×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji

Elementi 65 do 96 od 185 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II - masažna naprava za penis. Občutljiv, inovativna, zmogljiva. COBRA LIBRE II je spolna igrača, narejena za glavo penisa!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Alex Neo 2

    Gospodje, se želite potruditi in narediti vsako svojo samozadovoljevanje nepozabno izkušnjo? Novejša različica priljubljenega masturbatorja Alex Dark Blue bo s svojim realistično mehkim materialom vsrkala vaš penis, ga intenzivno potiskala in vas popeljala v svet uresničenih fantazij. In to še ni vse! Najnovejša izboljšava je sodoben nadzor prek aplikacije, ki omogoča zabavne interaktivne funkcije.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Pink Lady Original Value Pack

    Vrednostni paket Pink Lady je popolno doživetje Fleshlight. Vse, kar potrebujete za uživanje in nego igrače Fleshlight.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wyne 06 Masturbator Dual Motor Vibrating, Sucking & Moaning Function

    Vibrirajoče fafanje, tesni prijemi in seksi stokanje, s tem masturbatorjem se boste počutili res dobro. Vsebuje 2 motorja, ki bosta navdušila vaš penis z 10 načini intenzivnega vibriranja in 7 načini opojnega sesanja. Edinstvena je tudi funkcija pritiska 2 tlačnih zračnih blazin, ki spremenljivo stisneta penis v 7 načinih. Priključite slušalke ali poslušajte stokanje na glas, ta trenutek je vaš!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten SM400 Super Masturbator Thrusting & Rotating

    Masturbator SM400, ki ga je mogoče polniti prek USB, vam omogoča popolnoma novo izkušnjo masturbacije. Svoj penis z nekaj lubrikanta potisnite v igračo in se prepustite razvajanju s teleskopskim in rotacijskim gibanjem.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Alternativa masturbaciji je ta fantastični masturbator SM360, ki ga je mogoče polniti prek USB! Svoj penis z nekaj lubrikanta potisnite v gred in se prepustite razvajanju čarobne sesalne funkcije v kombinaciji z vibracijami za največji užitek.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with 3 Functions 552704

    Toplota, vibracije in sesanje, to so tri vznemirljive funkcije za solo igre, ki se jih ne boste mogli zadovoljiti. Ta masturbator znamke Rebel se vas bo dotaknil s prijetno notranjo pikčasto teksturo, funkcija segrevanja do 42 stopinj pa vas bo pripeljala do vrenja v kombinaciji s 5 načini vibracij in 3 hitrostmi sesanja!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Moto Milker

    Želite nekaj več? Želite zmogljiv sodoben pripomoček, ki bo vaše trenutke samozadovoljevanja spremenil v nepozabna doživetja? Čas je, da odkrijete močan Elite Moto Milker! Njegova funkcija občasnega potiska vas bo spravila na kolena. Uživajte v popolnem viharju občutkov in prilagodite funkcije svojemu trenutnemu razpoloženju.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero 0 Black Strong Edition

    FLIP ZERO se vrača z oboževalcem najljubšo različico Strong Black Edition! Futuristični slog FLIP se vrača s tršim materialom in drznejšimi podrobnostmi za povsem novo izkušnjo iz serije FLIP.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    Ali imate radi svojega gospodarja in arhitekta vaše sreče? S Power-Batorjem lahko nastavite svoj užitek, kot želite. Izberite raven gibov, seksi stokov in ogrevanja. Edinstvena tehnologija bo vaše intimne trenutke popeljala na novo raven. Uživajte do mile volje!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Manta Deep Sea Blue

    Igrače, izdelane za penis, so pogosto ogromne, grde in nerodne za uporabo s partnerjem. Elegantna in za rokovanje enostavna igrača MANTA je zasnovana tako, da je popolna za partnerski seks in samostojno igro, saj zdrsne med telesi in vaš penis v bistvu spremeni v vibrator. Je tudi neverjeten pripomoček za fafanje, saj obkroži zadnji del penisa za občutek globokega grla. Ne pozabite na solo igro! Grebeni naprave MANTA zadržujejo lubrikant za boljši občutek pri božanju.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Fuck-O-Matic 2 spremeni vašo samozadovoljevanje v nepozabno izkušnjo, od glave do mod. Ker je opremljen s posebnim stimulatorjem za moda, poleg tega pa vam bo ponudil čutno in močno sesanje, ki vas bo resnično navdušilo. To bo vihar senzacionalnih občutkov! Prilagodite ga svojim osebnim in trenutnim preventivam in uživajte maksimalno!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Plus Perfect DD's Masturbator Flesh

    Čas je, da izpolnite vse svoje spolne fantazije z našim osupljivim masturbatorjem PDX PLUS® Perfect DD!

