina bo samo vaša. Masturbator lahko združite tudi s Keonom in uživate v neprimerljivem interaktivnem užitku!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 185 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.