×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki penis silikona za moške

Elementi 33 do 64 od 552 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Silicone Stretchy Cock Rings Set Black 4 pack

    Iščete igračo, ki bo zabavna in vam bo vseeno pomagala pri erekciji in vam prinesla intenzivnejše orgazme? Daj priložnost tem štirim prstanom! Na voljo so v različnih velikostih in oblikah, tako da jih lahko prilagodite svojim trenutnim željam. Njihova uporaba je zelo enostavna in učinkovita! Privoščite si močnejšo erekcijo in boljše vrhove!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Gospodje, iščete sodobnega in priročnega pomočnika za svoje trenutke ljubezni do sebe? Blagovna znamka Svakom prinaša ta inovativni masturbator Sam Neo z nadzorom prek aplikacije, ki vam bo ponudil razburljiv sesalni učinek v kombinaciji z močnimi vibracijami! Izvedi več!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Double Loop Cock Ring Black

    Želite največjo zmogljivost. Silikonski obroček Stay Hard z dvojno zanko je mehak, gladek in popolnoma nastavljiv. Opremljen je z drsnikom za zaklepanje v slogu lasa. Pritisnite gumb na drsniku, da se obroček odpre. Obroček namestite na dno penisa ali za jajca.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Pumped Penis Extender Black

    Velikost je pomembna! Pridobite trajne rezultate s tem podaljševalnikom penisa Pumped Penis Extender! Ta podaljšek za penis poveča dolžino in obseg penisa z uporabo vleke vzmetnih jeklenih palic, ki pomagajo naravni sposobnosti telesa, da se spreminja in razvija pod fizičnim vplivom. Če penis stalno raztezate, se bodo celice začele deliti in množiti, s čimer se bo povečala masa tkiva.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Egg Cloudy

    Najdebelejši v seriji TENGA EGG ustvarja občutke, ki vas bodo odnesli med oblake. Z občutkom odbijanja od njegovih oblaku podobnih sten se izgubite v njegovi blagodejni mehkobi.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Vibracijski masturbator, ki izpolnjuje divje fantazije! Omogočil vam bo, da realistično prodrete v pohotno nožnico, pameten jezik pa bo pobožal vaš želod v notranjosti. Omogočite svojemu penisu 3 hitrosti in 4 funkcije vibracij iz vulve in jezika.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Ribbed Silicone Dilator 092 - Silicone Dilator

    Dilator, zasnovan za ozvočenje iz varnega in fleksibilnega silikona.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Hole Black

    Razvoj serije FLIP prinaša FLIP AIR. Ta elegantna in lahka igrača, ki tehta le 420 g, bo v nebeško blaženost privabila tudi večje moške.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Feel it Baby!

    Gladek silikonski obroček z neverjetno močnimi vibracijami Feel it, Baby! je obvezna igrača za pare.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Verge

    Nov in vznemirljiv način doživljanja užitka s partnerjem ali samostojno. Obročki za penis so zasnovani za polnejše in dolgotrajnejše erekcije ter močnejše orgazme. Dodatna prednost obročkov Verge je stimulacija perineuma. Verge stimulira presredek, erogeno območje, ki se odziva na pritisk in vibracije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Spectacular Duo

    Dva obroča Satisfyer Spectacular Duo, izdelana iz silikona, ustvarjata učinek zadrževanja krvi na penisu in modih. Za dodatno vznemirjenje bo poskrbel stimulator klitorisa. Ta erekcijski prstan je zaradi svojega presenetljivega, futurističnega dizajna res značilen kos.

    37,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Silicone Dilator Set 089 - Set of Silicone Dilators 4 pack

    S tem kompletom silikonskih dilatatorjev odkrijte svoje najgloblje in najbolj občutljive točke. Komplet je kot nalašč za moške, ki želijo premikati svoje meje. Začnite z majhnimi in počasi nadaljujte z največjim dilatatorjem.

    45,90 €

    19,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos The Double Strangler Red

    Sanjate o trdnejši in daljši erekciji? Podprite ga s to dvojno silikonsko erekcijsko zanko. Primeren je za vse velikosti, poleg penisa pa ga lahko uporabite tudi na modih. Z obročem sami določite silo prenosa. Idealen je za vse, ki hrepenijo po odlični erekciji!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Royal One Ring

    Z našim kraljevskim pripomočkom Royal One nadgradite svojo moškost s čutnostjo. Prijetno prilagodljiv obroček se prilagodi vsem velikostim in objame vaš penis ter ustvari učinek zastajanja krvi za daljši užitek in čutno vzdržljivost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Deep Throat Cup Ultra Size

    Oblika peščene ure v skodelici Deep Throat CUP zagotavlja izjemno tesnost. Posebni ventili ustvarijo navidezni vakuum v skodelici CUP in zagotavljajo neverjeten občutek sesanja.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 2" Silicone X-tension with Strap Light

    Želite od svojega penisa nemogoče? Zato pozor, s tem rokavom je vse mogoče! Vaš obseg bo povečal za 66 % in vaši dolžini dodal 7,1 cm. Imenuje se X-tension in je izdelana iz visokokakovostnega silikona. Enostaven je za obuvanje in se odlično drži, poleg tega pa učinkovito podpira erekcijo, kar bo zagotovo razveselilo njegovega nosilca. Naj vaš partner uživa v bogati teksturi tega ovitka, vožnja se bo izplačala!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Silicone Dilator Urethra Vibrator Black

    Črni dilator s 7 stopnjami vibracij znamke You2Toys. Izdelana je iz udobnega in predvsem upogljivega silikona ter poliuretanske prevleke, ki je popolnoma higienska in vam zagotavlja enostavno in udobno rokovanje. Baterije so priložene.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Egg Surfer

    Ti veliki valovi so popolni za vse, ki iščejo vznemirjenje, saj se pretakajo med padci in vzponi. S poudarjenimi brki za nepričakovane padce preverite, ali lahko obvladujete to divjo vožnjo!

