×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki penis silikona za moške

Elementi 65 do 96 od 552 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • We-Vibe Pivot

    Vstopite v ring in odkrijte nov svet intimnih užitkov. Pivot iz We-Vibe zagotavlja udobje, stabilnost in predvsem neskončno vznemirjenje in osupljiv orgazem. Uporabite ga med seksom, deloval bo kot erekcijski obroč in vaša erekcija bo veliko močnejša. Hkrati bo z intenzivnimi tresljaji spodbudil partnerjev klitoris, katerega nivo si nastavite sami.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Razvijte svoje razvajanje s tem podobnim masturbatorjem s prilagodljivim notranjim jezikom in široko paleto kakovosti zvoka ter 4 utripajočimi programi. Temelji na 10 najbolj podobnih senzorjih za vračljive informacije v realnem času prek aplikacije LELO, ki omogoča ustvarjanje najboljšega sprejemljivega nabora programov. Dajte življenje svojim fantazijam!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Pocket Stroker Click Ball

    Toliko prijetnih izkušenj s tako odlično igro! Masturbator prestižne znamke Tenga je majhen in naraven. Zaradi svoje velikosti je idealen ne le za potovanja, temveč bo zaradi svoje velikosti in izkušenj omogočal vse velikosti penisa. Poskrbite za leto z njim in ga varujte po enem letu.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Air-Tech Gentle

    Tenga je izboljšal vašo najljubšo skodelico za globoko grlo – zdaj z odstranljivo notranjostjo, ki jo je mogoče oprati in ponovno uporabiti. Močno vas bo objel in sesal tako intenzivno, kot želite.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Silicone Penis Plug with Pull Ring 093

    Čep namenjen popularnemu sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, zaradi česar je zelo prožen in gladek.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Vibrating Silicone Cock Ring Red

    Vrhunski vibracijski prstan po neverjetni ceni! Zagotovil vam bo več vzdržljivosti in skupnih orgazmov, je to točno tisto, kar iščete? Poleg tega ima prstan obliko ljubečega srca in vdolbine v obliki srca. Je prijetno prožen, vleče penis, kar krepi in podpira erekcijo, hkrati pa vam daje prijetno stimulacijo med penetracijo, zato uživajte.

    14,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Rolling Head Cup

    Z Rolling Head CUP lahko zdaj svobodno odkrijete vrsto občutkov na konici svoje glave, ki jih je omogočilo sprejetje prožnega telesa.

    14,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Egg Shiny

    Vzhajajoče Sonce v središču EGG bo prebudilo vse počasneže in s presenetljivo prisotnostjo pričaralo bleščeč nasmeh na vaš obraz.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

    Za domišljijo: Z 24-karatno pozlačenim uretralnim zvokom, ki ga obkrožata dve zlati kroglici, naš Plunging Pete stimulira spolovilo tako od zunaj kot od znotraj.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Womens Dilator Urethra Vibrator Pink

    Rožnati dilator s 7 načini vibracij. Njegova majhna velikost prinaša neskončne možnosti za njihovo uporabo, v vaši domišljiji ni omejitev! Narejen je iz silikona in ABS, je varen za telo, ne vsebuje ftalatov in je v skladu s strogimi predpisi EU REACH. Baterije so priložene.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Swordsman Blue

    Obroč za penis Satisfy Swordsman krepi erekcijo in podaljšuje ljubljenje zaradi učinka preobremenjenosti. Poleg tega velik valoviti klitoralni stimulator iz silikona stimulira oba partnerja z intenzivnimi vibracijami.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Rabbit Vibrating Cockring Purple

    Običajni seks vam ni več dovolj in mislite, da bi potrebovali nekaj več? Vi imate problem in mi imamo rešitev! Poskusite z erekcijskim vibrirajočim obročem, ki zategne penis pri korenu in podpira erekcijo in V GLAVNEM - s svojimi vibracijami bo neustavljivo spodbudil klitoris. Ničesar ni za oklevanje!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Pocket Stroker Crystal Mist

    Toliko prijetnih izkušenj s tako odlično igro! Ta masturbator prestižne blagovne znamke Tenga je majhen in naraven. Zaradi svoje velikosti je idealen ne le za potovanja, temveč bo zaradi svoje velikosti in izkušenj omogočal vse velikosti penisa. Poskrbite za leto z njim in poskrbite zanj po enem letu.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Egg Hard Boiled Mix 6 pack

    Izjemno raztegljiv elastomer, ki je skrit v vsakem od teh diskretnih EGG-jev, se močno razširi, da se dobro prilega ne glede na vašo velikost.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • My First Lovers Couple Vibrator Pink

    Ali ne samo vi, ampak tudi vaš kolega hrepenite po čutnih vibracijah med ljubljenjem? Ta zaljubljenec par bo z veseljem izpolnil vaše želje! Prav zaljubljen bo z vami in stopnjeval doživetja ob vsakem prodoru, saj bo z vibracijami stimuliral penis, nožnico in klitoris. Uživajte v pridihu visokokakovostnega in mehkega silikona in odkrijte nove izkušnje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II - masažna naprava za penis. Občutljiv, inovativna, zmogljiva. COBRA LIBRE II je spolna igrača, narejena za glavo penisa!

