×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki penis silikona za moške

Elementi 97 do 128 od 552 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Shots Pumped Classic Penis Pump Transparent

    LINIJA PUMPED JE TU, DA VAS NAVDUŠI S FANTASTIČNO PONUDBO PRIPOMOČKOV ZA POVEČANJE PENISA!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata si zasluži močne vibracije, vaša igra si zasluži božanje, vaš penis si zasluži trdnejšo erekcijo, vi pa si zaslužite popolno stimulacijo in nepozaben vrhunec! To orodje vsebuje dva zmogljiva motorja in ga taktično upravljate z daljinskim upravljalnikom, tako da se lahko z njim odpravite na ulice. Končni obroč, ki ga pritrdite okoli penisa in mod, bo dodatno izboljšal vašo celotno izkušnjo. Dajte si popolnost!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black M

    Za popolno stimulacijo bo poskrbel še en član družine b-Vibe Snug. Ne bo pozoren samo na vaš analni del, ki ga bo odlično napolnil, ampak bo pozoren tudi na vaš penis. Erekcijski obroč zategne penis pri korenu in okrepi njegovo erekcijo, čep v analnem delu pa bo z vibracijami stimuliral prostato. Povežite svoje občutljive kraje in se prepustite v nebesa.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug

    Uživajte v najbolj eksplozivnih ejakulacijah doslej z vtičem Ass-Gasm Cockring Plug.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Diamond Cock Ring Set

    Set treh erekcijskih obročev inovativnega dizajna s premerom 2,6, 3 in 3,5 cm iz visoko kakovostnega silikonskega materiala.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Vibrating Girth Enhancer Black

    Želite prijetno presenetiti svojega partnerja? S tem orodjem bo vaš penis večji in tudi vibriral, kar bo zagotovo všeč vaši dragi polovici. Nastavek se na penis pritrdi z dvema elastičnima zankama in podpira celoten zgornji del, kar poveča širino. Z daljinskim upravljalnikom boste narekovali jakost tresljajev dvema motorjema, od katerih je eden zadolžen za notranjo stimulacijo, drugi pa za zunanjo stimulacijo. Uživajte v nečem več, veliko več v postelji!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Svoje spolno življenje zaženite z vibracijami, v katerih bosta uživala oba. Spoznajte svojega popolnega partnerja. Match je vibrator za pare, ki ga nosite med seksom in ki intenzivno stimulira in vibrira točko G in klitoris.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Glorious Duo

    Zahvaljujoč svoji kompaktni, obsežni obliki, vibrirajočemu stimulatorju klitorisa in dveh obročkih za penis in moda je Satisfyer Glorious Duo idealen spremljevalec za dolge noči.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi polnilni in vodotesen moški erekcijski prstan na svetu. TOR 2 se ponaša s 100 % močnejšimi vibracijami kot njegov predhodnik in kateri koli drug obroč podobnega tipa na trgu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Pocket Stroker Hexa-Brick

    Toliko prijetnih izkušenj s tako odlično igro! Ta masturbator prestižne blagovne znamke Tenga je majhen in naraven. Zaradi svoje velikosti je idealen ne le za potovanja, temveč bo zaradi svoje velikosti in izkušenj omogočal vse velikosti penisa. Poskrbite za leto z njim in poskrbite zanj po enem letu.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Ena najbolj priljubljenih erotičnih igrač za moške Hot Octopuss Pulse Solo prihaja v novem interaktivnem plašču! Zaradi vsestranskega dizajna je popolna igrača za vsakogar s penisom, zdaj pa je lahko še bolj razburljiva! Povežite Pulse Solo z enim od več kot 4000 interaktivnih videoposnetkov (2D ali VR) in zaznajte vsako gibanje vaših najljubših zvezd z nihanji.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga 3D Polygon

    Odkrijte čvrsto stiskanje in poudarjeno spodbudo, ki se skrivata v spolzkem drsenju poligonalnih površin in nepričakovano močnih robov, za transcendentalno izkušnjo, ki je še niste občutili.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga 3D Spiral

    Različni občutki spiralne oblike in podrobna rebra vsake stopnje sten skupaj zagotavljajo dva ločena dražljaja za tiste, ki so privrženci tako trdih kot mehkih občutkov.

    45,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Raziščite svoje zadovoljstvo s tem sodobnim masturbatorjem s prilagodljivim notranjim rokavom in širokim naborom jakosti zvoka ter 4 pulzirajočimi programi. Opremljen je z 10 najsodobnejšimi senzorji za povratne informacije v realnem času prek aplikacije LELO, ki vam omogoča ustvarjanje najbolj prijetnega nabora programov. Dajte življenje svojim fantazijam!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Pocket Stroker Block Edge

    Toliko prijetnih izkušenj s tako odlično igro! Ta masturbator prestižne blagovne znamke Tenga je majhen in naraven. Zaradi svoje velikosti je idealen ne le za potovanja, temveč bo zaradi svoje velikosti in izkušenj omogočal vse velikosti penisa. Poskrbite za leto z njim in poskrbite zanj po enem letu.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Silicone Dilator Set Small 090 - Set of Silicone Dilators 4 pack

    S tem kompletom silikonskih dilatatorjev odkrijte svoje najgloblje in najbolj občutljive točke. Komplet je kot nalašč za moške, ki želijo premikati svoje meje. Začnite z majhnimi in počasi nadaljujte z največjim dilatatorjem.