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Orgasm Wonder Black

    Doživite neverjeten občutek neskončnega seksa!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Egg Crater

    Hrumeči občutki teh kroni podobnih detajlov trčijo ob vašo gred in povzročajo vznemirljivo vznemirjenje.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Duelist Dark Blue

    Iščete erekcijski prstan, ki ubije vse? To je Duelist, sanjski prstan za erekcijo! Najboljše pri njem je to, da ga enostavno prilagodiš svoji velikosti, saj ima nastavljiv oprijem in tako ustreza vsem velikostim. Njegov zmogljiv motor vam bo ponudil 12 zmogljivih načinov, z njim pa se boste s partnerjem odpravili v raj!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cock Ring Set Pack of 2

    Za dolgotrajnejše in intenzivnejše vrhove! Ta par erekcijskih obročev je narejen iz silikona z žametno mehko površino. Zahvaljujoč mehki površini jih je enostavno obuti in premikati. Je tesen in obenem neverjetno prožen, naj podpirajo vašo erekcijo!

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cock Cage Set

    Ta penis-kletka je opremljena z vsem, kar je potrebno za ukrotitev njegove moškosti. Pas čistosti ohranja njegov penis na varnem v prozornem rokavu. Uporaba je zelo preprosta: rokav za penis ima rešetke, v katere se vstavi eden od treh priloženih obročkov, ki ustrezajo obsegu penisa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Egg Keith Haring Street

    Ali želite živeti več ugodnosti in ugodnosti? Vsako leto zamenjajte svoj cilj s tem revolucionarnim jajcem! Vsebuje mastrubator z vnetljivo cilindrično notranjo teksturo, ki vas bo zlomil. Okusite še nekaj!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Black Edition

    Elegantna in črna kletka za čistočo z elektrostimulacijsko funkcijo. Držite ga zaprtega, zatirajte njegove burne želje in omejite njegovo svobodo. V kletki se ne bo mogel navdušiti in vi boste edini, ki boste imeli ključ in s tem vso moč. Še več, ključ ima odstranljive prevodne površine, skozi katere lahko pošiljate električne šoke, trzanje in pulzacije na nasprotnika s točno tako intenzivnostjo, kot si jo zaslužijo.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Egg Thunder

    Čvrsti, navpični robovi bliskavic zagotavljajo močan in oster občutek. Občutite vrhove in padce gromozanskih občutkov, ko se premikate navzgor in navzdol.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Sucking Good

    Doživite edinstven občutek raztegljivega mehkega rokava v vakuumski črpalki, ki stiska in vleče kot prava stvar, s tesno komoro iz TPE s teksturo za dodaten užitek. Izbirate lahko med tremi hitrostmi vakuumskega sesanja ali se odločite za posebno funkcijo, ki izmenično sesa in sprošča za neverjetno sekvenco, ki izpolni fantazijo, obenem pa brenči z 9-stopenjsko vibracijsko podlago. S silikonskim tulcem lahko vakuumsko igračo spremenite v črpalko za penis, s katero povečate dolžino in obseg penisa - ob strani lahko celo sledite meritvam.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Za hkratne vrhunce! Vibrator za pare iz Black Velvets je obroček za penis/žogico z vibratorjem in vibro-stimulatorjem klitorisa. Obroček za penis in kroglice je treba namestiti tako, da se vibrator prilega penisu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY NOS Black

    To so sanje: ti in tvoj partner sta v objemu drug drugega, vajin užitek pa spodbuja užitek drugega. Dosezite izjemno trdno erekcijo, ki naredi še več, ali občutite trepetanje užitka prek klitorisa. Vznemirjenje se nadaljuje, dokler m​a​g​n​a oba hkrati ne doživita orgazma, ob katerem vidita zvezde.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Gold Edition

    Elegantna in zlata kletka za čistočo z elektrostimulacijsko funkcijo. Držite ga zaprtega, potlačite njegove burne želje in omejite njegovo svobodo. V kletki se ne bo mogel navdušiti in vi boste edini, ki boste imeli ključ in s tem vso moč. Še več, ključ ima odstranljive prevodne površine, skozi katere lahko pošiljate električne šoke, trzanje in pulzacije na nasprotnika s točno tako intenzivnostjo, kot si jo zaslužijo.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Wand

    Kdo potrebuje roke, ko pa palica Satisfyer Men Wand opravlja to delo veliko bolje? Prilagodljiva krila se tesno in strastno ovijejo okoli vašega penisa, medtem ko vas izjemno močne vibracije masirajo od orgazma do orgazma. Te intenzivnosti ne boste imeli dovolj!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Automatic Penis Vacuum Pump Rechargeable

    Polnilna avtomatska vakumska črpalka za penis s 4 intenzivnostmi sesanja za močnejše večje erekcije, PALOQUETH elektronska moška črpalka za povečanje penisa s prozornim cilindrom za enostavno pregledovanje

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 552 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.