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Air Cushion Cup

    Prvi izdelek za moške užitke na svetu z mehanizmom zračne blazine, ki ni odvisen od elastičnosti notranjih materialov.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Cock Cage with Butt Plug

    Razburljiva igrača za penis, testise, anal in presredek hkrati! Black Velvets Anal Plug Cock Cage združuje petelinjino kletko z obročkom za moda, ki je s trdno verigo povezan z analnim čepom prijetne oblike. Uživajte v udobni nošnji, odličnem videzu in popolni čedni igri.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Air-Tech Twist Reusable Vacuum Cup Tickle

    Air-Tech Twist med drugimi podobnimi izdelki izstopa z ogromno prednostjo, to je možnost prilagajanja tesnosti vašim željam in zahtevam. Zahvaljujoč edinstvenemu kompresijskemu sistemu lahko prilagodite stimulacijo in tako ustvarite edinstveno osebno izkušnjo z Air-Techom.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Skupni užitek in dolgotrajna intenzivna stimulacija za oba partnerja izvira iz tega silikonskega vibrirajočega prstana po vzoru erotične trilogije 50 odtenkov sive.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos The Strangler Red

    Sanjate o trdnejši in daljši erekciji? Podprite ga s to silikonsko erekcijsko zanko. Primeren je za vse velikosti, poleg penisa pa ga lahko uporabite tudi na modih. Z obročem sami določite silo prenosa. Idealen je za vse, ki hrepenijo po odlični erekciji!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ta krof je v resnici obroček za penis z veliko željo, da bi vam posladkal ljubezensko življenje. Obroč Satisfyer Ring vaši moškosti nudi čutno nadgradnjo, s m​a​g​n​i​s čimer vam in vašemu partnerju zagotavlja mravljinčaste užitke. Veliki stimulator klitorisa ima širok premer in 10 intenzivnih nastavitev vibracij, ki ljubezenskim kroglicam vaše dame nudijo vznemirljivo stimulacijo s pritiskom na gumb. Toda tudi med parnimi solo seansami vas bo zapeljal s svojimi globokimi vibracijami in vas neomajno katapultiral do vrhunca.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Podvojite užitek in zabavo s tem silikonskim dildom. Oblecite si tega pomočnika in lahko uživate v dvojni penetraciji brez sodelovanja drugega partnerja.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Silicone Loop Cock Ring Black

    Želite zagotoviti maksimalno zmogljivost in veste, da bi vam lahko pomagal erekcijski prstan, vendar niste prepričani, katero velikost izbrati? V tem primeru je erekcijska zanka kot nalašč za vas, saj je njena velikost nastavljiva! Poleg tega je izdelan iz udobnega silikona, ki je gladek in mehak.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Have It All Men Box

    Na splošno velja, da je bolje dajati kot prejemati. Letos podari darilo, ki ti bo podarilo čuten in sproščujoč orgazem! Ta CELEBRATE YOURSELF BOX nemških strokovnjakov za erotične pripomočke FUN FACTORY je vznemirljiv darilni set, ki vsebuje tri leta preverjenih uspešnic. Odkrijte njegovo vsebino sami ali v paru!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation 8 Ring

    Ali želite zagotoviti večjo zmogljivost? Ogrejte se s tem dvojnim erekcijskim prstanom! Zahvaljujoč njemu bosta s partnerjem uživala v trdnejši erekciji in daljši vzdržljivosti, zakaj ne bi poskusila?

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Pocket Stroker Wave Line

    Toliko prijetnih izkušenj s tako majhno igračo! Ta masturbator prestižne znamke Tenga je majhen, a priročen. Zaradi svoje velikosti je idealen ne samo za potovanja, ampak zaradi svoje tankosti in prožnosti bo zadovoljil vse velikosti penisa. Opremite si roko z njim in ga po enem letu vedno hranite.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Power Ring M

    Še niste našli pravega erekcijskega obroča samo zase, ki bi vam pomagal okrepiti in podaljšati erekcijo ter hkrati okrepiti vrhunec? Dajte priložnost Malesationu, ki se ponaša z inovativno ergonomsko obliko in silikonom najvišje kakovosti!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jes-Extender Original Penis Enlarger

    Jes-Extender™ vam bo zagotovil večjo samozavest, izboljšal vaše življenje in splošno zadovoljstvo z življenjem.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos The Triple Strangler Red

    Sanjate o trdnejši in daljši erekciji? Podprite ga s to trojno silikonsko erekcijsko zanko. Primeren je za vse velikosti, poleg penisa pa ga lahko uporabite tudi na modih. Z obročem sami določite silo prenosa. Idealen je za vse, ki hrepenijo po odlični erekciji!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Ozzy Pussy

    Z vabljivo, realistično odprtino zdrsnite v vagino in se potopite v realistično meso. Izjemno mehak tunel je zasnovan za najbolj gladke in gladke gibe, poln grebenov in izboklin, ki dražijo, vzburjajo in zadovoljujejo. Ko se tesno prilegajoča komora oprime vašega penisa, prilagodite stopnjo potiska za užitek po meri.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Pumped Classic Penis Pump Transparent

    LINIJA PUMPED JE TU, DA VAS NAVDUŠI S FANTASTIČNO PONUDBO PRIPOMOČKOV ZA POVEČANJE PENISA!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 552 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.