    45,90 €

    19,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Air-Tech Twist Reusable Vacuum Cup Ripple

    Pri ostalih podobnih izdelkih ima Air-Tech Twist ogromno prednost, to je možnost prilagajanja tesnosti vašim željam in zahtevam. Z zagotavljanjem integriranega kompresijskega sistema je mogoče prilagoditi stimulacijo in tako integrirano osebno izkušnjo z Air-Techom.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II - masažna naprava za penis. Občutljiv, inovativna, zmogljiva. COBRA LIBRE II je spolna igrača, narejena za glavo penisa!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Black

    Čudovit vibrirajoči dilator, zasnovan za vse bolj priljubljeno sondiranje, torej stimulacijo penisa od znotraj.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Sleeve Tornado Bliss

    Tornado Bliss je zamenljiva notranja podloga za vaše najljubše Satisfyer Men. Na prvi pogled veš, da bo to zelo razburljiva vožnja! Na stotine mehkih grebenov ustvarja genialno teksturo tesnega tunela, katerega luč na koncu ni nič drugega kot nepozaben in osupljiv orgazem.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Penis Plug Piss Play

    Penis čep za uriniranje in ejakulacijo. Začutite ga v sečnici, zmasirajte in uživajte! Penis Plugis Piss Play iz You2Toys bo odličen pripomoček za vse, ki hrepenijo po novem užitku. Ta votli čep je zasnovan za sondiranje in je izdelan iz 100 % silikona, je prilagodljiv in varen za telo, saj ne vsebuje ftalatov in je v skladu s strogimi predpisi EU REACH.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Easy Rider Cold Masturbator Mouth

    Z novim Easy Rider Cold boste dosegli popolno izkušnjo penetracije. Strukturirana notranja tekstura zagotavlja zelo realističen občutek. Zahvaljujoč luknjicam lahko prilagodite intenzivnost vakuuma in ožje središče bo poskrbelo za prijetno izkušnjo.

    22,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Automatic Smart Pump

    Povečajte svoje orodje za užitek z avtomatsko pametno črpalko Optimum™Series, elegantno in trpežno seks igračo za moške s črpalko za penis, izdelano za vrhunsko sesanje in izboljšanje zmogljivosti. Povečajte moč, izboljšajte vzdržljivost in okrepite svojo palico s 3 edinstvenimi načini vadbe za izboljšanje.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Jett Sleeve with Treble and Bass Technology

    JETT je prvi Guybrator™ s patentirano tehnologijo Treble and Bass, ki vam omogoča neskončno izbiro moči in frekvence vibracij ter zagotavlja intenziven orgazem brez uporabe rok.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Cobra Purple

    Želite še bolj uživati v seksu? Oboje? Samo s tem priročnim erekcijskim prstanom! Objame penis pri korenu, s čimer okrepi in podaljša erekcijo ter pomnoži prijetne občutke med vrhuncem. Svilnato silikonsko nabraden del se bo drgnil ob klitoris in ga dražil s prijetnimi vibracijami. Skupaj uživajte v občutkih brez primere.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Strong Blowjob Thrusting, Vibrating & Moaning Masturbator

    Ali želite najboljše izkušnje brez dela? Ta masturbator bo uresničil vse vaše vznemirljive sanje! Ponujal vam bo 10 hitrosti udarca in 9 vzorcev vibriranja. Tudi njegove čutne so popolnoma avtomatske in so lahko divje hitre ali nežno počasne. Trenirajte svojo vzdržljivost, delajte dobro in uživajte v dih jemajočih vrhovih.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Soft Tube Cup

    S to skodelico CUP lahko popolnoma nadzirate pritisk na gred. Občutek, ki si ga želite, je odvisen od tega, kako močno ali rahlo držite CUP.

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Podarite svoji moškosti trenutek nenadzorovanega užitka z našim vibratorjem Mighty One. Prijeten gibljiv obroček se prilagodi poljubni velikosti, obkroži vaš penis in vam zaradi učinka ustavljanja krvnega obtoka omogoča daljši užitek in izjemno vzdržljivost.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Ali v vašem odnosu vlada pravičnost? Ta duo luksuznih spolnih igrač We-vibe ima nekaj za vsakogar! Bond vibrirajoči prstan zanj in Moxie panty stimulator klitorisa zanjo. Oba dela je mogoče upravljati s krmilnikom ali prek aplikacije. Dražite se in vznemirjajte kadarkoli in kjerkoli, ta predigra bo odlična!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Podvojite užitek in zabavo z analnim vibratorjem za nadzor. Nehajte se prepirati o vozniku in uživajte v dvojni penetraciji brez vključitve drugega partnerja.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveBoxxx Romantic Couples Box

    Iščete popolno darilo, ki bo seksi, vznemirljivo in hkrati polno ljubezni in romantičnega? Ta luksuzna škatla bo idealna izbira! V njem se skrivajo igrače za ženske in moške, katerih skupna cena bi bila večkrat višja od cene tega kompleta! Boste prej poskusili vibrirajoče jajce na daljinskem upravljalniku ali se raje igrate z vejico?

    119 €

    99,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Ni večje stave na užitek na moških občutljivih mestih kot Nexus Revo! Ta nov dodatek k veliki družini, polni kakovostnih in učinkovitih erotičnih pripomočkov, vam bo klasično prinesel največje zadovoljstvo. Ne gre samo za prostato, po kateri se bo prijetno vrtela, temveč tudi za jez, ki ga dražijo tresljaji, pa tudi za penis in moda, ki oprimeta elastične obročke.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 552 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.