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CM05 Thrusting and Sucking Masturbator

    Najboljše za vaš penis! Ta masturbator CRUIZR CM05 je čudovito diskreten in vam ponuja 3 različne nastavitve sesanja in 3 hitrosti gibanja, kar simulira val. Odkrijte njegov notranji mehak elastičen rokav z očarljivo realistično odprtino nožnice. Ta notranji del je odstranljiv, zato je enostavno čiščenje zagotovljeno, obenem pa se lahko veselite čutne teksture in pristnih občutkov.
    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Streetgirl's #6 Skin

    Spoznajte svoje novo dekle! Ima seksi polne obline in vagino, polno stimulacijskih grebenov, ki vam bodo resnično ugajali. Je šarmantna in je kot prava in čvrstih oprsij ji ne manjka samo za roko. Privoščite si pristna doživetja s tem elegantnim koščkom ženskega telesa, ki ga boste božale, božale in poljubljale.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Simuliran oralni seks na zahtevo še nikoli ni bil lažji!To je potreba za človeka, ki ima nenadoma spolno zanimanje, karkoli gledate ali spite, Dolgo pritisnite gumb za vklop in kot zvočnik ali stvar tipa "Alexa" želi božati glavo...

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Pyro Advanced Thrusting, Rotating and Moaning Masturbator

    Sanjate o intenzivnih izkušnjah? Samo ta masturbator z 2 neverjetno zmogljivima motorjema lahko uresniči vaše sanje. Ponudil vam bo funkcijo potiskov in vrtljajev, ki temeljijo na napredni tehnologiji, ki je svet še ni videl. Izbirajte med 7 funkcijami potiska in vrtenja ali pa aktivirajte Turbo funkcijo, ki vam takoj zagotovi največ moči!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Feel Victoria June Stars Collection Male Masturbator

    Podajte se na pustolovsko potovanje, polno navdušenja z masturbatorjem Feel Victoria. Kot že ime pove, bo vaša spremljevalka lepa Victoria June in njena vagina bo samo vaša. Masturbator lahko združite tudi s Keonom in uživate v neprimerljivem interaktivnem užitku!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    To je tretja generacija Letenovega samodejnega izvlečnega, teleskopskega masturbatorja za moške, ki vam ponuja najboljše mehansko ročno delo doslej.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz Mini Handheld Milker

    Ljubiš čutno sesanje svojega penisa bolj kot karkoli na svetu? Ta majhna, a zmogljiva in močna diskretna igrača za masturbacijo bo prisluhnila vašim željam. Izdelan je iz prožnega, prozornega in kakovostnega TPE materiala, zahvaljujoč končnemu obročku pa se bo lepo držal. Vstavite mini vibrator v majhno odprtino in nato zgrabite krmilnik, da narekujete nivo sesanja in vibracij!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Štiri, tri, dva, ena, začni! Odštevanja je konec in najbolj smiselna raketa vseh časov pravkar vzleti z vami, da vas popelje v novo vesolje užitkov! Torej naprej!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Doživite ultimativni užitek z Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, popolnoma samostojnim polnilnim masturbatorjem, ki ponuja tako vibracije kot potiske. Z 10 intenzivnimi funkcijami vibriranja, pulziranja in stopnjevanja ter 10 neodvisnimi funkcijami božanja ta naprava zagotavlja širok razpon občutkov za užitek po meri.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Ali ga ljubiš z usti? Moto Stroker bo vaša nova ljubezen! Ima funkcijo samodejnega premikanja in tresljajev in vaše roke bodo končno lahko tam počivale. Uživali boste v 5 različnih načinih vibracij in udarcev v 2 vznemirljivih načinih. Poiščite popoln ritem in se prepustite realističnim ustim, ki vas bodo zagotovo zajela!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten SM390 Super Masturbator Thrusting & Heating

    Masturbator SM390, ki ga je mogoče polniti prek vmesnika USB, vam omogoča popolnoma novo izkušnjo masturbacije. Svoj penis z nekaj lubrikanta potisnite v gred in se prepustite razvajanju s teleskopskim gibanjem. Za največji užitek vključite funkcijo ogrevanja.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Obožujete globoko grlo? In kdo ne! Ta edinstveno oblikovan masturbator ima realistično obliko grla in je izdelan iz materiala Fanta Flesh, ki ga težko ločite od prave človeške kože. Ste pripravljeni na najboljše fahanje v svojem življenju?

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HSA51 Thrusting Masturbation Cup with 9 Frequency Vibration KlicLok

    Daljinski upravljalnik ni več samo za ženske, pošljite povezavo, dovolite svojemu partnerju, da upravlja vašo napravo, kjer koli že ste – na tisoče kilometrov stran ali celo v javnosti! Naj vaš mož uživa največje navdušenje.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Manta Jewels Garnet

    Igrače, narejene za penise, so pogosto ogromne, grde in nerodne za uporabo s partnerjem. Elegantna MANTA, ki jo je enostavno uporabljati, je zasnovana tako, da je popolna za partnerski seks, pa tudi za solo igro, drsi med vašimi telesi in vaš penis v bistvu spremeni v vibrator. Je tudi odličen pripomoček za fafanje, ki kroži po zadnji strani penisa za občutek globokega grla. Ne pozabite na solo igro! Grebeni MANTA zadržijo mazivo za boljši občutek božanja.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Clone A Pussy Plus Sleeve Kit Hot Pink

    Zveza na daljavo ali kakršna koli ločitev je preprosto izziv. Manjka vam objema, časa, preživetega skupaj, pa tudi seksa in njene edinstvene rože. Uživajte v teh težkih trenutkih! S kompletom Clone and pussy boste ustvarili popolno repliko njene nožnice, ki bo v kombinaciji z belim podaljškom postala vaša najbolj priljubljena samozadovoljka. In kar je najboljše - njegova produkcija bo zabavna, razburljiva in nepozabna!

    119 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    Moto Bator X povzdigne raven masturbacije z močnim potiskanjem z batnim delovanjem za vrhunsko izkušnjo. To je popoln vihar občutkov za okrepljene seanse solo seksa, ki jih lahko prilagodite svojemu osebnemu razpoloženju! Pripravite se na eksplozivno potiskanje brez uporabe rok, ki vaš penis obdaja z vrstami in vrstami mehkih točk užitka. Vaša vrhunska masturbacijska izkušnja je pripravljena, ko boste vi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Gusto Navy

    Pojdi po Gusto! Ta najsodobnejši stroker ima kanal z realistično teksturo, v katerega lahko zdrsnete. Izkusite različne hitrosti in ritme sesanja in vibriranja, ki posnemajo občutke klasičnega fafanja. Več motorjev deluje neodvisno za popolno prilagoditev. Tulec, vibrirajočo kroglo in zaščitno kapico elegantnega videza in diskretnosti je mogoče enostavno odstraniti za čiščenje.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Feel Apolonia Lapiedra Stars Collection Male Masturbator

    Podajte se na pustolovsko potovanje, polno navdušenja z masturbatorjem FeelApolonia. Kot že ime pove, bo vaša spremljevalka lepa Apolonia Lapiedra in njena vagina bo samo vaša. Masturbator lahko združite tudi s Keonom in uživate v neprimerljivem interaktivnem užitku!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Streetgirl's #6 Black

    Spoznajte svojo novo odejo! V svoji vagini ima seksi polne obline, polne stimulativnih izboklin, ki vam bodo resnično ugajale. Je očarljiva in kot prava, čvrstih oprsij pa ji ne manjka niti v enem letu. Privoščite si pravo izkušnjo s tem elegantnim kosom ženskega telesa, ki ga boste oboževale, oboževale in poljubljale.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 185 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.